Aveti nevoie de o analiza de risc la securitate fizica in Alba Iulia, iar un pret cat mai atractiv ocupa un loc prioritar pentru Dvs?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine de la platforma Expert24 cea mai buna oferta de la 5 specialisti in evaluari de risc locali. (La scurt timp dupa completarea si trimiterea formularului veti primi oferta de pret!)

(*daca oferta primita nu va satisface, aveti libertatea de a solicita alte oferte de pret de la alti experti din domeniu)

 

Formular cerere de oferta

 

 

Obtineti rapid oferte pentru analiza de risc la securitate fizica in Alba Iulia

 

 

  • Descoperiti un cost potrivit pentru bugetul alocat de Dvs
  • Primiti oferta complet gratuit
  • Faceti economie de energie, timp si bani
  • Veti colabora doar cu specialisti verificati
  • Primiti oferta intr-un timp foarte scurt
  • Aveti garantii multiple
  • E foarte facil si comod

 

 
Informatii utile

Fiecare firma trebuie sa aiba analiza de risc la securitatea fizica, conform articolului 66 al Legii nr. 333 din 2003, cu privire la paza persoanelor, obiectivelor, valorilor si bunurilor. Activitatea de evaluare poate fi efectuata doar de catre un expert autorizat legal, cunoscut sub denumirea de evaluator de risc la securitatea fizica.

Cum poate fi definita analiza de risc la securitate fizica?

Conform legii, societatile ce poseda valori si bunuri pentru protectia carora sunt responsabile, au si obligatia sa poata prezenta oricand actul care demonstreaza analiza de risc la securitatea fizica. Operatiunea implica ca au fost evaluate posibilele puncte slabe ale societatii, cu scopul final al diminuarii potentialelor pericole.

Societatile sunt constranse sa delege activitatea specifica de paza si protectie catre societati publice sau private care s-au specializat in sectorul respectiv, responsabilitatea apartinand ambelor companii in egala masura. Legea precizeaza obligativitatea asigurarii protectiei persoanelor, bunurilor si drepturilor de proprietate impotriva oricarui pericol.

Instructiunile elaborate de Ministerul Administratiei si Internelor specifica faptul ca masurile de securitate ce vor fi implementate vor fi elaborate dupa analiza de risc efectuata de un evaluator de risc la securitate fizica Alba Iulia.

Pentru cine exista obligativitatea

Analiza de risc are caracter obligatoriu pentru urmatoarele categorii de {societati comerciale|firme|companii|entitati comerciale}: institutii din cadrul administratiei publice sau locale, regii autonome, ministere, institute nationale de dezvoltare si cercetare, societati si companii nationale, SNC (societatile in nume colectiv), SCS (societatile in comandita simpla), SA (societatile pe actiuni), SCA (societatile in comandita pe actiuni), SRL (societatile cu raspundere limitata), precum si orice alte entitati, indiferent de forma de organizare, asociere sau capital social, care detin valori si bunuri cu orice titlu.

Astfel, printre altele, au obligatia sa realizeze analize de risc: sali de jocuri de noroc, banci, institutii financiare nebancare, automate de tranzactii cu numerar, case de schimb valutar, case de amanet, unitati postale, comercianti de munitii si arme.

Conform cu cele mai recente prevederi, companiile infiintate inainte de data de Iunie 16 2012 au obligatia de a finaliza aceasta analiza de risc la securitate fizica pana la data de 1 Iulie 2018. Data care era termen limita initial, 1 iulie 2017, a fost amanata prin Hotararea de Guvern nr. 437 din 2017. Analiza de risc este obligatoriu de realizat pentru companiile infiintate dupa aceasta data, si influenteaza implementarea oricaror masuri de securitate.

Raportul analizei de risc – intocmire, documentatie, costuri

Analiza de risc la securitatea fizica se efectueaza de catre firme specializate sau persoane acreditate (evaluatori de risc la securitate fizica), care sunt apte sa elaboreze analiza factorilor ce pot ameninta securitatea fizica. Efectuarea analizei de risc presupune solicitarea unor informatii specifice de la compania care o solicita, informatii care variaza cu tipul activitatii derulate de acea societate.

Un evaluator de risc la securitate fizica va colecta detalii referitoare la numarul unitatilor fizice ce trebuiesc evaluate, dar si la suprafetele si caracteristicile imobilelor, fie ca este vorba despre sedii nou ridicate sau deja existente, sau daca sunt prezente masuri de securitate deja implementate sau nu.

Legea nu pune o limita pe preturile aferente evaluarii si analizei de risc, de aceea ele pot fi diferite in functie de exigentele fiecarui evaluator de risc la securitate fizica.

Astfel, preturile aferente unei case de schimb valutar vor fi mai mari decat cele aferente unui magazin alimentar, fiind direct influentate de complexitatea evaluarilor realizate. La aceste costuri vor fi adaugate si cheltuielile cu logistica, asociate cu parcurgerea distantei de catre expert pana la societatea comerciala evaluata.

Aceasta pagina web este despre: evaluator de risc Alba Iulia.