Trebuie sa obtineti o analiza de risc la securitate fizica in Giurgiu, iar un cost cat mai competitiv este prioritar pentru D-voastra?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine de la platforma Expert24 cea mai buna oferta de la 5 specialisti in evaluari de risc din localitatea Dvs. (Veti primi o oferta la scurt timp dupa completarea formularului)

(*daca oferta obtinuta nu va satisface, puteti oricand solicita alte oferte de pret de la alti specialisti din domeniu)

 

Formular cerere de oferta

 

 

Obtineti rapid oferte pentru analiza de risc la securitate fizica in Giurgiu

 

 

  • Descoperiti un pret potrivit pentru bugetul dumneavoastra
  • Obtineti oferta fara nici un cost
  • Economisiti bani, timp si energie
  • Lucrati doar cu experti verificati
  • Primiti oferta repede
  • Aveti garantii multiple
  • E simplu si comod

 

 
Informatii utile

Fiecare firma trebuie sa detina analiza de risc la securitatea fizica, obligatie ce decurge din articolul 66 al Legii nr. 333 din 2003, articol responsabil cu paza bunurilor, persoanelor, valorilor si obiectivelor. Aceasta activitate poate fi efectuata doar de catre un profesionist autorizat, cunoscut sub denumirea de evaluator de risc la securitatea fizica.

Cum poate fi definita analiza de risc la securitate fizica?

In concordanta cu legea, societatile ce poseda bunuri si valori a caror protectie trebuie sa o asigure, au si obligatia sa detina actul care demonstreaza analiza de risc la securitatea fizica. Aceasta analiza presupune ca sunt evaluate posibilele puncte slabe ale societatii, in scopul diminuarii potentialelor pericole.

Firmele sunt obligate sa delege activitatea specifica de paza si protectie catre societati publice sau private ce sunt specializate in nisa respectiva, responsabilitatea fiind a ambelor parti in egala masura. Legea stipuleaza obligativitatea asigurarii protectiei persoanelor, drepturilor de proprietate si bunurilor impotriva oricaror pericole.

Instructiunile oferite de Ministerul Administratiei si Internelor specifica faptul ca masurile de securitate ce vor fi implementate vor fi stabilite in urma analizei de risc efectuate de un evaluator de risc la securitate fizica Giurgiu.

Pentru cine exista obligativitatea

Analiza de risc trebuie realizata obligatoriu pentru urmatoarele categorii de {societati comerciale|firme|companii|entitati comerciale}: ministere, institutii dub cadrul administratiilor locale si centrale, regii autonome, institute nationale de dezvoltare si cercetare, societati si companii nationale, societatile in comandita simple (SCS), societatile pe actiuni (SA), societatile in nume colectiv(SNC), SCA (societatile in comandita pe actiuni), SRL (societatile cu raspundere limitata), precum si orice alte entitati, indiferent de forma de organizare, asociere sau capital social, care detin bunuri si valori cu orice titlu.

Astfel, au obligatia sa efectueze analize de risc: banci, institutii financiare nebancare, sali de jocuri de noroc, spatii comerciale, ATM-uri (automate de tranzactii cu numerar), comercianti de carburanti, case de schimb valutar, case de amanet, unitati postale, comercianti de arme si munitii.

Conform ultimelor prevederi, firmele aparute inainte de 16 iunie 2012 au obligatia de a finaliza aceasta analiza de risc la securitate fizica inainte de data de 1 Iulie 2018. Data care era termen limita initial, 1 iulie 2017, a fost amanata prin Hotararea de Guvern nr. 437 din 2017. Analiza de risc este obligatoriu de realizat pentru societatile create dupa aceasta data, si conditioneaza instalarea oricaror masuri de securitate.

Intocmirea, documentatia si costurile asociate cu o analiza de risc

Analiza de risc la securitatea fizica se executa de catre firme specializate sau persoane acreditate (evaluatori de risc la securitate fizica), care sunt capabile sa realizeze analiza factorilor ce pot ameninta securitatea fizica. Intocmirea analizei de risc presupune solicitarea unor informatii particulare de la societatea comerciala care o solicita, informatii pot fi diferite in functie de felul activitatii acelei societati.

Un evaluator de risc la securitate fizica va colecta informatii legate de numarul unitatilor fizice care au nevoie de evaluare, dar si la caracteristicile si suprafetele imobilelor, fie ca este vorba despre sedii nou ridicate sau deja existente, sau daca sunt masuri de securitate deja implementate sau nu.

Prevederile legii nu limiteaza costurile asociate evaluarii si analizei de risc, astfel incat ele variaza de la un evaluator la alt evaluator de risc la securitate fizica.

Asadar, preturile solicitate unei linii de asamblare auto vor fi mai ridicate decat cele aferente unei unitati postale, fiind direct proportionale cu complexitatea evaluarilor executate. La aceste costuri vor fi adaugate si costurile logistice, asociate cu parcurgerea distantei de catre specialist pana la compania respectiva.

Aceasta pagina web este despre: evaluator de risc Giurgiu.