Trebuie sa obtineti o analiza de risc la securitate fizica in Galati, iar un pret cat mai atractiv ocupa un loc prioritar pentru dumneavoastra?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine de la platforma Expert24 cea mai buna oferta de la 5 specialisti in evaluari de risc din localitatea Dvs. (La scurt timp dupa completarea si trimiterea formularului veti primi oferta de pret!)

(*daca oferta primita nu va satisface, puteti oricand solicita alte oferte de pret de la alti profesionisti din domeniu)

 

Formular cerere de oferta

 

 

Obtineti rapid oferte pentru analiza de risc la securitate fizica in Galati

 

 

  • Selectati un tarif aliniat cu bugetul alocat de Dvs
  • Obtineti oferta complet gratuit
  • Faceti economie de timp, bani si energie
  • Lucrati doar cu specialisti verificati
  • Primiti oferta rapid
  • Aveti garantii multiple
  • E simplu si comod

 

 
Informatii utile

Fiecare entitate comerciala trebuie sa poata prezenta o analiza de risc la securitatea fizica, obligatie ce decurge din articolul 66 al Legii nr. 333 din 2003, articol care priveste paza bunurilor, persoanelor, valorilor si obiectivelor. Acesta operatiune nu poate fi realizata decat de catre un specialist autorizat legal, cu numele profesional de evaluator de risc la securitatea fizica.

Analiza de risc la securitate fizica – definitie

Conform prevederilor legii, entitatile comerciale care au in proprietate valori si bunuri pentru care asigura protectia, au si obligatia sa obtina documentul care demonstreaza analiza de risc la securitatea fizica. In mod specific, au fost evaluate posibilele puncte slabe ale firmei, cu obiectivul scaderii potentialelor pericole.

Firmele sunt obligate sa delege operatiunile specifice de protectie si paza catre societati publice sau private specializate in nisa respectiva, responsabilitatea apartinand ambelor parti in egala masura. Legea stipuleaza obligativitatea de a asigura protectia bunurilor, drepturilor de proprietate si persoanelor impotriva oricarui pericol.

Instructiunile oferite de Ministerul Administratiei si Internelor specifica faptul ca masurile de securitate ce urmeaza a fi luate vor fi stabilite dupa ce s-a facut analiza de risc de un evaluator de risc la securitate fizica Galati.

Cine intra sub incidenta obligativitatii

Analiza de risc este obligatorie pentru urmatoarele categorii de {societati comerciale|firme|companii|entitati comerciale}: ministere, institutii dub cadrul administratiilor locale si centrale, regii autonome, societati si companii nationale, institute nationale de cercetare si dezvoltare, societatile in comandita simple (SCS), societatile pe actiuni (SA), societatile in nume colectiv(SNC), SCA (societatile in comandita pe actiuni), SRL (societatile cu raspundere limitata), insa si orice alte entitati, indiferent de capital, forma de organizare sau asociere, care au in proprietate valori si bunuri cu orice titlu.

Astfel, printre altele, au obligatia sa contracteze analize de risc: institutii financiare nebancare, sali de jocuri de noroc, banci, automate de tranzactii cu numerar, case de amanet, unitati postale, case de schimb valutar, comercianti de arme si munitii.

In conformitate cu ultimele amendamente, companiile aparute inainte de data de 2012 Iunie 16 trebuie sa finalizeze aceasta analiza de risc la securitate fizica pana la data de 1 Iulie 2018. Data limita initiala, 1 iulie 2017, a fost amanata prin Hotararea de Guvern nr. 437 din 2017. Analiza de risc este obligatoriu necesara pentru companiile constituite ulterior acestei date, si conditioneaza implementarea oricaror masuri de securitate.

Intocmirea, documentatia si costurile asociate cu o analiza de risc

Analiza de risc la securitatea fizica se face numai de catre firme specializate sau persoane acreditate (evaluatori de risc la securitate fizica), care sunt capabile sa realizeze analiza factorilor ce pot pune in pericol securitatea fizica. Executia analizei de risc presupune adunarea unor informatii caracteristice de la firma contractanta, informatii pot fi diferite in functie de felul activitatii intreprinse de firma respectiva.

Un evaluator de risc la securitate fizica va solicita detalii referitoare la numarul unitatilor fizice ce trebuiesc evaluate, dar si la caracteristicile si suprafetele cladirilor, chiar daca este vorba despre sedii deja existente sau nou construite, sau daca sunt prezente masuri de securitate deja implementate sau nu.

Prevederile legii nu restrictioneaza tarifele aferente evaluarii si analizei de risc, de aceea ele difera in functie de fiecare evaluator de risc la securitate fizica.

Astfel, preturile solicitate unei case de schimb valutar vor fi mai ridicate decat cele aferente unui magazin alimentar, fiind direct proportionale cu complexitatea evaluarilor intreprinse. La aceste costuri se vor adauga si cheltuielile logistice, aferente distantei parcurse de profesionist pana la societatea comerciala evaluata.

Aceasta pagina web este despre: evaluator de risc Galati.