Aveti nevoie de o analiza de risc la securitate fizica in Satu Mare, iar un pret cat mai atractiv este prioritar pentru Dvs?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine de la platforma Expert24 cea mai buna oferta de la 5 profesionisti autorizati in evaluari de risc din orasul Dvs. (Veti primi o oferta la scurt timp dupa completarea formularului)

(*daca oferta obtinuta nu va satisface, aveti libertatea de a solicita alte oferte de pret de la alti experti din domeniu)

 

Formular cerere de oferta

 

 

Obtineti rapid oferte pentru analiza de risc la securitate fizica in Satu Mare

 

 

  • Selectati un pret aliniat cu bugetul dumneavoastra
  • Consultati oferta fara costuri
  • Pentru economie de timp, bani si energie
  • Veti colabora doar cu profesionisti verificati
  • Primiti oferta repede
  • Aveti garantii multiple
  • E foarte facil si comod

 

 
Informatii utile

Fiecare entitate comerciala trebuie sa poata prezenta o analiza de risc la securitatea fizica, obligativitate ce revine din articolul 66 al Legii nr. 333 din 2003, articol care priveste paza bunurilor, persoanelor, valorilor si obiectivelor. Aceasta activitate poate fi efectuata doar de catre un specialist autorizat legal, cunoscut sub denumirea de evaluator de risc la securitatea fizica.

Cum poate fi definita analiza de risc la securitate fizica?

Conform legii, societatile ce detin in posesie bunuri de valoare pentru protectia carora sunt responsabile, au si obligatia sa aibe documentul care arata analiza de risc la securitatea fizica. Operatiunea implica ca se evalueaza punctele vulnerabile ale firmei, cu scopul final al scaderii potentialelor pericole.

Firmele sunt astfel obligate sa delege activitatile specifice de protectie si paza catre societati publice sau private specializate in sectorul respectiv, responsabilitatea fiind a ambelor companii in egala masura. Legea prevede obligativitatea asigurarii protectiei persoanelor, bunurilor si drepturilor de proprietate impotriva oricarui pericol.

Instructiunile elaborate de Ministerul Administratiei si Internelor specifica faptul ca masurile de securitate ce urmeaza a fi luate se vor stabili dupa analiza de risc realizata de un evaluator de risc la securitate fizica Satu Mare.

Obligativitate

Analiza de risc trebuie realizata obligatoriu pentru urmatoarele feluri de {societati comerciale|firme|companii|entitati comerciale}: regii autonome, ministere sau institutii din cadrul administratiilor publice centrale si locale, institute nationale de dezvoltare si cercetare, societati si companii nationale, societatile in comandita simple (SCS), societatile pe actiuni (SA), societatile in nume colectiv(SNC), SCA (societatile in comandita pe actiuni), SRL (societatile cu raspundere limitata), insa si orice alte entitati, indiferent de asociere, forma de organizare sau capital, care poseda bunuri si valori cu orice titlu.

Asadar, au obligatia sa efectueze analize de risc: institutii financiare nebancare, sali de jocuri de noroc, banci, automate de tranzactii cu numerar, case de amanet, unitati postale, case de schimb valutar, comercianti de arme si munitii.

Conform cu cele mai recente amendamente, companiile aparute inainte de data de 2012 Iunie 16 trebuie sa finalizeze aceasta analiza de risc la securitate fizica pana la data de 1 Iulie 2018. Termenul initial, 1 iulie 2017, a fost amanata prin Hotararea de Guvern nr. 437 din 2017. Analiza de risc este obligatorie pentru societatile constituite ulterior acestei date, conditionand instalarea oricaror masuri de securitate.

Raportul analizei de risc – intocmire, documentatie, costuri

Analiza de risc la securitatea fizica se efectueaza doar de catre firme specializate sau persoane acreditate (evaluatori de risc la securitate fizica), capabile sa efectueze analiza factorilor ce pot ameninta securitatea fizica. Efectuarea analizei de risc necesita adunarea unor informatii caracteristice de la societatea comerciala care o solicita, informatii care depind de felul activitatii desfasurate de societatea respectiva.

Un evaluator de risc la securitate fizica va colecta detalii legate de numarul unitatilor fizice ce trebuiesc evaluate, insa si la suprafetele si caracteristicile imobilelor, fie ca este vorba despre sedii deja existente sau nou construite, sau daca exista masuri de securitate deja implementate sau nu.

Textul legii nu limiteaza tarifele aferente evaluarii si analizei de risc, astfel incat acestea pot fi diferite in functie de exigentele fiecarui evaluator de risc la securitate fizica.

Astfel, costurile solicitate unei case de schimb valutar vor fi mai consistente decat cele aferente unei unitati postale, fiind direct influentate de complexitatea evaluarilor executate. Evident, in pretul final se vor adauga si costurile cu logistica, asociate cu parcurgerea distantei de catre specialist pana la compania respectiva.

Aceasta pagina web este despre: evaluator de risc Satu Mare.