Trebuie sa obtineti o analiza de risc la securitate fizica in Targoviste, iar un cost cat mai bun ocupa un loc prioritar pentru Dvs?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine de la platforma Expert24 cea mai buna oferta de la 5 specialisti in evaluari de risc din orasul Dvs. (Veti primi o oferta la scurt timp dupa completarea formularului)

(*daca oferta primita nu va satisface, puteti oricand solicita alte oferte de pret de la alti specialisti din domeniu)

 

Formular cerere de oferta

 

 

Obtineti rapid oferte pentru analiza de risc la securitate fizica in Targoviste

 

 

  • Alegeti un tarif aliniat cu bugetul alocat de Dvs
  • Primiti oferta fara nici un cost
  • Economisiti energie, timp si bani
  • Veti lucra doar cu experti verificati
  • Primiti oferta repede
  • Aveti garantii multiple
  • E simplu si convenabil

 

 
Informatii utile

Fiecare entitate comerciala trebuie sa detina analiza de risc la securitatea fizica, obligativitate ce revine din articolul 66 al Legii nr. 333 din 2003, articol care priveste paza persoanelor, obiectivelor, valorilor si bunurilor. Acesta operatiune nu poate fi realizata decat de catre un specialist autorizat, cunoscut sub denumirea de evaluator de risc la securitatea fizica.

Cum poate fi definita analiza de risc la securitate fizica?

Conform prevederilor legale, entitatile comerciale ce au in proprietate valori si bunuri pentru care asigura protectia, sunt totodata obligate si sa aibe actul care arata analiza de risc la securitatea fizica. Operatiunea implica ca au fost evaluate punctele vulnerabile ale firmei, in scopul micsorarii potentialelor pericole.

Societatile sunt astfel obligate sa delege operatiunile specifice de protectie si paza catre companii publice sau private specializate in domeniu, responsabilitatea fiind a ambelor firme in egala masura. Legea precizeaza obligativitatea de a asigura protectia bunurilor, drepturilor de proprietate si persoanelor impotriva oricaror pericole.

Instructiunile realizate de Ministerul Administratiei si Internelor specifica faptul ca masurile de securitate ce trebuiesc luate vor fi elaborate dupa analiza de risc efectuata de un evaluator de risc la securitate fizica Targoviste.

Obligativitate

Analiza de risc are caracter obligatoriu pentru urmatoarele tipuri de {societati comerciale|firme|companii|entitati comerciale}: regii autonome, ministere sau institutii din cadrul administratiilor publice centrale si locale, societati si companii nationale, institute nationale de cercetare si dezvoltare, societatile in comandita simple (SCS), societatile pe actiuni (SA), societatile in nume colectiv(SNC), SCA (societatile in comandita pe actiuni), SRL (societatile cu raspundere limitata), dar si orice alte entitati, indiferent de asociere, forma de organizare sau capital, care detin valori si bunuri cu orice titlu.

Astfel, au obligatia sa realizeze analize de risc: sali de jocuri de noroc, banci, institutii financiare nebancare, spatii comerciale, comercianti de carburanti, case de schimb valutar, case de amanet, unitati postale, comercianti de arme si munitii.

In conformitate cu ultimele prevederi, companiile aparute inainte de data de 2012 Iunie 16 trebuie sa finalizeze aceasta analiza de risc la securitate fizica inainte de data de 1 Iulie 2018. Data care era termen limita initial, 1 iulie 2017, a fost amanata prin Hotararea de Guvern nr. 437 din 2017. Analiza de risc este obligatoriu necesara pentru companiile constituite ulterior acestei date, si impacteaza instalarea oricaror masuri de securitate.

Analiza de risc – Intocmire, documentatie, cost

Analiza de risc la securitatea fizica se face numai de catre persoane acreditate sau firme specializate (evaluatori de risc la securitate fizica), care sunt capabile sa efectueze analiza factorilor ce pot pune in pericol securitatea fizica. Realizarea analizei de risc presupune adunarea unor informatii caracteristice de la societatea comerciala solicitanta, informatii sunt dependente de tipul activitatii derulate de acea societate.

Un evaluator de risc la securitate fizica va solicita detalii legate de numarul entitatilor fizice ce trebuiesc evaluate, precum si la caracteristicile si suprafetele constructiilor, fie ca este vorba despre sedii noi sau existente, sau daca sunt prezente masuri de securitate deja implementate sau nu.

Prevederile legii nu restrictioneaza costurile aferente evaluarii si analizei de risc, astfel incat ele difera de la un evaluator la alt evaluator de risc la securitate fizica.

Astfel, costurile solicitate unei banci vor fi mai consistente decat cele aferente unei statii de carburanti, fiind direct proportionale cu complexitatea evaluarilor intreprinse. Evident, in pretul final se aduna si costurile cu deplasarea, asociate cu parcurgerea distantei de catre specialist pana la firma in tema.

Aceasta pagina web este despre: evaluator de risc Targoviste.