Aveti nevoie de serviciile unui contabil din Slobozia, si un tarif lunar cat mai accesibil este important pentru Dvs?

Cu ajutorul formularului de mai jos puteti obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 contabili din orasul D-voastra cu ajutorul platformei Expert24. Gratuit, usor si rapid ! – Doar completati formularul si asteptati oferta!

(*:completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand sa solicitati oferte de pret de la alti prestatori)

 

Formular cerere de oferta

 

Consultati rapid oferte de pret de la contabili din orasul D-voastra

  • Alegeti un tarif lunar care se aliniaza cu suma alocata de Dvs
  • Obtineti oferta complet gratuit si fara a fi obligat la ceva
  • Consumati mai putini bani, timp si efort
  • Primiti oferta rapid

Aspecte pe care trebuie sa le lamuriti inainte de a angaja un contabil

1. Cat taxati pentru servicii?

Costurile practicate sunt un factor logic pentru a incepe. Chiar si asa, este vital sa le comparati in directa legatura cu serviciile care sunt incluse, si ce avantaj vor aduce acestea pentru intreprinderea Dvs.

2. Ce fel de servicii sunt incluse in pret?

Obtinerea unei cotatii de pret detaliate de la un anumit contabil Slobozia va facilita compararea acestuia cu alte servicii.

3. Ce imi puteti oferi in plus fata de alte firme?

Astfel de companii vor incerca, bineinteles, sa va convinga sa ii alegeti. Dar puneti in balanta diferenta dintre reactii pentru aceasta intrebare pentru a vedea cine raspunde cu ceva mai mult decat pacaleli de marketing.

4. Imi veti desemna o persoana de contact?

De regula, este recomandat sa existe un punct de contact cu contabilul, chiar daca mai multe persoane sunt implicati in prestarea serviciilor. Acest lucru ofera continuitate, cimenteaza o relatie si reduce riscul unor erori sau cel de termene ratate.

5. Cum vom mentine legatura?

Un contabil bun trebuie sa fie foarte riguros atunci cand vine vorba de relatia cu cei pentru care lucreaza. Hotarati laolalta cat de des este necesar sa discutati si ce forme poate lua aceste momente – de ex. discutii fata in fata, apeluri telefonice, intruniri pe internet. Un profesionist trebuie sa fie deschis intalnirilor regulate, chiar si in situatiile in care nu pare sa fie nimic special de analizat, intrucat problemele pot fi trecute cu vederea pana atunci cand nu vor fi prezentate.

6. Ce probleme trebuie sa avem in vedere periodic?

Pe baza informatiilor primite la punctul 5, este un lucru bun sa faceti rost de impresiile contabilului dvs. in ceea ce priveste aspectele pe care ar trebui sa le luati in vedere in mod continuu. Problemele ar putea include declaratiile fiscale, planificarea fiscala, verificarea creditului si gestionarea fluxurilor de bani in numerar.

7. Exista consideratii speciale pentru tipul meu de afacere?

Adresarea acestei intrebari va va ajuta sa acumulati cat de multe informatii din aceasta industrie are contabilul dvs., dar este si utila in sine. Daca este posibil, cautati un specialist cu multa practica in feluri de businessuri foarte similare, astfel incat sa fie bine versati legat de riscurile si oportunitatile dvs.

8. Ce servicii aditionale oferiti?

In timp ce compania dvs. se dezvolta, se poate sa vreti sa extindeti gama de servicii pe care le obtineti de la cel care a fost selectat (spre exemplu, finantare pentru extindere, creante fiscale pentru cercetare si dezvoltare). Aflati in avans daca serviciul ales ofera expertiza necesara, asa incat sa nu fiti obligat sa optati pentru alta companie in momentul in care va dezvoltati. Este, de asemenea, indicat sa aflati cum acest contabil va aduce avantaje zilnic.

9. Care sunt cele mai comune greseli pe care le fac clientii dvs.?

Acesta este un mod potrivit de a beneficia de experienta firmei pe care ati ales-o in afaceri similare, astfel incat sa reusiti a preveni asemenea decizii gresite. In schimb, daca nu va ofera un raspuns prea bun, exista posibilitatea sa nu detina gradul de cunoastere pe care il cautati.

10. Ce planuri aveti pentru a ne incadra in termenele limita?

Cele mai insemnate sarcini ale contabilului dvs. este sa va ajute sa va mentineti in legaturi cat mai bune cu ANAF-ul. Cineva care a acumulat experienta va fi pregatit si interesat sa va aminteasca de toate obligatiile Dvs, mai degraba decat sa urmareasca sa retineti Dvs.

Aceasta pagina este despre: contabil Slobozia.