Aveti nevoie de o analiza de risc la securitate fizica in Craiova, iar un cost cat mai avantajos ocupa un loc prioritar pentru dumneavoastra?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine de la platforma Expert24 cea mai buna oferta de la 5 specialisti in evaluari de risc locali. (Veti primi o oferta la scurt timp dupa completarea formularului)

(*daca oferta primita nu va satisface, aveti libertatea de a solicita alte oferte de pret de la alti specialisti din domeniu)

 

Formular cerere de oferta

 

 

Obtineti rapid oferte pentru analiza de risc la securitate fizica in Craiova

 

 

  • Selectati un cost potrivit pentru bugetul dumneavoastra
  • Consultati oferta fara costuri
  • Pentru economie de timp, bani si energie
  • Veti colabora doar cu profesionisti verificati
  • Primiti oferta repede
  • Aveti garantii multiple
  • E atat de simplu si comod

 

 
Informatii utile

Orice companie trebuie sa aiba analiza de risc la securitatea fizica, conform articolului 66 al Legii nr. 333 din 2003, articol care trateaza paza bunurilor, persoanelor, valorilor si obiectivelor. Aceasta evaluare va putea fi realizata numai de catre un specialist autorizat legal, numit evaluator de risc la securitatea fizica.

Cum se defineste analiza de risc la securitate fizica?

In concordanta cu legea, societatile ce au in proprietate bunuri si valori pentru care asigura protectia, au si obligatia sa poata prezenta oricand documentul care demonstreaza analiza de risc la securitatea fizica. Aceasta analiza presupune ca au fost evaluate punctele vulnerabile ale societatii, cu scopul declarat al micsorarii potentialelor pericole.

Companiile sunt constranse sa delege activitatile specifice de paza si protectie catre firme publice sau private specializate in nisa respectiva, responsabilitatea apartinand ambelor firme in egala masura. Legea precizeaza obligativitatea asigurarii protectiei persoanelor, bunurilor si drepturilor de proprietate impotriva oricaror pericole.

Instructiunile realizate de Ministerul Administratiei si Internelor stipuleaza faptul ca masurile de securitate ce trebuiesc luate vor fi stabilite dupa analiza de risc realizata de un evaluator de risc la securitate fizica Craiova.

Pentru cine exista obligativitatea

Analiza de risc trebuie realizata obligatoriu pentru urmatoarele tipuri de {societati comerciale|firme|companii|entitati comerciale}: institutii din cadrul administratiei publice sau locale, regii autonome, ministere, societati si companii nationale, institute nationale de cercetare si dezvoltare, SNC (societatile in nume colectiv), SCS (societatile in comandita simpla), SA (societatile pe actiuni), SCA (societatile in comandita pe actiuni), SRL (societatile cu raspundere limitata), insa si orice alte entitati, indiferent de capital, forma de organizare sau asociere, care au in proprietate valori si bunuri cu orice titlu.

Astfel, printre altele, au obligatia de a efectua analize de risc: sali de jocuri de noroc, banci, institutii financiare nebancare, comercianti de carburanti,ATM-uri, spatii comerciale, case de amanet, unitati postale, case de schimb valutar, comercianti de arme si munitii.

In conformitate cu ultimele prevederi, societatile intemeiate inainte de data de Iunie 16 2012 trebuie sa finalizeze aceasta analiza de risc la securitate fizica pana la data de 1 Iulie 2018. Data care era termen limita initial, 1 iulie 2017, a fost amanata prin Hotararea de Guvern nr. 437 din 2017. Analiza de risc este obligatoriu necesara pentru societatile infiintate ulterior acestei date, si impacteaza instalarea oricaror masuri de securitate.

Analiza de risc – Intocmire, documentatie, cost

Analiza de risc la securitatea fizica se efectueaza de catre persoane acreditate sau firme specializate (evaluatori de risc la securitate fizica), care sunt capabile sa elaboreze analiza factorilor ce pot pune in pericol securitatea fizica. Executia analizei de risc presupune adunarea unor informatii specifice de la societatea comerciala contractanta, informatii care variaza cu felul activitatii intreprinse de firma respectiva.

Un evaluator de risc la securitate fizica va solicita informatii legate de numarul entitatilor fizice care urmeaza a fi evaluate, insa si la caracteristicile si suprafetele constructiilor, indiferent ca este vorba despre sedii nou ridicate sau deja existente, sau daca sunt prezente masuri de securitate deja implementate sau nu.

Prevederile legii nu limiteaza tarifele conectate evaluarii si analizei de risc, de aceea acestea pot varia de la un evaluator la alt evaluator de risc la securitate fizica.

Astfel, costurile solicitate unei banci vor fi mai consistente decat cele aferente unui magazin alimentar, fiind direct proportionale cu complexitatea evaluarilor intreprinse. La aceste costuri se aduna si costurile logistice, aferente distantei parcurse de expert pana la firma in tema.

Aceasta pagina web este despre: evaluator de risc Craiova.