Trebuie sa obtineti o analiza de risc la securitate fizica in Botosani, iar un tarif cat mai avantajos este important pentru D-voastra?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine de la platforma Expert24 cea mai buna oferta de la 5 profesionisti autorizati in evaluari de risc din zona Dvs. (Veti primi o oferta la scurt timp dupa completarea formularului)

(*daca oferta primita nu va satisface, aveti libertatea de a solicita alte oferte de pret de la alti specialisti din domeniu)

 

Formular cerere de oferta

 

 

Obtineti rapid oferte pentru analiza de risc la securitate fizica in Botosani

 

 

  • Selectati un cost aliniat cu bugetul alocat de Dvs
  • Primiti oferta complet gratuit
  • Faceti economie de timp, bani si energie
  • Veti colabora doar cu experti verificati
  • Primiti oferta rapid
  • Aveti garantii multiple
  • E foarte facil si comod

 

 
Informatii utile

Fiecare entitate comerciala trebuie sa poata prezenta o analiza de risc la securitatea fizica, conform articolului 66 al Legii nr. 333 din 2003, articol care priveste paza bunurilor, persoanelor, valorilor si obiectivelor. Aceasta activitate nu poate fi realizata decat de catre un expert autorizat, cunoscut sub denumirea de evaluator de risc la securitatea fizica.

Cum se defineste analiza de risc la securitate fizica?

Conform prevederilor legale, entitatile comerciale ce au in proprietate valori si bunuri a caror protectie trebuie sa o asigure, sunt totodata obligate si sa detina documentul care arata analiza de risc la securitatea fizica. In mod specific, au fost evaluate punctele vulnerabile ale companiei, in scopul micsorarii potentialelor pericole.

Companiile sunt constranse sa delege operatiunile specifice de protectie si paza catre societati publice sau private specializate in nisa respectiva, responsabilitatea fiind a ambelor parti in egala masura. Legea indica obligativitatea asigurarii protectiei persoanelor, drepturilor de proprietate si bunurilor impotriva oricarui pericol.

Instructiunile elaborate de Ministerul Administratiei si Internelor specifica faptul ca masurile de securitate care urmeaza a fi realizate se elaboreaza dupa analiza de risc realizata de un evaluator de risc la securitate fizica Botosani.

Obligativitate

Analiza de risc este obligatorie pentru urmatoarele categorii de {societati comerciale|firme|companii|entitati comerciale}: regii autonome, ministere sau institutii din cadrul administratiilor publice centrale si locale, institute nationale de dezvoltare si cercetare, societati si companii nationale, SNC (societatile in nume colectiv), SCS (societatile in comandita simpla), SA (societatile pe actiuni), SCA (societatile in comandita pe actiuni), SRL (societatile cu raspundere limitata), insa si orice alte entitati, indiferent de capital, forma de organizare sau asociere, care detin bunuri si valori cu orice titlu.

Astfel, printre altele, au obligatia sa realizeze analize de risc: sali de jocuri de noroc, banci, institutii financiare nebancare, comercianti de carburanti,ATM-uri, spatii comerciale, case de schimb valutar, case de amanet, unitati postale, comercianti de munitii si arme.

Conform cu cele mai recente amendamente, companiile aparute inainte de 16 iunie 2012 au obligatia de a finaliza aceasta analiza de risc la securitate fizica inainte de data de 1 Iulie 2018. Data care era termen limita initial, 1 iulie 2017, a fost amanata prin Hotararea de Guvern nr. 437 din 2017. Analiza de risc este obligatoriu necesara pentru societatile infiintate ulterior acestei date, conditionand instalarea oricaror masuri de securitate.

Raportul analizei de risc – intocmire, documentatie, costuri

Analiza de risc la securitatea fizica se efectueaza doar de catre persoane acreditate sau firme specializate (evaluatori de risc la securitate fizica), care sunt apte sa realizeze analiza factorilor ce pot ameninta securitatea fizica. Realizarea analizei de risc implica adunarea unor informatii caracteristice de la compania solicitanta, informatii sunt dependente de tipul activitatii intreprinse de firma respectiva.

Un evaluator de risc la securitate fizica va solicita date cuprinzand numarul entitatilor fizice care au nevoie de evaluare, precum si la suprafetele si caracteristicile imobilelor, fie ca este vorba despre sedii deja existente sau nou construite, sau daca sunt prezente masuri de securitate deja implementate sau nu.

Prevederile legii nu restrictioneaza preturile conectate evaluarii si analizei de risc, de aceea ele pot fi diferite in functie de fiecare evaluator de risc la securitate fizica.

Astfel, preturile solicitate unei case de schimb valutar vor fi mai mari decat cele aferente unui magazin alimentar, fiind direct influentate de complexitatea evaluarilor executate. Evident, in pretul final se vor adauga si cheltuielile logistice, asociate cu parcurgerea distantei de catre specialist pana la compania respectiva.

Aceasta pagina web este despre: evaluator de risc Botosani.