Trebuie sa obtineti o analiza de risc la securitate fizica in Ramnicu Valcea, iar un tarif cat mai avantajos este prioritar pentru Dvs?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine de la platforma Expert24 cea mai buna oferta de la 5 specialisti in evaluari de risc locali. (La scurt timp dupa completarea si trimiterea formularului veti primi oferta de pret!)

(*daca oferta obtinuta nu va satisface, aveti libertatea de a solicita alte oferte de pret de la alti profesionisti din domeniu)

 

Formular cerere de oferta

 

 

Obtineti rapid oferte pentru analiza de risc la securitate fizica in Ramnicu Valcea

 

 

  • Descoperiti un pret aliniat cu bugetul alocat de Dvs
  • Obtineti oferta fara nici un cost
  • Pentru economie de bani, timp si energie
  • Veti lucra doar cu specialisti verificati
  • Primiti oferta repede
  • Aveti garantii multiple
  • E foarte facil si convenabil

 

 
Informatii utile

Fiecare entitate comerciala trebuie sa aiba analiza de risc la securitatea fizica, obligativitate ce revine din articolul 66 al Legii nr. 333 din 2003, articol care trateaza paza bunurilor, persoanelor, valorilor si obiectivelor. Aceasta activitate poate fi executata doar de catre un expert autorizat conform legii, numit evaluator de risc la securitatea fizica.

O definitie pentru analiza de risc la securitate fizica

Conform prevederilor legii, firmele ce au in proprietate bunuri si valori pe care trebuie sa le protejeze, au si obligatia sa detina actul care arata analiza de risc la securitatea fizica. Aceasta analiza presupune ca sunt evaluate punctele vulnerabile ale firmei, cu scopul declarat al micsorarii potentialelor pericole.

Companiile sunt obligate sa delege activitatile specifice de paza si protectie catre firme publice sau private specializate in nisa respectiva, responsabilitatea apartinand ambelor societati in egala masura. Legea stipuleaza obligativitatea asigurarii protectiei persoanelor, bunurilor si drepturilor de proprietate impotriva oricaror pericole.

Instructiunile prezentate de Ministerul Administratiei si Internelor stipuleaza faptul ca masurile de securitate care urmeaza a fi realizate se vor stabili in urma analizei de risc efectuate de un evaluator de risc la securitate fizica Ramnicu Valcea.

Cine intra sub incidenta obligativitatii

Analiza de risc are caracter obligatoriu pentru urmatoarele feluri de {societati comerciale|firme|companii|entitati comerciale}: institutii din cadrul administratiei publice sau locale, regii autonome, ministere, institute nationale de dezvoltare si cercetare, societati si companii nationale, societatile in comandita simple (SCS), societatile pe actiuni (SA), societatile in nume colectiv(SNC), SCA (societatile in comandita pe actiuni), SRL (societatile cu raspundere limitata), insa si orice alte entitati, indiferent de asociere, forma de organizare sau capital, care au in proprietate valori si bunuri cu orice titlu.

Astfel, au obligatia sa contracteze analize de risc: banci, institutii financiare nebancare, sali de jocuri de noroc, spatii comerciale, comercianti de carburanti, case de amanet, unitati postale, case de schimb valutar, comercianti de arme si munitii.

In conformitate cu ultimele amendamente, companiile intemeiate inainte de data de Iunie 16 2012 au obligatia de a finaliza aceasta analiza de risc la securitate fizica pana la data de 1 Iulie 2018. Data limita initiala, 1 iulie 2017, a fost amanata prin Hotararea de Guvern nr. 437 din 2017. Analiza de risc este obligatoriu necesara pentru companiile constituite dupa aceasta data, si conditioneaza aplicarea oricaror masuri de securitate.

Intocmirea, documentatia si costurile asociate cu o analiza de risc

Analiza de risc la securitatea fizica se executa numai de catre firme specializate sau persoane acreditate (evaluatori de risc la securitate fizica), care sunt capabile sa efectueze analiza factorilor ce pot periclita securitatea fizica. Efectuarea analizei de risc implica colectarea unor informatii caracteristice de la societatea comerciala solicitanta, informatii care variaza cu categoria activitatii desfasurate de societatea respectiva.

Un evaluator de risc la securitate fizica va avea nevoie de detalii referitoare la numarul unitatilor fizice care au nevoie de evaluare, precum si la caracteristicile si suprafetele constructiilor, fie ca este vorba despre sedii nou ridicate sau deja existente, sau daca sunt prezente masuri de securitate deja implementate sau nu.

Prevederile legii nu restrictioneaza preturile conectate evaluarii si analizei de risc, din acest motiv ele pot varia de la un evaluator la alt evaluator de risc la securitate fizica.

De exemplu, preturile aferente unei linii de asamblare auto vor fi mai consistente decat cele aferente unui magazin alimentar, direct proportionale cu complexitatea evaluarilor intreprinse. Evident, in pretul final se vor adauga si cheltuielile logistice, cauzate de parcurgerea distantei de catre specialist pana la compania respectiva.

Aceasta pagina web este despre: evaluator de risc Ramnicu Valcea.