Aveti nevoie de o analiza de risc la securitate fizica in Calarasi, iar un pret cat mai atractiv ocupa un loc prioritar pentru D-voastra?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine de la platforma Expert24 cea mai buna oferta de la 5 evaluatori de risc din zona Dvs. (La scurt timp dupa completarea si trimiterea formularului veti primi oferta de pret!)

(*daca oferta obtinuta nu va satisface, aveti libertatea de a cere alte oferte de pret de la alti profesionisti din domeniu)

 

Formular cerere de oferta

 

 

Obtineti rapid oferte pentru analiza de risc la securitate fizica in Calarasi

 

 

  • Selectati un tarif conform cu bugetul Dvs
  • Primiti oferta fara costuri
  • Faceti economie de bani, timp si energie
  • Veti colabora doar cu specialisti verificati
  • Primiti oferta rapid
  • Aveti garantii multiple
  • E foarte facil si comod

 

 
Informatii utile

Toate societatile comerciale trebuie sa aiba analiza de risc la securitatea fizica, obligativitate ce revine din articolul 66 al Legii nr. 333 din 2003, cu privire la paza bunurilor, persoanelor, valorilor si obiectivelor. Acesta operatiune nu poate fi realizata decat de catre un individ autorizat conform legii, denumit evaluator de risc la securitatea fizica.

O definitie pentru analiza de risc la securitate fizica

Conform prevederilor legii, societatile ce poseda bunuri de valoare a caror protectie trebuie sa o asigure, au si obligatia sa poata prezenta oricand actul care prezinta analiza de risc la securitatea fizica. Aceasta analiza presupune ca au fost evaluate potentialele puncte vulnerabile ale companiei, in scopul micsorarii potentialelor pericole.

Firmele sunt astfel obligate sa delege operatiunile specifice de paza si protectie catre companii publice sau private ce sunt specializate in nisa respectiva, responsabilitatea fiind a ambelor parti in egala masura. Legea indica obligativitatea asigurarii protectiei persoanelor, bunurilor si drepturilor de proprietate impotriva oricarui pericol.

Instructiunile realizate de Ministerul Administratiei si Internelor arata faptul ca masurile de securitate ce vor fi implementate vor fi elaborate dupa analiza de risc realizata de un evaluator de risc la securitate fizica Calarasi.

Cine intra sub incidenta obligativitatii

Analiza de risc trebuie sa fie efectuata obligatoriu pentru urmatoarele feluri de {societati comerciale|firme|companii|entitati comerciale}: ministere, institutii dub cadrul administratiilor locale si centrale, regii autonome, institute nationale de dezvoltare si cercetare, societati si companii nationale, societatile in comandita simple (SCS), societatile pe actiuni (SA), societatile in nume colectiv(SNC), SCA (societatile in comandita pe actiuni), SRL (societatile cu raspundere limitata), insa si orice alte entitati, indiferent de capital, forma de organizare sau asociere, care poseda valori si bunuri cu orice titlu.

Astfel, au obligatia sa efectueze analize de risc: sali de jocuri de noroc, banci, institutii financiare nebancare, comercianti de carburanti,ATM-uri, spatii comerciale, case de amanet, unitati postale, case de schimb valutar, comercianti de munitii si arme.

Conform ultimelor prevederi, societatile infiintate inainte de 16 iunie 2012 sunt obligate sa finalizeze aceasta analiza de risc la securitate fizica pana la data de 1 Iulie 2018. Data care era termen limita initial, 1 iulie 2017, a fost amanata prin Hotararea de Guvern nr. 437 din 2017. Analiza de risc este obligatorie pentru firmele create dupa aceasta data, si influenteaza implementarea oricaror masuri de securitate.

Intocmirea, documentatia si costurile asociate cu o analiza de risc

Analiza de risc la securitatea fizica se face doar de catre persoane acreditate sau firme specializate (evaluatori de risc la securitate fizica), care sunt apte sa elaboreze analiza factorilor ce pot ameninta securitatea fizica. Intocmirea analizei de risc necesita colectarea unor informatii specifice de la firma solicitanta, informatii care depind de tipul activitatii desfasurate de societatea respectiva.

Un evaluator de risc la securitate fizica va avea nevoie de detalii legate de numarul entitatilor fizice ce trebuiesc evaluate, insa si la caracteristicile si suprafetele constructiilor, chiar daca este vorba despre sedii deja existente sau nou construite, sau daca sunt prezente masuri de securitate deja implementate sau nu.

Textul legii nu restrictioneaza tarifele aferente evaluarii si analizei de risc, din acest motiv acestea difera in functie de exigentele fiecarui evaluator de risc la securitate fizica.

De exemplu, costurile solicitate unei case de schimb valutar vor fi mai mari decat cele aferente unei statii de carburanti, direct proportionale cu complexitatea evaluarilor realizate. Bineinteles, la costul total vor fi adaugate si costurile cu logistica, cauzate de parcurgerea distantei de catre specialist pana la compania respectiva.

Aceasta pagina web este despre: evaluator de risc Calarasi.