Aveti nevoie de o analiza de risc la securitate fizica in sector 4, iar un cost cat mai competitiv ocupa un loc prioritar pentru D-voastra?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine de la platforma Expert24 cea mai buna oferta de la 5 profesionisti autorizati in evaluari de risc din orasul Dvs. (Veti primi o oferta la scurt timp dupa completarea formularului)

(*daca oferta obtinuta nu va satisface, puteti oricand cere alte oferte de pret de la alti specialisti din domeniu)

 

Formular cerere de oferta

 

 

Obtineti rapid oferte pentru analiza de risc la securitate fizica in sector 4

 

 

  • Selectati un pret potrivit pentru bugetul Dvs
  • Obtineti oferta complet gratuit
  • Faceti economie de bani, timp si energie
  • Veti lucra doar cu specialisti verificati
  • Primiti oferta repede
  • Aveti garantii multiple
  • E foarte facil si comod

 

 
Informatii utile

Fiecare firma trebuie sa aiba analiza de risc la securitatea fizica, conform articolului 66 al Legii nr. 333 din 2003, articol responsabil cu paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si persoanelor. Acesta operatiune nu poate fi realizata decat de catre un specialist autorizat, denumit evaluator de risc la securitatea fizica.

Ce este de fapt analiza de risc la securitate fizica?

Conform prevederilor legale, companiile care detin valori si bunuri pe care trebuie sa le protejeze, trebuie sa poata prezenta oricand documentul care prezinta analiza de risc la securitatea fizica. In mod specific, sunt evaluate punctele vulnerabile ale firmei, in scopul scaderii potentialelor pericole.

Firmele sunt astfel obligate sa delege operatiunile specifice de paza si protectie catre companii publice sau private care s-au specializat in sectorul respectiv, responsabilitatea fiind distribuita ambelor firme in egala masura. Legea prevede obligativitatea de a asigura protectia persoanelor, bunurilor si drepturilor de proprietate impotriva oricarui pericol.

Instructiunile oferite de Ministerul Administratiei si Internelor arata faptul ca masurile de securitate ce trebuiesc luate vor fi stabilite dupa analiza de risc realizata de un evaluator de risc la securitate fizica sector 4.

Obligativitate

Analiza de risc trebuie sa fie efectuata obligatoriu pentru urmatoarele feluri de {societati comerciale|firme|companii|entitati comerciale}: regii autonome, ministere sau institutii din cadrul administratiilor publice centrale si locale, societati si companii nationale, institute nationale de cercetare si dezvoltare, SNC (societatile in nume colectiv), SCS (societatile in comandita simpla), SA (societatile pe actiuni), SCA (societatile in comandita pe actiuni), SRL (societatile cu raspundere limitata), insa si orice alte entitati, indiferent de forma de organizare, asociere sau capital social, care poseda valori si bunuri cu orice titlu.

Asadar, au obligatia sa realizeze analize de risc: banci, institutii financiare nebancare, sali de jocuri de noroc, comercianti de carburanti,ATM-uri, spatii comerciale, case de amanet, unitati postale, case de schimb valutar, comercianti de munitii si arme.

Conform cu cele mai recente amendamente, societatile intemeiate inainte de data de Iunie 16 2012 au obligatia de a finaliza aceasta analiza de risc la securitate fizica pana la data de 1 Iulie 2018. Termenul initial, 1 iulie 2017, a fost amanata prin Hotararea de Guvern nr. 437 din 2017. Analiza de risc este obligatoriu de realizat pentru societatile infiintate dupa aceasta data, conditionand instalarea oricaror masuri de securitate.

Intocmirea, documentatia si costurile asociate cu o analiza de risc

Analiza de risc la securitatea fizica se efectueaza de catre firme specializate sau persoane acreditate (evaluatori de risc la securitate fizica), care sunt capabile sa efectueze analiza factorilor ce pot periclita securitatea fizica. Intocmirea analizei de risc necesita solicitarea unor informatii specifice de la compania solicitanta, informatii care variaza cu categoria activitatii desfasurate de societatea respectiva.

Un evaluator de risc la securitate fizica va solicita date legate de numarul entitatilor fizice care au nevoie de evaluare, insa si la suprafetele si caracteristicile constructiilor, fie ca este vorba despre sedii deja existente sau nou construite, sau daca exista masuri de securitate deja implementate sau nu.

Legea nu pune o limita pe tarifele conectate evaluarii si analizei de risc, de aceea ele pot varia de la un evaluator la alt evaluator de risc la securitate fizica.

Asadar, preturile solicitate unei case de schimb valutar vor fi mai ridicate decat cele aferente unei statii de carburanti, direct proportionale cu complexitatea evaluarilor executate. Evident, in pretul final se vor adauga si costurile logistice, asociate cu parcurgerea distantei de catre expert pana la compania respectiva.

Aceasta pagina web este despre: evaluator de risc sector 4.