Aveti nevoie de o analiza de risc la securitate fizica in Suceava, iar un pret cat mai bun este important pentru dumneavoastra?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine de la platforma Expert24 cea mai buna oferta de la 5 profesionisti autorizati in evaluari de risc din localitatea Dvs. (La scurt timp dupa completarea si trimiterea formularului veti primi oferta de pret!)

(*daca oferta primita nu va satisface, aveti libertatea de a cere alte oferte de pret de la alti experti din domeniu)

 

Formular cerere de oferta

 

 

Obtineti rapid oferte pentru analiza de risc la securitate fizica in Suceava

 

 

  • Descoperiti un tarif conform cu bugetul alocat de Dvs
  • Primiti oferta fara costuri
  • Pentru economie de energie, timp si bani
  • Lucrati doar cu profesionisti verificati
  • Primiti oferta rapid
  • Aveti garantii multiple
  • E foarte facil si convenabil

 

 
Informatii utile

Fiecare firma trebuie sa aiba analiza de risc la securitatea fizica, obligatie ce decurge din articolul 66 al Legii nr. 333 din 2003, articol care trateaza paza persoanelor, obiectivelor, valorilor si bunurilor. Aceasta evaluare nu poate fi realizata decat de catre un specialist autorizat legal, cu numele profesional de evaluator de risc la securitatea fizica.

Ce este de fapt analiza de risc la securitate fizica?

Conform legii, firmele care poseda valori si bunuri a caror protectie trebuie sa o asigure, au si obligatia sa poata prezenta oricand documentul care prezinta analiza de risc la securitatea fizica. Aceasta analiza presupune ca se evalueaza posibilele puncte slabe ale companiei, cu obiectivul micsorarii potentialelor pericole.

Societatile trebuie sa delege operatiunile specifice de protectie si paza catre societati publice sau private specializate in sectorul respectiv, responsabilitatea fiind a ambelor companii in egala masura. Legea prevede obligativitatea asigurarii protectiei persoanelor, bunurilor si drepturilor de proprietate impotriva oricaror pericole.

Instructiunile oferite de Ministerul Administratiei si Internelor arata faptul ca masurile de securitate ce vor fi implementate vor fi elaborate dupa analiza de risc realizata de un evaluator de risc la securitate fizica Suceava.

Cine intra sub incidenta obligativitatii

Analiza de risc este obligatorie pentru urmatoarele feluri de {societati comerciale|firme|companii|entitati comerciale}: ministere, institutii dub cadrul administratiilor locale si centrale, regii autonome, institute nationale de dezvoltare si cercetare, societati si companii nationale, societatile pe actiuni (SA), societatile in nume colectiv (SNC), societatile in comandita simpla (SCS), SCA (societatile in comandita pe actiuni), SRL (societatile cu raspundere limitata), dar si orice alte entitati, indiferent de forma de organizare, asociere sau capital social, care detin valori si bunuri cu orice titlu.

Astfel, printre altele, au obligatia sa realizeze analize de risc: sali de jocuri de noroc, banci, institutii financiare nebancare, spatii comerciale, comercianti de carburanti, case de amanet, unitati postale, case de schimb valutar, comercianti de arme si munitii.

Conform cu cele mai recente prevederi, societatile infiintate inainte de data de 2012 Iunie 16 sunt obligate sa finalizeze aceasta analiza de risc la securitate fizica inainte de data de 1 Iulie 2018. Data care era termen limita initial, 1 iulie 2017, a fost amanata prin Hotararea de Guvern nr. 437 din 2017. Analiza de risc este obligatoriu necesara pentru companiile constituite ulterior acestei date, si conditioneaza implementarea oricaror masuri de securitate.

Intocmirea, documentatia si costurile asociate cu o analiza de risc

Analiza de risc la securitatea fizica se executa numai de catre persoane acreditate sau firme specializate (evaluatori de risc la securitate fizica), capabile sa realizeze analiza factorilor ce pot pune in pericol securitatea fizica. Intocmirea analizei de risc necesita adunarea unor informatii specifice de la societatea comerciala care o solicita, informatii sunt dependente de felul activitatii acelei societati.

Un evaluator de risc la securitate fizica va colecta informatii referitoare la numarul entitatilor fizice care urmeaza a fi evaluate, precum si la suprafetele si caracteristicile imobilelor, indiferent ca este vorba despre sedii deja existente sau nou construite, sau daca sunt masuri de securitate deja implementate sau nu.

Textul legii nu limiteaza tarifele conectate evaluarii si analizei de risc, de aceea acestea variaza in functie de exigentele fiecarui evaluator de risc la securitate fizica.

De exemplu, costurile solicitate unei linii de asamblare auto vor fi mai ridicate decat cele aferente unei unitati postale, direct proportionale cu complexitatea evaluarilor executate. La aceste costuri se aduna si costurile cu logistica, cauzate de parcurgerea distantei de catre expert pana la firma in tema.

Aceasta pagina web este despre: evaluator de risc Suceava.