Aveti nevoie de o analiza de risc la securitate fizica in Baia Mare, iar un pret cat mai bun este important pentru D-voastra?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine de la platforma Expert24 cea mai buna oferta de la 5 specialisti in evaluari de risc locali. (Veti primi o oferta la scurt timp dupa completarea formularului)

(*daca oferta obtinuta nu va satisface, puteti oricand cere alte oferte de pret de la alti experti din domeniu)

 

Formular cerere de oferta

 

 

Obtineti rapid oferte pentru analiza de risc la securitate fizica in Baia Mare

 

 

  • Selectati un cost conform cu bugetul Dvs
  • Primiti oferta complet gratuit
  • Pentru economie de timp, bani si energie
  • Veti lucra doar cu experti verificati
  • Primiti oferta repede
  • Aveti garantii multiple
  • E atat de simplu si convenabil

 

 
Informatii utile

Fiecare entitate comerciala trebuie sa poata prezenta o analiza de risc la securitatea fizica, obligatie ce decurge din articolul 66 al Legii nr. 333 din 2003, articol care trateaza paza persoanelor, obiectivelor, valorilor si bunurilor. Acesta operatiune va putea fi realizata numai de catre un profesionist autorizat conform legii, denumit evaluator de risc la securitatea fizica.

Analiza de risc la securitate fizica – definitie

Conform prevederilor legii, entitatile comerciale care poseda bunuri si valori pentru care asigura protectia, au si obligatia sa detina actul care demonstreaza analiza de risc la securitatea fizica. In mod specific, sunt evaluate potentialele puncte vulnerabile ale firmei, cu scopul declarat al micsorarii potentialelor pericole.

Firmele trebuie sa delege activitatile specifice de protectie si paza catre firme publice sau private specializate in sectorul respectiv, responsabilitatea fiind distribuita ambelor companii in egala masura. Legea prevede obligativitatea de a asigura protectia persoanelor, bunurilor si drepturilor de proprietate impotriva oricarui pericol.

Instructiunile oferite de Ministerul Administratiei si Internelor arata faptul ca masurile de securitate care urmeaza a fi realizate se vor stabili dupa analiza de risc realizata de un evaluator de risc la securitate fizica Baia Mare.

Cine intra sub incidenta obligativitatii

Analiza de risc este obligatorie pentru urmatoarele feluri de {societati comerciale|firme|companii|entitati comerciale}: institutii din cadrul administratiei publice sau locale, regii autonome, ministere, institute nationale de dezvoltare si cercetare, societati si companii nationale, societatile in comandita simple (SCS), societatile pe actiuni (SA), societatile in nume colectiv(SNC), SCA (societatile in comandita pe actiuni), SRL (societatile cu raspundere limitata), dar si orice alte entitati, indiferent de forma de organizare, asociere sau capital social, care poseda bunuri si valori cu orice titlu.

Astfel, au obligatia sa efectueze analize de risc: banci, institutii financiare nebancare, sali de jocuri de noroc, spatii comerciale, comercianti de carburanti, case de amanet, unitati postale, case de schimb valutar, comercianti de munitii si arme.

In conformitate cu ultimele prevederi, companiile constituite inainte de 16 iunie 2012 au obligatia de a finaliza aceasta analiza de risc la securitate fizica pana la data de 1 Iulie 2018. Data limita initiala, 1 iulie 2017, a fost amanata prin Hotararea de Guvern nr. 437 din 2017. Analiza de risc este obligatorie pentru firmele constituite ulterior acestei date, si impacteaza punerea in practica oricaror masuri de securitate.

Analiza de risc – Intocmire, documentatie, cost

Analiza de risc la securitatea fizica se face de catre firme specializate sau persoane acreditate (evaluatori de risc la securitate fizica), capabile sa elaboreze analiza factorilor ce pot ameninta securitatea fizica. Intocmirea analizei de risc necesita adunarea unor informatii particulare de la compania solicitanta, informatii care variaza cu felul activitatii intreprinse de firma respectiva.

Un evaluator de risc la securitate fizica va colecta informatii referitoare la numarul unitatilor fizice care au nevoie de evaluare, insa si la caracteristicile si suprafetele constructiilor, indiferent ca este vorba despre sedii noi sau existente, sau daca sunt masuri de securitate deja implementate sau nu.

Legea nu limiteaza tarifele conectate evaluarii si analizei de risc, de aceea acestea variaza de la un evaluator la alt evaluator de risc la securitate fizica.

Astfel, tarifele solicitate unei linii de asamblare auto vor fi mai mari decat cele aferente unei unitati postale, fiind direct influentate de complexitatea evaluarilor intreprinse. La aceste costuri vor fi adaugate si cheltuielile cu logistica, cauzate de parcurgerea distantei de catre profesionist pana la compania respectiva.

Aceasta pagina web este despre: evaluator de risc Baia Mare.