Aveti nevoie de o analiza de risc la securitate fizica in Piatra Neamt, iar un tarif cat mai bun este prioritar pentru Dvs?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine de la platforma Expert24 cea mai buna oferta de la 5 evaluatori de risc din zona Dvs. (Veti primi o oferta la scurt timp dupa completarea formularului)

(*daca oferta primita nu va satisface, aveti libertatea de a solicita alte oferte de pret de la alti profesionisti din domeniu)

 

Formular cerere de oferta

 

 

Obtineti rapid oferte pentru analiza de risc la securitate fizica in Piatra Neamt

 

 

  • Alegeti un cost conform cu bugetul Dvs
  • Consultati oferta complet gratuit
  • Economisiti energie, timp si bani
  • Lucrati doar cu profesionisti verificati
  • Primiti oferta repede
  • Aveti garantii multiple
  • E simplu si convenabil

 

 
Informatii utile

Fiecare entitate comerciala trebuie sa detina analiza de risc la securitatea fizica, conform articolului 66 al Legii nr. 333 din 2003, articol responsabil cu paza persoanelor, obiectivelor, valorilor si bunurilor. Acesta operatiune poate fi executata doar de catre un profesionist autorizat conform legii, cu numele profesional de evaluator de risc la securitatea fizica.

Ce este de fapt analiza de risc la securitate fizica?

Conform prevederilor legale, societatile ce au in proprietate bunuri de valoare pe care trebuie sa le protejeze, trebuie sa detina actul care prezinta analiza de risc la securitatea fizica. Operatiunea implica ca au fost evaluate potentialele puncte vulnerabile ale companiei, cu scopul declarat al diminuarii potentialelor pericole.

Firmele sunt astfel obligate sa delege operatiunile specifice de paza si protectie catre companii publice sau private specializate in sectorul respectiv, responsabilitatea fiind a ambelor parti in egala masura. Legea stipuleaza obligativitatea asigurarii protectiei persoanelor, drepturilor de proprietate si bunurilor impotriva oricarui pericol.

Instructiunile elaborate de Ministerul Administratiei si Internelor indica faptul ca masurile de securitate care urmeaza a fi realizate vor fi stabilite in urma analizei de risc efectuate de un evaluator de risc la securitate fizica Piatra Neamt.

Obligativitate

Analiza de risc este obligatorie pentru urmatoarele categorii de {societati comerciale|firme|companii|entitati comerciale}: regii autonome, ministere sau institutii din cadrul administratiilor publice centrale si locale, institute nationale de dezvoltare si cercetare, societati si companii nationale, societatile pe actiuni (SA), societatile in nume colectiv (SNC), societatile in comandita simpla (SCS), SCA (societatile in comandita pe actiuni), SRL (societatile cu raspundere limitata), dar si orice alte entitati, indiferent de capital, forma de organizare sau asociere, care poseda valori si bunuri cu orice titlu.

Astfel, au obligatia sa realizeze analize de risc: institutii financiare nebancare, sali de jocuri de noroc, banci, spatii comerciale, ATM-uri (automate de tranzactii cu numerar), comercianti de carburanti, case de schimb valutar, case de amanet, unitati postale, comercianti de arme si munitii.

Conform cu cele mai recente amendamente, societatile constituite inainte de 16 iunie 2012 sunt obligate sa finalizeze aceasta analiza de risc la securitate fizica pana la data de 1 Iulie 2018. Data care era termen limita initial, 1 iulie 2017, a fost amanata prin Hotararea de Guvern nr. 437 din 2017. Analiza de risc este obligatoriu necesara pentru societatile constituite dupa aceasta data, conditionand punerea in practica oricaror masuri de securitate.

Intocmirea, documentatia si costurile asociate cu o analiza de risc

Analiza de risc la securitatea fizica se face numai de catre persoane acreditate sau firme specializate (evaluatori de risc la securitate fizica), care sunt apte sa realizeze analiza factorilor ce pot pune in pericol securitatea fizica. Executia analizei de risc necesita solicitarea unor informatii caracteristice de la societatea comerciala solicitanta, informatii care variaza cu categoria activitatii intreprinse de firma respectiva.

Un evaluator de risc la securitate fizica va solicita detalii cuprinzand numarul entitatilor fizice care urmeaza a fi evaluate, precum si la caracteristicile si suprafetele imobilelor, fie ca este vorba despre sedii noi sau existente, sau daca sunt prezente masuri de securitate deja implementate sau nu.

Legea nu limiteaza costurile conectate evaluarii si analizei de risc, astfel incat acestea pot fi diferite in functie de exigentele fiecarui evaluator de risc la securitate fizica.

Astfel, costurile aferente unei linii de asamblare auto vor fi mai ridicate decat cele aferente unui magazin alimentar, direct proportionale cu complexitatea evaluarilor realizate. La aceste costuri vor fi adaugate si costurile cu deplasarea, cauzate de parcurgerea distantei de catre profesionist pana la compania respectiva.

Aceasta pagina web este despre: evaluator de risc Piatra Neamt.