Aveti nevoie de o analiza de risc la securitate fizica in Braila, iar un pret cat mai avantajos ocupa un loc prioritar pentru Dvs?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine de la platforma Expert24 cea mai buna oferta de la 5 profesionisti autorizati in evaluari de risc locali. (La scurt timp dupa completarea si trimiterea formularului veti primi oferta de pret!)

(*daca oferta obtinuta nu va satisface, puteti oricand solicita alte oferte de pret de la alti profesionisti din domeniu)

 

Formular cerere de oferta

 

 

Obtineti rapid oferte pentru analiza de risc la securitate fizica in Braila

 

 

  • Alegeti un cost conform cu bugetul dumneavoastra
  • Obtineti oferta complet gratuit
  • Faceti economie de energie, timp si bani
  • Lucrati doar cu experti verificati
  • Primiti oferta intr-un timp foarte scurt
  • Aveti garantii multiple
  • E foarte facil si convenabil

 

 
Informatii utile

Fiecare firma trebuie sa poata prezenta o analiza de risc la securitatea fizica, obligativitate ce revine din articolul 66 al Legii nr. 333 din 2003, articol care priveste paza bunurilor, persoanelor, valorilor si obiectivelor. Activitatea de evaluare va putea fi realizata numai de catre un profesionist autorizat legal, cunoscut sub denumirea de evaluator de risc la securitatea fizica.

O definitie pentru analiza de risc la securitate fizica

Conform legii, societatile care au in proprietate bunuri de valoare pentru care asigura protectia, sunt totodata obligate si sa poata prezenta oricand documentul care demonstreaza analiza de risc la securitatea fizica. Aceasta analiza presupune ca sunt evaluate posibilele puncte slabe ale companiei, cu scopul final al scaderii potentialelor pericole.

Firmele sunt astfel obligate sa delege activitatea specifica de protectie si paza catre societati publice sau private ce sunt specializate in domeniu, responsabilitatea fiind distribuita ambelor companii in egala masura. Legea stipuleaza obligativitatea de a asigura protectia persoanelor, bunurilor si drepturilor de proprietate impotriva oricarui pericol.

Instructiunile oferite de Ministerul Administratiei si Internelor specifica faptul ca masurile de securitate ce vor fi implementate vor fi stabilite dupa ce s-a facut analiza de risc de un evaluator de risc la securitate fizica Braila.

Obligativitate

Analiza de risc trebuie sa fie efectuata obligatoriu pentru urmatoarele tipuri de {societati comerciale|firme|companii|entitati comerciale}: institutii din cadrul administratiei publice sau locale, regii autonome, ministere, institute nationale de dezvoltare si cercetare, societati si companii nationale, societatile in comandita simple (SCS), societatile pe actiuni (SA), societatile in nume colectiv(SNC), SCA (societatile in comandita pe actiuni), SRL (societatile cu raspundere limitata), precum si orice alte entitati, indiferent de forma de organizare, asociere sau capital social, care au in proprietate valori si bunuri cu orice titlu.

Astfel, printre altele, au obligatia sa realizeze analize de risc: institutii financiare nebancare, sali de jocuri de noroc, banci, comercianti de carburanti,ATM-uri, spatii comerciale, case de amanet, unitati postale, case de schimb valutar, comercianti de arme si munitii.

In conformitate cu ultimele amendamente, societatile infiintate inainte de data de 2012 Iunie 16 trebuie sa finalizeze aceasta analiza de risc la securitate fizica pana la data de 1 Iulie 2018. Termenul initial, 1 iulie 2017, a fost amanata prin Hotararea de Guvern nr. 437 din 2017. Analiza de risc este obligatoriu de realizat pentru companiile constituite dupa aceasta data, si conditioneaza aplicarea oricaror masuri de securitate.

Intocmirea, documentatia si costurile asociate cu o analiza de risc

Analiza de risc la securitatea fizica se face numai de catre persoane acreditate sau firme specializate (evaluatori de risc la securitate fizica), capabile sa efectueze analiza factorilor ce pot ameninta securitatea fizica. Executia analizei de risc presupune colectarea unor informatii caracteristice de la compania care o solicita, informatii pot fi diferite in functie de felul activitatii acelei societati.

Un evaluator de risc la securitate fizica va avea nevoie de detalii cuprinzand numarul entitatilor fizice ce trebuiesc evaluate, insa si la caracteristicile si suprafetele imobilelor, chiar daca este vorba despre sedii deja existente sau nou construite, sau daca sunt masuri de securitate deja implementate sau nu.

Prevederile legii nu pune o limita pe costurile asociate evaluarii si analizei de risc, din acest motiv ele pot fi diferite in functie de exigentele fiecarui evaluator de risc la securitate fizica.

Astfel, preturile solicitate unei case de schimb valutar vor fi mai mari decat cele aferente unei statii de carburanti, fiind direct influentate de complexitatea evaluarilor realizate. La aceste costuri se vor adauga si costurile cu logistica, cauzate de parcurgerea distantei de catre specialist pana la compania respectiva.

Aceasta pagina web este despre: evaluator de risc Braila.