Trebuie sa obtineti o analiza de risc la securitate fizica in Miercurea Ciuc, iar un tarif cat mai bun este important pentru dumneavoastra?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine de la platforma Expert24 cea mai buna oferta de la 5 evaluatori de risc din zona Dvs. (Veti primi o oferta la scurt timp dupa completarea formularului)

(*daca oferta primita nu va satisface, aveti libertatea de a solicita alte oferte de pret de la alti specialisti din domeniu)

 

Formular cerere de oferta

 

 

Obtineti rapid oferte pentru analiza de risc la securitate fizica in Miercurea Ciuc

 

 

  • Descoperiti un pret aliniat cu bugetul Dvs
  • Primiti oferta fara costuri
  • Pentru economie de bani, timp si energie
  • Veti colabora doar cu profesionisti verificati
  • Primiti oferta repede
  • Aveti garantii multiple
  • E simplu si comod

 

 
Informatii utile

Toate societatile comerciale trebuie sa aiba analiza de risc la securitatea fizica, obligativitate ce revine din articolul 66 al Legii nr. 333 din 2003, articol care priveste paza persoanelor, obiectivelor, valorilor si bunurilor. Aceasta activitate va putea fi realizata numai de catre un specialist autorizat, denumit evaluator de risc la securitatea fizica.

Cum poate fi definita analiza de risc la securitate fizica?

Conform prevederilor legii, societatile ce detin bunuri de valoare pentru care asigura protectia, trebuie sa aibe actul care prezinta analiza de risc la securitatea fizica. Aceasta analiza presupune ca se evalueaza posibilele puncte slabe ale firmei, cu scopul declarat al eliminarii potentialelor pericole.

Societatile trebuie sa delege activitatile specifice de paza si protectie catre firme publice sau private specializate in nisa respectiva, responsabilitatea fiind distribuita ambelor firme in egala masura. Legea precizeaza obligativitatea asigurarii protectiei bunurilor, drepturilor de proprietate si persoanelor impotriva oricaror pericole.

Instructiunile elaborate de Ministerul Administratiei si Internelor indica faptul ca masurile de securitate care urmeaza a fi realizate vor fi elaborate dupa ce s-a facut analiza de risc de un evaluator de risc la securitate fizica Miercurea Ciuc.

Pentru cine exista obligativitatea

Analiza de risc trebuie sa fie efectuata obligatoriu pentru urmatoarele tipuri de {societati comerciale|firme|companii|entitati comerciale}: regii autonome, ministere sau institutii din cadrul administratiilor publice centrale si locale, societati si companii nationale, institute nationale de cercetare si dezvoltare, societatile in comandita simple (SCS), societatile pe actiuni (SA), societatile in nume colectiv(SNC), SCA (societatile in comandita pe actiuni), SRL (societatile cu raspundere limitata), insa si orice alte entitati, indiferent de asociere, forma de organizare sau capital, care poseda bunuri si valori cu orice titlu.

Asadar, au obligatia de a efectua analize de risc: sali de jocuri de noroc, banci, institutii financiare nebancare, automate de tranzactii cu numerar, case de schimb valutar, case de amanet, unitati postale, comercianti de arme si munitii.

Conform ultimelor prevederi, companiile aparute inainte de data de 2012 Iunie 16 au obligatia de a finaliza aceasta analiza de risc la securitate fizica pana la data de 1 Iulie 2018. Data care era termen limita initial, 1 iulie 2017, a fost amanata prin Hotararea de Guvern nr. 437 din 2017. Analiza de risc este obligatoriu de realizat pentru societatile constituite ulterior acestei date, si influenteaza implementarea oricaror masuri de securitate.

Intocmirea, documentatia si costurile asociate cu o analiza de risc

Analiza de risc la securitatea fizica se face doar de catre persoane acreditate sau firme specializate (evaluatori de risc la securitate fizica), care sunt apte sa realizeze analiza factorilor ce pot periclita securitatea fizica. Efectuarea analizei de risc necesita colectarea unor informatii caracteristice de la compania solicitanta, informatii sunt dependente de felul activitatii intreprinse de firma respectiva.

Un evaluator de risc la securitate fizica va solicita detalii legate de numarul entitatilor fizice ce trebuiesc evaluate, precum si la suprafetele si caracteristicile cladirilor, indiferent ca este vorba despre sedii deja existente sau nou construite, sau daca sunt prezente masuri de securitate deja implementate sau nu.

Legislatia nu restrictioneaza preturile asociate evaluarii si analizei de risc, astfel incat ele pot varia in functie de fiecare evaluator de risc la securitate fizica.

Asadar, tarifele taxate unei case de schimb valutar vor fi mai ridicate decat cele aferente unui magazin alimentar, fiind direct influentate de complexitatea evaluarilor realizate. Evident, in pretul final vor fi adaugate si cheltuielile cu logistica, aferente distantei parcurse de profesionist pana la societatea comerciala evaluata.

Aceasta pagina web este despre: evaluator de risc Miercurea Ciuc.