Aveti nevoie de serviciile unui contabil din Targu Jiu, iar un cost lunar cat mai atractiv este important pentru D-voastra?

Cu ajutorul formularului de mai jos aveti sansa de a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 contabili din orasul D-voastra cu ajutorul platformei Expert24. Gratuit, comod si rapid ! – Doar completati formularul si asteptati oferta!

(*:completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand sa solicitati oferte de pret de la alti prestatori)

 

Formular cerere de oferta

 

Consultati rapid cotatii de pret de la contabili din orasul dumneavoastra

  • Alegeti propunerea care se potriveste cu bugetul proiectat de D-voastra
  • Obtineti oferta gratuit si fara a fi obligat la ceva
  • Economisiti bani, energie si timp
  • Primiti oferta rapid

Ce intrebari trebuie sa puneti unui contabil inainte de a il angaja

1. Care sunt costurile serviciilor oferite

Tarifele practicate sunt un pas clar pentru inceput. Chiar si asa, este vital sa le cantariti in directa legatura cu serviciile care sunt incluse, si ce imbunatatiri ar putea furniza acestea pentru compania Dvs.

2. Ce servicii sunt incluse in taxele dvs.?

Obtinerea unei cotatii de pret detaliate de la un anumit contabil Targu Jiu va facilita compararea acestuia cu alte servicii.

3. Ce imi puteti oferi in plus fata de alte firme?

Cele mai multe firme vor incerca, bineinteles, sa va determine sa ii alegeti. Dar puneti in balanta diferitele lor raspunsuri in cazul acestei intrebari pentru a vedea cine replica cu ceva mai mult decat smecherii de marketing.

4. Imi oferiti pe cineva care sa se ocupe in mod direct de afacerea mea?

De regula, este indicat sa fie definit un punct de contact cu firma, chiar daca mai multe persoane sunt implicati in contractul de colaborare. Acest aspect ofera continuitate, construieste o relatie si reduce riscul de erori sau cel de termene ratate.

5. Prin ce metoda vom tine legatura?

Un contabil priceput se vede nevoit sa fie foarte riguros in legatura cu raportul cu contractantii. Alegeti laolalta cat de des ar fi bine sa va contactati si ce forme poate lua aceste momente – de ex. discutii direct, apeluri prin telefon, sedinte online. Un profesionist trebuie sa fie predispus la intalnire regulate, chiar si in situatiile in care nu pare sa fie nimic special de discutat, intrucat greutatile pot fi trecute cu vederea pana atunci cand nu vor fi prezentate.

6. Ce probleme trebuie sa avem in vedere periodic?

Pe baza informatiilor primite la punctul 5, este un pas important sa primiti parerile contabilului dvs. in ceea ce priveste chestiunile pe care este necesar sa le luati in calcul in mod continuu. Complicatiile ar putea fi reprezentate de declaratiile fiscale, planificarea fiscala, verificarea creditului si administrarea intrarilor si iesirilor de bani in numerar.

7. Exista vreun aspect deosebit pentru afacerea mea?

Discutarea acestei intrebari va va sprijini sa aflati ce fel de experienta din aceasta industrie detine contabilul dvs., dar este si de ajutor. Daca este posibil, doriti un profesionist cu multa experienta in categorii de afaceri foarte asemanatoare, astfel incat sa fie cat mai versati in ceea ce priveste riscurile si oportunitatile dvs.

8. Exista si alte servicii in afara celor de baza?

Pe masura ce business-ul dvs. se dezvolta, este posibil sa alegeti sa imbunatatiti gama de servicii de care beneficiati de la profesionistul selectat (ca exemplu, fonduri pentru extindere, creante fiscale pentru cercetare si dezvoltare). Identificati in avans daca serviciul pe care l-ati ales ofera expertiza de care este nevoie, asa incat sa nu fie nevoie sa optati pentru alta companie in momentul in care va extindeti. Este, in continuare, indicat sa aflati pe ce cale acest contabil va aduce plus valoare de fiecare data.

9. Care sunt cele mai comune greseli pe care le fac clientii dvs.?

Acesta este un mod bun sa beneficiati de experienta intreprinderii alese in afaceri asemanatoare, astfel incat sa aveti posibilitatea de a evita astfel de capcane. In schimb, atunci cand nu va furnizeaza o solutie prea buna, este posibil sa nu fi acumulat gradul de cunoastere pe care il cautati.

10. Ce planuri aveti pentru a ne incadra in termenele limita?

Una dintre cele mai insemnate roluri care ii revin contabilului dvs. este sa va sprijine sa ramaneti in relatii excelente cu cei de la ANAF. Cel care a acumulat practica va fi pregatit si interesat sa va aminteasca de toate obligatiile Dvs, mai degraba decat sa astepte sa retineti D-voastra.

Aceasta pagina este despre: contabil Targu Jiu.