Aveti nevoie de serviciile unui contabil din Zalau, iar un cost lunar cat mai atractiv este prioritar pentru dumneavoastra?

Prin intermediul formularului de mai jos aveti sansa de a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 contabili din localitatea dumneavoastra cu ajutorul platformei Expert24. Gratuit, comod si rapid ! – Doar completati formularul si asteptati oferta!

(*:completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand sa solicitati oferte de pret de la alti prestatori)

 

Formular cerere de oferta

 

Consultati rapid oferte de la contabili din orasul dumneavoastra

  • Alegeti oferta care se muleaza pe suma alocata de Dvs
  • Obtineti oferta fara nici un cost si fara vreo obligatie
  • Consumati mai putini bani, energie si timp
  • Primiti oferta rapid

Ce intrebari trebuie sa puneti unui contabil inainte de a il angaja

1. Ce costuri presupun anumite servicii?

Costurile practicate sunt un factor evident pentru inceput. Chiar si asa, este important sa le cantariti in directa legatura cu serviciile care sunt incluse, si ce avantaj poate aduce acestea pentru intreprinderea Dvs.

2. Ce fel de servicii sunt incluse in pret?

Obtinerea unei cotatii de pret detaliate de la un anumit contabil Zalau va facilita compararea acestuia cu alte servicii.

3. De ce ar trebui sa va aleg pe dvs. si nu alta firma?

Cele mai multe firme intentioneaza, desigur, sa va determine sa ii alegeti. Dar testati multitudinea de raspunsuri la aceasta intrebare pentru a vedea care dintre ei replica cu altceva decat trucuri de marketing.

4. Va exista o persoana cu care pot lua contactul direct?

De regula, este recomandat sa aveti un punct de contact cu contabilul, chiar daca mai multe persoane sunt implicati in contractul de colaborare. Acest fapt permite continuitate, formeaza o relatie si reduce mult riscul efectuarii unor erori sau cel al unor termene ratate.

5. Cum vom mentine legatura?

Un contabil priceput trebuie sa fie foarte riguros atunci cand vine vorba de raportul cu cei pentru care lucreaza. Hotarati impreuna cat de frecvent trebuie sa comunicati si cum este indicat sa aiba loc acest lucru – ca ex. intrevederi fata in fata, apeluri prin telefon, intruniri online. Un practician desavarsit ar trebui sa fie deschis intalnirilor constante, chiar si in situatiile in care nu pare sa fie nimic deosebit de discutat, fiindca problemele pot fi trecute cu vederea pana cand nu vor fi aduse in discutie.

6. Ce probleme ar trebui sa discutam periodic?

Asa cum a fost mentionat la punctul 5, este un lucru bun sa obtineti parerile contabilului dvs. fata de elementele pe care este necesar sa le luati in calcul in mod continuu. Problemele ar putea cuprinde declaratiile fiscale, previziunile economice, verificarea datoriei si gestionarea fluxurilor de lichiditati.

7. Exista vreun aspect deosebit pentru afacerea mea?

Adresarea acestor chestiuni va va facilita sa descoperiti cate cunostinte din acest sector are contabilul dvs., dar este si utila in sine. In mod ideal, cautati un profesionist cu multa practica in feluri de activitati foarte apropiate la baza, astfel incat sa fie bine versati legat de riscurile si oportunitatile dvs.

8. Ce servicii aditionale oferiti?

Pe masura ce afacerea dvs. se dezvolta, se poate sa alegeti sa largiti gama de servicii de care beneficiati de la profesionistul selectat (de exemplu, investitii pentru crestere, creante fiscale pentru cercetare si dezvoltare). Identificati in avans daca serviciul care a fost ales asigura competenta de care este nevoie, pentru ca sa nu fiti obligat sa alegeti o alta firma atunci cand va extindeti. Este, totodata, indicat sa aflati in ce fel acest contabil va reusi sa aduca valoarea suplimentara de fiecare data.

9. Care sunt cele mai comune greseli pe care le fac clientii dvs.?

Acesta este un mod potrivit sa beneficiati de experienta companiei care a fost aleasa in afaceri asemanatoare, asa incat sa puteti evita astfel de greseli. In schimb, daca nu va prezinta o rezolvare eficienta, exista posibilitatea sa nu detina nivelul de experienta pe care il doriti.

10. Cum procedati pentru a fi sigur ca nu ratam termenele limita?

Una dintre cele mai importante atributii din partea contabilului dvs. este sa va sustina sa va pastrati in rapoarte excelente cu ANAF-ul. Cel care are experienta va fi pregatit si dornic sa va aduca aminte de toate responsabilitatile Dvs, mai degraba decat sa urmareasca sa va amintiti dumneavoastra.

Aceasta pagina este despre: contabil Zalau.