Aveti nevoie de o analiza de risc la securitate fizica in Buzau, iar un pret cat mai competitiv este important pentru Dvs?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine de la platforma Expert24 cea mai buna oferta de la 5 profesionisti autorizati in evaluari de risc locali. (La scurt timp dupa completarea si trimiterea formularului veti primi oferta de pret!)

(*daca oferta primita nu va satisface, aveti libertatea de a solicita alte oferte de pret de la alti specialisti din domeniu)

 

Formular cerere de oferta

 

 

Obtineti rapid oferte pentru analiza de risc la securitate fizica in Buzau

 

 

  • Alegeti un tarif aliniat cu bugetul dumneavoastra
  • Primiti oferta fara costuri
  • Faceti economie de bani, timp si energie
  • Veti lucra doar cu specialisti verificati
  • Primiti oferta intr-un timp foarte scurt
  • Aveti garantii multiple
  • E simplu si comod

 

 
Informatii utile

Fiecare firma trebuie sa aiba analiza de risc la securitatea fizica, conform articolului 66 al Legii nr. 333 din 2003, articol responsabil cu paza persoanelor, obiectivelor, valorilor si bunurilor. Aceasta activitate va putea fi realizata numai de catre un profesionist autorizat conform legii, numit evaluator de risc la securitatea fizica.

O definitie pentru analiza de risc la securitate fizica

Conform legii, companiile care poseda valori si bunuri pe care trebuie sa le protejeze, trebuie sa detina documentul care prezinta analiza de risc la securitatea fizica. Operatiunea implica ca sunt evaluate punctele vulnerabile ale societatii, cu obiectivul scaderii potentialelor pericole.

Societatile sunt constranse sa delege activitatea specifica de protectie si paza catre companii publice sau private care s-au specializat in nisa respectiva, responsabilitatea apartinand ambelor firme in egala masura. Legea stipuleaza obligativitatea asigurarii protectiei bunurilor, drepturilor de proprietate si persoanelor impotriva oricarui pericol.

Instructiunile realizate de Ministerul Administratiei si Internelor indica faptul ca masurile de securitate care urmeaza a fi realizate se elaboreaza dupa ce s-a facut analiza de risc de un evaluator de risc la securitate fizica Buzau.

Pentru cine exista obligativitatea

Analiza de risc trebuie realizata obligatoriu pentru urmatoarele feluri de {societati comerciale|firme|companii|entitati comerciale}: institutii din cadrul administratiei publice sau locale, regii autonome, ministere, institute nationale de dezvoltare si cercetare, societati si companii nationale, societatile in comandita simple (SCS), societatile pe actiuni (SA), societatile in nume colectiv(SNC), SCA (societatile in comandita pe actiuni), SRL (societatile cu raspundere limitata), precum si orice alte entitati, indiferent de asociere, forma de organizare sau capital, care au in proprietate valori si bunuri cu orice titlu.

Astfel, au obligatia sa contracteze analize de risc: institutii financiare nebancare, sali de jocuri de noroc, banci, comercianti de carburanti,ATM-uri, spatii comerciale, case de schimb valutar, case de amanet, unitati postale, comercianti de munitii si arme.

In conformitate cu ultimele amendamente, firmele aparute inainte de 16 iunie 2012 au obligatia de a finaliza aceasta analiza de risc la securitate fizica pana la data de 1 Iulie 2018. Data care era termen limita initial, 1 iulie 2017, a fost amanata prin Hotararea de Guvern nr. 437 din 2017. Analiza de risc este obligatoriu de realizat pentru firmele create dupa aceasta data, si conditioneaza instalarea oricaror masuri de securitate.

Raportul analizei de risc – intocmire, documentatie, costuri

Analiza de risc la securitatea fizica se efectueaza de catre firme specializate sau persoane acreditate (evaluatori de risc la securitate fizica), capabile sa realizeze analiza factorilor ce pot periclita securitatea fizica. Executia analizei de risc presupune adunarea unor informatii particulare de la societatea comerciala care o solicita, informatii care depind de felul activitatii derulate de acea societate.

Un evaluator de risc la securitate fizica va solicita informatii cuprinzand numarul entitatilor fizice care au nevoie de evaluare, insa si la caracteristicile si suprafetele imobilelor, indiferent ca este vorba despre sedii nou ridicate sau deja existente, sau daca exista masuri de securitate deja implementate sau nu.

Legea nu restrictioneaza preturile conectate evaluarii si analizei de risc, de aceea acestea difera de la un evaluator la alt evaluator de risc la securitate fizica.

Astfel, costurile aferente unei linii de asamblare auto vor fi mai mari decat cele aferente unei statii de carburanti, fiind direct influentate de complexitatea evaluarilor executate. Evident, in pretul final se vor adauga si cheltuielile cu deplasarea, asociate cu parcurgerea distantei de catre prestator pana la firma in tema.

Aceasta pagina web este despre: evaluator de risc Buzau.