Aveti nevoie de o analiza de risc la securitate fizica in sector 1, iar un pret cat mai atractiv ocupa un loc prioritar pentru Dvs?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine de la platforma Expert24 cea mai buna oferta de la 5 profesionisti autorizati in evaluari de risc din orasul Dvs. (Veti primi o oferta la scurt timp dupa completarea formularului)

(*daca oferta primita nu va satisface, aveti libertatea de a cere alte oferte de pret de la alti profesionisti din domeniu)

 

Formular cerere de oferta

 

 

Obtineti rapid oferte pentru analiza de risc la securitate fizica in sector 1

 

 

  • Selectati un tarif aliniat cu bugetul dumneavoastra
  • Obtineti oferta fara nici un cost
  • Economisiti timp, bani si energie
  • Veti colabora doar cu profesionisti verificati
  • Primiti oferta intr-un timp foarte scurt
  • Aveti garantii multiple
  • E simplu si convenabil

 

 
Informatii utile

Fiecare firma trebuie sa poata prezenta o analiza de risc la securitatea fizica, obligatie ce decurge din articolul 66 al Legii nr. 333 din 2003, cu privire la paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si persoanelor. Acesta operatiune va putea fi realizata numai de catre un profesionist autorizat legal, cunoscut sub denumirea de evaluator de risc la securitatea fizica.

O definitie pentru analiza de risc la securitate fizica

Conform prevederilor legale, entitatile comerciale ce detin in posesie bunuri si valori pe care trebuie sa le protejeze, trebuie sa obtina documentul care arata analiza de risc la securitatea fizica. In mod specific, se evalueaza potentialele puncte vulnerabile ale firmei, in scopul scaderii potentialelor pericole.

Firmele sunt constranse sa delege activitatea specifica de protectie si paza catre firme publice sau private care s-au specializat in nisa respectiva, responsabilitatea apartinand ambelor firme in egala masura. Legea precizeaza obligativitatea de a asigura protectia bunurilor, drepturilor de proprietate si persoanelor impotriva oricarui pericol.

Instructiunile oferite de Ministerul Administratiei si Internelor arata faptul ca masurile de securitate care urmeaza a fi realizate se vor stabili dupa ce s-a facut analiza de risc de un evaluator de risc la securitate fizica sector 1.

Cine intra sub incidenta obligativitatii

Analiza de risc este obligatorie pentru urmatoarele categorii de {societati comerciale|firme|companii|entitati comerciale}: regii autonome, ministere sau institutii din cadrul administratiilor publice centrale si locale, institute nationale de dezvoltare si cercetare, societati si companii nationale, societatile in comandita simple (SCS), societatile pe actiuni (SA), societatile in nume colectiv(SNC), SCA (societatile in comandita pe actiuni), SRL (societatile cu raspundere limitata), dar si orice alte entitati, indiferent de asociere, forma de organizare sau capital, care detin bunuri si valori cu orice titlu.

Astfel, printre altele, au obligatia sa efectueze analize de risc: banci, institutii financiare nebancare, sali de jocuri de noroc, spatii comerciale, comercianti de carburanti, case de schimb valutar, case de amanet, unitati postale, comercianti de munitii si arme.

Conform cu cele mai recente amendamente, firmele aparute inainte de data de 2012 Iunie 16 au obligatia de a finaliza aceasta analiza de risc la securitate fizica inainte de data de 1 Iulie 2018. Data care era termen limita initial, 1 iulie 2017, a fost amanata prin Hotararea de Guvern nr. 437 din 2017. Analiza de risc este obligatorie pentru firmele create dupa aceasta data, conditionand instalarea oricaror masuri de securitate.

Analiza de risc – Intocmire, documentatie, cost

Analiza de risc la securitatea fizica se efectueaza numai de catre firme specializate sau persoane acreditate (evaluatori de risc la securitate fizica), care sunt capabile sa realizeze analiza factorilor ce pot pune in pericol securitatea fizica. Intocmirea analizei de risc necesita colectarea unor informatii caracteristice de la compania care o solicita, informatii care depind de tipul activitatii intreprinse de firma respectiva.

Un evaluator de risc la securitate fizica va colecta detalii referitoare la numarul entitatilor fizice care au nevoie de evaluare, precum si la caracteristicile si suprafetele cladirilor, chiar daca este vorba despre sedii deja existente sau nou construite, sau daca exista masuri de securitate deja implementate sau nu.

Prevederile legii nu pune o limita pe costurile conectate evaluarii si analizei de risc, din acest motiv acestea pot varia in functie de exigentele fiecarui evaluator de risc la securitate fizica.

Astfel, costurile taxate unei banci vor fi mai mari decat cele aferente unei unitati postale, direct proportionale cu complexitatea evaluarilor executate. Bineinteles, la costul total vor fi adaugate si costurile logistice, cauzate de parcurgerea distantei de catre profesionist pana la compania respectiva.

Aceasta pagina web este despre: evaluator de risc sector 1.