Trebuie sa obtineti o analiza de risc la securitate fizica in Targoviste, iar un tarif cat mai atractiv ocupa un loc prioritar pentru D-voastra?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine de la platforma Expert24 cea mai buna oferta de la 5 evaluatori de risc din localitatea Dvs. (La scurt timp dupa completarea si trimiterea formularului veti primi oferta de pret!)

(*daca oferta obtinuta nu va satisface, aveti libertatea de a solicita alte oferte de pret de la alti profesionisti din domeniu)

 

Formular cerere de oferta

 

 

Obtineti rapid oferte pentru analiza de risc la securitate fizica in Targoviste

 

 

  • Descoperiti un tarif conform cu bugetul dumneavoastra
  • Primiti oferta complet gratuit
  • Faceti economie de timp, bani si energie
  • Veti colabora doar cu specialisti verificati
  • Primiti oferta repede
  • Aveti garantii multiple
  • E foarte facil si convenabil

 

 
Informatii utile

Orice companie trebuie sa poata prezenta o analiza de risc la securitatea fizica, conform articolului 66 al Legii nr. 333 din 2003, cu privire la paza persoanelor, obiectivelor, valorilor si bunurilor. Acesta operatiune va putea fi realizata numai de catre un individ autorizat conform legii, denumit evaluator de risc la securitatea fizica.

Cum se defineste analiza de risc la securitate fizica?

Conform prevederilor legii, entitatile comerciale ce au in proprietate bunuri si valori a caror protectie trebuie sa o asigure, sunt totodata obligate si sa obtina documentul care prezinta analiza de risc la securitatea fizica. In mod specific, sunt evaluate potentialele puncte vulnerabile ale firmei, cu obiectivul micsorarii potentialelor pericole.

Societatile sunt obligate sa delege activitatea specifica de paza si protectie catre companii publice sau private ce sunt specializate in domeniu, responsabilitatea apartinand ambelor companii in egala masura. Legea precizeaza obligativitatea asigurarii protectiei persoanelor, bunurilor si drepturilor de proprietate impotriva oricarui pericol.

Instructiunile realizate de Ministerul Administratiei si Internelor arata faptul ca masurile de securitate ce vor fi implementate se elaboreaza dupa analiza de risc realizata de un evaluator de risc la securitate fizica Targoviste.

Obligativitate

Analiza de risc trebuie sa fie efectuata obligatoriu pentru urmatoarele categorii de {societati comerciale|firme|companii|entitati comerciale}: institutii din cadrul administratiei publice sau locale, regii autonome, ministere, societati si companii nationale, institute nationale de cercetare si dezvoltare, societatile pe actiuni (SA), societatile in nume colectiv (SNC), societatile in comandita simpla (SCS), SCA (societatile in comandita pe actiuni), SRL (societatile cu raspundere limitata), dar si orice alte entitati, indiferent de capital, forma de organizare sau asociere, care poseda valori si bunuri cu orice titlu.

Asadar, au obligatia sa realizeze analize de risc: institutii financiare nebancare, sali de jocuri de noroc, banci, spatii comerciale, ATM-uri (automate de tranzactii cu numerar), comercianti de carburanti, case de amanet, unitati postale, case de schimb valutar, comercianti de munitii si arme.

In conformitate cu ultimele amendamente, firmele intemeiate inainte de data de 2012 Iunie 16 au obligatia de a finaliza aceasta analiza de risc la securitate fizica inainte de data de 1 Iulie 2018. Termenul initial, 1 iulie 2017, a fost amanata prin Hotararea de Guvern nr. 437 din 2017. Analiza de risc este obligatoriu de realizat pentru companiile constituite ulterior acestei date, conditionand implementarea oricaror masuri de securitate.

Intocmirea, documentatia si costurile asociate cu o analiza de risc

Analiza de risc la securitatea fizica se face doar de catre firme specializate sau persoane acreditate (evaluatori de risc la securitate fizica), capabile sa realizeze analiza factorilor ce pot pune in pericol securitatea fizica. Realizarea analizei de risc presupune adunarea unor informatii caracteristice de la firma care o solicita, informatii pot fi diferite in functie de felul activitatii desfasurate de societatea respectiva.

Un evaluator de risc la securitate fizica va solicita detalii cuprinzand numarul entitatilor fizice care urmeaza a fi evaluate, insa si la suprafetele si caracteristicile imobilelor, indiferent ca este vorba despre sedii nou ridicate sau deja existente, sau daca sunt masuri de securitate deja implementate sau nu.

Legea nu limiteaza preturile aferente evaluarii si analizei de risc, astfel incat acestea pot fi diferite in functie de exigentele fiecarui evaluator de risc la securitate fizica.

Astfel, costurile taxate unei case de schimb valutar vor fi mai ridicate decat cele aferente unui magazin alimentar, direct proportionale cu complexitatea evaluarilor intreprinse. Bineinteles, la costul total vor fi adaugate si cheltuielile logistice, aferente distantei parcurse de expert pana la compania respectiva.

Aceasta pagina web este despre: evaluator de risc Targoviste.