Aveti nevoie de o analiza de risc la securitate fizica in Slatina, iar un tarif cat mai competitiv este important pentru dumneavoastra?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine de la platforma Expert24 cea mai buna oferta de la 5 specialisti in evaluari de risc locali. (Veti primi o oferta la scurt timp dupa completarea formularului)

(*daca oferta primita nu va satisface, aveti libertatea de a cere alte oferte de pret de la alti experti din domeniu)

 

Formular cerere de oferta

 

 

Obtineti rapid oferte pentru analiza de risc la securitate fizica in Slatina

 

 

  • Alegeti un tarif aliniat cu bugetul Dvs
  • Consultati oferta fara nici un cost
  • Economisiti bani, timp si energie
  • Veti lucra doar cu profesionisti verificati
  • Primiti oferta repede
  • Aveti garantii multiple
  • E simplu si comod

 

 
Informatii utile

Toate societatile comerciale trebuie sa aiba analiza de risc la securitatea fizica, obligatie ce decurge din articolul 66 al Legii nr. 333 din 2003, cu privire la paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si persoanelor. Activitatea de evaluare va putea fi realizata numai de catre un profesionist autorizat legal, cu numele profesional de evaluator de risc la securitatea fizica.

Ce este de fapt analiza de risc la securitate fizica?

In concordanta cu legea, firmele care au in proprietate valori si bunuri pentru care asigura protectia, trebuie sa obtina actul care prezinta analiza de risc la securitatea fizica. Operatiunea implica ca sunt evaluate potentialele puncte vulnerabile ale societatii, cu scopul final al eliminarii potentialelor pericole.

Societatile sunt obligate sa delege activitatea specifica de protectie si paza catre firme publice sau private care s-au specializat in domeniu, responsabilitatea apartinand ambelor parti in egala masura. Legea stipuleaza obligativitatea de a asigura protectia persoanelor, bunurilor si drepturilor de proprietate impotriva oricaror pericole.

Instructiunile oferite de Ministerul Administratiei si Internelor arata faptul ca masurile de securitate care urmeaza a fi realizate se elaboreaza dupa analiza de risc realizata de un evaluator de risc la securitate fizica Slatina.

Cine intra sub incidenta obligativitatii

Analiza de risc trebuie sa fie efectuata obligatoriu pentru urmatoarele feluri de {societati comerciale|firme|companii|entitati comerciale}: institutii din cadrul administratiei publice sau locale, regii autonome, ministere, societati si companii nationale, institute nationale de cercetare si dezvoltare, societatile in comandita simple (SCS), societatile pe actiuni (SA), societatile in nume colectiv(SNC), SCA (societatile in comandita pe actiuni), SRL (societatile cu raspundere limitata), precum si orice alte entitati, indiferent de asociere, forma de organizare sau capital, care au in proprietate valori si bunuri cu orice titlu.

Astfel, au obligatia sa efectueze analize de risc: sali de jocuri de noroc, banci, institutii financiare nebancare, automate de tranzactii cu numerar, case de schimb valutar, case de amanet, unitati postale, comercianti de arme si munitii.

Conform ultimelor prevederi, companiile aparute inainte de data de Iunie 16 2012 au obligatia de a finaliza aceasta analiza de risc la securitate fizica inainte de data de 1 Iulie 2018. Termenul initial, 1 iulie 2017, a fost amanata prin Hotararea de Guvern nr. 437 din 2017. Analiza de risc este obligatorie pentru firmele infiintate ulterior acestei date, si impacteaza punerea in practica oricaror masuri de securitate.

Analiza de risc – Intocmire, documentatie, cost

Analiza de risc la securitatea fizica se executa de catre persoane acreditate sau firme specializate (evaluatori de risc la securitate fizica), capabile sa efectueze analiza factorilor ce pot pune in pericol securitatea fizica. Realizarea analizei de risc presupune solicitarea unor informatii specifice de la firma solicitanta, informatii care variaza cu tipul activitatii acelei societati.

Un evaluator de risc la securitate fizica va avea nevoie de detalii referitoare la numarul unitatilor fizice care urmeaza a fi evaluate, precum si la caracteristicile si suprafetele constructiilor, chiar daca este vorba despre sedii deja existente sau nou construite, sau daca sunt prezente masuri de securitate deja implementate sau nu.

Legea nu limiteaza costurile aferente evaluarii si analizei de risc, astfel incat acestea variaza in functie de exigentele fiecarui evaluator de risc la securitate fizica.

Astfel, tarifele taxate unei banci vor fi mai consistente decat cele aferente unui magazin alimentar, direct proportionale cu complexitatea evaluarilor executate. Evident, in pretul final se vor adauga si cheltuielile logistice, cauzate de parcurgerea distantei de catre prestator pana la firma in tema.

Aceasta pagina web este despre: evaluator de risc Slatina.