Aveti nevoie de o analiza de risc la securitate fizica in Sfantu Gheorghe, iar un pret cat mai avantajos ocupa un loc prioritar pentru Dvs?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine de la platforma Expert24 cea mai buna oferta de la 5 evaluatori de risc locali. (Veti primi o oferta la scurt timp dupa completarea formularului)

(*daca oferta primita nu va satisface, puteti oricand solicita alte oferte de pret de la alti specialisti din domeniu)

 

Formular cerere de oferta

 

 

Obtineti rapid oferte pentru analiza de risc la securitate fizica in Sfantu Gheorghe

 

 

  • Alegeti un pret potrivit pentru bugetul alocat de Dvs
  • Primiti oferta complet gratuit
  • Faceti economie de bani, timp si energie
  • Veti colabora doar cu specialisti verificati
  • Primiti oferta rapid
  • Aveti garantii multiple
  • E atat de simplu si comod

 

 
Informatii utile

Fiecare firma trebuie sa detina analiza de risc la securitatea fizica, conform articolului 66 al Legii nr. 333 din 2003, articol responsabil cu paza bunurilor, persoanelor, valorilor si obiectivelor. Aceasta evaluare va putea fi realizata numai de catre un specialist autorizat legal, numit evaluator de risc la securitatea fizica.

O definitie pentru analiza de risc la securitate fizica

Conform legii, firmele ce detin bunuri si valori pentru care asigura protectia, au si obligatia sa poata prezenta oricand documentul care demonstreaza analiza de risc la securitatea fizica. In mod specific, sunt evaluate potentialele puncte slabe ale societatii, cu scopul final al scaderii potentialelor pericole.

Societatile sunt constranse sa delege activitatile specifice de protectie si paza catre societati publice sau private ce sunt specializate in domeniu, responsabilitatea fiind a ambelor parti in egala masura. Legea prevede obligativitatea asigurarii protectiei bunurilor, drepturilor de proprietate si persoanelor impotriva oricarui pericol.

Instructiunile prezentate de Ministerul Administratiei si Internelor specifica faptul ca masurile de securitate ce vor fi implementate se elaboreaza dupa ce s-a facut analiza de risc de un evaluator de risc la securitate fizica Sfantu Gheorghe.

Obligativitate

Analiza de risc este obligatorie pentru urmatoarele feluri de {societati comerciale|firme|companii|entitati comerciale}: ministere, institutii dub cadrul administratiilor locale si centrale, regii autonome, societati si companii nationale, institute nationale de cercetare si dezvoltare, SNC (societatile in nume colectiv), SCS (societatile in comandita simpla), SA (societatile pe actiuni), SCA (societatile in comandita pe actiuni), SRL (societatile cu raspundere limitata), precum si orice alte entitati, indiferent de asociere, forma de organizare sau capital, care au in proprietate valori si bunuri cu orice titlu.

Asadar, au obligatia sa contracteze analize de risc: sali de jocuri de noroc, banci, institutii financiare nebancare, spatii comerciale, comercianti de carburanti, case de amanet, unitati postale, case de schimb valutar, comercianti de arme si munitii.

In conformitate cu ultimele amendamente, firmele constituite inainte de 16 iunie 2012 au obligatia de a finaliza aceasta analiza de risc la securitate fizica pana la data de 1 Iulie 2018. Data care era termen limita initial, 1 iulie 2017, a fost amanata prin Hotararea de Guvern nr. 437 din 2017. Analiza de risc este obligatoriu necesara pentru companiile constituite ulterior acestei date, si impacteaza punerea in practica oricaror masuri de securitate.

Raportul analizei de risc – intocmire, documentatie, costuri

Analiza de risc la securitatea fizica se executa numai de catre firme specializate sau persoane acreditate (evaluatori de risc la securitate fizica), capabile sa realizeze analiza factorilor ce pot ameninta securitatea fizica. Executia analizei de risc necesita solicitarea unor informatii specifice de la firma solicitanta, informatii pot fi diferite in functie de felul activitatii intreprinse de firma respectiva.

Un evaluator de risc la securitate fizica va solicita informatii cuprinzand numarul entitatilor fizice care urmeaza a fi evaluate, dar si la suprafetele si caracteristicile cladirilor, fie ca este vorba despre sedii deja existente sau nou construite, sau daca sunt masuri de securitate deja implementate sau nu.

Legislatia nu limiteaza tarifele asociate evaluarii si analizei de risc, astfel incat ele variaza in functie de exigentele fiecarui evaluator de risc la securitate fizica.

De exemplu, tarifele aferente unei linii de asamblare auto vor fi mai consistente decat cele aferente unei unitati postale, direct proportionale cu complexitatea evaluarilor realizate. La aceste costuri se vor adauga si cheltuielile cu deplasarea, aferente distantei parcurse de specialist pana la compania respectiva.

Aceasta pagina web este despre: evaluator de risc Sfantu Gheorghe.