Trebuie sa obtineti o analiza de risc la securitate fizica in Iasi, iar un cost cat mai bun este prioritar pentru Dvs?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine de la platforma Expert24 cea mai buna oferta de la 5 specialisti in evaluari de risc din orasul Dvs. (La scurt timp dupa completarea si trimiterea formularului veti primi oferta de pret!)

(*daca oferta obtinuta nu va satisface, aveti libertatea de a solicita alte oferte de pret de la alti specialisti din domeniu)

 

Formular cerere de oferta

 

 

Obtineti rapid oferte pentru analiza de risc la securitate fizica in Iasi

 

 

  • Alegeti un pret potrivit pentru bugetul Dvs
  • Primiti oferta fara costuri
  • Economisiti timp, bani si energie
  • Veti colabora doar cu experti verificati
  • Primiti oferta repede
  • Aveti garantii multiple
  • E simplu si comod

 

 
Informatii utile

Fiecare entitate comerciala trebuie sa aiba analiza de risc la securitatea fizica, obligativitate ce revine din articolul 66 al Legii nr. 333 din 2003, articol responsabil cu paza bunurilor, persoanelor, valorilor si obiectivelor. Activitatea de evaluare poate fi executata doar de catre un expert autorizat, numit evaluator de risc la securitatea fizica.

Analiza de risc la securitate fizica – definitie

Conform prevederilor legii, entitatile comerciale ce detin valori si bunuri pentru protectia carora sunt responsabile, au si obligatia sa aibe documentul care arata analiza de risc la securitatea fizica. In mod specific, se evalueaza punctele vulnerabile ale firmei, cu obiectivul micsorarii potentialelor pericole.

Firmele sunt obligate sa delege operatiunile specifice de paza si protectie catre societati publice sau private ce sunt specializate in sectorul respectiv, responsabilitatea fiind a ambelor societati in egala masura. Legea precizeaza obligativitatea asigurarii protectiei persoanelor, bunurilor si drepturilor de proprietate impotriva oricaror pericole.

Instructiunile realizate de Ministerul Administratiei si Internelor specifica faptul ca masurile de securitate ce urmeaza a fi luate vor fi elaborate dupa analiza de risc efectuata de un evaluator de risc la securitate fizica Iasi.

Pentru cine exista obligativitatea

Analiza de risc trebuie sa fie efectuata obligatoriu pentru urmatoarele tipuri de {societati comerciale|firme|companii|entitati comerciale}: institutii din cadrul administratiei publice sau locale, regii autonome, ministere, societati si companii nationale, institute nationale de cercetare si dezvoltare, societatile pe actiuni (SA), societatile in nume colectiv (SNC), societatile in comandita simpla (SCS), SCA (societatile in comandita pe actiuni), SRL (societatile cu raspundere limitata), insa si orice alte entitati, indiferent de capital, forma de organizare sau asociere, care au in proprietate valori si bunuri cu orice titlu.

Astfel, printre altele, au obligatia sa contracteze analize de risc: sali de jocuri de noroc, banci, institutii financiare nebancare, comercianti de carburanti,ATM-uri, spatii comerciale, case de schimb valutar, case de amanet, unitati postale, comercianti de munitii si arme.

Conform cu cele mai recente amendamente, societatile aparute inainte de 16 iunie 2012 trebuie sa finalizeze aceasta analiza de risc la securitate fizica pana la data de 1 Iulie 2018. Data limita initiala, 1 iulie 2017, a fost amanata prin Hotararea de Guvern nr. 437 din 2017. Analiza de risc este obligatoriu de realizat pentru companiile constituite dupa aceasta data, si impacteaza punerea in practica oricaror masuri de securitate.

Raportul analizei de risc – intocmire, documentatie, costuri

Analiza de risc la securitatea fizica se executa numai de catre persoane acreditate sau firme specializate (evaluatori de risc la securitate fizica), care sunt capabile sa elaboreze analiza factorilor ce pot ameninta securitatea fizica. Intocmirea analizei de risc implica adunarea unor informatii specifice de la compania solicitanta, informatii sunt dependente de categoria activitatii acelei societati.

Un evaluator de risc la securitate fizica va colecta detalii legate de numarul entitatilor fizice care au nevoie de evaluare, insa si la suprafetele si caracteristicile constructiilor, indiferent ca este vorba despre sedii noi sau existente, sau daca sunt masuri de securitate deja implementate sau nu.

Textul legii nu limiteaza preturile aferente evaluarii si analizei de risc, astfel incat ele variaza de la un evaluator la alt evaluator de risc la securitate fizica.

De exemplu, preturile solicitate unei linii de asamblare auto vor fi mai ridicate decat cele aferente unei statii de carburanti, fiind direct influentate de complexitatea evaluarilor intreprinse. Bineinteles, la costul total se aduna si cheltuielile cu deplasarea, asociate cu parcurgerea distantei de catre specialist pana la compania respectiva.

Aceasta pagina web este despre: evaluator de risc Iasi.