Aveti nevoie de o analiza de risc la securitate fizica in Galati, iar un cost cat mai atractiv este important pentru dumneavoastra?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine de la platforma Expert24 cea mai buna oferta de la 5 evaluatori de risc din localitatea Dvs. (La scurt timp dupa completarea si trimiterea formularului veti primi oferta de pret!)

(*daca oferta primita nu va satisface, puteti oricand cere alte oferte de pret de la alti specialisti din domeniu)

 

Formular cerere de oferta

 

 

Obtineti rapid oferte pentru analiza de risc la securitate fizica in Galati

 

 

  • Alegeti un cost aliniat cu bugetul dumneavoastra
  • Primiti oferta fara nici un cost
  • Economisiti energie, timp si bani
  • Lucrati doar cu experti verificati
  • Primiti oferta intr-un timp foarte scurt
  • Aveti garantii multiple
  • E foarte facil si convenabil

 

 
Informatii utile

Fiecare entitate comerciala trebuie sa detina analiza de risc la securitatea fizica, conform articolului 66 al Legii nr. 333 din 2003, articol responsabil cu paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si persoanelor. Acesta operatiune va putea fi realizata numai de catre un expert autorizat, cunoscut sub denumirea de evaluator de risc la securitatea fizica.

O definitie pentru analiza de risc la securitate fizica

In concordanta cu legea, companiile ce au in proprietate bunuri de valoare pe care trebuie sa le protejeze, au si obligatia sa aibe documentul care demonstreaza analiza de risc la securitatea fizica. Aceasta analiza presupune ca se evalueaza punctele vulnerabile ale firmei, cu obiectivul eliminarii potentialelor pericole.

Firmele sunt astfel obligate sa delege activitatile specifice de protectie si paza catre companii publice sau private care s-au specializat in nisa respectiva, responsabilitatea apartinand ambelor societati in egala masura. Legea precizeaza obligativitatea de a asigura protectia persoanelor, drepturilor de proprietate si bunurilor impotriva oricaror pericole.

Instructiunile realizate de Ministerul Administratiei si Internelor specifica faptul ca masurile de securitate ce trebuiesc luate vor fi elaborate dupa ce s-a facut analiza de risc de un evaluator de risc la securitate fizica Galati.

Pentru cine exista obligativitatea

Analiza de risc trebuie realizata obligatoriu pentru urmatoarele categorii de {societati comerciale|firme|companii|entitati comerciale}: regii autonome, ministere sau institutii din cadrul administratiilor publice centrale si locale, societati si companii nationale, institute nationale de cercetare si dezvoltare, SNC (societatile in nume colectiv), SCS (societatile in comandita simpla), SA (societatile pe actiuni), SCA (societatile in comandita pe actiuni), SRL (societatile cu raspundere limitata), dar si orice alte entitati, indiferent de forma de organizare, asociere sau capital social, care detin valori si bunuri cu orice titlu.

Astfel, au obligatia sa realizeze analize de risc: banci, institutii financiare nebancare, sali de jocuri de noroc, spatii comerciale, ATM-uri (automate de tranzactii cu numerar), comercianti de carburanti, case de schimb valutar, case de amanet, unitati postale, comercianti de arme si munitii.

Conform ultimelor prevederi, firmele infiintate inainte de 16 iunie 2012 sunt obligate sa finalizeze aceasta analiza de risc la securitate fizica inainte de data de 1 Iulie 2018. Termenul initial, 1 iulie 2017, a fost amanata prin Hotararea de Guvern nr. 437 din 2017. Analiza de risc este obligatoriu necesara pentru firmele infiintate ulterior acestei date, si impacteaza aplicarea oricaror masuri de securitate.

Analiza de risc – Intocmire, documentatie, cost

Analiza de risc la securitatea fizica se realizeaza numai de catre firme specializate sau persoane acreditate (evaluatori de risc la securitate fizica), care sunt apte sa realizeze analiza factorilor ce pot pune in pericol securitatea fizica. Efectuarea analizei de risc implica solicitarea unor informatii caracteristice de la firma solicitanta, informatii sunt dependente de felul activitatii intreprinse de firma respectiva.

Un evaluator de risc la securitate fizica va solicita date cuprinzand numarul unitatilor fizice care au nevoie de evaluare, insa si la suprafetele si caracteristicile constructiilor, indiferent ca este vorba despre sedii nou ridicate sau deja existente, sau daca sunt prezente masuri de securitate deja implementate sau nu.

Legislatia nu limiteaza costurile asociate evaluarii si analizei de risc, din acest motiv ele difera in functie de fiecare evaluator de risc la securitate fizica.

Asadar, tarifele taxate unei case de schimb valutar vor fi mai mari decat cele aferente unui magazin alimentar, fiind direct proportionale cu complexitatea evaluarilor intreprinse. La aceste costuri se vor adauga si cheltuielile cu deplasarea, cauzate de parcurgerea distantei de catre prestator pana la societatea comerciala evaluata.

Aceasta pagina web este despre: evaluator de risc Galati.