Trebuie sa obtineti o analiza de risc la securitate fizica in Bacau, iar un cost cat mai avantajos ocupa un loc prioritar pentru dumneavoastra?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine de la platforma Expert24 cea mai buna oferta de la 5 evaluatori de risc din orasul Dvs. (Veti primi o oferta la scurt timp dupa completarea formularului)

(*daca oferta obtinuta nu va satisface, aveti libertatea de a cere alte oferte de pret de la alti experti din domeniu)

 

Formular cerere de oferta

 

 

Obtineti rapid oferte pentru analiza de risc la securitate fizica in Bacau

 

 

  • Selectati un tarif conform cu bugetul Dvs
  • Obtineti oferta complet gratuit
  • Pentru economie de energie, timp si bani
  • Lucrati doar cu specialisti verificati
  • Primiti oferta repede
  • Aveti garantii multiple
  • E simplu si convenabil

 

 
Informatii utile

Fiecare entitate comerciala trebuie sa detina analiza de risc la securitatea fizica, conform articolului 66 al Legii nr. 333 din 2003, articol care trateaza paza persoanelor, obiectivelor, valorilor si bunurilor. Acesta operatiune poate fi executata doar de catre un individ autorizat conform legii, cu numele profesional de evaluator de risc la securitatea fizica.

Cum poate fi definita analiza de risc la securitate fizica?

In concordanta cu legea, societatile care detin in posesie bunuri de valoare a caror protectie trebuie sa o asigure, sunt totodata obligate si sa aibe documentul care arata analiza de risc la securitatea fizica. Operatiunea implica ca sunt evaluate potentialele puncte vulnerabile ale companiei, cu scopul declarat al diminuarii potentialelor pericole.

Societatile sunt obligate sa delege activitatile specifice de paza si protectie catre companii publice sau private care s-au specializat in nisa respectiva, responsabilitatea apartinand ambelor parti in egala masura. Legea prevede obligativitatea asigurarii protectiei persoanelor, bunurilor si drepturilor de proprietate impotriva oricarui pericol.

Instructiunile oferite de Ministerul Administratiei si Internelor indica faptul ca masurile de securitate care urmeaza a fi realizate se elaboreaza dupa analiza de risc realizata de un evaluator de risc la securitate fizica Bacau.

Pentru cine exista obligativitatea

Analiza de risc trebuie realizata obligatoriu pentru urmatoarele categorii de {societati comerciale|firme|companii|entitati comerciale}: ministere, institutii dub cadrul administratiilor locale si centrale, regii autonome, institute nationale de dezvoltare si cercetare, societati si companii nationale, societatile in comandita simple (SCS), societatile pe actiuni (SA), societatile in nume colectiv(SNC), SCA (societatile in comandita pe actiuni), SRL (societatile cu raspundere limitata), precum si orice alte entitati, indiferent de capital, forma de organizare sau asociere, care au in proprietate valori si bunuri cu orice titlu.

Astfel, au obligatia sa realizeze analize de risc: sali de jocuri de noroc, banci, institutii financiare nebancare, spatii comerciale, comercianti de carburanti, case de schimb valutar, case de amanet, unitati postale, comercianti de arme si munitii.

Conform cu cele mai recente prevederi, societatile intemeiate inainte de data de 2012 Iunie 16 sunt obligate sa finalizeze aceasta analiza de risc la securitate fizica inainte de data de 1 Iulie 2018. Data limita initiala, 1 iulie 2017, a fost amanata prin Hotararea de Guvern nr. 437 din 2017. Analiza de risc este obligatorie pentru societatile create dupa aceasta data, si influenteaza aplicarea oricaror masuri de securitate.

Intocmirea, documentatia si costurile asociate cu o analiza de risc

Analiza de risc la securitatea fizica se face de catre persoane acreditate sau firme specializate (evaluatori de risc la securitate fizica), care sunt apte sa efectueze analiza factorilor ce pot ameninta securitatea fizica. Realizarea analizei de risc presupune colectarea unor informatii caracteristice de la compania care o solicita, informatii sunt dependente de felul activitatii derulate de acea societate.

Un evaluator de risc la securitate fizica va colecta date cuprinzand numarul unitatilor fizice care urmeaza a fi evaluate, dar si la caracteristicile si suprafetele cladirilor, fie ca este vorba despre sedii noi sau existente, sau daca sunt prezente masuri de securitate deja implementate sau nu.

Legislatia nu pune o limita pe preturile asociate evaluarii si analizei de risc, de aceea acestea pot fi diferite de la un evaluator la alt evaluator de risc la securitate fizica.

Astfel, tarifele taxate unei banci vor fi mai mari decat cele aferente unei statii de carburanti, fiind direct influentate de complexitatea evaluarilor intreprinse. Bineinteles, la costul total vor fi adaugate si costurile cu deplasarea, asociate cu parcurgerea distantei de catre profesionist pana la compania respectiva.

Aceasta pagina web este despre: evaluator de risc Bacau.