Aveti nevoie de serviciile unui contabil din Timisoara, iar un cost lunar cat mai avantajos este prioritar pentru D-voastra?

Cu ajutorul formularului de mai jos aveti oportunitatea de a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 contabili locali cu ajutorul platformei Expert24. Gratuit, facil si rapid ! – Doar completati formularul si asteptati oferta!

(*:completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand sa solicitati oferte de pret de la alti prestatori)

 

Formular cerere de oferta

 

Primiti rapid oferte de pret de la contabili din municipiul dumneavoastra

  • Alegeti acel tarif lunar care se muleaza pe suma alocata de D-voastra
  • Obtineti oferta complet gratuit si fara vreo obligatie
  • Consumati mai putini bani, timp si efort
  • Primiti oferta rapid

Intrebari pe care trebuie sa le puneti unui contabil inainte de a-l angaja

1. Cat taxati pentru servicii?

Onorariile practicate sunt un pas evident pentru inceput. Chiar si asa, este important sa le luati in considerere in directa legatura cu serviciile care sunt cuprinse, si ce valoare vor furniza acestea pentru compania dumneavoastra.

2. Care servicii sunt incluse in oferta?

Obtinerea unei cotatii de pret detaliate de la un anumit contabil Timisoara va facilita compararea acestuia cu alte servicii.

3. Care sunt avantajele daca va aleg pe D-voastra?

Cele mai multe firme incearca, bineinteles, sa va determine sa ii alegeti. Dar testati diferenta dintre raspunsuri la aceasta intrebare pentru a va da seama care dintre ei raspunde cu altceva decat pacaleli de marketing.

4. Imi oferiti pe cineva care sa se ocupe in mod direct de afacerea mea?

De obicei, este recomandat sa aveti un punct de contact cu firma, chiar daca mai multi angajati sunt implicati in munca. Acest aspect confera continuitate, construieste o relatie si reduce riscul unor erori sau cel de termene ratate.

5. Prin ce metoda vom tine legatura?

Un contabil priceput trebuie sa fie foarte exigent in legatura cu raportul cu cei pentru care lucreaza. Alegeti amandoi cat de des ar fi bine sa comunicati si ce forme poate lua acest lucru – spre ex. discutii direct, apeluri telefonice, conferinte online. Un profesionist trebuie sa fie disponibil pentru intalniri regulate, chiar daca nu pare sa trebuiasca nimic special de vorbit, deoarece problemele pot fi trecute cu vederea pana atunci cand nu vor fi aduse in discutie.

6. Care sunt problemele ce necesita verificare periodica?

Asa cum a fost mentionat la punctul 5, este un pas important sa faceti rost de parerile contabilului dvs. cu privire la aspectele pe care este necesar sa le luati in vedere de fiecare data. Complicatiile ar putea include raportarea financiara, planificarea fiscala, verificarea imprumuturilor si administrarea intrarilor si iesirilor de numerar.

7. Exista consideratii speciale pentru tipul meu de afacere?

Punerea acestei intrebari va va facilita sa acumulati cate informatii din domeniu detine contabilul dvs., dar este si utila in sine. In mod ideal, urmariti sa gasiti o persoana specializata cu multa practica in tipuri de activitati foarte apropiate la baza, astfel incat sa fie bine versati pentru a gestiona riscurile si oportunitatile dvs.

8. Exista si alte servicii in afara celor de baza?

In timp ce afacerea dvs. se dezvolta, este posibil sa doriti sa extindeti serviciile pe care le obtineti de la expertul selectat (de exemplu, investitii pentru extindere, creante fiscale pentru cercetare si dezvoltare). Descoperiti din start daca serviciul care a fost ales confera expertiza de care este nevoie, astfel incat sa nu trebuiasca sa schimbati firmele cand ajungeti sa va extindeti. Este, in continuare, indicat sa descoperiti pe ce cale acest contabil va reusi sa aduca avantaje de fiecare data.

9. Care sunt aspectele asupra carora clientii gresesc cel mai des?

Acesta este o cale buna de a beneficia de experienta intreprinderii care a fost aleasa in domenii asemanatoare, astfel incat sa reusiti a evita asemenea greseli. Mai degraba, atunci cand nu va prezinta o solutie prea buna, exista posibilitatea sa nu aiba gradul de cunoastere pe care il cautati.

10. Ce planuri aveti pentru a ne incadra in termenele limita?

Una dintre cele mai importante atributii din partea contabilului dvs. este sa va sustina sa ramaneti in relatii excelente cu cei de la ANAF. O persoana care a acumulat practica va fi pregatit si interesat sa va aduca in vedere de toate obligatiile Dvs, mai degraba decat sa urmareasca sa va aduceti aminte dumneavoastra.

Aceasta pagina este despre: contabil Timisoara.