Cautati un contabil din Tulcea, si un cost lunar cat mai avantajos este prioritar pentru D-voastra?

Cu ajutorul formularului de mai jos puteti obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 contabili locali cu ajutorul platformei Expert24. Gratuit, usor si rapid ! – Doar completati formularul si asteptati oferta!

(*:completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand sa solicitati oferte de pret de la alti prestatori)

 

Formular cerere de oferta

 

Obtineti rapid cotatii de pret de la contabili din municipiul dumneavoastra

  • Alegeti propunerea care se aliniaza cu bugetul alocat de D-voastra
  • Consultati oferta complet gratuit si fara a fi obligat la ceva
  • Faceti economie de bani, energie si timp
  • Primiti oferta rapid

Aspecte pe care trebuie sa le lamuriti inainte de a angaja un contabil

1. Care sunt costurile serviciilor oferite

Onorariile practicate sunt un loc logic pentru a incepe. Totusi, este important sa le comparati in raport cu serviciile care sunt cuprinse, si ce valoare poate oferi acestea pentru compania D-voastra.

2. Care servicii sunt incluse in oferta?

Obtinerea unei cotatii de pret detaliate de la un anumit contabil Tulcea va facilita compararea acestuia cu alte servicii.

3. Ce imi puteti oferi in plus fata de alte firme?

Majoritatea firmelor incearca, desigur, sa va convinga sa ii alegeti. Dar testati diferitele lor reactii pentru aceasta intrebare pentru a va da seama cine reactioneaza cu ceva mai mult decat trucuri de marketing.

4. Va exista o persoana cu care pot lua contactul direct?

De regula, este mai bine sa fie definit un punct de contact cu firma de contabilitate, chiar daca mai multe persoane sunt implicati in contractul de colaborare. Acest fapt ofera continuitate, construieste o relatie si reduce mult riscul unor erori sau cel al unor termene ratate.

5. Cum pastram legatura?

Un contabil priceput ar trebui sa fie foarte riguros in legatura cu raportul cu cei pentru care lucreaza. Decideti laolalta cat de des ar fi bine sa va contactati si cum este indicat sa aiba loc acest lucru – de ex. intalniri fata in fata, apeluri prin telefon, sedinte video. Un profesionist este educat sa fie predispus la intalnire constante, chiar daca nu pare sa fie nimic special de discutat, fiindca problemele pot fi trecute cu vederea pana cand nu vor fi prezentate.

6. Ce probleme ar trebui sa discutam periodic?

Pe baza informatiilor primite la punctul 5, este un lucru bun sa obtineti parerile contabilului dvs. fata de chestiunile pe care este necesar sa le luati in calcul periodic. Problemele pot include declaratiile fiscale, previziunile economice, verificarea imprumuturilor si administrarea fluxurilor de numerar.

7. Exista consideratii speciale pentru tipul meu de afacere?

Punerea acestei intrebari va va ajuta sa aflati ce fel de experienta din aceasta industrie detine contabilul dvs., dar este si de ajutor. In mod ideal, doriti un profesionist cu multa experienta in categorii de businessuri foarte apropiate la baza, asa incat sa fie cat mai versati pentru a gestiona riscurile si oportunitatile dvs.

8. Ce servicii aditionale oferiti?

Dupa ce afacerea dvs. se dezvolta, este posibil sa doriti sa largiti serviciile pe care le primiti de la cel care a fost selectat (de exemplu, fonduri pentru crestere, creante fiscale pentru cercetare si dezvoltare). Aflati in avans daca serviciul care a fost ales asigura competenta care este necesara, astfel incat sa nu trebuiasca sa optati pentru alta companie in momentul in care va dezvoltati. Este, de asemenea, indicat sa descoperiti cum acest contabil va putea aduce plus valoare in fiecare zi.

9. In ce situatii sunt mai predispus sa gresesc ca si client?

Acesta este un mod potrivit sa aveti parte de experienta firmei pe care ati ales-o in afaceri comparabile, astfel incat sa reusiti a ocoli astfel de greseli. In schimb, daca nu va prezinta o solutie prea buna, este posibil sa nu aiba nivelul de experienta pe care il doriti.

10. Cum va veti asigura ca nu voi rata termenele limita?

Una dintre cele mai importante atributii din partea contabilului dvs. este sa va sprijine sa ramaneti in relatii cat mai bune cu ANAF-ul. Cineva care detine practica va fi pregatit si dornic sa va aminteasca de toate responsabilitatile Dvs, mai bine decat sa astepte sa retineti D-voastra.

Aceasta pagina este despre: contabil Tulcea.