Aveti nevoie de o analiza de risc la securitate fizica in Bistrita, iar un cost cat mai avantajos ocupa un loc prioritar pentru D-voastra?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine de la platforma Expert24 cea mai buna oferta de la 5 specialisti in evaluari de risc din localitatea Dvs. (La scurt timp dupa completarea si trimiterea formularului veti primi oferta de pret!)

(*daca oferta primita nu va satisface, aveti libertatea de a cere alte oferte de pret de la alti experti din domeniu)

 

Formular cerere de oferta

 

 

Obtineti rapid oferte pentru analiza de risc la securitate fizica in Bistrita

 

 

  • Alegeti un pret aliniat cu bugetul dumneavoastra
  • Obtineti oferta fara nici un cost
  • Faceti economie de bani, timp si energie
  • Veti colabora doar cu profesionisti verificati
  • Primiti oferta rapid
  • Aveti garantii multiple
  • E foarte facil si convenabil

 

 
Informatii utile

Toate societatile comerciale trebuie sa poata prezenta o analiza de risc la securitatea fizica, conform articolului 66 al Legii nr. 333 din 2003, articol care priveste paza bunurilor, persoanelor, valorilor si obiectivelor. Acesta operatiune va putea fi realizata numai de catre un expert autorizat conform legii, cunoscut sub denumirea de evaluator de risc la securitatea fizica.

Cum poate fi definita analiza de risc la securitate fizica?

Conform legii, entitatile comerciale ce poseda bunuri si valori pentru care asigura protectia, au si obligatia sa poata prezenta oricand actul care prezinta analiza de risc la securitatea fizica. Aceasta analiza presupune ca se evalueaza potentialele puncte vulnerabile ale societatii, cu scopul declarat al eliminarii potentialelor pericole.

Societatile sunt astfel obligate sa delege operatiunile specifice de paza si protectie catre firme publice sau private ce sunt specializate in sectorul respectiv, responsabilitatea fiind a ambelor parti in egala masura. Legea indica obligativitatea de a asigura protectia persoanelor, bunurilor si drepturilor de proprietate impotriva oricaror pericole.

Instructiunile realizate de Ministerul Administratiei si Internelor indica faptul ca masurile de securitate care urmeaza a fi realizate vor fi stabilite in urma analizei de risc efectuate de un evaluator de risc la securitate fizica Bistrita.

Pentru cine exista obligativitatea

Analiza de risc are caracter obligatoriu pentru urmatoarele categorii de {societati comerciale|firme|companii|entitati comerciale}: institutii din cadrul administratiei publice sau locale, regii autonome, ministere, societati si companii nationale, institute nationale de cercetare si dezvoltare, SNC (societatile in nume colectiv), SCS (societatile in comandita simpla), SA (societatile pe actiuni), SCA (societatile in comandita pe actiuni), SRL (societatile cu raspundere limitata), dar si orice alte entitati, indiferent de capital, forma de organizare sau asociere, care poseda bunuri si valori cu orice titlu.

Astfel, printre altele, au obligatia sa contracteze analize de risc: banci, institutii financiare nebancare, sali de jocuri de noroc, comercianti de carburanti,ATM-uri, spatii comerciale, case de schimb valutar, case de amanet, unitati postale, comercianti de arme si munitii.

Conform cu cele mai recente amendamente, firmele intemeiate inainte de data de Iunie 16 2012 trebuie sa finalizeze aceasta analiza de risc la securitate fizica inainte de data de 1 Iulie 2018. Termenul initial, 1 iulie 2017, a fost amanata prin Hotararea de Guvern nr. 437 din 2017. Analiza de risc este obligatoriu necesara pentru societatile create ulterior acestei date, si impacteaza aplicarea oricaror masuri de securitate.

Analiza de risc – Intocmire, documentatie, cost

Analiza de risc la securitatea fizica se realizeaza de catre firme specializate sau persoane acreditate (evaluatori de risc la securitate fizica), capabile sa elaboreze analiza factorilor ce pot periclita securitatea fizica. Intocmirea analizei de risc implica adunarea unor informatii caracteristice de la firma care o solicita, informatii pot fi diferite in functie de categoria activitatii acelei societati.

Un evaluator de risc la securitate fizica va solicita informatii cuprinzand numarul unitatilor fizice care au nevoie de evaluare, precum si la suprafetele si caracteristicile cladirilor, chiar daca este vorba despre sedii noi sau existente, sau daca sunt prezente masuri de securitate deja implementate sau nu.

Prevederile legii nu restrictioneaza preturile aferente evaluarii si analizei de risc, de aceea acestea pot fi diferite in functie de fiecare evaluator de risc la securitate fizica.

De exemplu, costurile solicitate unei banci vor fi mai consistente decat cele aferente unei unitati postale, fiind direct proportionale cu complexitatea evaluarilor intreprinse. La aceste costuri se aduna si costurile cu logistica, cauzate de parcurgerea distantei de catre prestator pana la firma in tema.

Aceasta pagina web este despre: evaluator de risc Bistrita.