Aveti nevoie de o analiza de risc la securitate fizica in Bacau, iar un cost cat mai avantajos ocupa un loc prioritar pentru dumneavoastra?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine de la platforma Expert24 cea mai buna oferta de la 5 profesionisti autorizati in evaluari de risc locali. (Veti primi o oferta la scurt timp dupa completarea formularului)

(*daca oferta primita nu va satisface, puteti oricand cere alte oferte de pret de la alti specialisti din domeniu)

 

Formular cerere de oferta

 

 

Obtineti rapid oferte pentru analiza de risc la securitate fizica in Bacau

 

 

  • Selectati un cost conform cu bugetul alocat de Dvs
  • Primiti oferta fara costuri
  • Economisiti energie, timp si bani
  • Veti lucra doar cu specialisti verificati
  • Primiti oferta intr-un timp foarte scurt
  • Aveti garantii multiple
  • E simplu si comod

 

 
Informatii utile

Fiecare entitate comerciala trebuie sa poata prezenta o analiza de risc la securitatea fizica, obligatie ce decurge din articolul 66 al Legii nr. 333 din 2003, cu privire la paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si persoanelor. Aceasta evaluare poate fi executata doar de catre un profesionist autorizat conform legii, cu numele profesional de evaluator de risc la securitatea fizica.

Analiza de risc la securitate fizica – definitie

Conform legii, societatile care poseda bunuri de valoare pentru care asigura protectia, sunt totodata obligate si sa detina documentul care demonstreaza analiza de risc la securitatea fizica. Operatiunea implica ca se evalueaza posibilele puncte slabe ale societatii, cu scopul final al micsorarii potentialelor pericole.

Companiile sunt obligate sa delege activitatea specifica de protectie si paza catre societati publice sau private ce sunt specializate in sectorul respectiv, responsabilitatea fiind a ambelor companii in egala masura. Legea indica obligativitatea asigurarii protectiei bunurilor, drepturilor de proprietate si persoanelor impotriva oricaror pericole.

Instructiunile realizate de Ministerul Administratiei si Internelor specifica faptul ca masurile de securitate ce urmeaza a fi luate vor fi stabilite dupa analiza de risc efectuata de un evaluator de risc la securitate fizica Bacau.

Pentru cine exista obligativitatea

Analiza de risc trebuie sa fie efectuata obligatoriu pentru urmatoarele tipuri de {societati comerciale|firme|companii|entitati comerciale}: institutii din cadrul administratiei publice sau locale, regii autonome, ministere, societati si companii nationale, institute nationale de cercetare si dezvoltare, societatile pe actiuni (SA), societatile in nume colectiv (SNC), societatile in comandita simpla (SCS), SCA (societatile in comandita pe actiuni), SRL (societatile cu raspundere limitata), insa si orice alte entitati, indiferent de forma de organizare, asociere sau capital social, care au in proprietate valori si bunuri cu orice titlu.

Asadar, au obligatia sa contracteze analize de risc: institutii financiare nebancare, sali de jocuri de noroc, banci, automate de tranzactii cu numerar, case de schimb valutar, case de amanet, unitati postale, comercianti de munitii si arme.

Conform cu cele mai recente prevederi, societatile constituite inainte de data de 2012 Iunie 16 au obligatia de a finaliza aceasta analiza de risc la securitate fizica pana la data de 1 Iulie 2018. Termenul initial, 1 iulie 2017, a fost amanata prin Hotararea de Guvern nr. 437 din 2017. Analiza de risc este obligatoriu de realizat pentru societatile constituite dupa aceasta data, conditionand instalarea oricaror masuri de securitate.

Intocmirea, documentatia si costurile asociate cu o analiza de risc

Analiza de risc la securitatea fizica se executa numai de catre firme specializate sau persoane acreditate (evaluatori de risc la securitate fizica), care sunt apte sa realizeze analiza factorilor ce pot periclita securitatea fizica. Realizarea analizei de risc presupune solicitarea unor informatii caracteristice de la firma care o solicita, informatii pot fi diferite in functie de tipul activitatii intreprinse de firma respectiva.

Un evaluator de risc la securitate fizica va colecta informatii cuprinzand numarul entitatilor fizice ce trebuiesc evaluate, dar si la suprafetele si caracteristicile constructiilor, chiar daca este vorba despre sedii nou ridicate sau deja existente, sau daca sunt prezente masuri de securitate deja implementate sau nu.

Legislatia nu pune o limita pe costurile aferente evaluarii si analizei de risc, de aceea acestea pot fi diferite in functie de exigentele fiecarui evaluator de risc la securitate fizica.

Asadar, preturile taxate unei case de schimb valutar vor fi mai consistente decat cele aferente unui magazin alimentar, fiind direct proportionale cu complexitatea evaluarilor intreprinse. La aceste costuri se aduna si cheltuielile cu deplasarea, aferente distantei parcurse de prestator pana la compania respectiva.

Aceasta pagina web este despre: evaluator de risc Bacau.