Aveti nevoie de o analiza de risc la securitate fizica in Baia Mare, iar un pret cat mai atractiv este important pentru D-voastra?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine de la platforma Expert24 cea mai buna oferta de la 5 profesionisti autorizati in evaluari de risc din orasul Dvs. (La scurt timp dupa completarea si trimiterea formularului veti primi oferta de pret!)

(*daca oferta obtinuta nu va satisface, puteti oricand solicita alte oferte de pret de la alti experti din domeniu)

 

Formular cerere de oferta

 

 

Obtineti rapid oferte pentru analiza de risc la securitate fizica in Baia Mare

 

 

  • Alegeti un pret conform cu bugetul alocat de Dvs
  • Primiti oferta fara costuri
  • Economisiti bani, timp si energie
  • Veti lucra doar cu profesionisti verificati
  • Primiti oferta rapid
  • Aveti garantii multiple
  • E simplu si convenabil

 

 
Informatii utile

Fiecare entitate comerciala trebuie sa aiba analiza de risc la securitatea fizica, conform articolului 66 al Legii nr. 333 din 2003, articol responsabil cu paza bunurilor, persoanelor, valorilor si obiectivelor. Activitatea de evaluare poate fi executata doar de catre un specialist autorizat legal, denumit evaluator de risc la securitatea fizica.

Cum se defineste analiza de risc la securitate fizica?

In concordanta cu legea, firmele care detin in posesie valori si bunuri a caror protectie trebuie sa o asigure, au si obligatia sa detina actul care prezinta analiza de risc la securitatea fizica. Operatiunea implica ca se evalueaza potentialele puncte vulnerabile ale companiei, cu scopul final al micsorarii potentialelor pericole.

Societatile sunt constranse sa delege activitatea specifica de paza si protectie catre companii publice sau private ce sunt specializate in nisa respectiva, responsabilitatea fiind distribuita ambelor societati in egala masura. Legea prevede obligativitatea asigurarii protectiei bunurilor, drepturilor de proprietate si persoanelor impotriva oricaror pericole.

Instructiunile realizate de Ministerul Administratiei si Internelor indica faptul ca masurile de securitate ce urmeaza a fi luate se vor stabili dupa analiza de risc realizata de un evaluator de risc la securitate fizica Baia Mare.

Cine intra sub incidenta obligativitatii

Analiza de risc trebuie sa fie efectuata obligatoriu pentru urmatoarele categorii de {societati comerciale|firme|companii|entitati comerciale}: regii autonome, ministere sau institutii din cadrul administratiilor publice centrale si locale, institute nationale de dezvoltare si cercetare, societati si companii nationale, societatile pe actiuni (SA), societatile in nume colectiv (SNC), societatile in comandita simpla (SCS), SCA (societatile in comandita pe actiuni), SRL (societatile cu raspundere limitata), insa si orice alte entitati, indiferent de forma de organizare, asociere sau capital social, care detin valori si bunuri cu orice titlu.

Astfel, printre altele, au obligatia sa efectueze analize de risc: sali de jocuri de noroc, banci, institutii financiare nebancare, automate de tranzactii cu numerar, case de amanet, unitati postale, case de schimb valutar, comercianti de arme si munitii.

Conform cu cele mai recente prevederi, firmele infiintate inainte de data de Iunie 16 2012 au obligatia de a finaliza aceasta analiza de risc la securitate fizica inainte de data de 1 Iulie 2018. Data limita initiala, 1 iulie 2017, a fost amanata prin Hotararea de Guvern nr. 437 din 2017. Analiza de risc este obligatoriu de realizat pentru societatile constituite ulterior acestei date, conditionand aplicarea oricaror masuri de securitate.

Raportul analizei de risc – intocmire, documentatie, costuri

Analiza de risc la securitatea fizica se realizeaza numai de catre firme specializate sau persoane acreditate (evaluatori de risc la securitate fizica), capabile sa efectueze analiza factorilor ce pot pune in pericol securitatea fizica. Intocmirea analizei de risc presupune colectarea unor informatii particulare de la compania care o solicita, informatii care depind de categoria activitatii desfasurate de societatea respectiva.

Un evaluator de risc la securitate fizica va colecta date referitoare la numarul unitatilor fizice ce trebuiesc evaluate, insa si la suprafetele si caracteristicile imobilelor, indiferent ca este vorba despre sedii noi sau existente, sau daca sunt prezente masuri de securitate deja implementate sau nu.

Textul legii nu restrictioneaza tarifele asociate evaluarii si analizei de risc, de aceea acestea difera de la un evaluator la alt evaluator de risc la securitate fizica.

Asadar, costurile aferente unei case de schimb valutar vor fi mai mari decat cele aferente unei statii de carburanti, fiind direct proportionale cu complexitatea evaluarilor intreprinse. Evident, in pretul final vor fi adaugate si cheltuielile logistice, cauzate de parcurgerea distantei de catre expert pana la societatea comerciala evaluata.

Aceasta pagina web este despre: evaluator de risc Baia Mare.