Aveti nevoie de o analiza de risc la securitate fizica in Bistrita, iar un pret cat mai atractiv este prioritar pentru Dvs?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine de la platforma Expert24 cea mai buna oferta de la 5 profesionisti autorizati in evaluari de risc locali. (La scurt timp dupa completarea si trimiterea formularului veti primi oferta de pret!)

(*daca oferta primita nu va satisface, puteti oricand solicita alte oferte de pret de la alti experti din domeniu)

 

Formular cerere de oferta

 

 

Obtineti rapid oferte pentru analiza de risc la securitate fizica in Bistrita

 

 

  • Alegeti un pret conform cu bugetul alocat de Dvs
  • Obtineti oferta complet gratuit
  • Pentru economie de bani, timp si energie
  • Veti lucra doar cu specialisti verificati
  • Primiti oferta repede
  • Aveti garantii multiple
  • E atat de simplu si convenabil

 

 
Informatii utile

Fiecare entitate comerciala trebuie sa aiba analiza de risc la securitatea fizica, obligativitate ce revine din articolul 66 al Legii nr. 333 din 2003, cu privire la paza bunurilor, persoanelor, valorilor si obiectivelor. Aceasta evaluare va putea fi realizata numai de catre un individ autorizat legal, numit evaluator de risc la securitatea fizica.

Analiza de risc la securitate fizica – definitie

In concordanta cu legea, societatile care detin bunuri de valoare pentru protectia carora sunt responsabile, trebuie sa poata prezenta oricand actul care arata analiza de risc la securitatea fizica. In mod specific, se evalueaza potentialele puncte slabe ale firmei, cu scopul declarat al diminuarii potentialelor pericole.

Firmele sunt obligate sa delege activitatile specifice de protectie si paza catre firme publice sau private ce sunt specializate in domeniu, responsabilitatea fiind a ambelor societati in egala masura. Legea stipuleaza obligativitatea asigurarii protectiei persoanelor, drepturilor de proprietate si bunurilor impotriva oricaror pericole.

Instructiunile realizate de Ministerul Administratiei si Internelor stipuleaza faptul ca masurile de securitate care urmeaza a fi realizate vor fi stabilite dupa analiza de risc efectuata de un evaluator de risc la securitate fizica Bistrita.

Obligativitate

Analiza de risc are caracter obligatoriu pentru urmatoarele tipuri de {societati comerciale|firme|companii|entitati comerciale}: ministere, institutii dub cadrul administratiilor locale si centrale, regii autonome, societati si companii nationale, institute nationale de cercetare si dezvoltare, SNC (societatile in nume colectiv), SCS (societatile in comandita simpla), SA (societatile pe actiuni), SCA (societatile in comandita pe actiuni), SRL (societatile cu raspundere limitata), dar si orice alte entitati, indiferent de asociere, forma de organizare sau capital, care poseda bunuri si valori cu orice titlu.

Astfel, printre altele, au obligatia de a efectua analize de risc: sali de jocuri de noroc, banci, institutii financiare nebancare, comercianti de carburanti,ATM-uri, spatii comerciale, case de amanet, unitati postale, case de schimb valutar, comercianti de arme si munitii.

Conform ultimelor amendamente, societatile intemeiate inainte de data de Iunie 16 2012 sunt obligate sa finalizeze aceasta analiza de risc la securitate fizica inainte de data de 1 Iulie 2018. Data limita initiala, 1 iulie 2017, a fost amanata prin Hotararea de Guvern nr. 437 din 2017. Analiza de risc este obligatoriu necesara pentru societatile constituite dupa aceasta data, si influenteaza implementarea oricaror masuri de securitate.

Raportul analizei de risc – intocmire, documentatie, costuri

Analiza de risc la securitatea fizica se realizeaza numai de catre persoane acreditate sau firme specializate (evaluatori de risc la securitate fizica), care sunt apte sa elaboreze analiza factorilor ce pot pune in pericol securitatea fizica. Executia analizei de risc implica adunarea unor informatii specifice de la firma care o solicita, informatii care variaza cu categoria activitatii acelei societati.

Un evaluator de risc la securitate fizica va colecta informatii legate de numarul unitatilor fizice care urmeaza a fi evaluate, precum si la caracteristicile si suprafetele cladirilor, indiferent ca este vorba despre sedii noi sau existente, sau daca exista masuri de securitate deja implementate sau nu.

Textul legii nu pune o limita pe costurile asociate evaluarii si analizei de risc, din acest motiv ele difera in functie de exigentele fiecarui evaluator de risc la securitate fizica.

De exemplu, costurile aferente unei case de schimb valutar vor fi mai mari decat cele aferente unei statii de carburanti, fiind direct proportionale cu complexitatea evaluarilor intreprinse. Evident, in pretul final se aduna si cheltuielile cu logistica, asociate cu parcurgerea distantei de catre specialist pana la firma in tema.

Aceasta pagina web este despre: evaluator de risc Bistrita.