Aveti nevoie de o analiza de risc la securitate fizica in Botosani, iar un tarif cat mai avantajos ocupa un loc prioritar pentru Dvs?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine de la platforma Expert24 cea mai buna oferta de la 5 specialisti in evaluari de risc din zona Dvs. (La scurt timp dupa completarea si trimiterea formularului veti primi oferta de pret!)

(*daca oferta obtinuta nu va satisface, aveti libertatea de a solicita alte oferte de pret de la alti specialisti din domeniu)

 

Formular cerere de oferta

 

 

Obtineti rapid oferte pentru analiza de risc la securitate fizica in Botosani

 

 

  • Alegeti un tarif aliniat cu bugetul Dvs
  • Primiti oferta fara costuri
  • Economisiti energie, timp si bani
  • Lucrati doar cu experti verificati
  • Primiti oferta repede
  • Aveti garantii multiple
  • E simplu si comod

 

 
Informatii utile

Fiecare entitate comerciala trebuie sa aiba analiza de risc la securitatea fizica, conform articolului 66 al Legii nr. 333 din 2003, articol responsabil cu paza bunurilor, persoanelor, valorilor si obiectivelor. Acesta operatiune poate fi executata doar de catre un expert autorizat, cunoscut sub denumirea de evaluator de risc la securitatea fizica.

Cum se defineste analiza de risc la securitate fizica?

Conform prevederilor legale, firmele ce poseda bunuri de valoare pe care trebuie sa le protejeze, sunt totodata obligate si sa obtina actul care arata analiza de risc la securitatea fizica. In mod specific, sunt evaluate punctele vulnerabile ale firmei, cu scopul final al diminuarii potentialelor pericole.

Societatile trebuie sa delege operatiunile specifice de paza si protectie catre firme publice sau private care s-au specializat in sectorul respectiv, responsabilitatea fiind distribuita ambelor societati in egala masura. Legea stipuleaza obligativitatea de a asigura protectia persoanelor, bunurilor si drepturilor de proprietate impotriva oricaror pericole.

Instructiunile realizate de Ministerul Administratiei si Internelor stipuleaza faptul ca masurile de securitate ce trebuiesc luate se elaboreaza dupa analiza de risc efectuata de un evaluator de risc la securitate fizica Botosani.

Obligativitate

Analiza de risc are caracter obligatoriu pentru urmatoarele tipuri de {societati comerciale|firme|companii|entitati comerciale}: regii autonome, ministere sau institutii din cadrul administratiilor publice centrale si locale, institute nationale de dezvoltare si cercetare, societati si companii nationale, societatile pe actiuni (SA), societatile in nume colectiv (SNC), societatile in comandita simpla (SCS), SCA (societatile in comandita pe actiuni), SRL (societatile cu raspundere limitata), dar si orice alte entitati, indiferent de capital, forma de organizare sau asociere, care poseda valori si bunuri cu orice titlu.

Astfel, au obligatia de a efectua analize de risc: sali de jocuri de noroc, banci, institutii financiare nebancare, automate de tranzactii cu numerar, case de amanet, unitati postale, case de schimb valutar, comercianti de munitii si arme.

Conform ultimelor amendamente, societatile infiintate inainte de data de 2012 Iunie 16 au obligatia de a finaliza aceasta analiza de risc la securitate fizica inainte de data de 1 Iulie 2018. Data limita initiala, 1 iulie 2017, a fost amanata prin Hotararea de Guvern nr. 437 din 2017. Analiza de risc este obligatoriu necesara pentru societatile constituite ulterior acestei date, si impacteaza implementarea oricaror masuri de securitate.

Raportul analizei de risc – intocmire, documentatie, costuri

Analiza de risc la securitatea fizica se efectueaza doar de catre persoane acreditate sau firme specializate (evaluatori de risc la securitate fizica), care sunt apte sa efectueze analiza factorilor ce pot periclita securitatea fizica. Intocmirea analizei de risc necesita adunarea unor informatii specifice de la firma solicitanta, informatii sunt dependente de felul activitatii intreprinse de firma respectiva.

Un evaluator de risc la securitate fizica va colecta detalii cuprinzand numarul unitatilor fizice care urmeaza a fi evaluate, dar si la suprafetele si caracteristicile cladirilor, chiar daca este vorba despre sedii nou ridicate sau deja existente, sau daca sunt prezente masuri de securitate deja implementate sau nu.

Prevederile legii nu pune o limita pe preturile asociate evaluarii si analizei de risc, astfel incat acestea difera in functie de exigentele fiecarui evaluator de risc la securitate fizica.

Astfel, preturile solicitate unei banci vor fi mai mari decat cele aferente unui magazin alimentar, direct proportionale cu complexitatea evaluarilor executate. Evident, in pretul final se aduna si costurile cu logistica, cauzate de parcurgerea distantei de catre prestator pana la firma in tema.

Aceasta pagina web este despre: evaluator de risc Botosani.