Trebuie sa obtineti o analiza de risc la securitate fizica in Focsani, iar un cost cat mai competitiv este important pentru D-voastra?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine de la platforma Expert24 cea mai buna oferta de la 5 evaluatori de risc locali. (La scurt timp dupa completarea si trimiterea formularului veti primi oferta de pret!)

(*daca oferta primita nu va satisface, puteti oricand solicita alte oferte de pret de la alti profesionisti din domeniu)

 

Formular cerere de oferta

 

 

Obtineti rapid oferte pentru analiza de risc la securitate fizica in Focsani

 

 

  • Alegeti un cost aliniat cu bugetul alocat de Dvs
  • Primiti oferta fara costuri
  • Pentru economie de energie, timp si bani
  • Veti colabora doar cu specialisti verificati
  • Primiti oferta intr-un timp foarte scurt
  • Aveti garantii multiple
  • E simplu si convenabil

 

 
Informatii utile

Orice companie trebuie sa poata prezenta o analiza de risc la securitatea fizica, conform articolului 66 al Legii nr. 333 din 2003, articol responsabil cu paza persoanelor, obiectivelor, valorilor si bunurilor. Aceasta activitate poate fi efectuata doar de catre un profesionist autorizat conform legii, cu numele profesional de evaluator de risc la securitatea fizica.

Cum poate fi definita analiza de risc la securitate fizica?

Conform legii, companiile care au in proprietate bunuri si valori a caror protectie trebuie sa o asigure, au si obligatia sa obtina documentul care arata analiza de risc la securitatea fizica. Operatiunea implica ca sunt evaluate punctele vulnerabile ale companiei, cu obiectivul micsorarii potentialelor pericole.

Companiile sunt obligate sa delege activitatile specifice de protectie si paza catre societati publice sau private specializate in domeniu, responsabilitatea apartinand ambelor parti in egala masura. Legea precizeaza obligativitatea asigurarii protectiei persoanelor, bunurilor si drepturilor de proprietate impotriva oricarui pericol.

Instructiunile elaborate de Ministerul Administratiei si Internelor arata faptul ca masurile de securitate ce vor fi implementate se elaboreaza in urma analizei de risc efectuate de un evaluator de risc la securitate fizica Focsani.

Cine intra sub incidenta obligativitatii

Analiza de risc are caracter obligatoriu pentru urmatoarele feluri de {societati comerciale|firme|companii|entitati comerciale}: ministere, institutii dub cadrul administratiilor locale si centrale, regii autonome, institute nationale de dezvoltare si cercetare, societati si companii nationale, SNC (societatile in nume colectiv), SCS (societatile in comandita simpla), SA (societatile pe actiuni), SCA (societatile in comandita pe actiuni), SRL (societatile cu raspundere limitata), dar si orice alte entitati, indiferent de asociere, forma de organizare sau capital, care poseda valori si bunuri cu orice titlu.

Asadar, au obligatia sa efectueze analize de risc: institutii financiare nebancare, sali de jocuri de noroc, banci, comercianti de carburanti,ATM-uri, spatii comerciale, case de schimb valutar, case de amanet, unitati postale, comercianti de arme si munitii.

Conform cu cele mai recente prevederi, companiile intemeiate inainte de 16 iunie 2012 au obligatia de a finaliza aceasta analiza de risc la securitate fizica pana la data de 1 Iulie 2018. Termenul initial, 1 iulie 2017, a fost amanata prin Hotararea de Guvern nr. 437 din 2017. Analiza de risc este obligatoriu necesara pentru firmele create dupa aceasta data, conditionand implementarea oricaror masuri de securitate.

Raportul analizei de risc – intocmire, documentatie, costuri

Analiza de risc la securitatea fizica se efectueaza numai de catre persoane acreditate sau firme specializate (evaluatori de risc la securitate fizica), care sunt apte sa realizeze analiza factorilor ce pot pune in pericol securitatea fizica. Realizarea analizei de risc necesita adunarea unor informatii caracteristice de la compania solicitanta, informatii sunt dependente de categoria activitatii desfasurate de societatea respectiva.

Un evaluator de risc la securitate fizica va cere detalii cuprinzand numarul unitatilor fizice ce trebuiesc evaluate, dar si la caracteristicile si suprafetele imobilelor, chiar daca este vorba despre sedii nou ridicate sau deja existente, sau daca sunt masuri de securitate deja implementate sau nu.

Textul legii nu limiteaza tarifele conectate evaluarii si analizei de risc, astfel incat acestea pot fi diferite in functie de fiecare evaluator de risc la securitate fizica.

De exemplu, tarifele solicitate unei banci vor fi mai ridicate decat cele aferente unei statii de carburanti, direct proportionale cu complexitatea evaluarilor realizate. Evident, in pretul final se aduna si costurile logistice, asociate cu parcurgerea distantei de catre profesionist pana la firma in tema.

Aceasta pagina web este despre: evaluator de risc Focsani.