Trebuie sa obtineti o analiza de risc la securitate fizica in sector 1, iar un cost cat mai bun este important pentru dumneavoastra?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine de la platforma Expert24 cea mai buna oferta de la 5 profesionisti autorizati in evaluari de risc din zona Dvs. (Veti primi o oferta la scurt timp dupa completarea formularului)

(*daca oferta obtinuta nu va satisface, aveti libertatea de a solicita alte oferte de pret de la alti profesionisti din domeniu)

 

Formular cerere de oferta

 

 

Obtineti rapid oferte pentru analiza de risc la securitate fizica in sector 1

 

 

  • Descoperiti un cost potrivit pentru bugetul Dvs
  • Obtineti oferta fara costuri
  • Economisiti timp, bani si energie
  • Lucrati doar cu experti verificati
  • Primiti oferta repede
  • Aveti garantii multiple
  • E simplu si comod

 

 
Informatii utile

Orice companie trebuie sa aiba analiza de risc la securitatea fizica, conform articolului 66 al Legii nr. 333 din 2003, articol care trateaza paza persoanelor, obiectivelor, valorilor si bunurilor. Aceasta evaluare nu poate fi realizata decat de catre un individ autorizat, denumit evaluator de risc la securitatea fizica.

Ce este de fapt analiza de risc la securitate fizica?

Conform prevederilor legii, entitatile comerciale care poseda valori si bunuri pentru protectia carora sunt responsabile, sunt totodata obligate si sa aibe documentul care prezinta analiza de risc la securitatea fizica. Aceasta analiza presupune ca sunt evaluate potentialele puncte slabe ale firmei, cu scopul declarat al scaderii potentialelor pericole.

Firmele sunt constranse sa delege activitatile specifice de protectie si paza catre companii publice sau private ce sunt specializate in nisa respectiva, responsabilitatea fiind a ambelor firme in egala masura. Legea indica obligativitatea asigurarii protectiei persoanelor, drepturilor de proprietate si bunurilor impotriva oricarui pericol.

Instructiunile oferite de Ministerul Administratiei si Internelor stipuleaza faptul ca masurile de securitate ce vor fi implementate vor fi stabilite dupa analiza de risc realizata de un evaluator de risc la securitate fizica sector 1.

Pentru cine exista obligativitatea

Analiza de risc este obligatorie pentru urmatoarele tipuri de {societati comerciale|firme|companii|entitati comerciale}: institutii din cadrul administratiei publice sau locale, regii autonome, ministere, institute nationale de dezvoltare si cercetare, societati si companii nationale, societatile in comandita simple (SCS), societatile pe actiuni (SA), societatile in nume colectiv(SNC), SCA (societatile in comandita pe actiuni), SRL (societatile cu raspundere limitata), precum si orice alte entitati, indiferent de asociere, forma de organizare sau capital, care poseda bunuri si valori cu orice titlu.

Astfel, printre altele, au obligatia de a efectua analize de risc: banci, institutii financiare nebancare, sali de jocuri de noroc, comercianti de carburanti,ATM-uri, spatii comerciale, case de schimb valutar, case de amanet, unitati postale, comercianti de arme si munitii.

Conform cu cele mai recente prevederi, companiile intemeiate inainte de data de 2012 Iunie 16 trebuie sa finalizeze aceasta analiza de risc la securitate fizica pana la data de 1 Iulie 2018. Data limita initiala, 1 iulie 2017, a fost amanata prin Hotararea de Guvern nr. 437 din 2017. Analiza de risc este obligatoriu de realizat pentru firmele infiintate ulterior acestei date, si impacteaza punerea in practica oricaror masuri de securitate.

Raportul analizei de risc – intocmire, documentatie, costuri

Analiza de risc la securitatea fizica se realizeaza de catre persoane acreditate sau firme specializate (evaluatori de risc la securitate fizica), capabile sa elaboreze analiza factorilor ce pot pune in pericol securitatea fizica. Efectuarea analizei de risc implica adunarea unor informatii caracteristice de la compania solicitanta, informatii care depind de felul activitatii intreprinse de firma respectiva.

Un evaluator de risc la securitate fizica va colecta detalii legate de numarul entitatilor fizice care au nevoie de evaluare, dar si la suprafetele si caracteristicile imobilelor, indiferent ca este vorba despre sedii deja existente sau nou construite, sau daca exista masuri de securitate deja implementate sau nu.

Prevederile legii nu limiteaza costurile conectate evaluarii si analizei de risc, astfel incat acestea variaza in functie de fiecare evaluator de risc la securitate fizica.

Asadar, preturile taxate unei case de schimb valutar vor fi mai ridicate decat cele aferente unui magazin alimentar, fiind direct proportionale cu complexitatea evaluarilor realizate. Evident, in pretul final vor fi adaugate si cheltuielile logistice, aferente distantei parcurse de expert pana la firma in tema.

Aceasta pagina web este despre: evaluator de risc sector 1.