Trebuie sa obtineti o analiza de risc la securitate fizica in Focsani, iar un tarif cat mai competitiv este important pentru dumneavoastra?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine de la platforma Expert24 cea mai buna oferta de la 5 profesionisti autorizati in evaluari de risc din localitatea Dvs. (Veti primi o oferta la scurt timp dupa completarea formularului)

(*daca oferta obtinuta nu va satisface, puteti oricand cere alte oferte de pret de la alti experti din domeniu)

 

Formular cerere de oferta

 

 

Obtineti rapid oferte pentru analiza de risc la securitate fizica in Focsani

 

 

  • Alegeti un tarif conform cu bugetul dumneavoastra
  • Primiti oferta complet gratuit
  • Economisiti timp, bani si energie
  • Lucrati doar cu profesionisti verificati
  • Primiti oferta repede
  • Aveti garantii multiple
  • E atat de simplu si comod

 

 
Informatii utile

Orice companie trebuie sa detina analiza de risc la securitatea fizica, obligativitate ce revine din articolul 66 al Legii nr. 333 din 2003, cu privire la paza persoanelor, obiectivelor, valorilor si bunurilor. Aceasta activitate poate fi executata doar de catre un profesionist autorizat conform legii, cunoscut sub denumirea de evaluator de risc la securitatea fizica.

Cum poate fi definita analiza de risc la securitate fizica?

In concordanta cu legea, entitatile comerciale ce au in proprietate bunuri de valoare pentru care asigura protectia, sunt totodata obligate si sa obtina documentul care prezinta analiza de risc la securitatea fizica. Aceasta analiza presupune ca au fost evaluate potentialele puncte slabe ale societatii, cu obiectivul diminuarii potentialelor pericole.

Firmele sunt astfel obligate sa delege activitatile specifice de paza si protectie catre societati publice sau private ce sunt specializate in domeniu, responsabilitatea fiind a ambelor parti in egala masura. Legea prevede obligativitatea asigurarii protectiei persoanelor, bunurilor si drepturilor de proprietate impotriva oricaror pericole.

Instructiunile elaborate de Ministerul Administratiei si Internelor indica faptul ca masurile de securitate ce vor fi implementate vor fi stabilite dupa analiza de risc realizata de un evaluator de risc la securitate fizica Focsani.

Obligativitate

Analiza de risc are caracter obligatoriu pentru urmatoarele categorii de {societati comerciale|firme|companii|entitati comerciale}: institutii din cadrul administratiei publice sau locale, regii autonome, ministere, societati si companii nationale, institute nationale de cercetare si dezvoltare, societatile in comandita simple (SCS), societatile pe actiuni (SA), societatile in nume colectiv(SNC), SCA (societatile in comandita pe actiuni), SRL (societatile cu raspundere limitata), precum si orice alte entitati, indiferent de asociere, forma de organizare sau capital, care detin valori si bunuri cu orice titlu.

Asadar, au obligatia de a efectua analize de risc: banci, institutii financiare nebancare, sali de jocuri de noroc, spatii comerciale, comercianti de carburanti, case de schimb valutar, case de amanet, unitati postale, comercianti de munitii si arme.

Conform ultimelor prevederi, firmele intemeiate inainte de data de 2012 Iunie 16 sunt obligate sa finalizeze aceasta analiza de risc la securitate fizica pana la data de 1 Iulie 2018. Data limita initiala, 1 iulie 2017, a fost amanata prin Hotararea de Guvern nr. 437 din 2017. Analiza de risc este obligatorie pentru companiile infiintate dupa aceasta data, si impacteaza implementarea oricaror masuri de securitate.

Raportul analizei de risc – intocmire, documentatie, costuri

Analiza de risc la securitatea fizica se realizeaza doar de catre firme specializate sau persoane acreditate (evaluatori de risc la securitate fizica), capabile sa realizeze analiza factorilor ce pot ameninta securitatea fizica. Efectuarea analizei de risc presupune adunarea unor informatii caracteristice de la firma contractanta, informatii pot fi diferite in functie de felul activitatii intreprinse de firma respectiva.

Un evaluator de risc la securitate fizica va avea nevoie de informatii referitoare la numarul unitatilor fizice care urmeaza a fi evaluate, insa si la caracteristicile si suprafetele constructiilor, indiferent ca este vorba despre sedii noi sau existente, sau daca sunt prezente masuri de securitate deja implementate sau nu.

Prevederile legii nu restrictioneaza preturile conectate evaluarii si analizei de risc, de aceea ele difera in functie de fiecare evaluator de risc la securitate fizica.

Astfel, costurile taxate unei case de schimb valutar vor fi mai consistente decat cele aferente unei statii de carburanti, fiind direct proportionale cu complexitatea evaluarilor executate. La aceste costuri vor fi adaugate si cheltuielile cu logistica, cauzate de parcurgerea distantei de catre expert pana la firma in tema.

Aceasta pagina web este despre: evaluator de risc Focsani.