Trebuie sa obtineti o analiza de risc la securitate fizica in sector 6, iar un pret cat mai bun este important pentru Dvs?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine de la platforma Expert24 cea mai buna oferta de la 5 specialisti in evaluari de risc din orasul Dvs. (Veti primi o oferta la scurt timp dupa completarea formularului)

(*daca oferta primita nu va satisface, aveti libertatea de a solicita alte oferte de pret de la alti specialisti din domeniu)

 

Formular cerere de oferta

 

 

Obtineti rapid oferte pentru analiza de risc la securitate fizica in sector 6

 

 

  • Selectati un cost potrivit pentru bugetul dumneavoastra
  • Primiti oferta fara nici un cost
  • Pentru economie de bani, timp si energie
  • Veti lucra doar cu profesionisti verificati
  • Primiti oferta rapid
  • Aveti garantii multiple
  • E atat de simplu si comod

 

 
Informatii utile

Fiecare firma trebuie sa poata prezenta o analiza de risc la securitatea fizica, obligativitate ce revine din articolul 66 al Legii nr. 333 din 2003, articol care trateaza paza bunurilor, persoanelor, valorilor si obiectivelor. Activitatea de evaluare va putea fi realizata numai de catre un expert autorizat, cunoscut sub denumirea de evaluator de risc la securitatea fizica.

Cum poate fi definita analiza de risc la securitate fizica?

Conform prevederilor legale, entitatile comerciale ce detin bunuri si valori pe care trebuie sa le protejeze, sunt totodata obligate si sa detina documentul care arata analiza de risc la securitatea fizica. In mod specific, au fost evaluate punctele vulnerabile ale companiei, in scopul eliminarii potentialelor pericole.

Firmele sunt obligate sa delege activitatile specifice de protectie si paza catre companii publice sau private specializate in sectorul respectiv, responsabilitatea fiind a ambelor parti in egala masura. Legea stipuleaza obligativitatea asigurarii protectiei persoanelor, bunurilor si drepturilor de proprietate impotriva oricaror pericole.

Instructiunile prezentate de Ministerul Administratiei si Internelor specifica faptul ca masurile de securitate ce trebuiesc luate vor fi stabilite dupa ce s-a facut analiza de risc de un evaluator de risc la securitate fizica sector 6.

Obligativitate

Analiza de risc trebuie sa fie efectuata obligatoriu pentru urmatoarele categorii de {societati comerciale|firme|companii|entitati comerciale}: regii autonome, ministere sau institutii din cadrul administratiilor publice centrale si locale, societati si companii nationale, institute nationale de cercetare si dezvoltare, societatile in comandita simple (SCS), societatile pe actiuni (SA), societatile in nume colectiv(SNC), SCA (societatile in comandita pe actiuni), SRL (societatile cu raspundere limitata), precum si orice alte entitati, indiferent de forma de organizare, asociere sau capital social, care au in proprietate valori si bunuri cu orice titlu.

Asadar, au obligatia sa realizeze analize de risc: institutii financiare nebancare, sali de jocuri de noroc, banci, spatii comerciale, comercianti de carburanti, case de amanet, unitati postale, case de schimb valutar, comercianti de arme si munitii.

Conform ultimelor amendamente, companiile intemeiate inainte de 16 iunie 2012 sunt obligate sa finalizeze aceasta analiza de risc la securitate fizica pana la data de 1 Iulie 2018. Data limita initiala, 1 iulie 2017, a fost amanata prin Hotararea de Guvern nr. 437 din 2017. Analiza de risc este obligatorie pentru firmele infiintate dupa aceasta data, conditionand implementarea oricaror masuri de securitate.

Intocmirea, documentatia si costurile asociate cu o analiza de risc

Analiza de risc la securitatea fizica se face numai de catre firme specializate sau persoane acreditate (evaluatori de risc la securitate fizica), care sunt apte sa efectueze analiza factorilor ce pot pune in pericol securitatea fizica. Executia analizei de risc presupune adunarea unor informatii caracteristice de la societatea comerciala contractanta, informatii sunt dependente de felul activitatii acelei societati.

Un evaluator de risc la securitate fizica va avea nevoie de detalii cuprinzand numarul unitatilor fizice care urmeaza a fi evaluate, dar si la caracteristicile si suprafetele constructiilor, indiferent ca este vorba despre sedii deja existente sau nou construite, sau daca sunt masuri de securitate deja implementate sau nu.

Textul legii nu limiteaza costurile aferente evaluarii si analizei de risc, de aceea ele variaza in functie de fiecare evaluator de risc la securitate fizica.

De exemplu, costurile taxate unei banci vor fi mai ridicate decat cele aferente unei statii de carburanti, fiind direct influentate de complexitatea evaluarilor intreprinse. Bineinteles, la costul total vor fi adaugate si cheltuielile cu deplasarea, cauzate de parcurgerea distantei de catre specialist pana la societatea comerciala evaluata.

Aceasta pagina web este despre: evaluator de risc sector 6.