Trebuie sa obtineti o analiza de risc la securitate fizica in Alexandria, iar un pret cat mai competitiv este prioritar pentru Dvs?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine de la platforma Expert24 cea mai buna oferta de la 5 profesionisti autorizati in evaluari de risc locali. (La scurt timp dupa completarea si trimiterea formularului veti primi oferta de pret!)

(*daca oferta primita nu va satisface, puteti oricand cere alte oferte de pret de la alti experti din domeniu)

 

Formular cerere de oferta

 

 

Obtineti rapid oferte pentru analiza de risc la securitate fizica in Alexandria

 

 

  • Alegeti un tarif potrivit pentru bugetul Dvs
  • Obtineti oferta fara nici un cost
  • Faceti economie de timp, bani si energie
  • Veti colabora doar cu profesionisti verificati
  • Primiti oferta rapid
  • Aveti garantii multiple
  • E foarte facil si convenabil

 

 
Informatii utile

Orice companie trebuie sa poata prezenta o analiza de risc la securitatea fizica, obligativitate ce revine din articolul 66 al Legii nr. 333 din 2003, articol care trateaza paza persoanelor, obiectivelor, valorilor si bunurilor. Acesta operatiune poate fi efectuata doar de catre un individ autorizat conform legii, denumit evaluator de risc la securitatea fizica.

Analiza de risc la securitate fizica – definitie

In concordanta cu legea, firmele ce poseda valori si bunuri pe care trebuie sa le protejeze, trebuie sa poata prezenta oricand documentul care demonstreaza analiza de risc la securitatea fizica. Aceasta analiza presupune ca se evalueaza potentialele puncte slabe ale societatii, in scopul micsorarii potentialelor pericole.

Companiile sunt astfel obligate sa delege activitatile specifice de paza si protectie catre firme publice sau private specializate in domeniu, responsabilitatea fiind a ambelor companii in egala masura. Legea indica obligativitatea de a asigura protectia bunurilor, drepturilor de proprietate si persoanelor impotriva oricaror pericole.

Instructiunile oferite de Ministerul Administratiei si Internelor arata faptul ca masurile de securitate ce vor fi implementate vor fi elaborate dupa analiza de risc efectuata de un evaluator de risc la securitate fizica Alexandria.

Cine intra sub incidenta obligativitatii

Analiza de risc trebuie realizata obligatoriu pentru urmatoarele tipuri de {societati comerciale|firme|companii|entitati comerciale}: regii autonome, ministere sau institutii din cadrul administratiilor publice centrale si locale, institute nationale de dezvoltare si cercetare, societati si companii nationale, SNC (societatile in nume colectiv), SCS (societatile in comandita simpla), SA (societatile pe actiuni), SCA (societatile in comandita pe actiuni), SRL (societatile cu raspundere limitata), dar si orice alte entitati, indiferent de asociere, forma de organizare sau capital, care poseda bunuri si valori cu orice titlu.

Astfel, au obligatia sa efectueze analize de risc: institutii financiare nebancare, sali de jocuri de noroc, banci, automate de tranzactii cu numerar, case de amanet, unitati postale, case de schimb valutar, comercianti de arme si munitii.

Conform cu cele mai recente prevederi, societatile aparute inainte de data de Iunie 16 2012 trebuie sa finalizeze aceasta analiza de risc la securitate fizica pana la data de 1 Iulie 2018. Termenul initial, 1 iulie 2017, a fost amanata prin Hotararea de Guvern nr. 437 din 2017. Analiza de risc este obligatorie pentru firmele create ulterior acestei date, si impacteaza punerea in practica oricaror masuri de securitate.

Raportul analizei de risc – intocmire, documentatie, costuri

Analiza de risc la securitatea fizica se face numai de catre firme specializate sau persoane acreditate (evaluatori de risc la securitate fizica), care sunt capabile sa realizeze analiza factorilor ce pot periclita securitatea fizica. Intocmirea analizei de risc implica adunarea unor informatii specifice de la compania care o solicita, informatii sunt dependente de categoria activitatii intreprinse de firma respectiva.

Un evaluator de risc la securitate fizica va solicita informatii referitoare la numarul unitatilor fizice care au nevoie de evaluare, insa si la caracteristicile si suprafetele constructiilor, indiferent ca este vorba despre sedii noi sau existente, sau daca sunt masuri de securitate deja implementate sau nu.

Legea nu pune o limita pe preturile conectate evaluarii si analizei de risc, din acest motiv acestea difera de la un evaluator la alt evaluator de risc la securitate fizica.

Astfel, tarifele aferente unei case de schimb valutar vor fi mai mari decat cele aferente unei unitati postale, fiind direct proportionale cu complexitatea evaluarilor executate. La aceste costuri se aduna si costurile logistice, asociate cu parcurgerea distantei de catre profesionist pana la societatea comerciala evaluata.

Aceasta pagina web este despre: evaluator de risc Alexandria.