Aveti nevoie de o analiza de risc la securitate fizica in Sibiu, iar un cost cat mai competitiv ocupa un loc prioritar pentru Dvs?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine de la platforma Expert24 cea mai buna oferta de la 5 profesionisti autorizati in evaluari de risc din orasul Dvs. (Veti primi o oferta la scurt timp dupa completarea formularului)

(*daca oferta primita nu va satisface, aveti libertatea de a solicita alte oferte de pret de la alti specialisti din domeniu)

 

Formular cerere de oferta

 

 

Obtineti rapid oferte pentru analiza de risc la securitate fizica in Sibiu

 

 

  • Descoperiti un tarif potrivit pentru bugetul Dvs
  • Consultati oferta fara nici un cost
  • Faceti economie de timp, bani si energie
  • Lucrati doar cu specialisti verificati
  • Primiti oferta rapid
  • Aveti garantii multiple
  • E atat de simplu si comod

 

 
Informatii utile

Orice companie trebuie sa detina analiza de risc la securitatea fizica, obligatie ce decurge din articolul 66 al Legii nr. 333 din 2003, articol responsabil cu paza bunurilor, persoanelor, valorilor si obiectivelor. Aceasta evaluare poate fi executata doar de catre un profesionist autorizat conform legii, cu numele profesional de evaluator de risc la securitatea fizica.

O definitie pentru analiza de risc la securitate fizica

Conform prevederilor legii, entitatile comerciale care poseda bunuri de valoare pentru protectia carora sunt responsabile, au si obligatia sa detina documentul care arata analiza de risc la securitatea fizica. In mod specific, se evalueaza posibilele puncte slabe ale societatii, cu scopul final al eliminarii potentialelor pericole.

Firmele trebuie sa delege operatiunile specifice de protectie si paza catre companii publice sau private specializate in sectorul respectiv, responsabilitatea fiind distribuita ambelor societati in egala masura. Legea indica obligativitatea asigurarii protectiei persoanelor, drepturilor de proprietate si bunurilor impotriva oricarui pericol.

Instructiunile prezentate de Ministerul Administratiei si Internelor specifica faptul ca masurile de securitate care urmeaza a fi realizate vor fi elaborate in urma analizei de risc efectuate de un evaluator de risc la securitate fizica Sibiu.

Obligativitate

Analiza de risc trebuie sa fie efectuata obligatoriu pentru urmatoarele tipuri de {societati comerciale|firme|companii|entitati comerciale}: ministere, institutii dub cadrul administratiilor locale si centrale, regii autonome, societati si companii nationale, institute nationale de cercetare si dezvoltare, SNC (societatile in nume colectiv), SCS (societatile in comandita simpla), SA (societatile pe actiuni), SCA (societatile in comandita pe actiuni), SRL (societatile cu raspundere limitata), precum si orice alte entitati, indiferent de capital, forma de organizare sau asociere, care au in proprietate bunuri si valori cu orice titlu.

Astfel, printre altele, au obligatia sa efectueze analize de risc: institutii financiare nebancare, sali de jocuri de noroc, banci, spatii comerciale, comercianti de carburanti, case de amanet, unitati postale, case de schimb valutar, comercianti de munitii si arme.

Conform cu cele mai recente prevederi, firmele aparute inainte de 16 iunie 2012 trebuie sa finalizeze aceasta analiza de risc la securitate fizica inainte de data de 1 Iulie 2018. Data limita initiala, 1 iulie 2017, a fost amanata prin Hotararea de Guvern nr. 437 din 2017. Analiza de risc este obligatoriu de realizat pentru firmele create ulterior acestei date, conditionand instalarea oricaror masuri de securitate.

Analiza de risc – Intocmire, documentatie, cost

Analiza de risc la securitatea fizica se executa numai de catre firme specializate sau persoane acreditate (evaluatori de risc la securitate fizica), care sunt apte sa efectueze analiza factorilor ce pot pune in pericol securitatea fizica. Efectuarea analizei de risc implica solicitarea unor informatii particulare de la firma care o solicita, informatii care variaza cu tipul activitatii acelei societati.

Un evaluator de risc la securitate fizica va cere date legate de numarul entitatilor fizice care au nevoie de evaluare, insa si la caracteristicile si suprafetele imobilelor, indiferent ca este vorba despre sedii deja existente sau nou construite, sau daca exista masuri de securitate deja implementate sau nu.

Legislatia nu limiteaza tarifele conectate evaluarii si analizei de risc, de aceea acestea variaza in functie de exigentele fiecarui evaluator de risc la securitate fizica.

Asadar, costurile solicitate unei linii de asamblare auto vor fi mai consistente decat cele aferente unei unitati postale, direct proportionale cu complexitatea evaluarilor realizate. Evident, in pretul final se vor adauga si cheltuielile logistice, asociate cu parcurgerea distantei de catre expert pana la societatea comerciala evaluata.

Aceasta pagina web este despre: evaluator de risc Sibiu.