Trebuie sa obtineti o analiza de risc la securitate fizica in Slatina, iar un tarif cat mai atractiv ocupa un loc prioritar pentru Dvs?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine de la platforma Expert24 cea mai buna oferta de la 5 profesionisti autorizati in evaluari de risc din orasul Dvs. (La scurt timp dupa completarea si trimiterea formularului veti primi oferta de pret!)

(*daca oferta obtinuta nu va satisface, aveti libertatea de a cere alte oferte de pret de la alti specialisti din domeniu)

 

Formular cerere de oferta

 

 

Obtineti rapid oferte pentru analiza de risc la securitate fizica in Slatina

 

 

  • Alegeti un cost aliniat cu bugetul dumneavoastra
  • Obtineti oferta complet gratuit
  • Economisiti energie, timp si bani
  • Veti colabora doar cu profesionisti verificati
  • Primiti oferta intr-un timp foarte scurt
  • Aveti garantii multiple
  • E atat de simplu si comod

 

 
Informatii utile

Fiecare entitate comerciala trebuie sa poata prezenta o analiza de risc la securitatea fizica, obligativitate ce revine din articolul 66 al Legii nr. 333 din 2003, cu privire la paza bunurilor, persoanelor, valorilor si obiectivelor. Aceasta activitate va putea fi realizata numai de catre un profesionist autorizat, cunoscut sub denumirea de evaluator de risc la securitatea fizica.

Cum poate fi definita analiza de risc la securitate fizica?

Conform prevederilor legii, firmele care detin in posesie bunuri si valori pentru protectia carora sunt responsabile, sunt totodata obligate si sa aibe documentul care demonstreaza analiza de risc la securitatea fizica. Aceasta analiza presupune ca se evalueaza potentialele puncte vulnerabile ale companiei, cu scopul declarat al eliminarii potentialelor pericole.

Societatile sunt obligate sa delege activitatile specifice de paza si protectie catre firme publice sau private care s-au specializat in domeniu, responsabilitatea apartinand ambelor firme in egala masura. Legea indica obligativitatea asigurarii protectiei persoanelor, drepturilor de proprietate si bunurilor impotriva oricaror pericole.

Instructiunile elaborate de Ministerul Administratiei si Internelor arata faptul ca masurile de securitate ce vor fi implementate vor fi stabilite dupa analiza de risc efectuata de un evaluator de risc la securitate fizica Slatina.

Pentru cine exista obligativitatea

Analiza de risc trebuie sa fie efectuata obligatoriu pentru urmatoarele feluri de {societati comerciale|firme|companii|entitati comerciale}: regii autonome, ministere sau institutii din cadrul administratiilor publice centrale si locale, societati si companii nationale, institute nationale de cercetare si dezvoltare, societatile pe actiuni (SA), societatile in nume colectiv (SNC), societatile in comandita simpla (SCS), SCA (societatile in comandita pe actiuni), SRL (societatile cu raspundere limitata), precum si orice alte entitati, indiferent de asociere, forma de organizare sau capital, care au in proprietate bunuri si valori cu orice titlu.

Astfel, printre altele, au obligatia de a efectua analize de risc: sali de jocuri de noroc, banci, institutii financiare nebancare, spatii comerciale, ATM-uri (automate de tranzactii cu numerar), comercianti de carburanti, case de amanet, unitati postale, case de schimb valutar, comercianti de arme si munitii.

Conform cu cele mai recente prevederi, companiile constituite inainte de 16 iunie 2012 trebuie sa finalizeze aceasta analiza de risc la securitate fizica inainte de data de 1 Iulie 2018. Termenul initial, 1 iulie 2017, a fost amanata prin Hotararea de Guvern nr. 437 din 2017. Analiza de risc este obligatorie pentru societatile infiintate ulterior acestei date, si conditioneaza instalarea oricaror masuri de securitate.

Intocmirea, documentatia si costurile asociate cu o analiza de risc

Analiza de risc la securitatea fizica se realizeaza de catre persoane acreditate sau firme specializate (evaluatori de risc la securitate fizica), care sunt apte sa elaboreze analiza factorilor ce pot periclita securitatea fizica. Intocmirea analizei de risc implica colectarea unor informatii particulare de la firma contractanta, informatii care depind de tipul activitatii derulate de acea societate.

Un evaluator de risc la securitate fizica va colecta informatii cuprinzand numarul unitatilor fizice care urmeaza a fi evaluate, dar si la suprafetele si caracteristicile imobilelor, indiferent ca este vorba despre sedii deja existente sau nou construite, sau daca sunt masuri de securitate deja implementate sau nu.

Legislatia nu limiteaza preturile conectate evaluarii si analizei de risc, din acest motiv acestea difera in functie de exigentele fiecarui evaluator de risc la securitate fizica.

De exemplu, tarifele aferente unei banci vor fi mai consistente decat cele aferente unui magazin alimentar, fiind direct influentate de complexitatea evaluarilor realizate. La aceste costuri se aduna si costurile logistice, cauzate de parcurgerea distantei de catre profesionist pana la compania respectiva.

Aceasta pagina web este despre: evaluator de risc Slatina.