Trebuie sa obtineti o analiza de risc la securitate fizica in Drobeta Turnu Severin, iar un pret cat mai avantajos ocupa un loc prioritar pentru dumneavoastra?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine de la platforma Expert24 cea mai buna oferta de la 5 profesionisti autorizati in evaluari de risc locali. (La scurt timp dupa completarea si trimiterea formularului veti primi oferta de pret!)

(*daca oferta primita nu va satisface, aveti libertatea de a solicita alte oferte de pret de la alti experti din domeniu)

 

Formular cerere de oferta

 

 

Obtineti rapid oferte pentru analiza de risc la securitate fizica in Drobeta Turnu Severin

 

 

  • Selectati un pret conform cu bugetul alocat de Dvs
  • Obtineti oferta complet gratuit
  • Pentru economie de bani, timp si energie
  • Lucrati doar cu profesionisti verificati
  • Primiti oferta intr-un timp foarte scurt
  • Aveti garantii multiple
  • E atat de simplu si comod

 

 
Informatii utile

Fiecare firma trebuie sa aiba analiza de risc la securitatea fizica, conform articolului 66 al Legii nr. 333 din 2003, cu privire la paza persoanelor, obiectivelor, valorilor si bunurilor. Activitatea de evaluare poate fi efectuata doar de catre un expert autorizat, denumit evaluator de risc la securitatea fizica.

Cum poate fi definita analiza de risc la securitate fizica?

In concordanta cu legea, societatile ce detin in posesie bunuri de valoare pe care trebuie sa le protejeze, trebuie sa aibe documentul care prezinta analiza de risc la securitatea fizica. Operatiunea implica ca au fost evaluate posibilele puncte slabe ale societatii, cu scopul final al scaderii potentialelor pericole.

Companiile sunt obligate sa delege activitatile specifice de paza si protectie catre companii publice sau private ce sunt specializate in nisa respectiva, responsabilitatea apartinand ambelor societati in egala masura. Legea indica obligativitatea asigurarii protectiei persoanelor, drepturilor de proprietate si bunurilor impotriva oricarui pericol.

Instructiunile elaborate de Ministerul Administratiei si Internelor indica faptul ca masurile de securitate care urmeaza a fi realizate vor fi stabilite dupa analiza de risc efectuata de un evaluator de risc la securitate fizica Drobeta Turnu Severin.

Obligativitate

Analiza de risc are caracter obligatoriu pentru urmatoarele feluri de {societati comerciale|firme|companii|entitati comerciale}: ministere, institutii dub cadrul administratiilor locale si centrale, regii autonome, societati si companii nationale, institute nationale de cercetare si dezvoltare, societatile in comandita simple (SCS), societatile pe actiuni (SA), societatile in nume colectiv(SNC), SCA (societatile in comandita pe actiuni), SRL (societatile cu raspundere limitata), insa si orice alte entitati, indiferent de forma de organizare, asociere sau capital social, care au in proprietate valori si bunuri cu orice titlu.

Asadar, au obligatia sa efectueze analize de risc: sali de jocuri de noroc, banci, institutii financiare nebancare, automate de tranzactii cu numerar, case de schimb valutar, case de amanet, unitati postale, comercianti de munitii si arme.

Conform ultimelor amendamente, firmele aparute inainte de data de 2012 Iunie 16 sunt obligate sa finalizeze aceasta analiza de risc la securitate fizica inainte de data de 1 Iulie 2018. Data care era termen limita initial, 1 iulie 2017, a fost amanata prin Hotararea de Guvern nr. 437 din 2017. Analiza de risc este obligatorie pentru firmele create dupa aceasta data, si conditioneaza instalarea oricaror masuri de securitate.

Intocmirea, documentatia si costurile asociate cu o analiza de risc

Analiza de risc la securitatea fizica se efectueaza doar de catre persoane acreditate sau firme specializate (evaluatori de risc la securitate fizica), care sunt capabile sa elaboreze analiza factorilor ce pot periclita securitatea fizica. Executia analizei de risc implica colectarea unor informatii caracteristice de la compania contractanta, informatii sunt dependente de felul activitatii desfasurate de societatea respectiva.

Un evaluator de risc la securitate fizica va avea nevoie de informatii cuprinzand numarul unitatilor fizice care au nevoie de evaluare, dar si la caracteristicile si suprafetele cladirilor, chiar daca este vorba despre sedii nou ridicate sau deja existente, sau daca sunt masuri de securitate deja implementate sau nu.

Prevederile legii nu pune o limita pe costurile aferente evaluarii si analizei de risc, de aceea acestea variaza de la un evaluator la alt evaluator de risc la securitate fizica.

Astfel, costurile solicitate unei case de schimb valutar vor fi mai ridicate decat cele aferente unei unitati postale, fiind direct proportionale cu complexitatea evaluarilor realizate. La aceste costuri vor fi adaugate si costurile cu logistica, cauzate de parcurgerea distantei de catre expert pana la compania respectiva.

Aceasta pagina web este despre: evaluator de risc Drobeta Turnu Severin.