Aveti nevoie de o analiza de risc la securitate fizica in Cluj Napoca, iar un cost cat mai bun este important pentru dumneavoastra?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine de la platforma Expert24 cea mai buna oferta de la 5 profesionisti autorizati in evaluari de risc din localitatea Dvs. (La scurt timp dupa completarea si trimiterea formularului veti primi oferta de pret!)

(*daca oferta primita nu va satisface, aveti libertatea de a cere alte oferte de pret de la alti experti din domeniu)

 

Formular cerere de oferta

 

 

Obtineti rapid oferte pentru analiza de risc la securitate fizica in Cluj Napoca

 

 

  • Alegeti un cost aliniat cu bugetul Dvs
  • Primiti oferta complet gratuit
  • Faceti economie de energie, timp si bani
  • Veti colabora doar cu specialisti verificati
  • Primiti oferta repede
  • Aveti garantii multiple
  • E foarte facil si convenabil

 

 
Informatii utile

Fiecare entitate comerciala trebuie sa poata prezenta o analiza de risc la securitatea fizica, obligatie ce decurge din articolul 66 al Legii nr. 333 din 2003, articol care trateaza paza bunurilor, persoanelor, valorilor si obiectivelor. Aceasta evaluare nu poate fi realizata decat de catre un profesionist autorizat conform legii, denumit evaluator de risc la securitatea fizica.

Cum poate fi definita analiza de risc la securitate fizica?

In concordanta cu legea, societatile ce au in proprietate bunuri si valori a caror protectie trebuie sa o asigure, au si obligatia sa obtina documentul care prezinta analiza de risc la securitatea fizica. In mod specific, se evalueaza potentialele puncte vulnerabile ale societatii, cu scopul final al micsorarii potentialelor pericole.

Companiile trebuie sa delege activitatile specifice de paza si protectie catre companii publice sau private care s-au specializat in nisa respectiva, responsabilitatea apartinand ambelor firme in egala masura. Legea stipuleaza obligativitatea de a asigura protectia persoanelor, drepturilor de proprietate si bunurilor impotriva oricaror pericole.

Instructiunile elaborate de Ministerul Administratiei si Internelor specifica faptul ca masurile de securitate ce vor fi implementate vor fi elaborate dupa analiza de risc realizata de un evaluator de risc la securitate fizica Cluj Napoca.

Obligativitate

Analiza de risc este obligatorie pentru urmatoarele feluri de {societati comerciale|firme|companii|entitati comerciale}: institutii din cadrul administratiei publice sau locale, regii autonome, ministere, societati si companii nationale, institute nationale de cercetare si dezvoltare, SNC (societatile in nume colectiv), SCS (societatile in comandita simpla), SA (societatile pe actiuni), SCA (societatile in comandita pe actiuni), SRL (societatile cu raspundere limitata), insa si orice alte entitati, indiferent de forma de organizare, asociere sau capital social, care au in proprietate valori si bunuri cu orice titlu.

Astfel, printre altele, au obligatia sa contracteze analize de risc: sali de jocuri de noroc, banci, institutii financiare nebancare, spatii comerciale, ATM-uri (automate de tranzactii cu numerar), comercianti de carburanti, case de amanet, unitati postale, case de schimb valutar, comercianti de arme si munitii.

Conform cu cele mai recente amendamente, firmele intemeiate inainte de 16 iunie 2012 trebuie sa finalizeze aceasta analiza de risc la securitate fizica pana la data de 1 Iulie 2018. Data limita initiala, 1 iulie 2017, a fost amanata prin Hotararea de Guvern nr. 437 din 2017. Analiza de risc este obligatoriu de realizat pentru societatile create dupa aceasta data, si conditioneaza instalarea oricaror masuri de securitate.

Analiza de risc – Intocmire, documentatie, cost

Analiza de risc la securitatea fizica se realizeaza doar de catre persoane acreditate sau firme specializate (evaluatori de risc la securitate fizica), care sunt capabile sa efectueze analiza factorilor ce pot periclita securitatea fizica. Efectuarea analizei de risc necesita adunarea unor informatii particulare de la firma care o solicita, informatii care variaza cu felul activitatii derulate de acea societate.

Un evaluator de risc la securitate fizica va cere date referitoare la numarul unitatilor fizice care au nevoie de evaluare, dar si la suprafetele si caracteristicile constructiilor, chiar daca este vorba despre sedii nou ridicate sau deja existente, sau daca exista masuri de securitate deja implementate sau nu.

Prevederile legii nu pune o limita pe preturile asociate evaluarii si analizei de risc, astfel incat ele difera in functie de fiecare evaluator de risc la securitate fizica.

Asadar, tarifele aferente unei banci vor fi mai mari decat cele aferente unei unitati postale, fiind direct influentate de complexitatea evaluarilor realizate. La aceste costuri se aduna si cheltuielile cu logistica, aferente distantei parcurse de profesionist pana la firma in tema.

Aceasta pagina web este despre: evaluator de risc Cluj Napoca.