Trebuie sa obtineti o analiza de risc la securitate fizica in Slobozia, iar un pret cat mai atractiv este important pentru dumneavoastra?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine de la platforma Expert24 cea mai buna oferta de la 5 evaluatori de risc din orasul Dvs. (La scurt timp dupa completarea si trimiterea formularului veti primi oferta de pret!)

(*daca oferta obtinuta nu va satisface, aveti libertatea de a cere alte oferte de pret de la alti profesionisti din domeniu)

 

Formular cerere de oferta

 

 

Obtineti rapid oferte pentru analiza de risc la securitate fizica in Slobozia

 

 

  • Selectati un cost conform cu bugetul dumneavoastra
  • Consultati oferta fara costuri
  • Economisiti bani, timp si energie
  • Lucrati doar cu experti verificati
  • Primiti oferta repede
  • Aveti garantii multiple
  • E atat de simplu si convenabil

 

 
Informatii utile

Fiecare firma trebuie sa poata prezenta o analiza de risc la securitatea fizica, obligatie ce decurge din articolul 66 al Legii nr. 333 din 2003, articol responsabil cu paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si persoanelor. Activitatea de evaluare poate fi efectuata doar de catre un profesionist autorizat conform legii, cunoscut sub denumirea de evaluator de risc la securitatea fizica.

Cum se defineste analiza de risc la securitate fizica?

Conform legii, companiile ce poseda bunuri si valori a caror protectie trebuie sa o asigure, au si obligatia sa aibe actul care prezinta analiza de risc la securitatea fizica. Aceasta analiza presupune ca sunt evaluate punctele vulnerabile ale firmei, cu scopul declarat al micsorarii potentialelor pericole.

Firmele sunt constranse sa delege activitatea specifica de paza si protectie catre companii publice sau private care s-au specializat in nisa respectiva, responsabilitatea fiind distribuita ambelor parti in egala masura. Legea indica obligativitatea asigurarii protectiei bunurilor, drepturilor de proprietate si persoanelor impotriva oricaror pericole.

Instructiunile prezentate de Ministerul Administratiei si Internelor indica faptul ca masurile de securitate ce vor fi implementate vor fi stabilite dupa analiza de risc realizata de un evaluator de risc la securitate fizica Slobozia.

Cine intra sub incidenta obligativitatii

Analiza de risc trebuie sa fie efectuata obligatoriu pentru urmatoarele tipuri de {societati comerciale|firme|companii|entitati comerciale}: ministere, institutii dub cadrul administratiilor locale si centrale, regii autonome, societati si companii nationale, institute nationale de cercetare si dezvoltare, SNC (societatile in nume colectiv), SCS (societatile in comandita simpla), SA (societatile pe actiuni), SCA (societatile in comandita pe actiuni), SRL (societatile cu raspundere limitata), dar si orice alte entitati, indiferent de asociere, forma de organizare sau capital, care au in proprietate bunuri si valori cu orice titlu.

Asadar, au obligatia sa contracteze analize de risc: banci, institutii financiare nebancare, sali de jocuri de noroc, spatii comerciale, comercianti de carburanti, case de schimb valutar, case de amanet, unitati postale, comercianti de munitii si arme.

Conform cu cele mai recente prevederi, companiile aparute inainte de data de 2012 Iunie 16 trebuie sa finalizeze aceasta analiza de risc la securitate fizica pana la data de 1 Iulie 2018. Data care era termen limita initial, 1 iulie 2017, a fost amanata prin Hotararea de Guvern nr. 437 din 2017. Analiza de risc este obligatoriu de realizat pentru companiile create dupa aceasta data, conditionand implementarea oricaror masuri de securitate.

Analiza de risc – Intocmire, documentatie, cost

Analiza de risc la securitatea fizica se efectueaza doar de catre persoane acreditate sau firme specializate (evaluatori de risc la securitate fizica), care sunt apte sa elaboreze analiza factorilor ce pot pune in pericol securitatea fizica. Executia analizei de risc necesita solicitarea unor informatii particulare de la compania care o solicita, informatii care variaza cu tipul activitatii acelei societati.

Un evaluator de risc la securitate fizica va solicita detalii cuprinzand numarul unitatilor fizice ce trebuiesc evaluate, dar si la suprafetele si caracteristicile cladirilor, indiferent ca este vorba despre sedii nou ridicate sau deja existente, sau daca sunt masuri de securitate deja implementate sau nu.

Textul legii nu limiteaza tarifele conectate evaluarii si analizei de risc, din acest motiv ele variaza in functie de exigentele fiecarui evaluator de risc la securitate fizica.

Astfel, preturile solicitate unei banci vor fi mai mari decat cele aferente unei unitati postale, fiind direct proportionale cu complexitatea evaluarilor realizate. La aceste costuri se aduna si cheltuielile cu deplasarea, asociate cu parcurgerea distantei de catre specialist pana la firma in tema.

Aceasta pagina web este despre: evaluator de risc Slobozia.