Aveti nevoie de o analiza de risc la securitate fizica in Bacau, iar un cost cat mai avantajos ocupa un loc prioritar pentru D-voastra?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine de la platforma Expert24 cea mai buna oferta de la 5 specialisti in evaluari de risc din orasul Dvs. (Veti primi o oferta la scurt timp dupa completarea formularului)

(*daca oferta primita nu va satisface, aveti libertatea de a solicita alte oferte de pret de la alti profesionisti din domeniu)

 

Formular cerere de oferta

 

 

Obtineti rapid oferte pentru analiza de risc la securitate fizica in Bacau

 

 

  • Selectati un cost potrivit pentru bugetul Dvs
  • Obtineti oferta complet gratuit
  • Pentru economie de bani, timp si energie
  • Veti lucra doar cu experti verificati
  • Primiti oferta intr-un timp foarte scurt
  • Aveti garantii multiple
  • E foarte facil si convenabil

 

 
Informatii utile

Fiecare entitate comerciala trebuie sa poata prezenta o analiza de risc la securitatea fizica, obligatie ce decurge din articolul 66 al Legii nr. 333 din 2003, articol care trateaza paza persoanelor, obiectivelor, valorilor si bunurilor. Activitatea de evaluare poate fi executata doar de catre un individ autorizat conform legii, numit evaluator de risc la securitatea fizica.

Cum poate fi definita analiza de risc la securitate fizica?

Conform prevederilor legale, companiile care poseda bunuri de valoare pe care trebuie sa le protejeze, trebuie sa poata prezenta oricand actul care demonstreaza analiza de risc la securitatea fizica. Operatiunea implica ca sunt evaluate posibilele puncte slabe ale societatii, cu scopul final al micsorarii potentialelor pericole.

Societatile sunt astfel obligate sa delege activitatea specifica de protectie si paza catre societati publice sau private care s-au specializat in domeniu, responsabilitatea fiind distribuita ambelor parti in egala masura. Legea precizeaza obligativitatea de a asigura protectia bunurilor, drepturilor de proprietate si persoanelor impotriva oricaror pericole.

Instructiunile realizate de Ministerul Administratiei si Internelor indica faptul ca masurile de securitate ce urmeaza a fi luate se elaboreaza dupa ce s-a facut analiza de risc de un evaluator de risc la securitate fizica Bacau.

Pentru cine exista obligativitatea

Analiza de risc trebuie realizata obligatoriu pentru urmatoarele tipuri de {societati comerciale|firme|companii|entitati comerciale}: regii autonome, ministere sau institutii din cadrul administratiilor publice centrale si locale, societati si companii nationale, institute nationale de cercetare si dezvoltare, SNC (societatile in nume colectiv), SCS (societatile in comandita simpla), SA (societatile pe actiuni), SCA (societatile in comandita pe actiuni), SRL (societatile cu raspundere limitata), insa si orice alte entitati, indiferent de asociere, forma de organizare sau capital, care au in proprietate valori si bunuri cu orice titlu.

Astfel, printre altele, au obligatia de a efectua analize de risc: banci, institutii financiare nebancare, sali de jocuri de noroc, spatii comerciale, comercianti de carburanti, case de schimb valutar, case de amanet, unitati postale, comercianti de arme si munitii.

In conformitate cu ultimele amendamente, firmele intemeiate inainte de data de Iunie 16 2012 sunt obligate sa finalizeze aceasta analiza de risc la securitate fizica inainte de data de 1 Iulie 2018. Data care era termen limita initial, 1 iulie 2017, a fost amanata prin Hotararea de Guvern nr. 437 din 2017. Analiza de risc este obligatorie pentru companiile create dupa aceasta data, si conditioneaza instalarea oricaror masuri de securitate.

Intocmirea, documentatia si costurile asociate cu o analiza de risc

Analiza de risc la securitatea fizica se face numai de catre persoane acreditate sau firme specializate (evaluatori de risc la securitate fizica), care sunt apte sa realizeze analiza factorilor ce pot pune in pericol securitatea fizica. Intocmirea analizei de risc implica colectarea unor informatii specifice de la societatea comerciala contractanta, informatii care variaza cu tipul activitatii intreprinse de firma respectiva.

Un evaluator de risc la securitate fizica va cere date cuprinzand numarul entitatilor fizice ce trebuiesc evaluate, dar si la caracteristicile si suprafetele constructiilor, fie ca este vorba despre sedii noi sau existente, sau daca exista masuri de securitate deja implementate sau nu.

Legislatia nu limiteaza tarifele conectate evaluarii si analizei de risc, din acest motiv acestea pot fi diferite in functie de fiecare evaluator de risc la securitate fizica.

Asadar, costurile solicitate unei linii de asamblare auto vor fi mai consistente decat cele aferente unei statii de carburanti, direct proportionale cu complexitatea evaluarilor realizate. Evident, in pretul final se aduna si costurile cu deplasarea, aferente distantei parcurse de profesionist pana la societatea comerciala evaluata.

Aceasta pagina web este despre: evaluator de risc Bacau.