Sunteti in cautarea unui contabil din Targu Mures, iar un pret lunar cat mai avantajos este prioritar pentru dumneavoastra?

Cu ajutorul formularului de mai jos aveti oportunitatea de a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 contabili din orasul D-voastra cu ajutorul platformei Expert24. Gratuit, facil si rapid ! – Doar completati formularul si asteptati oferta!

(*:completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand sa solicitati oferte de pret de la alti prestatori)

 

Formular cerere de oferta

 

Consultati rapid oferte de pret de la contabili din municipiul D-voastra

  • Alegeti acel tarif lunar care se potriveste cu bugetul alocat de D-voastra
  • Primiti oferta fara nici un cost si fara a fi obligat la ceva
  • Economisiti efort, bani si timp
  • Primiti oferta rapid

Ce intrebari trebuie sa puneti unui contabil inainte de a il angaja

1. Care sunt costurile serviciilor oferite

Costurile practicate sunt un pas logic pentru a incepe. Cu toate acestea, este esential sa le cantariti in directa legatura cu serviciile care sunt cuprinse, si ce avantaj poate furniza acestea pentru intreprinderea D-voastra.

2. Care servicii sunt incluse in oferta?

Obtinerea unei cotatii de pret detaliate de la un anumit contabil Targu Mures va facilita compararea acestuia cu alte servicii.

3. Ce imi puteti oferi in plus fata de alte firme?

Cele mai multe firme incearca, cu siguranta, sa va faca sa ii alegeti. Dar testati diferenta dintre reactii in cazul acestei intrebari pentru a va da seama care dintre ei raspunde cu altceva decat pacaleli de marketing.

4. Imi oferiti pe cineva care sa se ocupe in mod direct de afacerea mea?

De regula, este mai bine sa existe un punct de contact cu firma de contabilitate, chiar daca mai multi angajati sunt implicati in contractul de colaborare. Acest fapt confera continuitate, formeaza o relatie si reduce riscul unor erori sau cel al unor termene ratate.

5. Cum pastram legatura?

Un contabil bun se vede nevoit sa fie foarte strict in legatura cu comunicarea cu clientii. Decideti amandoi cat de regulat este necesar sa comunicati si ce forme poate lua acest lucru – ca ex. intrevederi in persoana, apeluri prin telefon, sedinte online. Un practician desavarsit ar trebui sa fie disponibil pentru intalniri regulate, chiar si atunci cand nu pare sa fie nimic deosebit de analizat, intrucat problemele pot sa nu fie observate pana cand nu vor fi aduse in discutie.

6. Ce probleme trebuie sa avem in vedere periodic?

Asa cum a fost mentionat la punctul 5, este un pas important sa primiti parerile contabilului dvs. fata de chestiunile pe care este necesar sa le luati in calcul de fiecare data. Problemele pot fi reprezentate de declaratiile fiscale, planificarea fiscala, controlul datoriei si administrarea fluxurilor de bani in numerar.

7. Exista vreun aspect deosebit pentru afacerea mea?

Discutarea acestor chestiuni va va sprijini sa descoperiti ce fel de cunostinte din aceasta industrie detine contabilul dvs., dar este si benefic. In cel mai bun caz, doriti un specialist cu multa experienta in categorii de activitati foarte asemanatoare, asa incat sa fie cat mai versati in ceea ce priveste riscurile si oportunitatile dvs.

8. Ce alte servicii imi puteti oferi?

In timp ce business-ul dvs. se extinde, este posibil sa alegeti sa extindeti serviciile pe care le primiti de la expertul selectat (spre exemplu, finantare pentru crestere, creante fiscale pentru cercetare si dezvoltare). Identificati in avans daca serviciul care a fost ales ofera expertiza care este necesara, pentru ca sa nu fiti obligat sa optati pentru alta companie atunci cand va extindeti. Este, totodata, indicat sa observati in ce fel acest contabil va reusi sa aduca valoarea suplimentara zilnic.

9. In ce situatii sunt mai predispus sa gresesc ca si client?

Acesta este un mod potrivit sa beneficiati de experienta companiei pe care ati ales-o in domenii asemanatoare, astfel incat sa puteti ocoli aceste greseli. In schimb, atunci cand nu va prezinta un raspuns prea bun, este posibil sa nu aiba gradul de cunoastere pe care il cautati.

10. Ce planuri aveti pentru a ne incadra in termenele limita?

Una dintre cele mai importante sarcini din partea contabilului dvs. este sa va sprijine sa ramaneti in legaturi bune cu cei de la ANAF. O persoana care detine practica va fi gata si dispus sa va aduca aminte de toate obligatiile Dvs, in loc sa sa astepte sa va aduceti aminte D-voastra.

Aceasta pagina este despre: contabil Targu Mures.