Aveti nevoie de o analiza de risc la securitate fizica in Slobozia, iar un pret cat mai avantajos este prioritar pentru dumneavoastra?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine de la platforma Expert24 cea mai buna oferta de la 5 evaluatori de risc din zona Dvs. (Veti primi o oferta la scurt timp dupa completarea formularului)

(*daca oferta primita nu va satisface, puteti oricand solicita alte oferte de pret de la alti profesionisti din domeniu)

 

Formular cerere de oferta

 

 

Obtineti rapid oferte pentru analiza de risc la securitate fizica in Slobozia

 

 

  • Alegeti un cost aliniat cu bugetul dumneavoastra
  • Obtineti oferta fara costuri
  • Economisiti bani, timp si energie
  • Veti colabora doar cu specialisti verificati
  • Primiti oferta rapid
  • Aveti garantii multiple
  • E foarte facil si comod

 

 
Informatii utile

Toate societatile comerciale trebuie sa poata prezenta o analiza de risc la securitatea fizica, obligatie ce decurge din articolul 66 al Legii nr. 333 din 2003, cu privire la paza bunurilor, persoanelor, valorilor si obiectivelor. Aceasta activitate nu poate fi realizata decat de catre un individ autorizat, numit evaluator de risc la securitatea fizica.

Analiza de risc la securitate fizica – definitie

In concordanta cu legea, firmele care au in proprietate bunuri si valori pe care trebuie sa le protejeze, sunt totodata obligate si sa poata prezenta oricand documentul care arata analiza de risc la securitatea fizica. Operatiunea implica ca sunt evaluate punctele vulnerabile ale firmei, in scopul eliminarii potentialelor pericole.

Companiile sunt astfel obligate sa delege activitatea specifica de paza si protectie catre societati publice sau private specializate in sectorul respectiv, responsabilitatea apartinand ambelor companii in egala masura. Legea prevede obligativitatea asigurarii protectiei persoanelor, bunurilor si drepturilor de proprietate impotriva oricarui pericol.

Instructiunile oferite de Ministerul Administratiei si Internelor indica faptul ca masurile de securitate ce trebuiesc luate vor fi elaborate in urma analizei de risc efectuate de un evaluator de risc la securitate fizica Slobozia.

Obligativitate

Analiza de risc are caracter obligatoriu pentru urmatoarele categorii de {societati comerciale|firme|companii|entitati comerciale}: ministere, institutii dub cadrul administratiilor locale si centrale, regii autonome, societati si companii nationale, institute nationale de cercetare si dezvoltare, SNC (societatile in nume colectiv), SCS (societatile in comandita simpla), SA (societatile pe actiuni), SCA (societatile in comandita pe actiuni), SRL (societatile cu raspundere limitata), insa si orice alte entitati, indiferent de capital, forma de organizare sau asociere, care detin bunuri si valori cu orice titlu.

Astfel, printre altele, au obligatia de a efectua analize de risc: institutii financiare nebancare, sali de jocuri de noroc, banci, automate de tranzactii cu numerar, case de schimb valutar, case de amanet, unitati postale, comercianti de arme si munitii.

Conform ultimelor prevederi, firmele intemeiate inainte de 16 iunie 2012 sunt obligate sa finalizeze aceasta analiza de risc la securitate fizica inainte de data de 1 Iulie 2018. Data care era termen limita initial, 1 iulie 2017, a fost amanata prin Hotararea de Guvern nr. 437 din 2017. Analiza de risc este obligatoriu necesara pentru firmele constituite dupa aceasta data, si conditioneaza aplicarea oricaror masuri de securitate.

Raportul analizei de risc – intocmire, documentatie, costuri

Analiza de risc la securitatea fizica se efectueaza numai de catre persoane acreditate sau firme specializate (evaluatori de risc la securitate fizica), care sunt apte sa realizeze analiza factorilor ce pot ameninta securitatea fizica. Efectuarea analizei de risc presupune colectarea unor informatii caracteristice de la societatea comerciala contractanta, informatii care depind de tipul activitatii acelei societati.

Un evaluator de risc la securitate fizica va avea nevoie de detalii referitoare la numarul unitatilor fizice ce trebuiesc evaluate, dar si la caracteristicile si suprafetele cladirilor, chiar daca este vorba despre sedii nou ridicate sau deja existente, sau daca sunt masuri de securitate deja implementate sau nu.

Legislatia nu limiteaza tarifele conectate evaluarii si analizei de risc, astfel incat ele variaza in functie de exigentele fiecarui evaluator de risc la securitate fizica.

Asadar, costurile solicitate unei case de schimb valutar vor fi mai ridicate decat cele aferente unui magazin alimentar, fiind direct proportionale cu complexitatea evaluarilor realizate. Bineinteles, la costul total se vor adauga si cheltuielile cu deplasarea, asociate cu parcurgerea distantei de catre specialist pana la societatea comerciala evaluata.

Aceasta pagina web este despre: evaluator de risc Slobozia.