Aveti nevoie de o analiza de risc la securitate fizica in Oradea, iar un tarif cat mai avantajos ocupa un loc prioritar pentru dumneavoastra?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine de la platforma Expert24 cea mai buna oferta de la 5 evaluatori de risc din localitatea Dvs. (Veti primi o oferta la scurt timp dupa completarea formularului)

(*daca oferta obtinuta nu va satisface, puteti oricand solicita alte oferte de pret de la alti experti din domeniu)

 

Formular cerere de oferta

 

 

Obtineti rapid oferte pentru analiza de risc la securitate fizica in Oradea

 

 

  • Alegeti un pret aliniat cu bugetul Dvs
  • Obtineti oferta fara costuri
  • Economisiti energie, timp si bani
  • Veti colabora doar cu profesionisti verificati
  • Primiti oferta rapid
  • Aveti garantii multiple
  • E atat de simplu si convenabil

 

 
Informatii utile

Orice companie trebuie sa poata prezenta o analiza de risc la securitatea fizica, obligativitate ce revine din articolul 66 al Legii nr. 333 din 2003, articol care priveste paza bunurilor, persoanelor, valorilor si obiectivelor. Acesta operatiune poate fi executata doar de catre un expert autorizat legal, denumit evaluator de risc la securitatea fizica.

O definitie pentru analiza de risc la securitate fizica

Conform prevederilor legale, firmele ce detin bunuri si valori pe care trebuie sa le protejeze, trebuie sa obtina documentul care arata analiza de risc la securitatea fizica. In mod specific, au fost evaluate posibilele puncte slabe ale companiei, in scopul eliminarii potentialelor pericole.

Firmele sunt obligate sa delege operatiunile specifice de paza si protectie catre companii publice sau private ce sunt specializate in nisa respectiva, responsabilitatea fiind distribuita ambelor firme in egala masura. Legea prevede obligativitatea asigurarii protectiei bunurilor, drepturilor de proprietate si persoanelor impotriva oricarui pericol.

Instructiunile prezentate de Ministerul Administratiei si Internelor arata faptul ca masurile de securitate ce trebuiesc luate vor fi elaborate dupa ce s-a facut analiza de risc de un evaluator de risc la securitate fizica Oradea.

Cine intra sub incidenta obligativitatii

Analiza de risc trebuie realizata obligatoriu pentru urmatoarele categorii de {societati comerciale|firme|companii|entitati comerciale}: regii autonome, ministere sau institutii din cadrul administratiilor publice centrale si locale, societati si companii nationale, institute nationale de cercetare si dezvoltare, societatile pe actiuni (SA), societatile in nume colectiv (SNC), societatile in comandita simpla (SCS), SCA (societatile in comandita pe actiuni), SRL (societatile cu raspundere limitata), precum si orice alte entitati, indiferent de capital, forma de organizare sau asociere, care au in proprietate bunuri si valori cu orice titlu.

Astfel, au obligatia sa efectueze analize de risc: banci, institutii financiare nebancare, sali de jocuri de noroc, automate de tranzactii cu numerar, case de amanet, unitati postale, case de schimb valutar, comercianti de munitii si arme.

Conform cu cele mai recente prevederi, firmele intemeiate inainte de data de Iunie 16 2012 au obligatia de a finaliza aceasta analiza de risc la securitate fizica pana la data de 1 Iulie 2018. Termenul initial, 1 iulie 2017, a fost amanata prin Hotararea de Guvern nr. 437 din 2017. Analiza de risc este obligatorie pentru companiile constituite dupa aceasta data, conditionand instalarea oricaror masuri de securitate.

Intocmirea, documentatia si costurile asociate cu o analiza de risc

Analiza de risc la securitatea fizica se executa doar de catre persoane acreditate sau firme specializate (evaluatori de risc la securitate fizica), capabile sa realizeze analiza factorilor ce pot pune in pericol securitatea fizica. Executia analizei de risc presupune colectarea unor informatii caracteristice de la compania care o solicita, informatii care variaza cu tipul activitatii desfasurate de societatea respectiva.

Un evaluator de risc la securitate fizica va avea nevoie de informatii cuprinzand numarul entitatilor fizice care au nevoie de evaluare, precum si la suprafetele si caracteristicile constructiilor, chiar daca este vorba despre sedii nou ridicate sau deja existente, sau daca exista masuri de securitate deja implementate sau nu.

Legea nu restrictioneaza preturile conectate evaluarii si analizei de risc, de aceea ele pot varia in functie de fiecare evaluator de risc la securitate fizica.

Astfel, costurile taxate unei case de schimb valutar vor fi mai mari decat cele aferente unei unitati postale, fiind direct proportionale cu complexitatea evaluarilor realizate. La aceste costuri se vor adauga si cheltuielile cu deplasarea, cauzate de parcurgerea distantei de catre expert pana la societatea comerciala evaluata.

Aceasta pagina web este despre: evaluator de risc Oradea.