Aveti nevoie de o analiza de risc la securitate fizica in Iasi, iar un tarif cat mai bun este prioritar pentru dumneavoastra?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine de la platforma Expert24 cea mai buna oferta de la 5 profesionisti autorizati in evaluari de risc locali. (Veti primi o oferta la scurt timp dupa completarea formularului)

(*daca oferta primita nu va satisface, aveti libertatea de a solicita alte oferte de pret de la alti experti din domeniu)

 

Formular cerere de oferta

 

 

Obtineti rapid oferte pentru analiza de risc la securitate fizica in Iasi

 

 

  • Descoperiti un pret conform cu bugetul alocat de Dvs
  • Consultati oferta fara nici un cost
  • Faceti economie de timp, bani si energie
  • Veti colabora doar cu specialisti verificati
  • Primiti oferta intr-un timp foarte scurt
  • Aveti garantii multiple
  • E simplu si comod

 

 
Informatii utile

Fiecare firma trebuie sa poata prezenta o analiza de risc la securitatea fizica, obligatie ce decurge din articolul 66 al Legii nr. 333 din 2003, articol care trateaza paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si persoanelor. Aceasta evaluare poate fi efectuata doar de catre un individ autorizat legal, numit evaluator de risc la securitatea fizica.

Cum se defineste analiza de risc la securitate fizica?

Conform prevederilor legii, societatile care detin in posesie valori si bunuri pentru care asigura protectia, trebuie sa poata prezenta oricand actul care demonstreaza analiza de risc la securitatea fizica. Operatiunea implica ca au fost evaluate posibilele puncte slabe ale societatii, cu scopul final al diminuarii potentialelor pericole.

Firmele sunt obligate sa delege activitatile specifice de paza si protectie catre companii publice sau private specializate in domeniu, responsabilitatea apartinand ambelor firme in egala masura. Legea indica obligativitatea asigurarii protectiei persoanelor, drepturilor de proprietate si bunurilor impotriva oricarui pericol.

Instructiunile elaborate de Ministerul Administratiei si Internelor specifica faptul ca masurile de securitate ce vor fi implementate vor fi elaborate dupa ce s-a facut analiza de risc de un evaluator de risc la securitate fizica Iasi.

Obligativitate

Analiza de risc are caracter obligatoriu pentru urmatoarele categorii de {societati comerciale|firme|companii|entitati comerciale}: institutii din cadrul administratiei publice sau locale, regii autonome, ministere, societati si companii nationale, institute nationale de cercetare si dezvoltare, SNC (societatile in nume colectiv), SCS (societatile in comandita simpla), SA (societatile pe actiuni), SCA (societatile in comandita pe actiuni), SRL (societatile cu raspundere limitata), insa si orice alte entitati, indiferent de asociere, forma de organizare sau capital, care poseda valori si bunuri cu orice titlu.

Astfel, au obligatia sa realizeze analize de risc: banci, institutii financiare nebancare, sali de jocuri de noroc, spatii comerciale, ATM-uri (automate de tranzactii cu numerar), comercianti de carburanti, case de schimb valutar, case de amanet, unitati postale, comercianti de arme si munitii.

In conformitate cu ultimele prevederi, firmele constituite inainte de data de 2012 Iunie 16 trebuie sa finalizeze aceasta analiza de risc la securitate fizica inainte de data de 1 Iulie 2018. Data care era termen limita initial, 1 iulie 2017, a fost amanata prin Hotararea de Guvern nr. 437 din 2017. Analiza de risc este obligatorie pentru societatile infiintate dupa aceasta data, si impacteaza aplicarea oricaror masuri de securitate.

Analiza de risc – Intocmire, documentatie, cost

Analiza de risc la securitatea fizica se face numai de catre persoane acreditate sau firme specializate (evaluatori de risc la securitate fizica), capabile sa efectueze analiza factorilor ce pot ameninta securitatea fizica. Efectuarea analizei de risc necesita adunarea unor informatii specifice de la firma solicitanta, informatii sunt dependente de tipul activitatii derulate de acea societate.

Un evaluator de risc la securitate fizica va avea nevoie de detalii referitoare la numarul unitatilor fizice care au nevoie de evaluare, insa si la caracteristicile si suprafetele constructiilor, indiferent ca este vorba despre sedii noi sau existente, sau daca sunt masuri de securitate deja implementate sau nu.

Legea nu limiteaza preturile asociate evaluarii si analizei de risc, din acest motiv ele pot fi diferite in functie de exigentele fiecarui evaluator de risc la securitate fizica.

Asadar, preturile solicitate unei linii de asamblare auto vor fi mai consistente decat cele aferente unui magazin alimentar, fiind direct proportionale cu complexitatea evaluarilor executate. La aceste costuri se aduna si cheltuielile cu logistica, asociate cu parcurgerea distantei de catre prestator pana la compania respectiva.

Aceasta pagina web este despre: evaluator de risc Iasi.