Aveti nevoie de o analiza de risc la securitate fizica in Brasov, iar un tarif cat mai bun ocupa un loc prioritar pentru Dvs?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine de la platforma Expert24 cea mai buna oferta de la 5 evaluatori de risc din zona Dvs. (La scurt timp dupa completarea si trimiterea formularului veti primi oferta de pret!)

(*daca oferta primita nu va satisface, aveti libertatea de a solicita alte oferte de pret de la alti experti din domeniu)

 

Formular cerere de oferta

 

 

Obtineti rapid oferte pentru analiza de risc la securitate fizica in Brasov

 

 

  • Descoperiti un cost conform cu bugetul alocat de Dvs
  • Primiti oferta fara nici un cost
  • Economisiti energie, timp si bani
  • Lucrati doar cu profesionisti verificati
  • Primiti oferta intr-un timp foarte scurt
  • Aveti garantii multiple
  • E simplu si convenabil

 

 
Informatii utile

Orice companie trebuie sa aiba analiza de risc la securitatea fizica, obligativitate ce revine din articolul 66 al Legii nr. 333 din 2003, articol care trateaza paza persoanelor, obiectivelor, valorilor si bunurilor. Acesta operatiune va putea fi realizata numai de catre un profesionist autorizat conform legii, cu numele profesional de evaluator de risc la securitatea fizica.

O definitie pentru analiza de risc la securitate fizica

Conform legii, companiile ce au in proprietate bunuri de valoare pentru protectia carora sunt responsabile, au si obligatia sa poata prezenta oricand documentul care demonstreaza analiza de risc la securitatea fizica. Operatiunea implica ca sunt evaluate potentialele puncte slabe ale firmei, in scopul diminuarii potentialelor pericole.

Firmele sunt obligate sa delege activitatile specifice de paza si protectie catre societati publice sau private specializate in domeniu, responsabilitatea apartinand ambelor companii in egala masura. Legea indica obligativitatea asigurarii protectiei persoanelor, drepturilor de proprietate si bunurilor impotriva oricaror pericole.

Instructiunile realizate de Ministerul Administratiei si Internelor specifica faptul ca masurile de securitate ce vor fi implementate vor fi elaborate dupa analiza de risc realizata de un evaluator de risc la securitate fizica Brasov.

Pentru cine exista obligativitatea

Analiza de risc este obligatorie pentru urmatoarele feluri de {societati comerciale|firme|companii|entitati comerciale}: ministere, institutii dub cadrul administratiilor locale si centrale, regii autonome, institute nationale de dezvoltare si cercetare, societati si companii nationale, societatile pe actiuni (SA), societatile in nume colectiv (SNC), societatile in comandita simpla (SCS), SCA (societatile in comandita pe actiuni), SRL (societatile cu raspundere limitata), dar si orice alte entitati, indiferent de forma de organizare, asociere sau capital social, care detin valori si bunuri cu orice titlu.

Astfel, printre altele, au obligatia sa realizeze analize de risc: sali de jocuri de noroc, banci, institutii financiare nebancare, spatii comerciale, comercianti de carburanti, case de amanet, unitati postale, case de schimb valutar, comercianti de arme si munitii.

In conformitate cu ultimele prevederi, firmele aparute inainte de data de 2012 Iunie 16 au obligatia de a finaliza aceasta analiza de risc la securitate fizica inainte de data de 1 Iulie 2018. Termenul initial, 1 iulie 2017, a fost amanata prin Hotararea de Guvern nr. 437 din 2017. Analiza de risc este obligatoriu necesara pentru firmele create ulterior acestei date, si influenteaza punerea in practica oricaror masuri de securitate.

Intocmirea, documentatia si costurile asociate cu o analiza de risc

Analiza de risc la securitatea fizica se efectueaza numai de catre firme specializate sau persoane acreditate (evaluatori de risc la securitate fizica), care sunt apte sa efectueze analiza factorilor ce pot ameninta securitatea fizica. Efectuarea analizei de risc implica adunarea unor informatii specifice de la compania contractanta, informatii care variaza cu tipul activitatii intreprinse de firma respectiva.

Un evaluator de risc la securitate fizica va colecta informatii legate de numarul entitatilor fizice care au nevoie de evaluare, insa si la suprafetele si caracteristicile cladirilor, chiar daca este vorba despre sedii nou ridicate sau deja existente, sau daca sunt masuri de securitate deja implementate sau nu.

Prevederile legii nu limiteaza preturile conectate evaluarii si analizei de risc, de aceea ele pot varia in functie de exigentele fiecarui evaluator de risc la securitate fizica.

De exemplu, tarifele solicitate unei banci vor fi mai consistente decat cele aferente unui magazin alimentar, fiind direct proportionale cu complexitatea evaluarilor realizate. Evident, in pretul final se aduna si costurile cu deplasarea, cauzate de parcurgerea distantei de catre prestator pana la compania respectiva.

Aceasta pagina web este despre: evaluator de risc Brasov.