Aveti nevoie de o analiza de risc la securitate fizica in sector 2, iar un cost cat mai avantajos este prioritar pentru Dvs?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine de la platforma Expert24 cea mai buna oferta de la 5 evaluatori de risc locali. (La scurt timp dupa completarea si trimiterea formularului veti primi oferta de pret!)

(*daca oferta primita nu va satisface, aveti libertatea de a cere alte oferte de pret de la alti experti din domeniu)

 

Formular cerere de oferta

 

 

Obtineti rapid oferte pentru analiza de risc la securitate fizica in sector 2

 

 

  • Descoperiti un tarif aliniat cu bugetul alocat de Dvs
  • Obtineti oferta fara costuri
  • Faceti economie de energie, timp si bani
  • Lucrati doar cu profesionisti verificati
  • Primiti oferta repede
  • Aveti garantii multiple
  • E atat de simplu si comod

 

 
Informatii utile

Fiecare firma trebuie sa poata prezenta o analiza de risc la securitatea fizica, conform articolului 66 al Legii nr. 333 din 2003, articol care priveste paza persoanelor, obiectivelor, valorilor si bunurilor. Acesta operatiune poate fi executata doar de catre un specialist autorizat, cu numele profesional de evaluator de risc la securitatea fizica.

Analiza de risc la securitate fizica – definitie

Conform prevederilor legale, entitatile comerciale care au in proprietate valori si bunuri a caror protectie trebuie sa o asigure, trebuie sa poata prezenta oricand actul care arata analiza de risc la securitatea fizica. Operatiunea implica ca sunt evaluate potentialele puncte vulnerabile ale companiei, cu scopul final al scaderii potentialelor pericole.

Companiile sunt constranse sa delege operatiunile specifice de protectie si paza catre firme publice sau private care s-au specializat in sectorul respectiv, responsabilitatea apartinand ambelor societati in egala masura. Legea prevede obligativitatea de a asigura protectia persoanelor, bunurilor si drepturilor de proprietate impotriva oricarui pericol.

Instructiunile oferite de Ministerul Administratiei si Internelor specifica faptul ca masurile de securitate ce urmeaza a fi luate se elaboreaza dupa ce s-a facut analiza de risc de un evaluator de risc la securitate fizica sector 2.

Obligativitate

Analiza de risc trebuie realizata obligatoriu pentru urmatoarele feluri de {societati comerciale|firme|companii|entitati comerciale}: regii autonome, ministere sau institutii din cadrul administratiilor publice centrale si locale, societati si companii nationale, institute nationale de cercetare si dezvoltare, societatile pe actiuni (SA), societatile in nume colectiv (SNC), societatile in comandita simpla (SCS), SCA (societatile in comandita pe actiuni), SRL (societatile cu raspundere limitata), precum si orice alte entitati, indiferent de asociere, forma de organizare sau capital, care au in proprietate bunuri si valori cu orice titlu.

Asadar, au obligatia sa efectueze analize de risc: sali de jocuri de noroc, banci, institutii financiare nebancare, comercianti de carburanti,ATM-uri, spatii comerciale, case de amanet, unitati postale, case de schimb valutar, comercianti de arme si munitii.

Conform ultimelor prevederi, companiile intemeiate inainte de data de 2012 Iunie 16 sunt obligate sa finalizeze aceasta analiza de risc la securitate fizica pana la data de 1 Iulie 2018. Data care era termen limita initial, 1 iulie 2017, a fost amanata prin Hotararea de Guvern nr. 437 din 2017. Analiza de risc este obligatoriu necesara pentru firmele infiintate ulterior acestei date, si impacteaza punerea in practica oricaror masuri de securitate.

Analiza de risc – Intocmire, documentatie, cost

Analiza de risc la securitatea fizica se executa numai de catre persoane acreditate sau firme specializate (evaluatori de risc la securitate fizica), care sunt capabile sa realizeze analiza factorilor ce pot periclita securitatea fizica. Realizarea analizei de risc presupune solicitarea unor informatii caracteristice de la societatea comerciala solicitanta, informatii care variaza cu felul activitatii intreprinse de firma respectiva.

Un evaluator de risc la securitate fizica va colecta informatii referitoare la numarul entitatilor fizice care au nevoie de evaluare, dar si la caracteristicile si suprafetele cladirilor, indiferent ca este vorba despre sedii deja existente sau nou construite, sau daca exista masuri de securitate deja implementate sau nu.

Prevederile legii nu pune o limita pe tarifele asociate evaluarii si analizei de risc, astfel incat acestea variaza de la un evaluator la alt evaluator de risc la securitate fizica.

De exemplu, preturile solicitate unei banci vor fi mai ridicate decat cele aferente unui magazin alimentar, fiind direct proportionale cu complexitatea evaluarilor executate. Bineinteles, la costul total vor fi adaugate si cheltuielile cu deplasarea, aferente distantei parcurse de profesionist pana la societatea comerciala evaluata.

Aceasta pagina web este despre: evaluator de risc sector 2.