Aveti nevoie de o analiza de risc la securitate fizica in Targu Jiu, iar un pret cat mai avantajos este important pentru dumneavoastra?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine de la platforma Expert24 cea mai buna oferta de la 5 evaluatori de risc din localitatea Dvs. (La scurt timp dupa completarea si trimiterea formularului veti primi oferta de pret!)

(*daca oferta primita nu va satisface, puteti oricand cere alte oferte de pret de la alti specialisti din domeniu)

 

Formular cerere de oferta

 

 

Obtineti rapid oferte pentru analiza de risc la securitate fizica in Targu Jiu

 

 

  • Descoperiti un tarif potrivit pentru bugetul Dvs
  • Consultati oferta fara nici un cost
  • Faceti economie de timp, bani si energie
  • Veti lucra doar cu profesionisti verificati
  • Primiti oferta intr-un timp foarte scurt
  • Aveti garantii multiple
  • E simplu si convenabil

 

 
Informatii utile

Orice companie trebuie sa detina analiza de risc la securitatea fizica, obligatie ce decurge din articolul 66 al Legii nr. 333 din 2003, articol care priveste paza persoanelor, obiectivelor, valorilor si bunurilor. Activitatea de evaluare poate fi efectuata doar de catre un individ autorizat legal, cunoscut sub denumirea de evaluator de risc la securitatea fizica.

Ce este de fapt analiza de risc la securitate fizica?

In concordanta cu legea, societatile care detin valori si bunuri pe care trebuie sa le protejeze, sunt totodata obligate si sa obtina documentul care arata analiza de risc la securitatea fizica. Aceasta analiza presupune ca sunt evaluate potentialele puncte vulnerabile ale firmei, cu obiectivul scaderii potentialelor pericole.

Societatile sunt constranse sa delege operatiunile specifice de protectie si paza catre societati publice sau private ce sunt specializate in nisa respectiva, responsabilitatea fiind distribuita ambelor firme in egala masura. Legea indica obligativitatea asigurarii protectiei persoanelor, bunurilor si drepturilor de proprietate impotriva oricaror pericole.

Instructiunile oferite de Ministerul Administratiei si Internelor specifica faptul ca masurile de securitate ce vor fi implementate vor fi elaborate dupa analiza de risc realizata de un evaluator de risc la securitate fizica Targu Jiu.

Obligativitate

Analiza de risc trebuie realizata obligatoriu pentru urmatoarele tipuri de {societati comerciale|firme|companii|entitati comerciale}: institutii din cadrul administratiei publice sau locale, regii autonome, ministere, institute nationale de dezvoltare si cercetare, societati si companii nationale, SNC (societatile in nume colectiv), SCS (societatile in comandita simpla), SA (societatile pe actiuni), SCA (societatile in comandita pe actiuni), SRL (societatile cu raspundere limitata), insa si orice alte entitati, indiferent de asociere, forma de organizare sau capital, care detin valori si bunuri cu orice titlu.

Astfel, au obligatia sa realizeze analize de risc: banci, institutii financiare nebancare, sali de jocuri de noroc, spatii comerciale, comercianti de carburanti, case de schimb valutar, case de amanet, unitati postale, comercianti de munitii si arme.

In conformitate cu ultimele prevederi, companiile constituite inainte de data de Iunie 16 2012 au obligatia de a finaliza aceasta analiza de risc la securitate fizica inainte de data de 1 Iulie 2018. Data care era termen limita initial, 1 iulie 2017, a fost amanata prin Hotararea de Guvern nr. 437 din 2017. Analiza de risc este obligatorie pentru firmele infiintate ulterior acestei date, conditionand aplicarea oricaror masuri de securitate.

Raportul analizei de risc – intocmire, documentatie, costuri

Analiza de risc la securitatea fizica se realizeaza doar de catre persoane acreditate sau firme specializate (evaluatori de risc la securitate fizica), capabile sa elaboreze analiza factorilor ce pot ameninta securitatea fizica. Intocmirea analizei de risc implica colectarea unor informatii particulare de la firma contractanta, informatii care variaza cu categoria activitatii desfasurate de societatea respectiva.

Un evaluator de risc la securitate fizica va avea nevoie de date legate de numarul unitatilor fizice care au nevoie de evaluare, insa si la caracteristicile si suprafetele imobilelor, indiferent ca este vorba despre sedii noi sau existente, sau daca sunt masuri de securitate deja implementate sau nu.

Legea nu pune o limita pe tarifele aferente evaluarii si analizei de risc, de aceea acestea pot varia in functie de exigentele fiecarui evaluator de risc la securitate fizica.

Asadar, tarifele taxate unei linii de asamblare auto vor fi mai mari decat cele aferente unui magazin alimentar, fiind direct influentate de complexitatea evaluarilor intreprinse. Bineinteles, la costul total se aduna si costurile logistice, asociate cu parcurgerea distantei de catre expert pana la societatea comerciala evaluata.

Aceasta pagina web este despre: evaluator de risc Targu Jiu.