Aveti nevoie de o analiza de risc la securitate fizica in Suceava, iar un tarif cat mai avantajos este important pentru Dvs?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine de la platforma Expert24 cea mai buna oferta de la 5 profesionisti autorizati in evaluari de risc din zona Dvs. (La scurt timp dupa completarea si trimiterea formularului veti primi oferta de pret!)

(*daca oferta primita nu va satisface, puteti oricand cere alte oferte de pret de la alti experti din domeniu)

 

Formular cerere de oferta

 

 

Obtineti rapid oferte pentru analiza de risc la securitate fizica in Suceava

 

 

  • Descoperiti un tarif potrivit pentru bugetul alocat de Dvs
  • Obtineti oferta fara costuri
  • Economisiti bani, timp si energie
  • Lucrati doar cu specialisti verificati
  • Primiti oferta rapid
  • Aveti garantii multiple
  • E foarte facil si comod

 

 
Informatii utile

Fiecare firma trebuie sa aiba analiza de risc la securitatea fizica, obligativitate ce revine din articolul 66 al Legii nr. 333 din 2003, articol responsabil cu paza persoanelor, obiectivelor, valorilor si bunurilor. Activitatea de evaluare poate fi efectuata doar de catre un profesionist autorizat legal, cunoscut sub denumirea de evaluator de risc la securitatea fizica.

Cum poate fi definita analiza de risc la securitate fizica?

Conform legii, societatile care au in proprietate bunuri si valori a caror protectie trebuie sa o asigure, sunt totodata obligate si sa aibe documentul care demonstreaza analiza de risc la securitatea fizica. Aceasta analiza presupune ca se evalueaza potentialele puncte slabe ale companiei, cu scopul final al diminuarii potentialelor pericole.

Firmele sunt constranse sa delege activitatile specifice de protectie si paza catre firme publice sau private ce sunt specializate in nisa respectiva, responsabilitatea apartinand ambelor companii in egala masura. Legea prevede obligativitatea de a asigura protectia persoanelor, drepturilor de proprietate si bunurilor impotriva oricaror pericole.

Instructiunile oferite de Ministerul Administratiei si Internelor indica faptul ca masurile de securitate ce trebuiesc luate se vor stabili dupa analiza de risc realizata de un evaluator de risc la securitate fizica Suceava.

Cine intra sub incidenta obligativitatii

Analiza de risc este obligatorie pentru urmatoarele categorii de {societati comerciale|firme|companii|entitati comerciale}: regii autonome, ministere sau institutii din cadrul administratiilor publice centrale si locale, societati si companii nationale, institute nationale de cercetare si dezvoltare, societatile in comandita simple (SCS), societatile pe actiuni (SA), societatile in nume colectiv(SNC), SCA (societatile in comandita pe actiuni), SRL (societatile cu raspundere limitata), dar si orice alte entitati, indiferent de capital, forma de organizare sau asociere, care detin valori si bunuri cu orice titlu.

Astfel, printre altele, au obligatia sa efectueze analize de risc: sali de jocuri de noroc, banci, institutii financiare nebancare, automate de tranzactii cu numerar, case de schimb valutar, case de amanet, unitati postale, comercianti de arme si munitii.

Conform cu cele mai recente prevederi, firmele infiintate inainte de 16 iunie 2012 sunt obligate sa finalizeze aceasta analiza de risc la securitate fizica pana la data de 1 Iulie 2018. Data limita initiala, 1 iulie 2017, a fost amanata prin Hotararea de Guvern nr. 437 din 2017. Analiza de risc este obligatorie pentru societatile create dupa aceasta data, si conditioneaza instalarea oricaror masuri de securitate.

Raportul analizei de risc – intocmire, documentatie, costuri

Analiza de risc la securitatea fizica se executa numai de catre persoane acreditate sau firme specializate (evaluatori de risc la securitate fizica), capabile sa elaboreze analiza factorilor ce pot ameninta securitatea fizica. Efectuarea analizei de risc necesita solicitarea unor informatii specifice de la societatea comerciala care o solicita, informatii care depind de tipul activitatii acelei societati.

Un evaluator de risc la securitate fizica va avea nevoie de detalii referitoare la numarul entitatilor fizice care urmeaza a fi evaluate, precum si la suprafetele si caracteristicile cladirilor, fie ca este vorba despre sedii noi sau existente, sau daca sunt prezente masuri de securitate deja implementate sau nu.

Legislatia nu restrictioneaza tarifele conectate evaluarii si analizei de risc, din acest motiv ele pot varia in functie de fiecare evaluator de risc la securitate fizica.

Astfel, preturile taxate unei case de schimb valutar vor fi mai ridicate decat cele aferente unei statii de carburanti, fiind direct proportionale cu complexitatea evaluarilor executate. Evident, in pretul final se vor adauga si cheltuielile cu deplasarea, asociate cu parcurgerea distantei de catre prestator pana la societatea comerciala evaluata.

Aceasta pagina web este despre: evaluator de risc Suceava.