Trebuie sa obtineti o analiza de risc la securitate fizica in Resita, iar un cost cat mai bun este important pentru D-voastra?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine de la platforma Expert24 cea mai buna oferta de la 5 profesionisti autorizati in evaluari de risc din localitatea Dvs. (Veti primi o oferta la scurt timp dupa completarea formularului)

(*daca oferta primita nu va satisface, puteti oricand cere alte oferte de pret de la alti profesionisti din domeniu)

 

Formular cerere de oferta

 

 

Obtineti rapid oferte pentru analiza de risc la securitate fizica in Resita

 

 

  • Alegeti un tarif potrivit pentru bugetul dumneavoastra
  • Primiti oferta fara nici un cost
  • Pentru economie de timp, bani si energie
  • Veti lucra doar cu profesionisti verificati
  • Primiti oferta repede
  • Aveti garantii multiple
  • E foarte facil si convenabil

 

 
Informatii utile

Fiecare firma trebuie sa poata prezenta o analiza de risc la securitatea fizica, obligatie ce decurge din articolul 66 al Legii nr. 333 din 2003, articol care trateaza paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si persoanelor. Activitatea de evaluare nu poate fi realizata decat de catre un individ autorizat, cunoscut sub denumirea de evaluator de risc la securitatea fizica.

Analiza de risc la securitate fizica – definitie

Conform prevederilor legii, societatile care poseda bunuri si valori pentru protectia carora sunt responsabile, trebuie sa aibe actul care arata analiza de risc la securitatea fizica. In mod specific, se evalueaza punctele vulnerabile ale firmei, cu obiectivul micsorarii potentialelor pericole.

Companiile sunt astfel obligate sa delege activitatea specifica de protectie si paza catre companii publice sau private ce sunt specializate in nisa respectiva, responsabilitatea apartinand ambelor companii in egala masura. Legea precizeaza obligativitatea de a asigura protectia bunurilor, drepturilor de proprietate si persoanelor impotriva oricarui pericol.

Instructiunile elaborate de Ministerul Administratiei si Internelor indica faptul ca masurile de securitate ce urmeaza a fi luate vor fi elaborate in urma analizei de risc efectuate de un evaluator de risc la securitate fizica Resita.

Obligativitate

Analiza de risc are caracter obligatoriu pentru urmatoarele feluri de {societati comerciale|firme|companii|entitati comerciale}: institutii din cadrul administratiei publice sau locale, regii autonome, ministere, societati si companii nationale, institute nationale de cercetare si dezvoltare, societatile pe actiuni (SA), societatile in nume colectiv (SNC), societatile in comandita simpla (SCS), SCA (societatile in comandita pe actiuni), SRL (societatile cu raspundere limitata), insa si orice alte entitati, indiferent de asociere, forma de organizare sau capital, care detin valori si bunuri cu orice titlu.

Astfel, printre altele, au obligatia sa realizeze analize de risc: banci, institutii financiare nebancare, sali de jocuri de noroc, automate de tranzactii cu numerar, case de schimb valutar, case de amanet, unitati postale, comercianti de munitii si arme.

Conform ultimelor prevederi, societatile constituite inainte de data de 2012 Iunie 16 au obligatia de a finaliza aceasta analiza de risc la securitate fizica inainte de data de 1 Iulie 2018. Termenul initial, 1 iulie 2017, a fost amanata prin Hotararea de Guvern nr. 437 din 2017. Analiza de risc este obligatoriu necesara pentru societatile constituite dupa aceasta data, si conditioneaza implementarea oricaror masuri de securitate.

Raportul analizei de risc – intocmire, documentatie, costuri

Analiza de risc la securitatea fizica se executa doar de catre firme specializate sau persoane acreditate (evaluatori de risc la securitate fizica), care sunt capabile sa efectueze analiza factorilor ce pot pune in pericol securitatea fizica. Executia analizei de risc necesita adunarea unor informatii specifice de la firma contractanta, informatii care variaza cu tipul activitatii derulate de acea societate.

Un evaluator de risc la securitate fizica va cere date legate de numarul entitatilor fizice care urmeaza a fi evaluate, precum si la suprafetele si caracteristicile constructiilor, chiar daca este vorba despre sedii deja existente sau nou construite, sau daca exista masuri de securitate deja implementate sau nu.

Legislatia nu restrictioneaza preturile asociate evaluarii si analizei de risc, din acest motiv acestea pot fi diferite in functie de fiecare evaluator de risc la securitate fizica.

De exemplu, tarifele aferente unei banci vor fi mai ridicate decat cele aferente unei unitati postale, fiind direct influentate de complexitatea evaluarilor intreprinse. Bineinteles, la costul total se vor adauga si costurile cu deplasarea, aferente distantei parcurse de prestator pana la societatea comerciala evaluata.

Aceasta pagina web este despre: evaluator de risc Resita.