Sunteti in cautarea unui contabil din Targoviste, si un tarif lunar cat mai avantajos este prioritar pentru dumneavoastra?

Cu ajutorul formularului de mai jos aveti oportunitatea de a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 contabili din localitatea D-voastra cu ajutorul platformei Expert24. Gratuit, usor si rapid ! – Doar completati formularul si asteptati oferta!

(*:completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand sa solicitati oferte de pret de la alti prestatori)

 

Formular cerere de oferta

 

Obtineti rapid oferte de la contabili din municipiul D-voastra

  • Alegeti propunerea care se potriveste cu suma alocata de Dvs
  • Obtineti oferta fara nici un cost si fara a fi obligat la ceva
  • Faceti economie de bani, energie si timp
  • Primiti oferta rapid

Aspecte pe care trebuie sa le lamuriti inainte de a angaja un contabil

1. Ce costuri presupun anumite servicii?

Costurile practicate sunt un factor evident pentru a incepe. Chiar si asa, este important sa le comparati in raport cu serviciile care sunt cuprinse, si ce valoare ar putea aduce acestea pentru intreprinderea Dvs.

2. Ce servicii sunt incluse in taxele dvs.?

Obtinerea unei cotatii de pret detaliate de la un anumit contabil Targoviste va facilita compararea acestuia cu alte servicii.

3. De ce ar trebui sa va aleg pe D-voastra si nu alta firma?

Majoritatea firmelor vor incerca, desigur, sa va convinga sa ii alegeti. Dar testati diferitele lor reactii in cazul acestei intrebari pentru a vedea cine reactioneaza cu mai mult decat smecherii de marketing.

4. Va exista o persoana cu care pot lua contactul direct?

De obicei, este indicat sa aveti un punct de contact cu contabilul, chiar daca mai multe persoane sunt implicati in contractul de colaborare. Acest fapt ofera continuitate, cimenteaza o relatie si diminueaza riscul de erori sau cel de termene ratate.

5. Prin ce metoda vom tine legatura?

Un contabil bun ar trebui sa fie foarte exigent atunci cand vine vorba de raportul cu cei pentru care lucreaza. Alegeti laolalta cat de frecvent este necesar sa discutati si ce forme poate lua aceasta situatie – ca ex. intrevederi fata in fata, apeluri prin telefon, conferinte video. Un practician desavarsit trebuie sa fie predispus la intalnire constante, chiar si atunci cand nu pare sa existe nimic special de analizat, intrucat problemele pot sa nu fie observate pana in momentul in care nu vor fi aduse in discutie.

6. Ce probleme trebuie sa avem in vedere periodic?

Conform punctului 5, este un lucru bun sa faceti rost de opiniile contabilului dvs. in ceea ce priveste chestiunile pe care trebuie sa le luati in calcul de fiecare data. Complicatiile pot fi reprezentate de raportarea financiara, planificarea fiscala, verificarea imprumuturilor si administrarea fluxurilor de lichiditati.

7. Exista vreun aspect deosebit pentru afacerea mea?

Punerea acestor consideratii va va ajuta sa descoperiti cate informatii din aceasta industrie detine contabilul dvs., dar este si benefic. In cel mai bun caz, urmariti sa gasiti o persoana specializata cu multa practica in categorii de businessuri foarte asemanatoare, pentru a fi cat mai versati in ceea ce priveste riscurile si oportunitatile dvs.

8. Ce alte servicii imi puteti oferi?

Dupa ce compania dvs. se extinde, s-ar putea sa doriti sa extindeti diferitele servicii de care beneficiati de la cel care a fost selectat (de exemplu, finantare pentru dezvoltare, creante fiscale pentru cercetare si dezvoltare). Descoperiti din start daca serviciul pe care l-ati ales confera competenta care este necesara, pentru ca sa nu trebuiasca sa schimbati firmele cand ajungeti sa va dezvoltati. Este, in continuare, bine sa observati cum acest contabil va putea aduce valoarea suplimentara zilnic.

9. Care sunt cele mai comune greseli pe care le fac clientii dvs.?

Acesta este un mod potrivit sa beneficiati de experienta intreprinderii alese in domenii asemanatoare, astfel incat sa reusiti a ocoli aceste decizii gresite. Mai degraba, daca nu va prezinta un raspuns prea bun, exista posibilitatea sa nu fi acumulat nivelul de cunoastere pe care il doriti.

10. Cum procedati pentru a fi sigur ca nu ratam termenele limita?

Cele mai importante roluri din partea contabilului dvs. este sa va sprijine sa va pastrati in rapoarte bune cu ANAF-ul. Cel care a acumulat experienta va fi pregatit si interesat sa va aminteasca de toate indatoririle Dvs, mai degraba decat sa spere sa va amintiti Dvs.

Aceasta pagina este despre: contabil Targoviste.