Trebuie sa obtineti o analiza de risc la securitate fizica in Suceava, iar un cost cat mai competitiv este important pentru Dvs?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine de la platforma Expert24 cea mai buna oferta de la 5 profesionisti autorizati in evaluari de risc locali. (Veti primi o oferta la scurt timp dupa completarea formularului)

(*daca oferta primita nu va satisface, puteti oricand cere alte oferte de pret de la alti specialisti din domeniu)

 

Formular cerere de oferta

 

 

Obtineti rapid oferte pentru analiza de risc la securitate fizica in Suceava

 

 

  • Alegeti un pret aliniat cu bugetul dumneavoastra
  • Primiti oferta complet gratuit
  • Pentru economie de timp, bani si energie
  • Lucrati doar cu specialisti verificati
  • Primiti oferta rapid
  • Aveti garantii multiple
  • E simplu si convenabil

 

 
Informatii utile

Fiecare firma trebuie sa detina analiza de risc la securitatea fizica, obligativitate ce revine din articolul 66 al Legii nr. 333 din 2003, articol responsabil cu paza persoanelor, obiectivelor, valorilor si bunurilor. Activitatea de evaluare poate fi executata doar de catre un individ autorizat conform legii, cunoscut sub denumirea de evaluator de risc la securitatea fizica.

O definitie pentru analiza de risc la securitate fizica

Conform prevederilor legii, entitatile comerciale ce detin in posesie bunuri de valoare pentru protectia carora sunt responsabile, au si obligatia sa aibe documentul care arata analiza de risc la securitatea fizica. Aceasta analiza presupune ca au fost evaluate potentialele puncte vulnerabile ale companiei, cu scopul final al scaderii potentialelor pericole.

Firmele sunt constranse sa delege activitatea specifica de paza si protectie catre firme publice sau private specializate in domeniu, responsabilitatea apartinand ambelor societati in egala masura. Legea precizeaza obligativitatea asigurarii protectiei bunurilor, drepturilor de proprietate si persoanelor impotriva oricaror pericole.

Instructiunile oferite de Ministerul Administratiei si Internelor arata faptul ca masurile de securitate ce urmeaza a fi luate se elaboreaza dupa ce s-a facut analiza de risc de un evaluator de risc la securitate fizica Suceava.

Pentru cine exista obligativitatea

Analiza de risc trebuie sa fie efectuata obligatoriu pentru urmatoarele feluri de {societati comerciale|firme|companii|entitati comerciale}: ministere, institutii dub cadrul administratiilor locale si centrale, regii autonome, societati si companii nationale, institute nationale de cercetare si dezvoltare, societatile in comandita simple (SCS), societatile pe actiuni (SA), societatile in nume colectiv(SNC), SCA (societatile in comandita pe actiuni), SRL (societatile cu raspundere limitata), precum si orice alte entitati, indiferent de forma de organizare, asociere sau capital social, care poseda valori si bunuri cu orice titlu.

Astfel, printre altele, au obligatia sa realizeze analize de risc: banci, institutii financiare nebancare, sali de jocuri de noroc, automate de tranzactii cu numerar, case de schimb valutar, case de amanet, unitati postale, comercianti de munitii si arme.

Conform cu cele mai recente prevederi, firmele infiintate inainte de data de Iunie 16 2012 trebuie sa finalizeze aceasta analiza de risc la securitate fizica inainte de data de 1 Iulie 2018. Termenul initial, 1 iulie 2017, a fost amanata prin Hotararea de Guvern nr. 437 din 2017. Analiza de risc este obligatoriu de realizat pentru companiile constituite ulterior acestei date, si conditioneaza implementarea oricaror masuri de securitate.

Raportul analizei de risc – intocmire, documentatie, costuri

Analiza de risc la securitatea fizica se face numai de catre persoane acreditate sau firme specializate (evaluatori de risc la securitate fizica), care sunt apte sa efectueze analiza factorilor ce pot periclita securitatea fizica. Realizarea analizei de risc necesita colectarea unor informatii particulare de la compania care o solicita, informatii care depind de tipul activitatii derulate de acea societate.

Un evaluator de risc la securitate fizica va avea nevoie de informatii cuprinzand numarul unitatilor fizice care au nevoie de evaluare, precum si la suprafetele si caracteristicile cladirilor, indiferent ca este vorba despre sedii nou ridicate sau deja existente, sau daca exista masuri de securitate deja implementate sau nu.

Legea nu restrictioneaza costurile asociate evaluarii si analizei de risc, de aceea ele pot varia in functie de fiecare evaluator de risc la securitate fizica.

De exemplu, tarifele taxate unei banci vor fi mai consistente decat cele aferente unei statii de carburanti, fiind direct proportionale cu complexitatea evaluarilor executate. Evident, in pretul final se vor adauga si costurile cu deplasarea, asociate cu parcurgerea distantei de catre profesionist pana la compania respectiva.

Aceasta pagina web este despre: evaluator de risc Suceava.