Aveti nevoie de o analiza de risc la securitate fizica in Craiova, iar un pret cat mai competitiv ocupa un loc prioritar pentru dumneavoastra?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine de la platforma Expert24 cea mai buna oferta de la 5 profesionisti autorizati in evaluari de risc din zona Dvs. (Veti primi o oferta la scurt timp dupa completarea formularului)

(*daca oferta primita nu va satisface, puteti oricand cere alte oferte de pret de la alti experti din domeniu)

 

Formular cerere de oferta

 

 

Obtineti rapid oferte pentru analiza de risc la securitate fizica in Craiova

 

 

  • Alegeti un pret aliniat cu bugetul Dvs
  • Consultati oferta fara costuri
  • Economisiti bani, timp si energie
  • Veti lucra doar cu profesionisti verificati
  • Primiti oferta repede
  • Aveti garantii multiple
  • E simplu si convenabil

 

 
Informatii utile

Orice companie trebuie sa detina analiza de risc la securitatea fizica, conform articolului 66 al Legii nr. 333 din 2003, cu privire la paza persoanelor, obiectivelor, valorilor si bunurilor. Acesta operatiune va putea fi realizata numai de catre un specialist autorizat legal, numit evaluator de risc la securitatea fizica.

Ce este de fapt analiza de risc la securitate fizica?

Conform legii, entitatile comerciale care detin in posesie bunuri de valoare pentru care asigura protectia, au si obligatia sa aibe documentul care arata analiza de risc la securitatea fizica. Aceasta analiza presupune ca se evalueaza potentialele puncte slabe ale firmei, in scopul scaderii potentialelor pericole.

Societatile trebuie sa delege activitatile specifice de protectie si paza catre companii publice sau private specializate in domeniu, responsabilitatea fiind a ambelor companii in egala masura. Legea prevede obligativitatea de a asigura protectia persoanelor, drepturilor de proprietate si bunurilor impotriva oricarui pericol.

Instructiunile elaborate de Ministerul Administratiei si Internelor arata faptul ca masurile de securitate ce trebuiesc luate se elaboreaza dupa ce s-a facut analiza de risc de un evaluator de risc la securitate fizica Craiova.

Pentru cine exista obligativitatea

Analiza de risc este obligatorie pentru urmatoarele categorii de {societati comerciale|firme|companii|entitati comerciale}: institutii din cadrul administratiei publice sau locale, regii autonome, ministere, institute nationale de dezvoltare si cercetare, societati si companii nationale, SNC (societatile in nume colectiv), SCS (societatile in comandita simpla), SA (societatile pe actiuni), SCA (societatile in comandita pe actiuni), SRL (societatile cu raspundere limitata), dar si orice alte entitati, indiferent de forma de organizare, asociere sau capital social, care poseda bunuri si valori cu orice titlu.

Asadar, au obligatia de a efectua analize de risc: sali de jocuri de noroc, banci, institutii financiare nebancare, comercianti de carburanti,ATM-uri, spatii comerciale, case de amanet, unitati postale, case de schimb valutar, comercianti de munitii si arme.

Conform cu cele mai recente amendamente, firmele aparute inainte de 16 iunie 2012 trebuie sa finalizeze aceasta analiza de risc la securitate fizica pana la data de 1 Iulie 2018. Data limita initiala, 1 iulie 2017, a fost amanata prin Hotararea de Guvern nr. 437 din 2017. Analiza de risc este obligatorie pentru societatile infiintate dupa aceasta data, si conditioneaza instalarea oricaror masuri de securitate.

Raportul analizei de risc – intocmire, documentatie, costuri

Analiza de risc la securitatea fizica se realizeaza doar de catre persoane acreditate sau firme specializate (evaluatori de risc la securitate fizica), care sunt apte sa realizeze analiza factorilor ce pot periclita securitatea fizica. Efectuarea analizei de risc implica adunarea unor informatii specifice de la societatea comerciala solicitanta, informatii care variaza cu categoria activitatii acelei societati.

Un evaluator de risc la securitate fizica va colecta detalii referitoare la numarul unitatilor fizice care urmeaza a fi evaluate, precum si la caracteristicile si suprafetele cladirilor, fie ca este vorba despre sedii nou ridicate sau deja existente, sau daca sunt masuri de securitate deja implementate sau nu.

Textul legii nu pune o limita pe preturile conectate evaluarii si analizei de risc, din acest motiv ele variaza de la un evaluator la alt evaluator de risc la securitate fizica.

Astfel, preturile aferente unei case de schimb valutar vor fi mai consistente decat cele aferente unei statii de carburanti, fiind direct influentate de complexitatea evaluarilor intreprinse. Bineinteles, la costul total vor fi adaugate si cheltuielile cu logistica, aferente distantei parcurse de profesionist pana la compania respectiva.

Aceasta pagina web este despre: evaluator de risc Craiova.