Aveti nevoie de o analiza de risc la securitate fizica in Slatina, iar un cost cat mai atractiv este prioritar pentru dumneavoastra?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine de la platforma Expert24 cea mai buna oferta de la 5 evaluatori de risc locali. (La scurt timp dupa completarea si trimiterea formularului veti primi oferta de pret!)

(*daca oferta obtinuta nu va satisface, aveti libertatea de a cere alte oferte de pret de la alti profesionisti din domeniu)

 

Formular cerere de oferta

 

 

Obtineti rapid oferte pentru analiza de risc la securitate fizica in Slatina

 

 

  • Descoperiti un cost conform cu bugetul dumneavoastra
  • Consultati oferta fara nici un cost
  • Pentru economie de energie, timp si bani
  • Lucrati doar cu experti verificati
  • Primiti oferta repede
  • Aveti garantii multiple
  • E foarte facil si convenabil

 

 
Informatii utile

Fiecare firma trebuie sa poata prezenta o analiza de risc la securitatea fizica, obligatie ce decurge din articolul 66 al Legii nr. 333 din 2003, articol care trateaza paza persoanelor, obiectivelor, valorilor si bunurilor. Acesta operatiune va putea fi realizata numai de catre un individ autorizat legal, denumit evaluator de risc la securitatea fizica.

O definitie pentru analiza de risc la securitate fizica

Conform prevederilor legale, companiile care poseda bunuri de valoare a caror protectie trebuie sa o asigure, au si obligatia sa obtina actul care demonstreaza analiza de risc la securitatea fizica. Aceasta analiza presupune ca sunt evaluate potentialele puncte slabe ale companiei, in scopul eliminarii potentialelor pericole.

Firmele trebuie sa delege activitatile specifice de paza si protectie catre firme publice sau private ce sunt specializate in sectorul respectiv, responsabilitatea apartinand ambelor firme in egala masura. Legea prevede obligativitatea asigurarii protectiei persoanelor, bunurilor si drepturilor de proprietate impotriva oricaror pericole.

Instructiunile oferite de Ministerul Administratiei si Internelor specifica faptul ca masurile de securitate ce trebuiesc luate se elaboreaza in urma analizei de risc efectuate de un evaluator de risc la securitate fizica Slatina.

Pentru cine exista obligativitatea

Analiza de risc are caracter obligatoriu pentru urmatoarele categorii de {societati comerciale|firme|companii|entitati comerciale}: ministere, institutii dub cadrul administratiilor locale si centrale, regii autonome, societati si companii nationale, institute nationale de cercetare si dezvoltare, societatile in comandita simple (SCS), societatile pe actiuni (SA), societatile in nume colectiv(SNC), SCA (societatile in comandita pe actiuni), SRL (societatile cu raspundere limitata), dar si orice alte entitati, indiferent de asociere, forma de organizare sau capital, care au in proprietate bunuri si valori cu orice titlu.

Asadar, au obligatia sa contracteze analize de risc: sali de jocuri de noroc, banci, institutii financiare nebancare, spatii comerciale, ATM-uri (automate de tranzactii cu numerar), comercianti de carburanti, case de amanet, unitati postale, case de schimb valutar, comercianti de arme si munitii.

Conform ultimelor prevederi, firmele infiintate inainte de 16 iunie 2012 sunt obligate sa finalizeze aceasta analiza de risc la securitate fizica pana la data de 1 Iulie 2018. Data limita initiala, 1 iulie 2017, a fost amanata prin Hotararea de Guvern nr. 437 din 2017. Analiza de risc este obligatorie pentru firmele infiintate dupa aceasta data, conditionand instalarea oricaror masuri de securitate.

Intocmirea, documentatia si costurile asociate cu o analiza de risc

Analiza de risc la securitatea fizica se realizeaza numai de catre persoane acreditate sau firme specializate (evaluatori de risc la securitate fizica), care sunt capabile sa realizeze analiza factorilor ce pot pune in pericol securitatea fizica. Realizarea analizei de risc necesita adunarea unor informatii caracteristice de la societatea comerciala contractanta, informatii sunt dependente de felul activitatii derulate de acea societate.

Un evaluator de risc la securitate fizica va avea nevoie de date cuprinzand numarul entitatilor fizice care urmeaza a fi evaluate, precum si la suprafetele si caracteristicile imobilelor, chiar daca este vorba despre sedii deja existente sau nou construite, sau daca sunt prezente masuri de securitate deja implementate sau nu.

Legea nu pune o limita pe costurile aferente evaluarii si analizei de risc, de aceea acestea pot varia de la un evaluator la alt evaluator de risc la securitate fizica.

Asadar, tarifele solicitate unei case de schimb valutar vor fi mai ridicate decat cele aferente unei statii de carburanti, fiind direct influentate de complexitatea evaluarilor realizate. Evident, in pretul final vor fi adaugate si cheltuielile logistice, asociate cu parcurgerea distantei de catre specialist pana la compania respectiva.

Aceasta pagina web este despre: evaluator de risc Slatina.