Trebuie sa obtineti o analiza de risc la securitate fizica in Arad, iar un pret cat mai avantajos ocupa un loc prioritar pentru Dvs?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine de la platforma Expert24 cea mai buna oferta de la 5 evaluatori de risc din orasul Dvs. (La scurt timp dupa completarea si trimiterea formularului veti primi oferta de pret!)

(*daca oferta obtinuta nu va satisface, aveti libertatea de a solicita alte oferte de pret de la alti specialisti din domeniu)

 

Formular cerere de oferta

 

 

Obtineti rapid oferte pentru analiza de risc la securitate fizica in Arad

 

 

  • Alegeti un tarif potrivit pentru bugetul alocat de Dvs
  • Consultati oferta complet gratuit
  • Faceti economie de bani, timp si energie
  • Lucrati doar cu specialisti verificati
  • Primiti oferta repede
  • Aveti garantii multiple
  • E simplu si convenabil

 

 
Informatii utile

Fiecare firma trebuie sa poata prezenta o analiza de risc la securitatea fizica, obligativitate ce revine din articolul 66 al Legii nr. 333 din 2003, articol responsabil cu paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si persoanelor. Acesta operatiune va putea fi realizata numai de catre un expert autorizat conform legii, cunoscut sub denumirea de evaluator de risc la securitatea fizica.

Cum poate fi definita analiza de risc la securitate fizica?

Conform prevederilor legale, firmele ce poseda bunuri si valori a caror protectie trebuie sa o asigure, sunt totodata obligate si sa detina documentul care prezinta analiza de risc la securitatea fizica. Operatiunea implica ca se evalueaza punctele vulnerabile ale companiei, cu scopul declarat al micsorarii potentialelor pericole.

Firmele sunt astfel obligate sa delege activitatea specifica de protectie si paza catre companii publice sau private ce sunt specializate in sectorul respectiv, responsabilitatea fiind distribuita ambelor parti in egala masura. Legea prevede obligativitatea asigurarii protectiei bunurilor, drepturilor de proprietate si persoanelor impotriva oricarui pericol.

Instructiunile prezentate de Ministerul Administratiei si Internelor specifica faptul ca masurile de securitate ce vor fi implementate vor fi elaborate dupa analiza de risc efectuata de un evaluator de risc la securitate fizica Arad.

Obligativitate

Analiza de risc are caracter obligatoriu pentru urmatoarele tipuri de {societati comerciale|firme|companii|entitati comerciale}: institutii din cadrul administratiei publice sau locale, regii autonome, ministere, institute nationale de dezvoltare si cercetare, societati si companii nationale, societatile in comandita simple (SCS), societatile pe actiuni (SA), societatile in nume colectiv(SNC), SCA (societatile in comandita pe actiuni), SRL (societatile cu raspundere limitata), precum si orice alte entitati, indiferent de capital, forma de organizare sau asociere, care au in proprietate bunuri si valori cu orice titlu.

Astfel, au obligatia sa contracteze analize de risc: institutii financiare nebancare, sali de jocuri de noroc, banci, spatii comerciale, ATM-uri (automate de tranzactii cu numerar), comercianti de carburanti, case de amanet, unitati postale, case de schimb valutar, comercianti de munitii si arme.

In conformitate cu ultimele prevederi, firmele aparute inainte de data de 2012 Iunie 16 trebuie sa finalizeze aceasta analiza de risc la securitate fizica inainte de data de 1 Iulie 2018. Data care era termen limita initial, 1 iulie 2017, a fost amanata prin Hotararea de Guvern nr. 437 din 2017. Analiza de risc este obligatorie pentru companiile infiintate dupa aceasta data, si influenteaza instalarea oricaror masuri de securitate.

Analiza de risc – Intocmire, documentatie, cost

Analiza de risc la securitatea fizica se executa numai de catre firme specializate sau persoane acreditate (evaluatori de risc la securitate fizica), capabile sa elaboreze analiza factorilor ce pot ameninta securitatea fizica. Executia analizei de risc necesita colectarea unor informatii caracteristice de la firma contractanta, informatii sunt dependente de felul activitatii intreprinse de firma respectiva.

Un evaluator de risc la securitate fizica va avea nevoie de date referitoare la numarul entitatilor fizice care urmeaza a fi evaluate, dar si la suprafetele si caracteristicile cladirilor, chiar daca este vorba despre sedii noi sau existente, sau daca sunt masuri de securitate deja implementate sau nu.

Textul legii nu pune o limita pe tarifele aferente evaluarii si analizei de risc, din acest motiv ele pot fi diferite in functie de exigentele fiecarui evaluator de risc la securitate fizica.

Astfel, tarifele aferente unei case de schimb valutar vor fi mai mari decat cele aferente unui magazin alimentar, fiind direct influentate de complexitatea evaluarilor realizate. Evident, in pretul final se aduna si cheltuielile cu deplasarea, asociate cu parcurgerea distantei de catre expert pana la firma in tema.

Aceasta pagina web este despre: evaluator de risc Arad.