Trebuie sa obtineti o analiza de risc la securitate fizica in Slobozia, iar un cost cat mai competitiv ocupa un loc prioritar pentru Dvs?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine de la platforma Expert24 cea mai buna oferta de la 5 specialisti in evaluari de risc din localitatea Dvs. (Veti primi o oferta la scurt timp dupa completarea formularului)

(*daca oferta primita nu va satisface, puteti oricand solicita alte oferte de pret de la alti experti din domeniu)

 

Formular cerere de oferta

 

 

Obtineti rapid oferte pentru analiza de risc la securitate fizica in Slobozia

 

 

  • Selectati un pret aliniat cu bugetul Dvs
  • Obtineti oferta fara costuri
  • Economisiti bani, timp si energie
  • Lucrati doar cu experti verificati
  • Primiti oferta rapid
  • Aveti garantii multiple
  • E simplu si convenabil

 

 
Informatii utile

Fiecare entitate comerciala trebuie sa detina analiza de risc la securitatea fizica, conform articolului 66 al Legii nr. 333 din 2003, articol care priveste paza bunurilor, persoanelor, valorilor si obiectivelor. Aceasta activitate poate fi executata doar de catre un profesionist autorizat, denumit evaluator de risc la securitatea fizica.

Cum poate fi definita analiza de risc la securitate fizica?

Conform legii, companiile ce au in proprietate valori si bunuri pentru protectia carora sunt responsabile, sunt totodata obligate si sa detina documentul care prezinta analiza de risc la securitatea fizica. Operatiunea implica ca sunt evaluate potentialele puncte vulnerabile ale societatii, cu obiectivul scaderii potentialelor pericole.

Companiile trebuie sa delege operatiunile specifice de protectie si paza catre societati publice sau private specializate in domeniu, responsabilitatea apartinand ambelor companii in egala masura. Legea indica obligativitatea asigurarii protectiei persoanelor, bunurilor si drepturilor de proprietate impotriva oricaror pericole.

Instructiunile oferite de Ministerul Administratiei si Internelor stipuleaza faptul ca masurile de securitate ce urmeaza a fi luate se elaboreaza dupa ce s-a facut analiza de risc de un evaluator de risc la securitate fizica Slobozia.

Pentru cine exista obligativitatea

Analiza de risc este obligatorie pentru urmatoarele tipuri de {societati comerciale|firme|companii|entitati comerciale}: institutii din cadrul administratiei publice sau locale, regii autonome, ministere, institute nationale de dezvoltare si cercetare, societati si companii nationale, societatile in comandita simple (SCS), societatile pe actiuni (SA), societatile in nume colectiv(SNC), SCA (societatile in comandita pe actiuni), SRL (societatile cu raspundere limitata), dar si orice alte entitati, indiferent de capital, forma de organizare sau asociere, care au in proprietate valori si bunuri cu orice titlu.

Asadar, au obligatia sa realizeze analize de risc: sali de jocuri de noroc, banci, institutii financiare nebancare, spatii comerciale, ATM-uri (automate de tranzactii cu numerar), comercianti de carburanti, case de schimb valutar, case de amanet, unitati postale, comercianti de munitii si arme.

In conformitate cu ultimele amendamente, societatile infiintate inainte de data de 2012 Iunie 16 au obligatia de a finaliza aceasta analiza de risc la securitate fizica inainte de data de 1 Iulie 2018. Data limita initiala, 1 iulie 2017, a fost amanata prin Hotararea de Guvern nr. 437 din 2017. Analiza de risc este obligatoriu de realizat pentru companiile infiintate dupa aceasta data, conditionand punerea in practica oricaror masuri de securitate.

Raportul analizei de risc – intocmire, documentatie, costuri

Analiza de risc la securitatea fizica se efectueaza de catre firme specializate sau persoane acreditate (evaluatori de risc la securitate fizica), care sunt capabile sa efectueze analiza factorilor ce pot pune in pericol securitatea fizica. Intocmirea analizei de risc presupune adunarea unor informatii specifice de la societatea comerciala solicitanta, informatii care depind de tipul activitatii desfasurate de societatea respectiva.

Un evaluator de risc la securitate fizica va avea nevoie de informatii referitoare la numarul unitatilor fizice care au nevoie de evaluare, insa si la caracteristicile si suprafetele cladirilor, chiar daca este vorba despre sedii deja existente sau nou construite, sau daca exista masuri de securitate deja implementate sau nu.

Prevederile legii nu restrictioneaza tarifele asociate evaluarii si analizei de risc, astfel incat ele pot varia in functie de fiecare evaluator de risc la securitate fizica.

Asadar, preturile aferente unei banci vor fi mai mari decat cele aferente unei statii de carburanti, fiind direct influentate de complexitatea evaluarilor executate. Evident, in pretul final se aduna si costurile cu deplasarea, asociate cu parcurgerea distantei de catre profesionist pana la firma in tema.

Aceasta pagina web este despre: evaluator de risc Slobozia.