Trebuie sa obtineti o analiza de risc la securitate fizica in Buzau, iar un tarif cat mai avantajos este prioritar pentru D-voastra?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine de la platforma Expert24 cea mai buna oferta de la 5 profesionisti autorizati in evaluari de risc din orasul Dvs. (La scurt timp dupa completarea si trimiterea formularului veti primi oferta de pret!)

(*daca oferta primita nu va satisface, puteti oricand cere alte oferte de pret de la alti specialisti din domeniu)

 

Formular cerere de oferta

 

 

Obtineti rapid oferte pentru analiza de risc la securitate fizica in Buzau

 

 

  • Descoperiti un pret aliniat cu bugetul dumneavoastra
  • Obtineti oferta complet gratuit
  • Faceti economie de timp, bani si energie
  • Lucrati doar cu specialisti verificati
  • Primiti oferta rapid
  • Aveti garantii multiple
  • E simplu si convenabil

 

 
Informatii utile

Fiecare firma trebuie sa detina analiza de risc la securitatea fizica, obligativitate ce revine din articolul 66 al Legii nr. 333 din 2003, cu privire la paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si persoanelor. Activitatea de evaluare poate fi efectuata doar de catre un individ autorizat legal, numit evaluator de risc la securitatea fizica.

Analiza de risc la securitate fizica – definitie

In concordanta cu legea, entitatile comerciale care poseda valori si bunuri pe care trebuie sa le protejeze, au si obligatia sa obtina documentul care demonstreaza analiza de risc la securitatea fizica. Aceasta analiza presupune ca au fost evaluate potentialele puncte vulnerabile ale societatii, cu scopul declarat al diminuarii potentialelor pericole.

Companiile sunt obligate sa delege activitatile specifice de protectie si paza catre companii publice sau private specializate in domeniu, responsabilitatea fiind distribuita ambelor societati in egala masura. Legea prevede obligativitatea de a asigura protectia persoanelor, drepturilor de proprietate si bunurilor impotriva oricaror pericole.

Instructiunile oferite de Ministerul Administratiei si Internelor stipuleaza faptul ca masurile de securitate care urmeaza a fi realizate se elaboreaza in urma analizei de risc efectuate de un evaluator de risc la securitate fizica Buzau.

Cine intra sub incidenta obligativitatii

Analiza de risc este obligatorie pentru urmatoarele feluri de {societati comerciale|firme|companii|entitati comerciale}: regii autonome, ministere sau institutii din cadrul administratiilor publice centrale si locale, societati si companii nationale, institute nationale de cercetare si dezvoltare, societatile pe actiuni (SA), societatile in nume colectiv (SNC), societatile in comandita simpla (SCS), SCA (societatile in comandita pe actiuni), SRL (societatile cu raspundere limitata), dar si orice alte entitati, indiferent de capital, forma de organizare sau asociere, care poseda bunuri si valori cu orice titlu.

Asadar, au obligatia sa contracteze analize de risc: institutii financiare nebancare, sali de jocuri de noroc, banci, automate de tranzactii cu numerar, case de amanet, unitati postale, case de schimb valutar, comercianti de arme si munitii.

In conformitate cu ultimele amendamente, societatile aparute inainte de data de Iunie 16 2012 au obligatia de a finaliza aceasta analiza de risc la securitate fizica inainte de data de 1 Iulie 2018. Data limita initiala, 1 iulie 2017, a fost amanata prin Hotararea de Guvern nr. 437 din 2017. Analiza de risc este obligatorie pentru companiile infiintate dupa aceasta data, si impacteaza implementarea oricaror masuri de securitate.

Raportul analizei de risc – intocmire, documentatie, costuri

Analiza de risc la securitatea fizica se executa numai de catre firme specializate sau persoane acreditate (evaluatori de risc la securitate fizica), care sunt apte sa elaboreze analiza factorilor ce pot periclita securitatea fizica. Realizarea analizei de risc implica solicitarea unor informatii specifice de la firma care o solicita, informatii pot fi diferite in functie de categoria activitatii desfasurate de societatea respectiva.

Un evaluator de risc la securitate fizica va colecta date referitoare la numarul unitatilor fizice ce trebuiesc evaluate, dar si la suprafetele si caracteristicile imobilelor, fie ca este vorba despre sedii nou ridicate sau deja existente, sau daca exista masuri de securitate deja implementate sau nu.

Legislatia nu restrictioneaza costurile conectate evaluarii si analizei de risc, din acest motiv acestea difera in functie de fiecare evaluator de risc la securitate fizica.

Asadar, preturile aferente unei case de schimb valutar vor fi mai ridicate decat cele aferente unei statii de carburanti, fiind direct proportionale cu complexitatea evaluarilor intreprinse. Bineinteles, la costul total vor fi adaugate si cheltuielile logistice, asociate cu parcurgerea distantei de catre prestator pana la firma in tema.

Aceasta pagina web este despre: evaluator de risc Buzau.