Aveti nevoie de o analiza de risc la securitate fizica in Braila, iar un pret cat mai avantajos este important pentru Dvs?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine de la platforma Expert24 cea mai buna oferta de la 5 evaluatori de risc din zona Dvs. (La scurt timp dupa completarea si trimiterea formularului veti primi oferta de pret!)

(*daca oferta obtinuta nu va satisface, puteti oricand solicita alte oferte de pret de la alti specialisti din domeniu)

 

Formular cerere de oferta

 

 

Obtineti rapid oferte pentru analiza de risc la securitate fizica in Braila

 

 

  • Alegeti un cost conform cu bugetul alocat de Dvs
  • Consultati oferta fara nici un cost
  • Economisiti energie, timp si bani
  • Lucrati doar cu profesionisti verificati
  • Primiti oferta rapid
  • Aveti garantii multiple
  • E simplu si comod

 

 
Informatii utile

Toate societatile comerciale trebuie sa poata prezenta o analiza de risc la securitatea fizica, obligativitate ce revine din articolul 66 al Legii nr. 333 din 2003, cu privire la paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si persoanelor. Aceasta evaluare poate fi executata doar de catre un expert autorizat legal, cunoscut sub denumirea de evaluator de risc la securitatea fizica.

Cum poate fi definita analiza de risc la securitate fizica?

Conform prevederilor legii, entitatile comerciale ce poseda bunuri si valori a caror protectie trebuie sa o asigure, trebuie sa detina actul care prezinta analiza de risc la securitatea fizica. Operatiunea implica ca au fost evaluate potentialele puncte slabe ale companiei, cu obiectivul micsorarii potentialelor pericole.

Companiile trebuie sa delege activitatile specifice de protectie si paza catre companii publice sau private ce sunt specializate in nisa respectiva, responsabilitatea apartinand ambelor parti in egala masura. Legea stipuleaza obligativitatea asigurarii protectiei bunurilor, drepturilor de proprietate si persoanelor impotriva oricarui pericol.

Instructiunile elaborate de Ministerul Administratiei si Internelor specifica faptul ca masurile de securitate ce trebuiesc luate vor fi stabilite dupa analiza de risc efectuata de un evaluator de risc la securitate fizica Braila.

Cine intra sub incidenta obligativitatii

Analiza de risc trebuie sa fie efectuata obligatoriu pentru urmatoarele feluri de {societati comerciale|firme|companii|entitati comerciale}: institutii din cadrul administratiei publice sau locale, regii autonome, ministere, institute nationale de dezvoltare si cercetare, societati si companii nationale, societatile pe actiuni (SA), societatile in nume colectiv (SNC), societatile in comandita simpla (SCS), SCA (societatile in comandita pe actiuni), SRL (societatile cu raspundere limitata), insa si orice alte entitati, indiferent de asociere, forma de organizare sau capital, care poseda valori si bunuri cu orice titlu.

Asadar, au obligatia sa contracteze analize de risc: sali de jocuri de noroc, banci, institutii financiare nebancare, spatii comerciale, comercianti de carburanti, case de schimb valutar, case de amanet, unitati postale, comercianti de munitii si arme.

Conform cu cele mai recente amendamente, societatile constituite inainte de 16 iunie 2012 trebuie sa finalizeze aceasta analiza de risc la securitate fizica inainte de data de 1 Iulie 2018. Termenul initial, 1 iulie 2017, a fost amanata prin Hotararea de Guvern nr. 437 din 2017. Analiza de risc este obligatoriu necesara pentru firmele infiintate ulterior acestei date, si impacteaza punerea in practica oricaror masuri de securitate.

Raportul analizei de risc – intocmire, documentatie, costuri

Analiza de risc la securitatea fizica se executa numai de catre firme specializate sau persoane acreditate (evaluatori de risc la securitate fizica), care sunt apte sa efectueze analiza factorilor ce pot ameninta securitatea fizica. Efectuarea analizei de risc implica solicitarea unor informatii particulare de la firma care o solicita, informatii pot fi diferite in functie de felul activitatii intreprinse de firma respectiva.

Un evaluator de risc la securitate fizica va colecta informatii legate de numarul unitatilor fizice care au nevoie de evaluare, precum si la caracteristicile si suprafetele imobilelor, fie ca este vorba despre sedii noi sau existente, sau daca sunt prezente masuri de securitate deja implementate sau nu.

Textul legii nu pune o limita pe tarifele conectate evaluarii si analizei de risc, de aceea acestea pot fi diferite in functie de exigentele fiecarui evaluator de risc la securitate fizica.

Asadar, tarifele solicitate unei banci vor fi mai ridicate decat cele aferente unei statii de carburanti, fiind direct proportionale cu complexitatea evaluarilor executate. Bineinteles, la costul total se vor adauga si cheltuielile logistice, aferente distantei parcurse de expert pana la compania respectiva.

Aceasta pagina web este despre: evaluator de risc Braila.