Trebuie sa obtineti o analiza de risc la securitate fizica in Pitesti, iar un pret cat mai avantajos este prioritar pentru Dvs?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine de la platforma Expert24 cea mai buna oferta de la 5 evaluatori de risc din localitatea Dvs. (La scurt timp dupa completarea si trimiterea formularului veti primi oferta de pret!)

(*daca oferta primita nu va satisface, aveti libertatea de a cere alte oferte de pret de la alti experti din domeniu)

 

Formular cerere de oferta

 

 

Obtineti rapid oferte pentru analiza de risc la securitate fizica in Pitesti

 

 

  • Alegeti un cost conform cu bugetul alocat de Dvs
  • Consultati oferta fara costuri
  • Pentru economie de timp, bani si energie
  • Veti lucra doar cu profesionisti verificati
  • Primiti oferta repede
  • Aveti garantii multiple
  • E foarte facil si comod

 

 
Informatii utile

Fiecare entitate comerciala trebuie sa aiba analiza de risc la securitatea fizica, obligativitate ce revine din articolul 66 al Legii nr. 333 din 2003, articol care priveste paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si persoanelor. Aceasta evaluare poate fi efectuata doar de catre un expert autorizat legal, cunoscut sub denumirea de evaluator de risc la securitatea fizica.

Ce este de fapt analiza de risc la securitate fizica?

Conform legii, societatile care poseda valori si bunuri pentru care asigura protectia, trebuie sa obtina actul care arata analiza de risc la securitatea fizica. In mod specific, se evalueaza potentialele puncte slabe ale firmei, in scopul scaderii potentialelor pericole.

Firmele sunt astfel obligate sa delege operatiunile specifice de paza si protectie catre companii publice sau private ce sunt specializate in sectorul respectiv, responsabilitatea apartinand ambelor firme in egala masura. Legea indica obligativitatea asigurarii protectiei persoanelor, bunurilor si drepturilor de proprietate impotriva oricarui pericol.

Instructiunile realizate de Ministerul Administratiei si Internelor arata faptul ca masurile de securitate ce vor fi implementate se elaboreaza in urma analizei de risc efectuate de un evaluator de risc la securitate fizica Pitesti.

Pentru cine exista obligativitatea

Analiza de risc este obligatorie pentru urmatoarele tipuri de {societati comerciale|firme|companii|entitati comerciale}: institutii din cadrul administratiei publice sau locale, regii autonome, ministere, institute nationale de dezvoltare si cercetare, societati si companii nationale, societatile pe actiuni (SA), societatile in nume colectiv (SNC), societatile in comandita simpla (SCS), SCA (societatile in comandita pe actiuni), SRL (societatile cu raspundere limitata), precum si orice alte entitati, indiferent de forma de organizare, asociere sau capital social, care detin valori si bunuri cu orice titlu.

Asadar, au obligatia sa contracteze analize de risc: sali de jocuri de noroc, banci, institutii financiare nebancare, comercianti de carburanti,ATM-uri, spatii comerciale, case de amanet, unitati postale, case de schimb valutar, comercianti de munitii si arme.

Conform ultimelor prevederi, societatile aparute inainte de data de 2012 Iunie 16 sunt obligate sa finalizeze aceasta analiza de risc la securitate fizica pana la data de 1 Iulie 2018. Data limita initiala, 1 iulie 2017, a fost amanata prin Hotararea de Guvern nr. 437 din 2017. Analiza de risc este obligatoriu de realizat pentru firmele create dupa aceasta data, si impacteaza instalarea oricaror masuri de securitate.

Raportul analizei de risc – intocmire, documentatie, costuri

Analiza de risc la securitatea fizica se face numai de catre persoane acreditate sau firme specializate (evaluatori de risc la securitate fizica), care sunt capabile sa efectueze analiza factorilor ce pot periclita securitatea fizica. Efectuarea analizei de risc presupune colectarea unor informatii particulare de la compania care o solicita, informatii care variaza cu felul activitatii intreprinse de firma respectiva.

Un evaluator de risc la securitate fizica va solicita informatii cuprinzand numarul unitatilor fizice care urmeaza a fi evaluate, dar si la caracteristicile si suprafetele imobilelor, indiferent ca este vorba despre sedii deja existente sau nou construite, sau daca sunt prezente masuri de securitate deja implementate sau nu.

Prevederile legii nu pune o limita pe costurile aferente evaluarii si analizei de risc, de aceea acestea pot fi diferite in functie de fiecare evaluator de risc la securitate fizica.

De exemplu, preturile taxate unei case de schimb valutar vor fi mai consistente decat cele aferente unei statii de carburanti, fiind direct proportionale cu complexitatea evaluarilor intreprinse. La aceste costuri se vor adauga si costurile cu deplasarea, asociate cu parcurgerea distantei de catre specialist pana la compania respectiva.

Aceasta pagina web este despre: evaluator de risc Pitesti.