Trebuie sa obtineti o analiza de risc la securitate fizica in Giurgiu, iar un cost cat mai bun este prioritar pentru dumneavoastra?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine de la platforma Expert24 cea mai buna oferta de la 5 evaluatori de risc locali. (La scurt timp dupa completarea si trimiterea formularului veti primi oferta de pret!)

(*daca oferta primita nu va satisface, puteti oricand cere alte oferte de pret de la alti specialisti din domeniu)

 

Formular cerere de oferta

 

 

Obtineti rapid oferte pentru analiza de risc la securitate fizica in Giurgiu

 

 

  • Selectati un pret conform cu bugetul dumneavoastra
  • Primiti oferta fara nici un cost
  • Economisiti energie, timp si bani
  • Lucrati doar cu profesionisti verificati
  • Primiti oferta intr-un timp foarte scurt
  • Aveti garantii multiple
  • E foarte facil si convenabil

 

 
Informatii utile

Orice companie trebuie sa poata prezenta o analiza de risc la securitatea fizica, obligatie ce decurge din articolul 66 al Legii nr. 333 din 2003, articol responsabil cu paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si persoanelor. Activitatea de evaluare va putea fi realizata numai de catre un individ autorizat conform legii, denumit evaluator de risc la securitatea fizica.

Cum se defineste analiza de risc la securitate fizica?

Conform prevederilor legii, entitatile comerciale care detin bunuri si valori a caror protectie trebuie sa o asigure, au si obligatia sa detina actul care arata analiza de risc la securitatea fizica. Aceasta analiza presupune ca se evalueaza potentialele puncte slabe ale societatii, cu obiectivul eliminarii potentialelor pericole.

Firmele sunt obligate sa delege activitatea specifica de protectie si paza catre companii publice sau private ce sunt specializate in sectorul respectiv, responsabilitatea fiind distribuita ambelor companii in egala masura. Legea indica obligativitatea de a asigura protectia bunurilor, drepturilor de proprietate si persoanelor impotriva oricaror pericole.

Instructiunile elaborate de Ministerul Administratiei si Internelor stipuleaza faptul ca masurile de securitate ce trebuiesc luate vor fi stabilite dupa ce s-a facut analiza de risc de un evaluator de risc la securitate fizica Giurgiu.

Obligativitate

Analiza de risc are caracter obligatoriu pentru urmatoarele feluri de {societati comerciale|firme|companii|entitati comerciale}: institutii din cadrul administratiei publice sau locale, regii autonome, ministere, societati si companii nationale, institute nationale de cercetare si dezvoltare, societatile in comandita simple (SCS), societatile pe actiuni (SA), societatile in nume colectiv(SNC), SCA (societatile in comandita pe actiuni), SRL (societatile cu raspundere limitata), insa si orice alte entitati, indiferent de asociere, forma de organizare sau capital, care detin valori si bunuri cu orice titlu.

Astfel, printre altele, au obligatia sa realizeze analize de risc: institutii financiare nebancare, sali de jocuri de noroc, banci, spatii comerciale, comercianti de carburanti, case de schimb valutar, case de amanet, unitati postale, comercianti de munitii si arme.

Conform cu cele mai recente amendamente, firmele infiintate inainte de data de 2012 Iunie 16 au obligatia de a finaliza aceasta analiza de risc la securitate fizica inainte de data de 1 Iulie 2018. Termenul initial, 1 iulie 2017, a fost amanata prin Hotararea de Guvern nr. 437 din 2017. Analiza de risc este obligatoriu de realizat pentru societatile create ulterior acestei date, si conditioneaza instalarea oricaror masuri de securitate.

Intocmirea, documentatia si costurile asociate cu o analiza de risc

Analiza de risc la securitatea fizica se efectueaza numai de catre persoane acreditate sau firme specializate (evaluatori de risc la securitate fizica), care sunt apte sa efectueze analiza factorilor ce pot periclita securitatea fizica. Intocmirea analizei de risc necesita solicitarea unor informatii caracteristice de la societatea comerciala care o solicita, informatii sunt dependente de categoria activitatii desfasurate de societatea respectiva.

Un evaluator de risc la securitate fizica va colecta informatii referitoare la numarul unitatilor fizice ce trebuiesc evaluate, precum si la caracteristicile si suprafetele constructiilor, fie ca este vorba despre sedii nou ridicate sau deja existente, sau daca sunt masuri de securitate deja implementate sau nu.

Textul legii nu restrictioneaza costurile aferente evaluarii si analizei de risc, astfel incat acestea variaza in functie de exigentele fiecarui evaluator de risc la securitate fizica.

Astfel, costurile solicitate unei linii de asamblare auto vor fi mai mari decat cele aferente unui magazin alimentar, fiind direct proportionale cu complexitatea evaluarilor intreprinse. Bineinteles, la costul total vor fi adaugate si cheltuielile logistice, cauzate de parcurgerea distantei de catre profesionist pana la societatea comerciala evaluata.

Aceasta pagina web este despre: evaluator de risc Giurgiu.