Aveti nevoie de serviciile unui contabil din Vaslui, iar un tarif lunar cat mai accesibil este prioritar pentru D-voastra?

Prin intermediul formularului de mai jos aveti sansa de a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 contabili din orasul dumneavoastra cu ajutorul platformei Expert24. Gratuit, comod si rapid ! – Doar completati formularul si asteptati oferta!

(*:completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand sa solicitati oferte de pret de la alti prestatori)

 

Formular cerere de oferta

 

Obtineti rapid cotatii de pret de la contabili din localitatea D-voastra

  • Alegeti un tarif lunar care se muleaza pe bugetul alocat de Dvs
  • Consultati oferta fara nici un cost si fara vreo obligatie
  • Consumati mai putini efort, bani si timp
  • Primiti oferta rapid

Intrebari pe care trebuie sa le puneti unui contabil inainte de a-l angaja

1. Ce costuri presupun anumite servicii?

Costurile practicate sunt un loc logic la inceput. Totusi, este esential sa le cantariti in raport cu serviciile care se ofera, si ce imbunatatiri poate oferi acestea pentru intreprinderea Dvs.

2. Ce fel de servicii sunt incluse in pret?

Obtinerea unei cotatii de pret detaliate de la un anumit contabil Vaslui va facilita compararea acestuia cu alte servicii.

3. Care sunt avantajele daca va aleg pe D-voastra?

Majoritatea firmelor vor incerca, desigur, sa va convinga sa ii alegeti. Dar comparati diferenta dintre raspunsuri pentru aceasta intrebare pentru a vedea cine replica cu mai mult decat smecherii de marketing.

4. Va exista o persoana cu care pot lua contactul direct?

De regula, este indicat sa fie definit un punct de contact cu firma de contabilitate, chiar daca mai multi angajati sunt implicati in munca. Acest lucru confera continuitate, formeaza o relatie si reduce riscul de erori sau cel al unor termene ratate.

5. Prin ce metoda vom tine legatura?

Un contabil cu experienta trebuie sa fie foarte exigent atunci cand vine vorba de comunicarea cu cei pentru care lucreaza. Decideti laolalta cat de des ar fi bine sa comunicati si in ce forme se poate face acest lucru – ca ex. intalniri direct, apeluri prin telefon, sedinte video. Profesionistul este educat sa fie disponibil pentru intalniri regulate, chiar si atunci cand nu pare sa fie nimic special de vorbit, deoarece incurcaturile pot sa nu fie observate pana cand nu vor fi discutate.

6. Care sunt problemele ce necesita verificare periodica?

Pe baza informatiilor primite la punctul 5, este un pas important sa obtineti opiniile contabilului dvs. fata de elementele pe care este necesar sa le luati in considerare periodic. Complicatiile ar putea cuprinde declaratiile fiscale, planurile financiare, controlul datoriei si administrarea fluxurilor de lichiditati.

7. Exista aspecte speciale in ceea ce priveste afacerea mea?

Adresarea acestei intrebari va va ajuta sa aflati cat de multe experienta din aceasta industrie stapaneste contabilul dvs., dar este si benefic. In cel mai bun caz, urmariti sa gasiti o persoana specializata cu multa experienta in tipuri de businessuri foarte similare, asa incat sa fie experimentati legat de riscurile si oportunitatile dvs.

8. Exista si alte servicii in afara celor de baza?

Dupa ce compania dvs. se extinde, se poate sa alegeti sa extindeti diferitele servicii pe care le primiti de la cel care a fost selectat (ca exemplu, fonduri pentru crestere, creante fiscale pentru cercetare si dezvoltare). Descoperiti de la inceput daca serviciul ales ofera expertiza necesara, pentru ca sa nu fie nevoie sa schimbati firmele in momentul in care va extindeti. Este, in continuare, bine sa aflati pe ce cale acest contabil va reusi sa aduca plus valoare in fiecare zi.

9. Care sunt cele mai comune greseli pe care le fac clientii dvs.?

Acesta este un mod bun sa aveti parte de experienta firmei care a fost aleasa in domenii comparabile, asa incat sa puteti evita asemenea capcane. Pe de alta parte, in cazul in care nu va ofera un raspuns prea bun, exista posibilitatea sa nu fi acumulat nivelul de cunoastere pe care il cautati.

10. Cum va veti asigura ca nu voi rata termenele limita?

Una dintre cele mai de baza roluri din partea contabilului dvs. este sa va sustina sa va pastrati in rapoarte cat mai bune cu cei de la ANAF. Cel care a acumulat experienta va fi pregatit si dispus sa va aminteasca de toate responsabilitatile Dvs, in loc sa sa spere sa va aduceti aminte Dvs.

Aceasta pagina este despre: contabil Vaslui.