Aveti nevoie de o analiza de risc la securitate fizica in Alexandria, iar un cost cat mai avantajos ocupa un loc prioritar pentru dumneavoastra?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine de la platforma Expert24 cea mai buna oferta de la 5 profesionisti autorizati in evaluari de risc din orasul Dvs. (Veti primi o oferta la scurt timp dupa completarea formularului)

(*daca oferta primita nu va satisface, aveti libertatea de a solicita alte oferte de pret de la alti specialisti din domeniu)

 

Formular cerere de oferta

 

 

Obtineti rapid oferte pentru analiza de risc la securitate fizica in Alexandria

 

 

  • Selectati un tarif conform cu bugetul alocat de Dvs
  • Consultati oferta fara nici un cost
  • Faceti economie de timp, bani si energie
  • Lucrati doar cu specialisti verificati
  • Primiti oferta intr-un timp foarte scurt
  • Aveti garantii multiple
  • E simplu si comod

 

 
Informatii utile

Fiecare firma trebuie sa poata prezenta o analiza de risc la securitatea fizica, conform articolului 66 al Legii nr. 333 din 2003, articol responsabil cu paza bunurilor, persoanelor, valorilor si obiectivelor. Aceasta activitate va putea fi realizata numai de catre un expert autorizat, cu numele profesional de evaluator de risc la securitatea fizica.

O definitie pentru analiza de risc la securitate fizica

In concordanta cu legea, companiile ce au in proprietate bunuri de valoare pentru care asigura protectia, trebuie sa obtina documentul care prezinta analiza de risc la securitatea fizica. In mod specific, se evalueaza potentialele puncte vulnerabile ale firmei, cu obiectivul scaderii potentialelor pericole.

Companiile sunt constranse sa delege activitatile specifice de paza si protectie catre companii publice sau private care s-au specializat in nisa respectiva, responsabilitatea fiind distribuita ambelor societati in egala masura. Legea prevede obligativitatea de a asigura protectia persoanelor, drepturilor de proprietate si bunurilor impotriva oricarui pericol.

Instructiunile elaborate de Ministerul Administratiei si Internelor stipuleaza faptul ca masurile de securitate ce urmeaza a fi luate vor fi stabilite dupa analiza de risc efectuata de un evaluator de risc la securitate fizica Alexandria.

Pentru cine exista obligativitatea

Analiza de risc trebuie sa fie efectuata obligatoriu pentru urmatoarele tipuri de {societati comerciale|firme|companii|entitati comerciale}: ministere, institutii dub cadrul administratiilor locale si centrale, regii autonome, societati si companii nationale, institute nationale de cercetare si dezvoltare, societatile pe actiuni (SA), societatile in nume colectiv (SNC), societatile in comandita simpla (SCS), SCA (societatile in comandita pe actiuni), SRL (societatile cu raspundere limitata), dar si orice alte entitati, indiferent de capital, forma de organizare sau asociere, care detin valori si bunuri cu orice titlu.

Asadar, au obligatia sa realizeze analize de risc: sali de jocuri de noroc, banci, institutii financiare nebancare, comercianti de carburanti,ATM-uri, spatii comerciale, case de schimb valutar, case de amanet, unitati postale, comercianti de arme si munitii.

Conform ultimelor prevederi, firmele infiintate inainte de data de 2012 Iunie 16 sunt obligate sa finalizeze aceasta analiza de risc la securitate fizica inainte de data de 1 Iulie 2018. Data care era termen limita initial, 1 iulie 2017, a fost amanata prin Hotararea de Guvern nr. 437 din 2017. Analiza de risc este obligatoriu necesara pentru companiile infiintate ulterior acestei date, si impacteaza punerea in practica oricaror masuri de securitate.

Analiza de risc – Intocmire, documentatie, cost

Analiza de risc la securitatea fizica se face de catre firme specializate sau persoane acreditate (evaluatori de risc la securitate fizica), care sunt capabile sa elaboreze analiza factorilor ce pot periclita securitatea fizica. Executia analizei de risc implica solicitarea unor informatii specifice de la societatea comerciala solicitanta, informatii pot fi diferite in functie de tipul activitatii intreprinse de firma respectiva.

Un evaluator de risc la securitate fizica va colecta date legate de numarul entitatilor fizice ce trebuiesc evaluate, dar si la suprafetele si caracteristicile constructiilor, indiferent ca este vorba despre sedii nou ridicate sau deja existente, sau daca sunt prezente masuri de securitate deja implementate sau nu.

Prevederile legii nu restrictioneaza costurile aferente evaluarii si analizei de risc, astfel incat ele variaza in functie de exigentele fiecarui evaluator de risc la securitate fizica.

Astfel, costurile taxate unei case de schimb valutar vor fi mai mari decat cele aferente unei statii de carburanti, direct proportionale cu complexitatea evaluarilor realizate. Bineinteles, la costul total se aduna si cheltuielile cu deplasarea, cauzate de parcurgerea distantei de catre profesionist pana la compania respectiva.

Aceasta pagina web este despre: evaluator de risc Alexandria.