Aveti nevoie de o analiza de risc la securitate fizica in Bucuresti, iar un pret cat mai atractiv este important pentru dumneavoastra?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine de la platforma Expert24 cea mai buna oferta de la 5 specialisti in evaluari de risc locali. (La scurt timp dupa completarea si trimiterea formularului veti primi oferta de pret!)

(*daca oferta primita nu va satisface, aveti libertatea de a solicita alte oferte de pret de la alti experti din domeniu)

 

Formular cerere de oferta

 

 

Obtineti rapid oferte pentru analiza de risc la securitate fizica in Bucuresti

 

 

  • Alegeti un cost aliniat cu bugetul Dvs
  • Consultati oferta fara costuri
  • Faceti economie de energie, timp si bani
  • Veti colabora doar cu specialisti verificati
  • Primiti oferta rapid
  • Aveti garantii multiple
  • E simplu si comod

 

 
Informatii utile

Toate societatile comerciale trebuie sa poata prezenta o analiza de risc la securitatea fizica, conform articolului 66 al Legii nr. 333 din 2003, cu privire la paza bunurilor, persoanelor, valorilor si obiectivelor. Acesta operatiune nu poate fi realizata decat de catre un specialist autorizat, cu numele profesional de evaluator de risc la securitatea fizica.

Ce este de fapt analiza de risc la securitate fizica?

Conform prevederilor legale, firmele ce au in proprietate bunuri de valoare pentru protectia carora sunt responsabile, au si obligatia sa aibe actul care demonstreaza analiza de risc la securitatea fizica. In mod specific, sunt evaluate potentialele puncte slabe ale companiei, cu scopul final al diminuarii potentialelor pericole.

Societatile sunt obligate sa delege activitatile specifice de paza si protectie catre societati publice sau private ce sunt specializate in nisa respectiva, responsabilitatea fiind a ambelor parti in egala masura. Legea indica obligativitatea asigurarii protectiei bunurilor, drepturilor de proprietate si persoanelor impotriva oricaror pericole.

Instructiunile prezentate de Ministerul Administratiei si Internelor stipuleaza faptul ca masurile de securitate ce vor fi implementate se vor stabili dupa analiza de risc realizata de un evaluator de risc la securitate fizica Bucuresti.

Cine intra sub incidenta obligativitatii

Analiza de risc are caracter obligatoriu pentru urmatoarele tipuri de {societati comerciale|firme|companii|entitati comerciale}: ministere, institutii dub cadrul administratiilor locale si centrale, regii autonome, institute nationale de dezvoltare si cercetare, societati si companii nationale, societatile pe actiuni (SA), societatile in nume colectiv (SNC), societatile in comandita simpla (SCS), SCA (societatile in comandita pe actiuni), SRL (societatile cu raspundere limitata), insa si orice alte entitati, indiferent de asociere, forma de organizare sau capital, care poseda valori si bunuri cu orice titlu.

Astfel, au obligatia sa efectueze analize de risc: institutii financiare nebancare, sali de jocuri de noroc, banci, automate de tranzactii cu numerar, case de amanet, unitati postale, case de schimb valutar, comercianti de arme si munitii.

Conform cu cele mai recente prevederi, companiile intemeiate inainte de 16 iunie 2012 trebuie sa finalizeze aceasta analiza de risc la securitate fizica inainte de data de 1 Iulie 2018. Termenul initial, 1 iulie 2017, a fost amanata prin Hotararea de Guvern nr. 437 din 2017. Analiza de risc este obligatoriu de realizat pentru societatile constituite ulterior acestei date, si impacteaza instalarea oricaror masuri de securitate.

Analiza de risc – Intocmire, documentatie, cost

Analiza de risc la securitatea fizica se executa de catre persoane acreditate sau firme specializate (evaluatori de risc la securitate fizica), care sunt capabile sa efectueze analiza factorilor ce pot pune in pericol securitatea fizica. Realizarea analizei de risc necesita solicitarea unor informatii caracteristice de la firma solicitanta, informatii care variaza cu felul activitatii derulate de acea societate.

Un evaluator de risc la securitate fizica va solicita informatii cuprinzand numarul unitatilor fizice ce trebuiesc evaluate, insa si la suprafetele si caracteristicile constructiilor, chiar daca este vorba despre sedii deja existente sau nou construite, sau daca exista masuri de securitate deja implementate sau nu.

Textul legii nu limiteaza costurile conectate evaluarii si analizei de risc, din acest motiv ele pot varia de la un evaluator la alt evaluator de risc la securitate fizica.

Astfel, preturile taxate unei case de schimb valutar vor fi mai mari decat cele aferente unei statii de carburanti, direct proportionale cu complexitatea evaluarilor realizate. La aceste costuri se aduna si costurile cu deplasarea, asociate cu parcurgerea distantei de catre profesionist pana la firma in tema.

Aceasta pagina web este despre: evaluator de risc Bucuresti.