Aveti nevoie de o analiza de risc la securitate fizica in Deva, iar un pret cat mai bun este prioritar pentru Dvs?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine de la platforma Expert24 cea mai buna oferta de la 5 evaluatori de risc din orasul Dvs. (Veti primi o oferta la scurt timp dupa completarea formularului)

(*daca oferta primita nu va satisface, puteti oricand solicita alte oferte de pret de la alti profesionisti din domeniu)

 

Formular cerere de oferta

 

 

Obtineti rapid oferte pentru analiza de risc la securitate fizica in Deva

 

 

  • Selectati un tarif aliniat cu bugetul dumneavoastra
  • Obtineti oferta complet gratuit
  • Pentru economie de timp, bani si energie
  • Lucrati doar cu experti verificati
  • Primiti oferta rapid
  • Aveti garantii multiple
  • E simplu si convenabil

 

 
Informatii utile

Toate societatile comerciale trebuie sa aiba analiza de risc la securitatea fizica, obligativitate ce revine din articolul 66 al Legii nr. 333 din 2003, articol care trateaza paza persoanelor, obiectivelor, valorilor si bunurilor. Aceasta evaluare va putea fi realizata numai de catre un specialist autorizat legal, denumit evaluator de risc la securitatea fizica.

Ce este de fapt analiza de risc la securitate fizica?

In concordanta cu legea, societatile ce au in proprietate bunuri de valoare pe care trebuie sa le protejeze, sunt totodata obligate si sa obtina documentul care demonstreaza analiza de risc la securitatea fizica. Aceasta analiza presupune ca se evalueaza punctele vulnerabile ale firmei, cu obiectivul diminuarii potentialelor pericole.

Firmele sunt obligate sa delege activitatea specifica de paza si protectie catre societati publice sau private specializate in domeniu, responsabilitatea apartinand ambelor companii in egala masura. Legea precizeaza obligativitatea de a asigura protectia persoanelor, drepturilor de proprietate si bunurilor impotriva oricaror pericole.

Instructiunile elaborate de Ministerul Administratiei si Internelor indica faptul ca masurile de securitate ce urmeaza a fi luate se elaboreaza dupa analiza de risc efectuata de un evaluator de risc la securitate fizica Deva.

Pentru cine exista obligativitatea

Analiza de risc trebuie realizata obligatoriu pentru urmatoarele feluri de {societati comerciale|firme|companii|entitati comerciale}: ministere, institutii dub cadrul administratiilor locale si centrale, regii autonome, societati si companii nationale, institute nationale de cercetare si dezvoltare, SNC (societatile in nume colectiv), SCS (societatile in comandita simpla), SA (societatile pe actiuni), SCA (societatile in comandita pe actiuni), SRL (societatile cu raspundere limitata), insa si orice alte entitati, indiferent de forma de organizare, asociere sau capital social, care au in proprietate bunuri si valori cu orice titlu.

Asadar, au obligatia sa realizeze analize de risc: banci, institutii financiare nebancare, sali de jocuri de noroc, spatii comerciale, comercianti de carburanti, case de schimb valutar, case de amanet, unitati postale, comercianti de munitii si arme.

In conformitate cu ultimele prevederi, societatile aparute inainte de 16 iunie 2012 trebuie sa finalizeze aceasta analiza de risc la securitate fizica pana la data de 1 Iulie 2018. Termenul initial, 1 iulie 2017, a fost amanata prin Hotararea de Guvern nr. 437 din 2017. Analiza de risc este obligatorie pentru firmele create dupa aceasta data, si influenteaza aplicarea oricaror masuri de securitate.

Intocmirea, documentatia si costurile asociate cu o analiza de risc

Analiza de risc la securitatea fizica se realizeaza de catre persoane acreditate sau firme specializate (evaluatori de risc la securitate fizica), care sunt apte sa efectueze analiza factorilor ce pot periclita securitatea fizica. Efectuarea analizei de risc implica adunarea unor informatii particulare de la firma contractanta, informatii care depind de tipul activitatii derulate de acea societate.

Un evaluator de risc la securitate fizica va solicita detalii referitoare la numarul unitatilor fizice care urmeaza a fi evaluate, dar si la caracteristicile si suprafetele constructiilor, indiferent ca este vorba despre sedii nou ridicate sau deja existente, sau daca sunt prezente masuri de securitate deja implementate sau nu.

Textul legii nu limiteaza preturile conectate evaluarii si analizei de risc, astfel incat ele pot varia in functie de exigentele fiecarui evaluator de risc la securitate fizica.

Astfel, tarifele aferente unei banci vor fi mai mari decat cele aferente unei statii de carburanti, fiind direct influentate de complexitatea evaluarilor realizate. Evident, in pretul final vor fi adaugate si costurile logistice, aferente distantei parcurse de profesionist pana la societatea comerciala evaluata.

Aceasta pagina web este despre: evaluator de risc Deva.