Trebuie sa obtineti o analiza de risc la securitate fizica in Constanta, iar un tarif cat mai atractiv ocupa un loc prioritar pentru dumneavoastra?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine de la platforma Expert24 cea mai buna oferta de la 5 evaluatori de risc din orasul Dvs. (La scurt timp dupa completarea si trimiterea formularului veti primi oferta de pret!)

(*daca oferta obtinuta nu va satisface, puteti oricand solicita alte oferte de pret de la alti specialisti din domeniu)

 

Formular cerere de oferta

 

 

Obtineti rapid oferte pentru analiza de risc la securitate fizica in Constanta

 

 

  • Descoperiti un pret conform cu bugetul alocat de Dvs
  • Primiti oferta fara costuri
  • Faceti economie de bani, timp si energie
  • Veti colabora doar cu profesionisti verificati
  • Primiti oferta rapid
  • Aveti garantii multiple
  • E atat de simplu si comod

 

 
Informatii utile

Toate societatile comerciale trebuie sa aiba analiza de risc la securitatea fizica, conform articolului 66 al Legii nr. 333 din 2003, articol care trateaza paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si persoanelor. Activitatea de evaluare nu poate fi realizata decat de catre un profesionist autorizat, cu numele profesional de evaluator de risc la securitatea fizica.

Ce este de fapt analiza de risc la securitate fizica?

In concordanta cu legea, firmele care poseda valori si bunuri pe care trebuie sa le protejeze, sunt totodata obligate si sa detina documentul care demonstreaza analiza de risc la securitatea fizica. Aceasta analiza presupune ca au fost evaluate posibilele puncte slabe ale societatii, cu obiectivul eliminarii potentialelor pericole.

Firmele sunt astfel obligate sa delege activitatea specifica de protectie si paza catre societati publice sau private care s-au specializat in domeniu, responsabilitatea apartinand ambelor parti in egala masura. Legea stipuleaza obligativitatea de a asigura protectia bunurilor, drepturilor de proprietate si persoanelor impotriva oricaror pericole.

Instructiunile realizate de Ministerul Administratiei si Internelor stipuleaza faptul ca masurile de securitate ce trebuiesc luate se vor stabili dupa analiza de risc efectuata de un evaluator de risc la securitate fizica Constanta.

Cine intra sub incidenta obligativitatii

Analiza de risc trebuie realizata obligatoriu pentru urmatoarele feluri de {societati comerciale|firme|companii|entitati comerciale}: regii autonome, ministere sau institutii din cadrul administratiilor publice centrale si locale, institute nationale de dezvoltare si cercetare, societati si companii nationale, societatile pe actiuni (SA), societatile in nume colectiv (SNC), societatile in comandita simpla (SCS), SCA (societatile in comandita pe actiuni), SRL (societatile cu raspundere limitata), dar si orice alte entitati, indiferent de capital, forma de organizare sau asociere, care au in proprietate bunuri si valori cu orice titlu.

Asadar, au obligatia sa efectueze analize de risc: sali de jocuri de noroc, banci, institutii financiare nebancare, automate de tranzactii cu numerar, case de schimb valutar, case de amanet, unitati postale, comercianti de munitii si arme.

Conform cu cele mai recente prevederi, societatile aparute inainte de data de Iunie 16 2012 sunt obligate sa finalizeze aceasta analiza de risc la securitate fizica inainte de data de 1 Iulie 2018. Data care era termen limita initial, 1 iulie 2017, a fost amanata prin Hotararea de Guvern nr. 437 din 2017. Analiza de risc este obligatoriu necesara pentru societatile infiintate ulterior acestei date, si impacteaza punerea in practica oricaror masuri de securitate.

Raportul analizei de risc – intocmire, documentatie, costuri

Analiza de risc la securitatea fizica se efectueaza doar de catre firme specializate sau persoane acreditate (evaluatori de risc la securitate fizica), care sunt apte sa efectueze analiza factorilor ce pot pune in pericol securitatea fizica. Executia analizei de risc presupune colectarea unor informatii caracteristice de la compania solicitanta, informatii care variaza cu felul activitatii desfasurate de societatea respectiva.

Un evaluator de risc la securitate fizica va cere detalii legate de numarul entitatilor fizice care urmeaza a fi evaluate, dar si la caracteristicile si suprafetele imobilelor, indiferent ca este vorba despre sedii deja existente sau nou construite, sau daca sunt masuri de securitate deja implementate sau nu.

Legislatia nu pune o limita pe preturile conectate evaluarii si analizei de risc, de aceea ele variaza de la un evaluator la alt evaluator de risc la securitate fizica.

De exemplu, preturile solicitate unei case de schimb valutar vor fi mai ridicate decat cele aferente unui magazin alimentar, direct proportionale cu complexitatea evaluarilor realizate. La aceste costuri se aduna si cheltuielile cu logistica, aferente distantei parcurse de specialist pana la firma in tema.

Aceasta pagina web este despre: evaluator de risc Constanta.