Aveti nevoie de o analiza de risc la securitate fizica in Miercurea Ciuc, iar un cost cat mai competitiv ocupa un loc prioritar pentru dumneavoastra?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine de la platforma Expert24 cea mai buna oferta de la 5 evaluatori de risc din orasul Dvs. (Veti primi o oferta la scurt timp dupa completarea formularului)

(*daca oferta obtinuta nu va satisface, aveti libertatea de a solicita alte oferte de pret de la alti specialisti din domeniu)

 

Formular cerere de oferta

 

 

Obtineti rapid oferte pentru analiza de risc la securitate fizica in Miercurea Ciuc

 

 

  • Selectati un cost conform cu bugetul dumneavoastra
  • Consultati oferta complet gratuit
  • Pentru economie de timp, bani si energie
  • Veti colabora doar cu specialisti verificati
  • Primiti oferta repede
  • Aveti garantii multiple
  • E simplu si comod

 

 
Informatii utile

Fiecare entitate comerciala trebuie sa detina analiza de risc la securitatea fizica, conform articolului 66 al Legii nr. 333 din 2003, cu privire la paza bunurilor, persoanelor, valorilor si obiectivelor. Acesta operatiune va putea fi realizata numai de catre un individ autorizat conform legii, numit evaluator de risc la securitatea fizica.

Cum se defineste analiza de risc la securitate fizica?

In concordanta cu legea, firmele ce detin in posesie bunuri si valori a caror protectie trebuie sa o asigure, au si obligatia sa poata prezenta oricand documentul care prezinta analiza de risc la securitatea fizica. In mod specific, au fost evaluate potentialele puncte vulnerabile ale societatii, cu scopul final al eliminarii potentialelor pericole.

Firmele sunt astfel obligate sa delege operatiunile specifice de paza si protectie catre societati publice sau private specializate in sectorul respectiv, responsabilitatea fiind distribuita ambelor parti in egala masura. Legea prevede obligativitatea asigurarii protectiei bunurilor, drepturilor de proprietate si persoanelor impotriva oricaror pericole.

Instructiunile elaborate de Ministerul Administratiei si Internelor arata faptul ca masurile de securitate care urmeaza a fi realizate vor fi elaborate dupa ce s-a facut analiza de risc de un evaluator de risc la securitate fizica Miercurea Ciuc.

Obligativitate

Analiza de risc trebuie sa fie efectuata obligatoriu pentru urmatoarele feluri de {societati comerciale|firme|companii|entitati comerciale}: ministere, institutii dub cadrul administratiilor locale si centrale, regii autonome, institute nationale de dezvoltare si cercetare, societati si companii nationale, societatile pe actiuni (SA), societatile in nume colectiv (SNC), societatile in comandita simpla (SCS), SCA (societatile in comandita pe actiuni), SRL (societatile cu raspundere limitata), precum si orice alte entitati, indiferent de asociere, forma de organizare sau capital, care poseda bunuri si valori cu orice titlu.

Astfel, au obligatia sa efectueze analize de risc: institutii financiare nebancare, sali de jocuri de noroc, banci, automate de tranzactii cu numerar, case de schimb valutar, case de amanet, unitati postale, comercianti de arme si munitii.

Conform cu cele mai recente amendamente, firmele infiintate inainte de 16 iunie 2012 au obligatia de a finaliza aceasta analiza de risc la securitate fizica pana la data de 1 Iulie 2018. Data limita initiala, 1 iulie 2017, a fost amanata prin Hotararea de Guvern nr. 437 din 2017. Analiza de risc este obligatoriu de realizat pentru societatile create ulterior acestei date, si conditioneaza implementarea oricaror masuri de securitate.

Raportul analizei de risc – intocmire, documentatie, costuri

Analiza de risc la securitatea fizica se executa doar de catre firme specializate sau persoane acreditate (evaluatori de risc la securitate fizica), capabile sa elaboreze analiza factorilor ce pot pune in pericol securitatea fizica. Efectuarea analizei de risc implica adunarea unor informatii caracteristice de la societatea comerciala care o solicita, informatii care variaza cu tipul activitatii derulate de acea societate.

Un evaluator de risc la securitate fizica va cere informatii legate de numarul unitatilor fizice care urmeaza a fi evaluate, dar si la suprafetele si caracteristicile constructiilor, indiferent ca este vorba despre sedii nou ridicate sau deja existente, sau daca sunt prezente masuri de securitate deja implementate sau nu.

Legea nu pune o limita pe costurile conectate evaluarii si analizei de risc, de aceea acestea pot fi diferite in functie de fiecare evaluator de risc la securitate fizica.

Astfel, costurile aferente unei case de schimb valutar vor fi mai consistente decat cele aferente unui magazin alimentar, fiind direct influentate de complexitatea evaluarilor realizate. Evident, in pretul final vor fi adaugate si costurile cu deplasarea, aferente distantei parcurse de specialist pana la firma in tema.

Aceasta pagina web este despre: evaluator de risc Miercurea Ciuc.