Trebuie sa obtineti o analiza de risc la securitate fizica in Piatra Neamt, iar un tarif cat mai atractiv este important pentru dumneavoastra?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine de la platforma Expert24 cea mai buna oferta de la 5 specialisti in evaluari de risc locali. (Veti primi o oferta la scurt timp dupa completarea formularului)

(*daca oferta obtinuta nu va satisface, aveti libertatea de a cere alte oferte de pret de la alti profesionisti din domeniu)

 

Formular cerere de oferta

 

 

Obtineti rapid oferte pentru analiza de risc la securitate fizica in Piatra Neamt

 

 

  • Selectati un cost potrivit pentru bugetul dumneavoastra
  • Obtineti oferta complet gratuit
  • Economisiti bani, timp si energie
  • Lucrati doar cu profesionisti verificati
  • Primiti oferta intr-un timp foarte scurt
  • Aveti garantii multiple
  • E atat de simplu si comod

 

 
Informatii utile

Fiecare firma trebuie sa aiba analiza de risc la securitatea fizica, obligativitate ce revine din articolul 66 al Legii nr. 333 din 2003, articol responsabil cu paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si persoanelor. Acesta operatiune poate fi efectuata doar de catre un profesionist autorizat conform legii, cu numele profesional de evaluator de risc la securitatea fizica.

O definitie pentru analiza de risc la securitate fizica

In concordanta cu legea, entitatile comerciale ce au in proprietate bunuri si valori pentru protectia carora sunt responsabile, au si obligatia sa poata prezenta oricand documentul care prezinta analiza de risc la securitatea fizica. Operatiunea implica ca sunt evaluate posibilele puncte slabe ale societatii, cu scopul declarat al diminuarii potentialelor pericole.

Firmele trebuie sa delege operatiunile specifice de paza si protectie catre firme publice sau private specializate in sectorul respectiv, responsabilitatea fiind distribuita ambelor companii in egala masura. Legea precizeaza obligativitatea asigurarii protectiei persoanelor, drepturilor de proprietate si bunurilor impotriva oricaror pericole.

Instructiunile realizate de Ministerul Administratiei si Internelor stipuleaza faptul ca masurile de securitate ce vor fi implementate se vor stabili dupa ce s-a facut analiza de risc de un evaluator de risc la securitate fizica Piatra Neamt.

Obligativitate

Analiza de risc are caracter obligatoriu pentru urmatoarele tipuri de {societati comerciale|firme|companii|entitati comerciale}: ministere, institutii dub cadrul administratiilor locale si centrale, regii autonome, societati si companii nationale, institute nationale de cercetare si dezvoltare, societatile in comandita simple (SCS), societatile pe actiuni (SA), societatile in nume colectiv(SNC), SCA (societatile in comandita pe actiuni), SRL (societatile cu raspundere limitata), dar si orice alte entitati, indiferent de asociere, forma de organizare sau capital, care au in proprietate bunuri si valori cu orice titlu.

Astfel, au obligatia sa efectueze analize de risc: banci, institutii financiare nebancare, sali de jocuri de noroc, comercianti de carburanti,ATM-uri, spatii comerciale, case de schimb valutar, case de amanet, unitati postale, comercianti de munitii si arme.

Conform cu cele mai recente prevederi, companiile aparute inainte de 16 iunie 2012 sunt obligate sa finalizeze aceasta analiza de risc la securitate fizica inainte de data de 1 Iulie 2018. Data care era termen limita initial, 1 iulie 2017, a fost amanata prin Hotararea de Guvern nr. 437 din 2017. Analiza de risc este obligatorie pentru societatile create ulterior acestei date, si impacteaza aplicarea oricaror masuri de securitate.

Raportul analizei de risc – intocmire, documentatie, costuri

Analiza de risc la securitatea fizica se face numai de catre firme specializate sau persoane acreditate (evaluatori de risc la securitate fizica), care sunt apte sa efectueze analiza factorilor ce pot pune in pericol securitatea fizica. Realizarea analizei de risc presupune adunarea unor informatii caracteristice de la societatea comerciala care o solicita, informatii sunt dependente de tipul activitatii intreprinse de firma respectiva.

Un evaluator de risc la securitate fizica va solicita informatii legate de numarul unitatilor fizice ce trebuiesc evaluate, dar si la suprafetele si caracteristicile cladirilor, indiferent ca este vorba despre sedii nou ridicate sau deja existente, sau daca sunt prezente masuri de securitate deja implementate sau nu.

Prevederile legii nu limiteaza costurile aferente evaluarii si analizei de risc, din acest motiv ele difera in functie de fiecare evaluator de risc la securitate fizica.

Astfel, preturile taxate unei case de schimb valutar vor fi mai mari decat cele aferente unei statii de carburanti, fiind direct proportionale cu complexitatea evaluarilor realizate. La aceste costuri se vor adauga si cheltuielile cu logistica, aferente distantei parcurse de profesionist pana la compania respectiva.

Aceasta pagina web este despre: evaluator de risc Piatra Neamt.