Aveti nevoie de o analiza de risc la securitate fizica in Oradea, iar un tarif cat mai bun este important pentru Dvs?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine de la platforma Expert24 cea mai buna oferta de la 5 specialisti in evaluari de risc din orasul Dvs. (Veti primi o oferta la scurt timp dupa completarea formularului)

(*daca oferta obtinuta nu va satisface, puteti oricand cere alte oferte de pret de la alti experti din domeniu)

 

Formular cerere de oferta

 

 

Obtineti rapid oferte pentru analiza de risc la securitate fizica in Oradea

 

 

  • Selectati un tarif conform cu bugetul alocat de Dvs
  • Primiti oferta fara nici un cost
  • Pentru economie de timp, bani si energie
  • Lucrati doar cu specialisti verificati
  • Primiti oferta intr-un timp foarte scurt
  • Aveti garantii multiple
  • E atat de simplu si comod

 

 
Informatii utile

Fiecare entitate comerciala trebuie sa detina analiza de risc la securitatea fizica, obligatie ce decurge din articolul 66 al Legii nr. 333 din 2003, cu privire la paza bunurilor, persoanelor, valorilor si obiectivelor. Acesta operatiune poate fi efectuata doar de catre un specialist autorizat conform legii, cunoscut sub denumirea de evaluator de risc la securitatea fizica.

Ce este de fapt analiza de risc la securitate fizica?

Conform legii, firmele care detin in posesie bunuri si valori pe care trebuie sa le protejeze, au si obligatia sa aibe actul care prezinta analiza de risc la securitatea fizica. In mod specific, sunt evaluate posibilele puncte slabe ale companiei, cu scopul declarat al eliminarii potentialelor pericole.

Companiile trebuie sa delege activitatile specifice de paza si protectie catre companii publice sau private ce sunt specializate in domeniu, responsabilitatea fiind distribuita ambelor companii in egala masura. Legea prevede obligativitatea asigurarii protectiei bunurilor, drepturilor de proprietate si persoanelor impotriva oricarui pericol.

Instructiunile prezentate de Ministerul Administratiei si Internelor arata faptul ca masurile de securitate care urmeaza a fi realizate vor fi elaborate dupa ce s-a facut analiza de risc de un evaluator de risc la securitate fizica Oradea.

Cine intra sub incidenta obligativitatii

Analiza de risc este obligatorie pentru urmatoarele categorii de {societati comerciale|firme|companii|entitati comerciale}: regii autonome, ministere sau institutii din cadrul administratiilor publice centrale si locale, societati si companii nationale, institute nationale de cercetare si dezvoltare, societatile in comandita simple (SCS), societatile pe actiuni (SA), societatile in nume colectiv(SNC), SCA (societatile in comandita pe actiuni), SRL (societatile cu raspundere limitata), insa si orice alte entitati, indiferent de capital, forma de organizare sau asociere, care detin valori si bunuri cu orice titlu.

Astfel, printre altele, au obligatia de a efectua analize de risc: sali de jocuri de noroc, banci, institutii financiare nebancare, automate de tranzactii cu numerar, case de amanet, unitati postale, case de schimb valutar, comercianti de munitii si arme.

Conform cu cele mai recente prevederi, societatile aparute inainte de data de 2012 Iunie 16 trebuie sa finalizeze aceasta analiza de risc la securitate fizica inainte de data de 1 Iulie 2018. Termenul initial, 1 iulie 2017, a fost amanata prin Hotararea de Guvern nr. 437 din 2017. Analiza de risc este obligatorie pentru firmele infiintate ulterior acestei date, si conditioneaza instalarea oricaror masuri de securitate.

Intocmirea, documentatia si costurile asociate cu o analiza de risc

Analiza de risc la securitatea fizica se efectueaza numai de catre firme specializate sau persoane acreditate (evaluatori de risc la securitate fizica), care sunt apte sa efectueze analiza factorilor ce pot pune in pericol securitatea fizica. Realizarea analizei de risc necesita solicitarea unor informatii specifice de la firma solicitanta, informatii care variaza cu categoria activitatii derulate de acea societate.

Un evaluator de risc la securitate fizica va colecta detalii legate de numarul unitatilor fizice care urmeaza a fi evaluate, precum si la suprafetele si caracteristicile constructiilor, fie ca este vorba despre sedii noi sau existente, sau daca exista masuri de securitate deja implementate sau nu.

Prevederile legii nu pune o limita pe preturile conectate evaluarii si analizei de risc, de aceea acestea pot varia de la un evaluator la alt evaluator de risc la securitate fizica.

Astfel, costurile aferente unei linii de asamblare auto vor fi mai mari decat cele aferente unei unitati postale, direct proportionale cu complexitatea evaluarilor executate. Evident, in pretul final vor fi adaugate si costurile cu logistica, aferente distantei parcurse de prestator pana la firma in tema.

Aceasta pagina web este despre: evaluator de risc Oradea.