Aveti nevoie de o analiza de risc la securitate fizica in Satu Mare, iar un pret cat mai atractiv ocupa un loc prioritar pentru dumneavoastra?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine de la platforma Expert24 cea mai buna oferta de la 5 specialisti in evaluari de risc locali. (La scurt timp dupa completarea si trimiterea formularului veti primi oferta de pret!)

(*daca oferta obtinuta nu va satisface, aveti libertatea de a cere alte oferte de pret de la alti experti din domeniu)

 

Formular cerere de oferta

 

 

Obtineti rapid oferte pentru analiza de risc la securitate fizica in Satu Mare

 

 

  • Alegeti un pret potrivit pentru bugetul alocat de Dvs
  • Obtineti oferta fara costuri
  • Pentru economie de bani, timp si energie
  • Veti colabora doar cu experti verificati
  • Primiti oferta intr-un timp foarte scurt
  • Aveti garantii multiple
  • E atat de simplu si convenabil

 

 
Informatii utile

Orice companie trebuie sa poata prezenta o analiza de risc la securitatea fizica, obligativitate ce revine din articolul 66 al Legii nr. 333 din 2003, cu privire la paza persoanelor, obiectivelor, valorilor si bunurilor. Aceasta activitate nu poate fi realizata decat de catre un profesionist autorizat legal, cu numele profesional de evaluator de risc la securitatea fizica.

Cum se defineste analiza de risc la securitate fizica?

In concordanta cu legea, entitatile comerciale care au in proprietate valori si bunuri pentru care asigura protectia, sunt totodata obligate si sa poata prezenta oricand actul care arata analiza de risc la securitatea fizica. Aceasta analiza presupune ca se evalueaza posibilele puncte slabe ale societatii, in scopul diminuarii potentialelor pericole.

Companiile trebuie sa delege operatiunile specifice de paza si protectie catre firme publice sau private specializate in nisa respectiva, responsabilitatea fiind distribuita ambelor societati in egala masura. Legea prevede obligativitatea asigurarii protectiei persoanelor, bunurilor si drepturilor de proprietate impotriva oricarui pericol.

Instructiunile elaborate de Ministerul Administratiei si Internelor stipuleaza faptul ca masurile de securitate care urmeaza a fi realizate vor fi elaborate dupa analiza de risc efectuata de un evaluator de risc la securitate fizica Satu Mare.

Cine intra sub incidenta obligativitatii

Analiza de risc este obligatorie pentru urmatoarele tipuri de {societati comerciale|firme|companii|entitati comerciale}: ministere, institutii dub cadrul administratiilor locale si centrale, regii autonome, societati si companii nationale, institute nationale de cercetare si dezvoltare, societatile in comandita simple (SCS), societatile pe actiuni (SA), societatile in nume colectiv(SNC), SCA (societatile in comandita pe actiuni), SRL (societatile cu raspundere limitata), dar si orice alte entitati, indiferent de asociere, forma de organizare sau capital, care au in proprietate valori si bunuri cu orice titlu.

Astfel, au obligatia sa efectueze analize de risc: banci, institutii financiare nebancare, sali de jocuri de noroc, comercianti de carburanti,ATM-uri, spatii comerciale, case de amanet, unitati postale, case de schimb valutar, comercianti de arme si munitii.

Conform ultimelor prevederi, societatile aparute inainte de data de 2012 Iunie 16 au obligatia de a finaliza aceasta analiza de risc la securitate fizica inainte de data de 1 Iulie 2018. Data care era termen limita initial, 1 iulie 2017, a fost amanata prin Hotararea de Guvern nr. 437 din 2017. Analiza de risc este obligatoriu necesara pentru firmele create ulterior acestei date, si impacteaza implementarea oricaror masuri de securitate.

Intocmirea, documentatia si costurile asociate cu o analiza de risc

Analiza de risc la securitatea fizica se realizeaza doar de catre persoane acreditate sau firme specializate (evaluatori de risc la securitate fizica), capabile sa efectueze analiza factorilor ce pot pune in pericol securitatea fizica. Efectuarea analizei de risc necesita colectarea unor informatii specifice de la compania care o solicita, informatii care depind de felul activitatii intreprinse de firma respectiva.

Un evaluator de risc la securitate fizica va cere informatii cuprinzand numarul unitatilor fizice ce trebuiesc evaluate, insa si la suprafetele si caracteristicile imobilelor, chiar daca este vorba despre sedii deja existente sau nou construite, sau daca exista masuri de securitate deja implementate sau nu.

Legislatia nu limiteaza preturile conectate evaluarii si analizei de risc, de aceea acestea pot fi diferite de la un evaluator la alt evaluator de risc la securitate fizica.

Asadar, tarifele taxate unei case de schimb valutar vor fi mai ridicate decat cele aferente unei statii de carburanti, fiind direct influentate de complexitatea evaluarilor intreprinse. La aceste costuri vor fi adaugate si costurile logistice, cauzate de parcurgerea distantei de catre expert pana la compania respectiva.

Aceasta pagina web este despre: evaluator de risc Satu Mare.