Aveti nevoie de o analiza de risc la securitate fizica in Arad, iar un pret cat mai competitiv ocupa un loc prioritar pentru dumneavoastra?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine de la platforma Expert24 cea mai buna oferta de la 5 profesionisti autorizati in evaluari de risc din orasul Dvs. (Veti primi o oferta la scurt timp dupa completarea formularului)

(*daca oferta primita nu va satisface, aveti libertatea de a cere alte oferte de pret de la alti profesionisti din domeniu)

 

Formular cerere de oferta

 

 

Obtineti rapid oferte pentru analiza de risc la securitate fizica in Arad

 

 

  • Descoperiti un pret conform cu bugetul Dvs
  • Obtineti oferta complet gratuit
  • Economisiti bani, timp si energie
  • Veti colabora doar cu specialisti verificati
  • Primiti oferta rapid
  • Aveti garantii multiple
  • E foarte facil si comod

 

 
Informatii utile

Orice companie trebuie sa detina analiza de risc la securitatea fizica, obligativitate ce revine din articolul 66 al Legii nr. 333 din 2003, articol care priveste paza persoanelor, obiectivelor, valorilor si bunurilor. Acesta operatiune poate fi executata doar de catre un individ autorizat, denumit evaluator de risc la securitatea fizica.

Cum se defineste analiza de risc la securitate fizica?

Conform prevederilor legii, companiile ce detin bunuri si valori pe care trebuie sa le protejeze, au si obligatia sa aibe actul care prezinta analiza de risc la securitatea fizica. Operatiunea implica ca sunt evaluate potentialele puncte vulnerabile ale firmei, cu scopul declarat al micsorarii potentialelor pericole.

Companiile trebuie sa delege activitatile specifice de protectie si paza catre companii publice sau private specializate in nisa respectiva, responsabilitatea apartinand ambelor societati in egala masura. Legea prevede obligativitatea asigurarii protectiei persoanelor, drepturilor de proprietate si bunurilor impotriva oricaror pericole.

Instructiunile oferite de Ministerul Administratiei si Internelor arata faptul ca masurile de securitate ce trebuiesc luate se elaboreaza dupa analiza de risc efectuata de un evaluator de risc la securitate fizica Arad.

Obligativitate

Analiza de risc trebuie realizata obligatoriu pentru urmatoarele feluri de {societati comerciale|firme|companii|entitati comerciale}: institutii din cadrul administratiei publice sau locale, regii autonome, ministere, institute nationale de dezvoltare si cercetare, societati si companii nationale, societatile pe actiuni (SA), societatile in nume colectiv (SNC), societatile in comandita simpla (SCS), SCA (societatile in comandita pe actiuni), SRL (societatile cu raspundere limitata), dar si orice alte entitati, indiferent de forma de organizare, asociere sau capital social, care poseda bunuri si valori cu orice titlu.

Astfel, au obligatia de a efectua analize de risc: sali de jocuri de noroc, banci, institutii financiare nebancare, spatii comerciale, ATM-uri (automate de tranzactii cu numerar), comercianti de carburanti, case de schimb valutar, case de amanet, unitati postale, comercianti de arme si munitii.

In conformitate cu ultimele amendamente, companiile constituite inainte de data de 2012 Iunie 16 trebuie sa finalizeze aceasta analiza de risc la securitate fizica pana la data de 1 Iulie 2018. Data care era termen limita initial, 1 iulie 2017, a fost amanata prin Hotararea de Guvern nr. 437 din 2017. Analiza de risc este obligatoriu necesara pentru companiile create dupa aceasta data, conditionand punerea in practica oricaror masuri de securitate.

Analiza de risc – Intocmire, documentatie, cost

Analiza de risc la securitatea fizica se realizeaza doar de catre persoane acreditate sau firme specializate (evaluatori de risc la securitate fizica), care sunt capabile sa efectueze analiza factorilor ce pot periclita securitatea fizica. Intocmirea analizei de risc implica solicitarea unor informatii particulare de la compania care o solicita, informatii care depind de felul activitatii desfasurate de societatea respectiva.

Un evaluator de risc la securitate fizica va solicita detalii legate de numarul unitatilor fizice care au nevoie de evaluare, insa si la caracteristicile si suprafetele constructiilor, chiar daca este vorba despre sedii noi sau existente, sau daca sunt masuri de securitate deja implementate sau nu.

Legea nu restrictioneaza preturile aferente evaluarii si analizei de risc, de aceea ele pot fi diferite in functie de exigentele fiecarui evaluator de risc la securitate fizica.

Astfel, tarifele taxate unei linii de asamblare auto vor fi mai mari decat cele aferente unei unitati postale, direct proportionale cu complexitatea evaluarilor intreprinse. Bineinteles, la costul total se aduna si costurile cu deplasarea, asociate cu parcurgerea distantei de catre expert pana la compania respectiva.

Aceasta pagina web este despre: evaluator de risc Arad.