Trebuie sa obtineti o analiza de risc la securitate fizica in Buzau, iar un pret cat mai avantajos este prioritar pentru dumneavoastra?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine de la platforma Expert24 cea mai buna oferta de la 5 evaluatori de risc din zona Dvs. (La scurt timp dupa completarea si trimiterea formularului veti primi oferta de pret!)

(*daca oferta primita nu va satisface, puteti oricand solicita alte oferte de pret de la alti experti din domeniu)

 

Formular cerere de oferta

 

 

Obtineti rapid oferte pentru analiza de risc la securitate fizica in Buzau

 

 

  • Selectati un tarif aliniat cu bugetul alocat de Dvs
  • Primiti oferta fara nici un cost
  • Economisiti timp, bani si energie
  • Veti colabora doar cu specialisti verificati
  • Primiti oferta repede
  • Aveti garantii multiple
  • E atat de simplu si comod

 

 
Informatii utile

Fiecare entitate comerciala trebuie sa aiba analiza de risc la securitatea fizica, obligatie ce decurge din articolul 66 al Legii nr. 333 din 2003, cu privire la paza persoanelor, obiectivelor, valorilor si bunurilor. Aceasta evaluare poate fi executata doar de catre un specialist autorizat legal, cu numele profesional de evaluator de risc la securitatea fizica.

Cum poate fi definita analiza de risc la securitate fizica?

Conform prevederilor legale, societatile care au in proprietate bunuri si valori pentru protectia carora sunt responsabile, sunt totodata obligate si sa obtina actul care arata analiza de risc la securitatea fizica. Operatiunea implica ca sunt evaluate punctele vulnerabile ale firmei, cu scopul final al eliminarii potentialelor pericole.

Societatile sunt obligate sa delege activitatea specifica de protectie si paza catre companii publice sau private specializate in sectorul respectiv, responsabilitatea fiind distribuita ambelor companii in egala masura. Legea indica obligativitatea asigurarii protectiei persoanelor, bunurilor si drepturilor de proprietate impotriva oricaror pericole.

Instructiunile prezentate de Ministerul Administratiei si Internelor specifica faptul ca masurile de securitate ce vor fi implementate se elaboreaza dupa ce s-a facut analiza de risc de un evaluator de risc la securitate fizica Buzau.

Obligativitate

Analiza de risc este obligatorie pentru urmatoarele tipuri de {societati comerciale|firme|companii|entitati comerciale}: institutii din cadrul administratiei publice sau locale, regii autonome, ministere, societati si companii nationale, institute nationale de cercetare si dezvoltare, SNC (societatile in nume colectiv), SCS (societatile in comandita simpla), SA (societatile pe actiuni), SCA (societatile in comandita pe actiuni), SRL (societatile cu raspundere limitata), dar si orice alte entitati, indiferent de asociere, forma de organizare sau capital, care poseda valori si bunuri cu orice titlu.

Astfel, printre altele, au obligatia sa efectueze analize de risc: banci, institutii financiare nebancare, sali de jocuri de noroc, automate de tranzactii cu numerar, case de schimb valutar, case de amanet, unitati postale, comercianti de arme si munitii.

In conformitate cu ultimele prevederi, societatile constituite inainte de 16 iunie 2012 trebuie sa finalizeze aceasta analiza de risc la securitate fizica pana la data de 1 Iulie 2018. Data care era termen limita initial, 1 iulie 2017, a fost amanata prin Hotararea de Guvern nr. 437 din 2017. Analiza de risc este obligatorie pentru societatile infiintate ulterior acestei date, si influenteaza implementarea oricaror masuri de securitate.

Intocmirea, documentatia si costurile asociate cu o analiza de risc

Analiza de risc la securitatea fizica se executa de catre persoane acreditate sau firme specializate (evaluatori de risc la securitate fizica), care sunt apte sa elaboreze analiza factorilor ce pot ameninta securitatea fizica. Efectuarea analizei de risc presupune adunarea unor informatii caracteristice de la compania solicitanta, informatii care variaza cu categoria activitatii intreprinse de firma respectiva.

Un evaluator de risc la securitate fizica va colecta detalii legate de numarul entitatilor fizice care au nevoie de evaluare, precum si la suprafetele si caracteristicile imobilelor, indiferent ca este vorba despre sedii deja existente sau nou construite, sau daca exista masuri de securitate deja implementate sau nu.

Textul legii nu pune o limita pe costurile aferente evaluarii si analizei de risc, din acest motiv acestea pot varia de la un evaluator la alt evaluator de risc la securitate fizica.

Asadar, tarifele taxate unei linii de asamblare auto vor fi mai mari decat cele aferente unei unitati postale, direct proportionale cu complexitatea evaluarilor executate. Bineinteles, la costul total se aduna si costurile cu deplasarea, asociate cu parcurgerea distantei de catre expert pana la societatea comerciala evaluata.

Aceasta pagina web este despre: evaluator de risc Buzau.