Aveti nevoie de o analiza de risc la securitate fizica in Ploiesti, iar un cost cat mai atractiv ocupa un loc prioritar pentru D-voastra?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine de la platforma Expert24 cea mai buna oferta de la 5 evaluatori de risc din localitatea Dvs. (La scurt timp dupa completarea si trimiterea formularului veti primi oferta de pret!)

(*daca oferta obtinuta nu va satisface, puteti oricand cere alte oferte de pret de la alti experti din domeniu)

 

Formular cerere de oferta

 

 

Obtineti rapid oferte pentru analiza de risc la securitate fizica in Ploiesti

 

 

  • Selectati un cost potrivit pentru bugetul dumneavoastra
  • Primiti oferta fara costuri
  • Economisiti bani, timp si energie
  • Veti colabora doar cu profesionisti verificati
  • Primiti oferta repede
  • Aveti garantii multiple
  • E simplu si convenabil

 

 
Informatii utile

Toate societatile comerciale trebuie sa poata prezenta o analiza de risc la securitatea fizica, obligatie ce decurge din articolul 66 al Legii nr. 333 din 2003, cu privire la paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si persoanelor. Activitatea de evaluare poate fi executata doar de catre un profesionist autorizat conform legii, numit evaluator de risc la securitatea fizica.

O definitie pentru analiza de risc la securitate fizica

Conform prevederilor legale, companiile care au in proprietate bunuri de valoare a caror protectie trebuie sa o asigure, sunt totodata obligate si sa aibe documentul care demonstreaza analiza de risc la securitatea fizica. Operatiunea implica ca sunt evaluate potentialele puncte vulnerabile ale firmei, cu scopul declarat al diminuarii potentialelor pericole.

Companiile trebuie sa delege activitatea specifica de protectie si paza catre societati publice sau private ce sunt specializate in domeniu, responsabilitatea apartinand ambelor companii in egala masura. Legea stipuleaza obligativitatea de a asigura protectia persoanelor, bunurilor si drepturilor de proprietate impotriva oricaror pericole.

Instructiunile oferite de Ministerul Administratiei si Internelor indica faptul ca masurile de securitate ce urmeaza a fi luate se elaboreaza dupa analiza de risc efectuata de un evaluator de risc la securitate fizica Ploiesti.

Pentru cine exista obligativitatea

Analiza de risc este obligatorie pentru urmatoarele categorii de {societati comerciale|firme|companii|entitati comerciale}: institutii din cadrul administratiei publice sau locale, regii autonome, ministere, societati si companii nationale, institute nationale de cercetare si dezvoltare, SNC (societatile in nume colectiv), SCS (societatile in comandita simpla), SA (societatile pe actiuni), SCA (societatile in comandita pe actiuni), SRL (societatile cu raspundere limitata), insa si orice alte entitati, indiferent de forma de organizare, asociere sau capital social, care au in proprietate bunuri si valori cu orice titlu.

Astfel, printre altele, au obligatia sa realizeze analize de risc: banci, institutii financiare nebancare, sali de jocuri de noroc, automate de tranzactii cu numerar, case de schimb valutar, case de amanet, unitati postale, comercianti de arme si munitii.

In conformitate cu ultimele amendamente, societatile intemeiate inainte de data de 2012 Iunie 16 au obligatia de a finaliza aceasta analiza de risc la securitate fizica pana la data de 1 Iulie 2018. Data limita initiala, 1 iulie 2017, a fost amanata prin Hotararea de Guvern nr. 437 din 2017. Analiza de risc este obligatorie pentru societatile constituite ulterior acestei date, si conditioneaza aplicarea oricaror masuri de securitate.

Raportul analizei de risc – intocmire, documentatie, costuri

Analiza de risc la securitatea fizica se efectueaza de catre firme specializate sau persoane acreditate (evaluatori de risc la securitate fizica), capabile sa efectueze analiza factorilor ce pot pune in pericol securitatea fizica. Realizarea analizei de risc necesita solicitarea unor informatii particulare de la compania contractanta, informatii sunt dependente de tipul activitatii acelei societati.

Un evaluator de risc la securitate fizica va colecta date referitoare la numarul unitatilor fizice care au nevoie de evaluare, precum si la suprafetele si caracteristicile constructiilor, chiar daca este vorba despre sedii deja existente sau nou construite, sau daca sunt prezente masuri de securitate deja implementate sau nu.

Prevederile legii nu pune o limita pe tarifele conectate evaluarii si analizei de risc, astfel incat acestea pot varia in functie de fiecare evaluator de risc la securitate fizica.

Astfel, costurile taxate unei banci vor fi mai mari decat cele aferente unei statii de carburanti, fiind direct proportionale cu complexitatea evaluarilor realizate. Evident, in pretul final se vor adauga si costurile cu logistica, aferente distantei parcurse de specialist pana la societatea comerciala evaluata.

Aceasta pagina web este despre: evaluator de risc Ploiesti.