Trebuie sa obtineti o analiza de risc la securitate fizica in Sfantu Gheorghe, iar un pret cat mai bun este prioritar pentru dumneavoastra?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine de la platforma Expert24 cea mai buna oferta de la 5 evaluatori de risc din zona Dvs. (La scurt timp dupa completarea si trimiterea formularului veti primi oferta de pret!)

(*daca oferta obtinuta nu va satisface, aveti libertatea de a cere alte oferte de pret de la alti profesionisti din domeniu)

 

Formular cerere de oferta

 

 

Obtineti rapid oferte pentru analiza de risc la securitate fizica in Sfantu Gheorghe

 

 

  • Descoperiti un tarif aliniat cu bugetul dumneavoastra
  • Obtineti oferta fara costuri
  • Faceti economie de timp, bani si energie
  • Veti lucra doar cu profesionisti verificati
  • Primiti oferta rapid
  • Aveti garantii multiple
  • E foarte facil si comod

 

 
Informatii utile

Fiecare entitate comerciala trebuie sa poata prezenta o analiza de risc la securitatea fizica, obligativitate ce revine din articolul 66 al Legii nr. 333 din 2003, articol care trateaza paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si persoanelor. Aceasta activitate poate fi efectuata doar de catre un profesionist autorizat, cunoscut sub denumirea de evaluator de risc la securitatea fizica.

O definitie pentru analiza de risc la securitate fizica

Conform prevederilor legii, firmele care detin in posesie bunuri de valoare pentru protectia carora sunt responsabile, trebuie sa poata prezenta oricand actul care prezinta analiza de risc la securitatea fizica. Aceasta analiza presupune ca sunt evaluate punctele vulnerabile ale societatii, in scopul scaderii potentialelor pericole.

Firmele sunt obligate sa delege activitatea specifica de protectie si paza catre companii publice sau private specializate in nisa respectiva, responsabilitatea fiind a ambelor firme in egala masura. Legea indica obligativitatea de a asigura protectia bunurilor, drepturilor de proprietate si persoanelor impotriva oricaror pericole.

Instructiunile prezentate de Ministerul Administratiei si Internelor arata faptul ca masurile de securitate ce trebuiesc luate vor fi elaborate dupa ce s-a facut analiza de risc de un evaluator de risc la securitate fizica Sfantu Gheorghe.

Cine intra sub incidenta obligativitatii

Analiza de risc trebuie realizata obligatoriu pentru urmatoarele categorii de {societati comerciale|firme|companii|entitati comerciale}: institutii din cadrul administratiei publice sau locale, regii autonome, ministere, societati si companii nationale, institute nationale de cercetare si dezvoltare, SNC (societatile in nume colectiv), SCS (societatile in comandita simpla), SA (societatile pe actiuni), SCA (societatile in comandita pe actiuni), SRL (societatile cu raspundere limitata), insa si orice alte entitati, indiferent de asociere, forma de organizare sau capital, care poseda bunuri si valori cu orice titlu.

Asadar, au obligatia sa efectueze analize de risc: institutii financiare nebancare, sali de jocuri de noroc, banci, spatii comerciale, ATM-uri (automate de tranzactii cu numerar), comercianti de carburanti, case de schimb valutar, case de amanet, unitati postale, comercianti de munitii si arme.

In conformitate cu ultimele prevederi, firmele aparute inainte de data de Iunie 16 2012 trebuie sa finalizeze aceasta analiza de risc la securitate fizica inainte de data de 1 Iulie 2018. Termenul initial, 1 iulie 2017, a fost amanata prin Hotararea de Guvern nr. 437 din 2017. Analiza de risc este obligatorie pentru firmele infiintate ulterior acestei date, conditionand implementarea oricaror masuri de securitate.

Analiza de risc – Intocmire, documentatie, cost

Analiza de risc la securitatea fizica se face de catre persoane acreditate sau firme specializate (evaluatori de risc la securitate fizica), care sunt capabile sa efectueze analiza factorilor ce pot ameninta securitatea fizica. Efectuarea analizei de risc necesita adunarea unor informatii particulare de la firma contractanta, informatii sunt dependente de felul activitatii intreprinse de firma respectiva.

Un evaluator de risc la securitate fizica va colecta informatii referitoare la numarul unitatilor fizice care au nevoie de evaluare, insa si la suprafetele si caracteristicile imobilelor, indiferent ca este vorba despre sedii nou ridicate sau deja existente, sau daca sunt masuri de securitate deja implementate sau nu.

Prevederile legii nu restrictioneaza preturile aferente evaluarii si analizei de risc, din acest motiv ele difera in functie de fiecare evaluator de risc la securitate fizica.

De exemplu, costurile solicitate unei linii de asamblare auto vor fi mai ridicate decat cele aferente unui magazin alimentar, fiind direct proportionale cu complexitatea evaluarilor intreprinse. La aceste costuri se vor adauga si cheltuielile logistice, aferente distantei parcurse de specialist pana la societatea comerciala evaluata.

Aceasta pagina web este despre: evaluator de risc Sfantu Gheorghe.