Trebuie sa obtineti o analiza de risc la securitate fizica in Ploiesti, iar un tarif cat mai avantajos este prioritar pentru D-voastra?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine de la platforma Expert24 cea mai buna oferta de la 5 evaluatori de risc din orasul Dvs. (La scurt timp dupa completarea si trimiterea formularului veti primi oferta de pret!)

(*daca oferta primita nu va satisface, aveti libertatea de a cere alte oferte de pret de la alti specialisti din domeniu)

 

Formular cerere de oferta

 

 

Obtineti rapid oferte pentru analiza de risc la securitate fizica in Ploiesti

 

 

  • Alegeti un cost conform cu bugetul alocat de Dvs
  • Consultati oferta fara nici un cost
  • Economisiti bani, timp si energie
  • Veti colabora doar cu specialisti verificati
  • Primiti oferta rapid
  • Aveti garantii multiple
  • E atat de simplu si comod

 

 
Informatii utile

Orice companie trebuie sa aiba analiza de risc la securitatea fizica, obligatie ce decurge din articolul 66 al Legii nr. 333 din 2003, articol care trateaza paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si persoanelor. Aceasta activitate poate fi executata doar de catre un expert autorizat, denumit evaluator de risc la securitatea fizica.

Cum poate fi definita analiza de risc la securitate fizica?

In concordanta cu legea, entitatile comerciale care detin in posesie bunuri de valoare pentru care asigura protectia, sunt totodata obligate si sa obtina documentul care prezinta analiza de risc la securitatea fizica. Operatiunea implica ca sunt evaluate posibilele puncte slabe ale firmei, in scopul diminuarii potentialelor pericole.

Firmele trebuie sa delege operatiunile specifice de paza si protectie catre firme publice sau private care s-au specializat in sectorul respectiv, responsabilitatea fiind a ambelor firme in egala masura. Legea prevede obligativitatea asigurarii protectiei persoanelor, bunurilor si drepturilor de proprietate impotriva oricarui pericol.

Instructiunile elaborate de Ministerul Administratiei si Internelor stipuleaza faptul ca masurile de securitate care urmeaza a fi realizate se elaboreaza dupa ce s-a facut analiza de risc de un evaluator de risc la securitate fizica Ploiesti.

Cine intra sub incidenta obligativitatii

Analiza de risc este obligatorie pentru urmatoarele tipuri de {societati comerciale|firme|companii|entitati comerciale}: regii autonome, ministere sau institutii din cadrul administratiilor publice centrale si locale, societati si companii nationale, institute nationale de cercetare si dezvoltare, societatile in comandita simple (SCS), societatile pe actiuni (SA), societatile in nume colectiv(SNC), SCA (societatile in comandita pe actiuni), SRL (societatile cu raspundere limitata), dar si orice alte entitati, indiferent de capital, forma de organizare sau asociere, care detin bunuri si valori cu orice titlu.

Asadar, au obligatia sa realizeze analize de risc: sali de jocuri de noroc, banci, institutii financiare nebancare, comercianti de carburanti,ATM-uri, spatii comerciale, case de amanet, unitati postale, case de schimb valutar, comercianti de munitii si arme.

Conform ultimelor prevederi, firmele constituite inainte de data de Iunie 16 2012 au obligatia de a finaliza aceasta analiza de risc la securitate fizica pana la data de 1 Iulie 2018. Data limita initiala, 1 iulie 2017, a fost amanata prin Hotararea de Guvern nr. 437 din 2017. Analiza de risc este obligatorie pentru companiile constituite dupa aceasta data, si conditioneaza instalarea oricaror masuri de securitate.

Analiza de risc – Intocmire, documentatie, cost

Analiza de risc la securitatea fizica se realizeaza doar de catre persoane acreditate sau firme specializate (evaluatori de risc la securitate fizica), care sunt apte sa realizeze analiza factorilor ce pot periclita securitatea fizica. Efectuarea analizei de risc implica colectarea unor informatii particulare de la compania contractanta, informatii pot fi diferite in functie de tipul activitatii desfasurate de societatea respectiva.

Un evaluator de risc la securitate fizica va avea nevoie de date referitoare la numarul entitatilor fizice ce trebuiesc evaluate, dar si la caracteristicile si suprafetele imobilelor, fie ca este vorba despre sedii deja existente sau nou construite, sau daca sunt masuri de securitate deja implementate sau nu.

Textul legii nu limiteaza tarifele aferente evaluarii si analizei de risc, de aceea ele pot varia in functie de fiecare evaluator de risc la securitate fizica.

De exemplu, tarifele aferente unei case de schimb valutar vor fi mai consistente decat cele aferente unei statii de carburanti, fiind direct proportionale cu complexitatea evaluarilor executate. Evident, in pretul final vor fi adaugate si cheltuielile cu deplasarea, asociate cu parcurgerea distantei de catre expert pana la compania respectiva.

Aceasta pagina web este despre: evaluator de risc Ploiesti.