Trebuie sa obtineti o analiza de risc la securitate fizica in Sfantu Gheorghe, iar un pret cat mai atractiv este prioritar pentru D-voastra?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine de la platforma Expert24 cea mai buna oferta de la 5 profesionisti autorizati in evaluari de risc locali. (La scurt timp dupa completarea si trimiterea formularului veti primi oferta de pret!)

(*daca oferta primita nu va satisface, puteti oricand solicita alte oferte de pret de la alti experti din domeniu)

 

Formular cerere de oferta

 

 

Obtineti rapid oferte pentru analiza de risc la securitate fizica in Sfantu Gheorghe

 

 

  • Selectati un cost potrivit pentru bugetul alocat de Dvs
  • Consultati oferta complet gratuit
  • Pentru economie de energie, timp si bani
  • Veti lucra doar cu specialisti verificati
  • Primiti oferta repede
  • Aveti garantii multiple
  • E atat de simplu si convenabil

 

 
Informatii utile

Orice companie trebuie sa aiba analiza de risc la securitatea fizica, obligativitate ce revine din articolul 66 al Legii nr. 333 din 2003, articol responsabil cu paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si persoanelor. Acesta operatiune nu poate fi realizata decat de catre un specialist autorizat conform legii, cu numele profesional de evaluator de risc la securitatea fizica.

Analiza de risc la securitate fizica – definitie

Conform legii, societatile ce detin valori si bunuri pentru care asigura protectia, trebuie sa aibe documentul care demonstreaza analiza de risc la securitatea fizica. Operatiunea implica ca au fost evaluate potentialele puncte vulnerabile ale societatii, in scopul eliminarii potentialelor pericole.

Societatile sunt astfel obligate sa delege activitatile specifice de protectie si paza catre firme publice sau private specializate in sectorul respectiv, responsabilitatea fiind a ambelor parti in egala masura. Legea stipuleaza obligativitatea de a asigura protectia persoanelor, bunurilor si drepturilor de proprietate impotriva oricaror pericole.

Instructiunile prezentate de Ministerul Administratiei si Internelor arata faptul ca masurile de securitate ce urmeaza a fi luate vor fi elaborate dupa analiza de risc realizata de un evaluator de risc la securitate fizica Sfantu Gheorghe.

Cine intra sub incidenta obligativitatii

Analiza de risc este obligatorie pentru urmatoarele categorii de {societati comerciale|firme|companii|entitati comerciale}: institutii din cadrul administratiei publice sau locale, regii autonome, ministere, societati si companii nationale, institute nationale de cercetare si dezvoltare, SNC (societatile in nume colectiv), SCS (societatile in comandita simpla), SA (societatile pe actiuni), SCA (societatile in comandita pe actiuni), SRL (societatile cu raspundere limitata), dar si orice alte entitati, indiferent de asociere, forma de organizare sau capital, care au in proprietate bunuri si valori cu orice titlu.

Asadar, au obligatia sa efectueze analize de risc: sali de jocuri de noroc, banci, institutii financiare nebancare, automate de tranzactii cu numerar, case de schimb valutar, case de amanet, unitati postale, comercianti de munitii si arme.

Conform cu cele mai recente prevederi, companiile intemeiate inainte de data de Iunie 16 2012 trebuie sa finalizeze aceasta analiza de risc la securitate fizica pana la data de 1 Iulie 2018. Termenul initial, 1 iulie 2017, a fost amanata prin Hotararea de Guvern nr. 437 din 2017. Analiza de risc este obligatoriu de realizat pentru firmele infiintate dupa aceasta data, si impacteaza implementarea oricaror masuri de securitate.

Intocmirea, documentatia si costurile asociate cu o analiza de risc

Analiza de risc la securitatea fizica se face numai de catre firme specializate sau persoane acreditate (evaluatori de risc la securitate fizica), care sunt apte sa elaboreze analiza factorilor ce pot periclita securitatea fizica. Intocmirea analizei de risc necesita solicitarea unor informatii specifice de la firma solicitanta, informatii care depind de felul activitatii intreprinse de firma respectiva.

Un evaluator de risc la securitate fizica va solicita informatii cuprinzand numarul entitatilor fizice ce trebuiesc evaluate, dar si la caracteristicile si suprafetele imobilelor, fie ca este vorba despre sedii nou ridicate sau deja existente, sau daca sunt prezente masuri de securitate deja implementate sau nu.

Textul legii nu restrictioneaza preturile conectate evaluarii si analizei de risc, astfel incat acestea pot fi diferite in functie de fiecare evaluator de risc la securitate fizica.

Asadar, costurile aferente unei banci vor fi mai consistente decat cele aferente unei unitati postale, fiind direct influentate de complexitatea evaluarilor realizate. Bineinteles, la costul total vor fi adaugate si costurile cu logistica, asociate cu parcurgerea distantei de catre specialist pana la firma in tema.

Aceasta pagina web este despre: evaluator de risc Sfantu Gheorghe.