Aveti nevoie de o analiza de risc la securitate fizica in Cluj Napoca, iar un tarif cat mai avantajos ocupa un loc prioritar pentru Dvs?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine de la platforma Expert24 cea mai buna oferta de la 5 specialisti in evaluari de risc din orasul Dvs. (Veti primi o oferta la scurt timp dupa completarea formularului)

(*daca oferta primita nu va satisface, aveti libertatea de a solicita alte oferte de pret de la alti profesionisti din domeniu)

 

Formular cerere de oferta

 

 

Obtineti rapid oferte pentru analiza de risc la securitate fizica in Cluj Napoca

 

 

  • Alegeti un pret conform cu bugetul dumneavoastra
  • Obtineti oferta fara costuri
  • Economisiti bani, timp si energie
  • Lucrati doar cu experti verificati
  • Primiti oferta intr-un timp foarte scurt
  • Aveti garantii multiple
  • E simplu si comod

 

 
Informatii utile

Toate societatile comerciale trebuie sa detina analiza de risc la securitatea fizica, conform articolului 66 al Legii nr. 333 din 2003, cu privire la paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si persoanelor. Aceasta activitate poate fi efectuata doar de catre un expert autorizat, cunoscut sub denumirea de evaluator de risc la securitatea fizica.

Ce este de fapt analiza de risc la securitate fizica?

Conform prevederilor legale, firmele care au in proprietate bunuri de valoare a caror protectie trebuie sa o asigure, trebuie sa obtina actul care arata analiza de risc la securitatea fizica. In mod specific, sunt evaluate potentialele puncte slabe ale companiei, cu obiectivul micsorarii potentialelor pericole.

Societatile sunt astfel obligate sa delege operatiunile specifice de protectie si paza catre companii publice sau private specializate in domeniu, responsabilitatea fiind distribuita ambelor societati in egala masura. Legea prevede obligativitatea de a asigura protectia bunurilor, drepturilor de proprietate si persoanelor impotriva oricaror pericole.

Instructiunile oferite de Ministerul Administratiei si Internelor indica faptul ca masurile de securitate ce trebuiesc luate vor fi stabilite dupa analiza de risc realizata de un evaluator de risc la securitate fizica Cluj Napoca.

Pentru cine exista obligativitatea

Analiza de risc trebuie realizata obligatoriu pentru urmatoarele tipuri de {societati comerciale|firme|companii|entitati comerciale}: institutii din cadrul administratiei publice sau locale, regii autonome, ministere, societati si companii nationale, institute nationale de cercetare si dezvoltare, SNC (societatile in nume colectiv), SCS (societatile in comandita simpla), SA (societatile pe actiuni), SCA (societatile in comandita pe actiuni), SRL (societatile cu raspundere limitata), insa si orice alte entitati, indiferent de asociere, forma de organizare sau capital, care poseda valori si bunuri cu orice titlu.

Astfel, au obligatia sa realizeze analize de risc: institutii financiare nebancare, sali de jocuri de noroc, banci, automate de tranzactii cu numerar, case de schimb valutar, case de amanet, unitati postale, comercianti de arme si munitii.

In conformitate cu ultimele amendamente, companiile constituite inainte de data de 2012 Iunie 16 au obligatia de a finaliza aceasta analiza de risc la securitate fizica pana la data de 1 Iulie 2018. Termenul initial, 1 iulie 2017, a fost amanata prin Hotararea de Guvern nr. 437 din 2017. Analiza de risc este obligatoriu necesara pentru firmele create ulterior acestei date, si impacteaza aplicarea oricaror masuri de securitate.

Analiza de risc – Intocmire, documentatie, cost

Analiza de risc la securitatea fizica se realizeaza numai de catre firme specializate sau persoane acreditate (evaluatori de risc la securitate fizica), care sunt capabile sa efectueze analiza factorilor ce pot periclita securitatea fizica. Efectuarea analizei de risc implica adunarea unor informatii caracteristice de la societatea comerciala care o solicita, informatii sunt dependente de categoria activitatii derulate de acea societate.

Un evaluator de risc la securitate fizica va cere detalii cuprinzand numarul unitatilor fizice care urmeaza a fi evaluate, precum si la caracteristicile si suprafetele constructiilor, fie ca este vorba despre sedii nou ridicate sau deja existente, sau daca exista masuri de securitate deja implementate sau nu.

Prevederile legii nu restrictioneaza tarifele conectate evaluarii si analizei de risc, din acest motiv acestea pot fi diferite in functie de exigentele fiecarui evaluator de risc la securitate fizica.

Astfel, tarifele taxate unei banci vor fi mai ridicate decat cele aferente unui magazin alimentar, fiind direct influentate de complexitatea evaluarilor intreprinse. La aceste costuri se vor adauga si costurile logistice, aferente distantei parcurse de specialist pana la firma in tema.

Aceasta pagina web este despre: evaluator de risc Cluj Napoca.