Trebuie sa obtineti o analiza de risc la securitate fizica in Calarasi, iar un pret cat mai atractiv ocupa un loc prioritar pentru dumneavoastra?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine de la platforma Expert24 cea mai buna oferta de la 5 specialisti in evaluari de risc locali. (La scurt timp dupa completarea si trimiterea formularului veti primi oferta de pret!)

(*daca oferta obtinuta nu va satisface, aveti libertatea de a cere alte oferte de pret de la alti specialisti din domeniu)

 

Formular cerere de oferta

 

 

Obtineti rapid oferte pentru analiza de risc la securitate fizica in Calarasi

 

 

  • Alegeti un pret potrivit pentru bugetul Dvs
  • Primiti oferta fara nici un cost
  • Economisiti bani, timp si energie
  • Veti lucra doar cu profesionisti verificati
  • Primiti oferta rapid
  • Aveti garantii multiple
  • E simplu si comod

 

 
Informatii utile

Fiecare firma trebuie sa aiba analiza de risc la securitatea fizica, obligativitate ce revine din articolul 66 al Legii nr. 333 din 2003, cu privire la paza bunurilor, persoanelor, valorilor si obiectivelor. Activitatea de evaluare poate fi executata doar de catre un profesionist autorizat, cunoscut sub denumirea de evaluator de risc la securitatea fizica.

O definitie pentru analiza de risc la securitate fizica

Conform prevederilor legii, companiile ce poseda valori si bunuri a caror protectie trebuie sa o asigure, trebuie sa obtina actul care prezinta analiza de risc la securitatea fizica. Operatiunea implica ca au fost evaluate potentialele puncte vulnerabile ale companiei, cu scopul declarat al diminuarii potentialelor pericole.

Firmele sunt constranse sa delege activitatea specifica de paza si protectie catre companii publice sau private specializate in domeniu, responsabilitatea fiind distribuita ambelor societati in egala masura. Legea prevede obligativitatea de a asigura protectia persoanelor, drepturilor de proprietate si bunurilor impotriva oricaror pericole.

Instructiunile elaborate de Ministerul Administratiei si Internelor stipuleaza faptul ca masurile de securitate ce trebuiesc luate se elaboreaza dupa ce s-a facut analiza de risc de un evaluator de risc la securitate fizica Calarasi.

Cine intra sub incidenta obligativitatii

Analiza de risc trebuie sa fie efectuata obligatoriu pentru urmatoarele feluri de {societati comerciale|firme|companii|entitati comerciale}: regii autonome, ministere sau institutii din cadrul administratiilor publice centrale si locale, institute nationale de dezvoltare si cercetare, societati si companii nationale, societatile pe actiuni (SA), societatile in nume colectiv (SNC), societatile in comandita simpla (SCS), SCA (societatile in comandita pe actiuni), SRL (societatile cu raspundere limitata), precum si orice alte entitati, indiferent de forma de organizare, asociere sau capital social, care poseda bunuri si valori cu orice titlu.

Astfel, au obligatia sa realizeze analize de risc: banci, institutii financiare nebancare, sali de jocuri de noroc, spatii comerciale, ATM-uri (automate de tranzactii cu numerar), comercianti de carburanti, case de schimb valutar, case de amanet, unitati postale, comercianti de munitii si arme.

Conform ultimelor amendamente, societatile constituite inainte de 16 iunie 2012 trebuie sa finalizeze aceasta analiza de risc la securitate fizica pana la data de 1 Iulie 2018. Termenul initial, 1 iulie 2017, a fost amanata prin Hotararea de Guvern nr. 437 din 2017. Analiza de risc este obligatorie pentru firmele infiintate dupa aceasta data, si impacteaza instalarea oricaror masuri de securitate.

Intocmirea, documentatia si costurile asociate cu o analiza de risc

Analiza de risc la securitatea fizica se efectueaza de catre firme specializate sau persoane acreditate (evaluatori de risc la securitate fizica), capabile sa efectueze analiza factorilor ce pot ameninta securitatea fizica. Intocmirea analizei de risc necesita colectarea unor informatii particulare de la compania care o solicita, informatii care depind de tipul activitatii desfasurate de societatea respectiva.

Un evaluator de risc la securitate fizica va cere informatii cuprinzand numarul unitatilor fizice ce trebuiesc evaluate, dar si la caracteristicile si suprafetele imobilelor, chiar daca este vorba despre sedii deja existente sau nou construite, sau daca exista masuri de securitate deja implementate sau nu.

Textul legii nu pune o limita pe preturile asociate evaluarii si analizei de risc, astfel incat acestea pot fi diferite in functie de exigentele fiecarui evaluator de risc la securitate fizica.

De exemplu, costurile aferente unei banci vor fi mai ridicate decat cele aferente unui magazin alimentar, fiind direct proportionale cu complexitatea evaluarilor realizate. La aceste costuri vor fi adaugate si cheltuielile logistice, aferente distantei parcurse de expert pana la firma in tema.

Aceasta pagina web este despre: evaluator de risc Calarasi.