Trebuie sa obtineti o analiza de risc la securitate fizica in Ramnicu Valcea, iar un cost cat mai competitiv este important pentru dumneavoastra?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine de la platforma Expert24 cea mai buna oferta de la 5 specialisti in evaluari de risc din zona Dvs. (La scurt timp dupa completarea si trimiterea formularului veti primi oferta de pret!)

(*daca oferta obtinuta nu va satisface, puteti oricand solicita alte oferte de pret de la alti specialisti din domeniu)

 

Formular cerere de oferta

 

 

Obtineti rapid oferte pentru analiza de risc la securitate fizica in Ramnicu Valcea

 

 

  • Descoperiti un pret potrivit pentru bugetul alocat de Dvs
  • Consultati oferta complet gratuit
  • Economisiti timp, bani si energie
  • Lucrati doar cu specialisti verificati
  • Primiti oferta rapid
  • Aveti garantii multiple
  • E foarte facil si comod

 

 
Informatii utile

Toate societatile comerciale trebuie sa poata prezenta o analiza de risc la securitatea fizica, obligatie ce decurge din articolul 66 al Legii nr. 333 din 2003, articol care priveste paza bunurilor, persoanelor, valorilor si obiectivelor. Aceasta activitate poate fi efectuata doar de catre un expert autorizat legal, denumit evaluator de risc la securitatea fizica.

Cum poate fi definita analiza de risc la securitate fizica?

Conform legii, firmele care au in proprietate bunuri si valori pe care trebuie sa le protejeze, sunt totodata obligate si sa poata prezenta oricand documentul care prezinta analiza de risc la securitatea fizica. Aceasta analiza presupune ca au fost evaluate posibilele puncte slabe ale companiei, cu scopul declarat al micsorarii potentialelor pericole.

Societatile sunt astfel obligate sa delege activitatile specifice de protectie si paza catre companii publice sau private specializate in nisa respectiva, responsabilitatea fiind a ambelor parti in egala masura. Legea prevede obligativitatea asigurarii protectiei persoanelor, drepturilor de proprietate si bunurilor impotriva oricaror pericole.

Instructiunile elaborate de Ministerul Administratiei si Internelor specifica faptul ca masurile de securitate ce vor fi implementate vor fi elaborate dupa analiza de risc realizata de un evaluator de risc la securitate fizica Ramnicu Valcea.

Obligativitate

Analiza de risc trebuie sa fie efectuata obligatoriu pentru urmatoarele categorii de {societati comerciale|firme|companii|entitati comerciale}: ministere, institutii dub cadrul administratiilor locale si centrale, regii autonome, societati si companii nationale, institute nationale de cercetare si dezvoltare, SNC (societatile in nume colectiv), SCS (societatile in comandita simpla), SA (societatile pe actiuni), SCA (societatile in comandita pe actiuni), SRL (societatile cu raspundere limitata), precum si orice alte entitati, indiferent de forma de organizare, asociere sau capital social, care au in proprietate valori si bunuri cu orice titlu.

Asadar, au obligatia de a efectua analize de risc: banci, institutii financiare nebancare, sali de jocuri de noroc, automate de tranzactii cu numerar, case de amanet, unitati postale, case de schimb valutar, comercianti de arme si munitii.

In conformitate cu ultimele prevederi, companiile infiintate inainte de data de Iunie 16 2012 trebuie sa finalizeze aceasta analiza de risc la securitate fizica inainte de data de 1 Iulie 2018. Data care era termen limita initial, 1 iulie 2017, a fost amanata prin Hotararea de Guvern nr. 437 din 2017. Analiza de risc este obligatoriu de realizat pentru firmele constituite ulterior acestei date, conditionand punerea in practica oricaror masuri de securitate.

Analiza de risc – Intocmire, documentatie, cost

Analiza de risc la securitatea fizica se executa doar de catre firme specializate sau persoane acreditate (evaluatori de risc la securitate fizica), care sunt apte sa efectueze analiza factorilor ce pot ameninta securitatea fizica. Efectuarea analizei de risc implica solicitarea unor informatii specifice de la firma contractanta, informatii care depind de felul activitatii intreprinse de firma respectiva.

Un evaluator de risc la securitate fizica va solicita informatii legate de numarul unitatilor fizice care au nevoie de evaluare, insa si la caracteristicile si suprafetele imobilelor, fie ca este vorba despre sedii nou ridicate sau deja existente, sau daca sunt masuri de securitate deja implementate sau nu.

Legislatia nu pune o limita pe preturile aferente evaluarii si analizei de risc, de aceea ele pot fi diferite in functie de fiecare evaluator de risc la securitate fizica.

De exemplu, preturile solicitate unei banci vor fi mai ridicate decat cele aferente unui magazin alimentar, direct proportionale cu complexitatea evaluarilor realizate. Bineinteles, la costul total se vor adauga si costurile cu deplasarea, cauzate de parcurgerea distantei de catre profesionist pana la societatea comerciala evaluata.

Aceasta pagina web este despre: evaluator de risc Ramnicu Valcea.