Aveti nevoie de o analiza de risc la securitate fizica in Targoviste, iar un pret cat mai atractiv ocupa un loc prioritar pentru dumneavoastra?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine de la platforma Expert24 cea mai buna oferta de la 5 specialisti in evaluari de risc din zona Dvs. (Veti primi o oferta la scurt timp dupa completarea formularului)

(*daca oferta primita nu va satisface, aveti libertatea de a solicita alte oferte de pret de la alti experti din domeniu)

 

Formular cerere de oferta

 

 

Obtineti rapid oferte pentru analiza de risc la securitate fizica in Targoviste

 

 

  • Alegeti un cost aliniat cu bugetul alocat de Dvs
  • Primiti oferta fara costuri
  • Faceti economie de timp, bani si energie
  • Veti colabora doar cu profesionisti verificati
  • Primiti oferta intr-un timp foarte scurt
  • Aveti garantii multiple
  • E atat de simplu si comod

 

 
Informatii utile

Toate societatile comerciale trebuie sa detina analiza de risc la securitatea fizica, obligatie ce decurge din articolul 66 al Legii nr. 333 din 2003, articol care priveste paza persoanelor, obiectivelor, valorilor si bunurilor. Aceasta activitate va putea fi realizata numai de catre un specialist autorizat conform legii, denumit evaluator de risc la securitatea fizica.

Ce este de fapt analiza de risc la securitate fizica?

Conform legii, companiile ce poseda bunuri de valoare a caror protectie trebuie sa o asigure, sunt totodata obligate si sa obtina documentul care demonstreaza analiza de risc la securitatea fizica. Aceasta analiza presupune ca au fost evaluate potentialele puncte vulnerabile ale societatii, in scopul diminuarii potentialelor pericole.

Firmele trebuie sa delege activitatile specifice de protectie si paza catre companii publice sau private specializate in nisa respectiva, responsabilitatea apartinand ambelor firme in egala masura. Legea precizeaza obligativitatea de a asigura protectia persoanelor, drepturilor de proprietate si bunurilor impotriva oricarui pericol.

Instructiunile oferite de Ministerul Administratiei si Internelor indica faptul ca masurile de securitate ce trebuiesc luate se vor stabili dupa ce s-a facut analiza de risc de un evaluator de risc la securitate fizica Targoviste.

Obligativitate

Analiza de risc este obligatorie pentru urmatoarele feluri de {societati comerciale|firme|companii|entitati comerciale}: ministere, institutii dub cadrul administratiilor locale si centrale, regii autonome, societati si companii nationale, institute nationale de cercetare si dezvoltare, societatile in comandita simple (SCS), societatile pe actiuni (SA), societatile in nume colectiv(SNC), SCA (societatile in comandita pe actiuni), SRL (societatile cu raspundere limitata), precum si orice alte entitati, indiferent de capital, forma de organizare sau asociere, care au in proprietate valori si bunuri cu orice titlu.

Astfel, au obligatia sa realizeze analize de risc: institutii financiare nebancare, sali de jocuri de noroc, banci, automate de tranzactii cu numerar, case de amanet, unitati postale, case de schimb valutar, comercianti de munitii si arme.

Conform cu cele mai recente amendamente, firmele infiintate inainte de data de Iunie 16 2012 trebuie sa finalizeze aceasta analiza de risc la securitate fizica inainte de data de 1 Iulie 2018. Data care era termen limita initial, 1 iulie 2017, a fost amanata prin Hotararea de Guvern nr. 437 din 2017. Analiza de risc este obligatorie pentru companiile create dupa aceasta data, conditionand instalarea oricaror masuri de securitate.

Raportul analizei de risc – intocmire, documentatie, costuri

Analiza de risc la securitatea fizica se executa doar de catre firme specializate sau persoane acreditate (evaluatori de risc la securitate fizica), care sunt capabile sa realizeze analiza factorilor ce pot ameninta securitatea fizica. Efectuarea analizei de risc necesita colectarea unor informatii caracteristice de la societatea comerciala contractanta, informatii care depind de felul activitatii acelei societati.

Un evaluator de risc la securitate fizica va cere date referitoare la numarul unitatilor fizice care au nevoie de evaluare, precum si la caracteristicile si suprafetele imobilelor, fie ca este vorba despre sedii noi sau existente, sau daca sunt masuri de securitate deja implementate sau nu.

Textul legii nu limiteaza costurile conectate evaluarii si analizei de risc, de aceea ele variaza in functie de exigentele fiecarui evaluator de risc la securitate fizica.

Astfel, preturile solicitate unei banci vor fi mai consistente decat cele aferente unei statii de carburanti, fiind direct influentate de complexitatea evaluarilor intreprinse. La aceste costuri se vor adauga si costurile logistice, aferente distantei parcurse de prestator pana la firma in tema.

Aceasta pagina web este despre: evaluator de risc Targoviste.