Trebuie sa obtineti o analiza de risc la securitate fizica in sector 5, iar un tarif cat mai competitiv este important pentru Dvs?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine de la platforma Expert24 cea mai buna oferta de la 5 evaluatori de risc din localitatea Dvs. (La scurt timp dupa completarea si trimiterea formularului veti primi oferta de pret!)

(*daca oferta primita nu va satisface, puteti oricand solicita alte oferte de pret de la alti specialisti din domeniu)

 

Formular cerere de oferta

 

 

Obtineti rapid oferte pentru analiza de risc la securitate fizica in sector 5

 

 

  • Alegeti un pret conform cu bugetul Dvs
  • Consultati oferta fara costuri
  • Faceti economie de energie, timp si bani
  • Lucrati doar cu experti verificati
  • Primiti oferta rapid
  • Aveti garantii multiple
  • E foarte facil si convenabil

 

 
Informatii utile

Orice companie trebuie sa aiba analiza de risc la securitatea fizica, obligatie ce decurge din articolul 66 al Legii nr. 333 din 2003, articol responsabil cu paza bunurilor, persoanelor, valorilor si obiectivelor. Aceasta activitate va putea fi realizata numai de catre un profesionist autorizat, denumit evaluator de risc la securitatea fizica.

O definitie pentru analiza de risc la securitate fizica

Conform legii, companiile care au in proprietate bunuri si valori pentru protectia carora sunt responsabile, sunt totodata obligate si sa aibe documentul care prezinta analiza de risc la securitatea fizica. Aceasta analiza presupune ca au fost evaluate potentialele puncte vulnerabile ale societatii, cu scopul final al micsorarii potentialelor pericole.

Firmele sunt astfel obligate sa delege operatiunile specifice de paza si protectie catre companii publice sau private care s-au specializat in nisa respectiva, responsabilitatea apartinand ambelor companii in egala masura. Legea indica obligativitatea asigurarii protectiei persoanelor, drepturilor de proprietate si bunurilor impotriva oricarui pericol.

Instructiunile prezentate de Ministerul Administratiei si Internelor specifica faptul ca masurile de securitate ce vor fi implementate se elaboreaza dupa ce s-a facut analiza de risc de un evaluator de risc la securitate fizica sector 5.

Cine intra sub incidenta obligativitatii

Analiza de risc trebuie sa fie efectuata obligatoriu pentru urmatoarele feluri de {societati comerciale|firme|companii|entitati comerciale}: regii autonome, ministere sau institutii din cadrul administratiilor publice centrale si locale, institute nationale de dezvoltare si cercetare, societati si companii nationale, societatile in comandita simple (SCS), societatile pe actiuni (SA), societatile in nume colectiv(SNC), SCA (societatile in comandita pe actiuni), SRL (societatile cu raspundere limitata), precum si orice alte entitati, indiferent de asociere, forma de organizare sau capital, care au in proprietate valori si bunuri cu orice titlu.

Astfel, au obligatia sa efectueze analize de risc: banci, institutii financiare nebancare, sali de jocuri de noroc, automate de tranzactii cu numerar, case de schimb valutar, case de amanet, unitati postale, comercianti de munitii si arme.

Conform ultimelor amendamente, companiile constituite inainte de data de Iunie 16 2012 trebuie sa finalizeze aceasta analiza de risc la securitate fizica inainte de data de 1 Iulie 2018. Data limita initiala, 1 iulie 2017, a fost amanata prin Hotararea de Guvern nr. 437 din 2017. Analiza de risc este obligatoriu necesara pentru societatile infiintate ulterior acestei date, si influenteaza implementarea oricaror masuri de securitate.

Analiza de risc – Intocmire, documentatie, cost

Analiza de risc la securitatea fizica se executa doar de catre persoane acreditate sau firme specializate (evaluatori de risc la securitate fizica), care sunt apte sa realizeze analiza factorilor ce pot pune in pericol securitatea fizica. Executia analizei de risc necesita solicitarea unor informatii particulare de la firma contractanta, informatii sunt dependente de tipul activitatii acelei societati.

Un evaluator de risc la securitate fizica va colecta date cuprinzand numarul entitatilor fizice ce trebuiesc evaluate, insa si la suprafetele si caracteristicile constructiilor, indiferent ca este vorba despre sedii deja existente sau nou construite, sau daca exista masuri de securitate deja implementate sau nu.

Legea nu limiteaza preturile asociate evaluarii si analizei de risc, de aceea acestea difera de la un evaluator la alt evaluator de risc la securitate fizica.

Astfel, tarifele taxate unei banci vor fi mai ridicate decat cele aferente unei statii de carburanti, fiind direct influentate de complexitatea evaluarilor realizate. La aceste costuri vor fi adaugate si costurile cu logistica, asociate cu parcurgerea distantei de catre prestator pana la societatea comerciala evaluata.

Aceasta pagina web este despre: evaluator de risc sector 5.