Cautati un contabil din Suceava, si un tarif lunar cat mai atractiv este important pentru D-voastra?

Cu ajutorul formularului de mai jos aveti sansa de a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 contabili din localitatea D-voastra cu ajutorul platformei Expert24. Gratuit, comod si rapid ! – Doar completati formularul si asteptati oferta!

(*:completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand sa solicitati oferte de pret de la alti prestatori)

 

Formular cerere de oferta

 

Primiti rapid oferte de la contabili din municipiul D-voastra

  • Alegeti un tarif lunar care se potriveste cu bugetul proiectat de D-voastra
  • Obtineti oferta gratuit si fara obligatii
  • Economisiti bani, energie si timp
  • Primiti oferta rapid

Intrebari pe care trebuie sa le puneti unui contabil inainte de a-l angaja

1. Care sunt costurile serviciilor oferite

Tarifele practicate sunt un factor evident pentru inceput. Chiar si asa, este important sa le comparati in raport cu serviciile care se ofera, si ce valoare vor aduce acestea pentru firma dumneavoastra.

2. Ce fel de servicii sunt incluse in pret?

Obtinerea unei cotatii de pret detaliate de la un anumit contabil Suceava va facilita compararea acestuia cu alte servicii.

3. Ce imi puteti oferi in plus fata de alte firme?

Cele mai multe firme incearca, desigur, sa va faca sa le alegeti. Dar testati diferenta dintre raspunsuri pentru aceasta intrebare pentru a vedea care dintre ei replica cu mai mult decat smecherii de marketing.

4. Va exista o persoana cu care pot lua contactul direct?

In general, este mai bine sa aveti un punct de contact cu contabilul, chiar daca mai multe persoane sunt implicati in prestarea serviciilor. Acest lucru ofera continuitate, construieste o relatie si diminueaza riscul de erori sau cel de termene ratate.

5. Cum pastram legatura?

Un contabil bun se vede nevoit sa fie foarte riguros atunci cand vine vorba de relatia cu contractantii. Decideti amandoi cat de des ar fi bine sa comunicati si in ce forme se poate face aceste momente – de ex. discutii direct, apeluri telefonice, conferinte video. Un profesionist trebuie sa fie deschis intalnirilor constante, chiar si in situatiile in care nu pare sa trebuiasca nimic iesit din comun de discutat, fiindca greutatile pot fi trecute cu vederea pana cand nu vor fi prezentate.

6. Ce probleme trebuie sa avem in vedere periodic?

Conform punctului 5, este o idee buna sa faceti rost de impresiile contabilului dvs. fata de elementele pe care este necesar sa le luati in vedere in mod continuu. Problemele ar putea include raportarea financiara, planificarea fiscala, controlul imprumuturilor si administrarea fluxurilor de numerar.

7. Exista consideratii speciale pentru tipul meu de afacere?

Discutarea acestor chestiuni va va sprijini sa aflati cate experienta din domeniu are contabilul dvs., dar este si de ajutor. Daca este posibil, cautati un specialist cu multa practica in feluri de businessuri foarte similare, asa incat sa fie bine versati pentru a gestiona riscurile si oportunitatile dvs.

8. Ce servicii aditionale oferiti?

Pe masura ce business-ul dvs. creste, s-ar putea sa doriti sa largiti serviciile pe care le primiti de la expertul selectat (ca exemplu, investitii pentru dezvoltare, creante fiscale pentru cercetare si dezvoltare). Identificati in avans daca serviciul ales confera competenta necesara, asa incat sa nu trebuiasca sa optati pentru alta companie cand ajungeti sa va extindeti. Este, totodata, recomandat sa descoperiti in ce fel acest contabil va aduce plus valoare zilnic.

9. Care sunt cele mai comune greseli pe care le fac clientii dvs.?

Acesta este un mod potrivit sa beneficiati de experienta firmei pe care ati ales-o in afaceri asemanatoare, asa incat sa aveti posibilitatea de a evita aceste greseli. Mai degraba, in cazul in care nu va ofera un raspuns prea bun, este posibil sa nu detina nivelul de experienta pe care il cautati.

10. Ce planuri aveti pentru a ne incadra in termenele limita?

Cele mai insemnate sarcini ale contabilului dvs. este sa va sprijine sa va mentineti in relatii cat mai bune cu cei de la ANAF. Cel care a acumulat cunostiinte va fi gata si dornic sa va aminteasca de toate responsabilitatile Dvs, in loc sa sa astepte sa va aduceti aminte D-voastra.

Aceasta pagina este despre: contabil Suceava.