Aveti nevoie de o analiza de risc la securitate fizica in Bucuresti, iar un cost cat mai atractiv este important pentru dumneavoastra?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine de la platforma Expert24 cea mai buna oferta de la 5 profesionisti autorizati in evaluari de risc din localitatea Dvs. (La scurt timp dupa completarea si trimiterea formularului veti primi oferta de pret!)

(*daca oferta primita nu va satisface, puteti oricand solicita alte oferte de pret de la alti specialisti din domeniu)

 

Formular cerere de oferta

 

 

Obtineti rapid oferte pentru analiza de risc la securitate fizica in Bucuresti

 

 

  • Alegeti un tarif conform cu bugetul alocat de Dvs
  • Consultati oferta complet gratuit
  • Faceti economie de bani, timp si energie
  • Lucrati doar cu profesionisti verificati
  • Primiti oferta repede
  • Aveti garantii multiple
  • E atat de simplu si convenabil

 

 
Informatii utile

Fiecare entitate comerciala trebuie sa poata prezenta o analiza de risc la securitatea fizica, conform articolului 66 al Legii nr. 333 din 2003, cu privire la paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si persoanelor. Activitatea de evaluare poate fi executata doar de catre un expert autorizat conform legii, cu numele profesional de evaluator de risc la securitatea fizica.

Ce este de fapt analiza de risc la securitate fizica?

Conform prevederilor legii, entitatile comerciale care detin valori si bunuri pe care trebuie sa le protejeze, au si obligatia sa poata prezenta oricand actul care prezinta analiza de risc la securitatea fizica. Operatiunea implica ca se evalueaza punctele vulnerabile ale companiei, in scopul scaderii potentialelor pericole.

Firmele sunt astfel obligate sa delege activitatile specifice de paza si protectie catre societati publice sau private care s-au specializat in sectorul respectiv, responsabilitatea fiind a ambelor parti in egala masura. Legea prevede obligativitatea de a asigura protectia bunurilor, drepturilor de proprietate si persoanelor impotriva oricarui pericol.

Instructiunile prezentate de Ministerul Administratiei si Internelor stipuleaza faptul ca masurile de securitate ce vor fi implementate se elaboreaza dupa ce s-a facut analiza de risc de un evaluator de risc la securitate fizica Bucuresti.

Obligativitate

Analiza de risc are caracter obligatoriu pentru urmatoarele categorii de {societati comerciale|firme|companii|entitati comerciale}: ministere, institutii dub cadrul administratiilor locale si centrale, regii autonome, institute nationale de dezvoltare si cercetare, societati si companii nationale, SNC (societatile in nume colectiv), SCS (societatile in comandita simpla), SA (societatile pe actiuni), SCA (societatile in comandita pe actiuni), SRL (societatile cu raspundere limitata), dar si orice alte entitati, indiferent de asociere, forma de organizare sau capital, care detin valori si bunuri cu orice titlu.

Asadar, au obligatia sa realizeze analize de risc: banci, institutii financiare nebancare, sali de jocuri de noroc, spatii comerciale, comercianti de carburanti, case de amanet, unitati postale, case de schimb valutar, comercianti de munitii si arme.

Conform ultimelor prevederi, firmele intemeiate inainte de data de 2012 Iunie 16 trebuie sa finalizeze aceasta analiza de risc la securitate fizica inainte de data de 1 Iulie 2018. Data limita initiala, 1 iulie 2017, a fost amanata prin Hotararea de Guvern nr. 437 din 2017. Analiza de risc este obligatorie pentru firmele create ulterior acestei date, si impacteaza punerea in practica oricaror masuri de securitate.

Analiza de risc – Intocmire, documentatie, cost

Analiza de risc la securitatea fizica se face doar de catre persoane acreditate sau firme specializate (evaluatori de risc la securitate fizica), capabile sa realizeze analiza factorilor ce pot pune in pericol securitatea fizica. Efectuarea analizei de risc necesita adunarea unor informatii particulare de la firma care o solicita, informatii sunt dependente de felul activitatii acelei societati.

Un evaluator de risc la securitate fizica va avea nevoie de date legate de numarul entitatilor fizice ce trebuiesc evaluate, insa si la caracteristicile si suprafetele cladirilor, indiferent ca este vorba despre sedii deja existente sau nou construite, sau daca sunt masuri de securitate deja implementate sau nu.

Legislatia nu restrictioneaza costurile aferente evaluarii si analizei de risc, din acest motiv acestea difera in functie de fiecare evaluator de risc la securitate fizica.

Asadar, costurile aferente unei linii de asamblare auto vor fi mai consistente decat cele aferente unei unitati postale, fiind direct proportionale cu complexitatea evaluarilor intreprinse. Bineinteles, la costul total vor fi adaugate si cheltuielile cu logistica, aferente distantei parcurse de expert pana la firma in tema.

Aceasta pagina web este despre: evaluator de risc Bucuresti.