Aveti nevoie de o analiza de risc la securitate fizica in Targu Jiu, iar un tarif cat mai competitiv ocupa un loc prioritar pentru Dvs?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine de la platforma Expert24 cea mai buna oferta de la 5 evaluatori de risc din zona Dvs. (La scurt timp dupa completarea si trimiterea formularului veti primi oferta de pret!)

(*daca oferta primita nu va satisface, puteti oricand cere alte oferte de pret de la alti profesionisti din domeniu)

 

Formular cerere de oferta

 

 

Obtineti rapid oferte pentru analiza de risc la securitate fizica in Targu Jiu

 

 

  • Alegeti un tarif potrivit pentru bugetul alocat de Dvs
  • Primiti oferta complet gratuit
  • Economisiti timp, bani si energie
  • Veti colabora doar cu experti verificati
  • Primiti oferta intr-un timp foarte scurt
  • Aveti garantii multiple
  • E atat de simplu si convenabil

 

 
Informatii utile

Fiecare entitate comerciala trebuie sa poata prezenta o analiza de risc la securitatea fizica, conform articolului 66 al Legii nr. 333 din 2003, articol care trateaza paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si persoanelor. Acesta operatiune nu poate fi realizata decat de catre un specialist autorizat, cunoscut sub denumirea de evaluator de risc la securitatea fizica.

Cum se defineste analiza de risc la securitate fizica?

In concordanta cu legea, entitatile comerciale ce detin bunuri si valori pentru protectia carora sunt responsabile, trebuie sa obtina actul care demonstreaza analiza de risc la securitatea fizica. Operatiunea implica ca sunt evaluate potentialele puncte vulnerabile ale societatii, in scopul eliminarii potentialelor pericole.

Firmele sunt astfel obligate sa delege operatiunile specifice de paza si protectie catre firme publice sau private ce sunt specializate in domeniu, responsabilitatea apartinand ambelor parti in egala masura. Legea indica obligativitatea asigurarii protectiei persoanelor, bunurilor si drepturilor de proprietate impotriva oricarui pericol.

Instructiunile realizate de Ministerul Administratiei si Internelor specifica faptul ca masurile de securitate ce trebuiesc luate se elaboreaza in urma analizei de risc efectuate de un evaluator de risc la securitate fizica Targu Jiu.

Cine intra sub incidenta obligativitatii

Analiza de risc este obligatorie pentru urmatoarele feluri de {societati comerciale|firme|companii|entitati comerciale}: institutii din cadrul administratiei publice sau locale, regii autonome, ministere, societati si companii nationale, institute nationale de cercetare si dezvoltare, SNC (societatile in nume colectiv), SCS (societatile in comandita simpla), SA (societatile pe actiuni), SCA (societatile in comandita pe actiuni), SRL (societatile cu raspundere limitata), dar si orice alte entitati, indiferent de capital, forma de organizare sau asociere, care au in proprietate valori si bunuri cu orice titlu.

Astfel, printre altele, au obligatia sa efectueze analize de risc: sali de jocuri de noroc, banci, institutii financiare nebancare, comercianti de carburanti,ATM-uri, spatii comerciale, case de schimb valutar, case de amanet, unitati postale, comercianti de munitii si arme.

In conformitate cu ultimele prevederi, societatile aparute inainte de 16 iunie 2012 trebuie sa finalizeze aceasta analiza de risc la securitate fizica pana la data de 1 Iulie 2018. Data care era termen limita initial, 1 iulie 2017, a fost amanata prin Hotararea de Guvern nr. 437 din 2017. Analiza de risc este obligatoriu de realizat pentru companiile constituite dupa aceasta data, si influenteaza implementarea oricaror masuri de securitate.

Intocmirea, documentatia si costurile asociate cu o analiza de risc

Analiza de risc la securitatea fizica se face de catre persoane acreditate sau firme specializate (evaluatori de risc la securitate fizica), care sunt capabile sa realizeze analiza factorilor ce pot ameninta securitatea fizica. Realizarea analizei de risc presupune colectarea unor informatii particulare de la compania care o solicita, informatii pot fi diferite in functie de categoria activitatii desfasurate de societatea respectiva.

Un evaluator de risc la securitate fizica va avea nevoie de informatii referitoare la numarul entitatilor fizice care urmeaza a fi evaluate, precum si la suprafetele si caracteristicile constructiilor, chiar daca este vorba despre sedii noi sau existente, sau daca sunt masuri de securitate deja implementate sau nu.

Textul legii nu restrictioneaza tarifele conectate evaluarii si analizei de risc, din acest motiv acestea variaza de la un evaluator la alt evaluator de risc la securitate fizica.

Astfel, preturile taxate unei linii de asamblare auto vor fi mai mari decat cele aferente unui magazin alimentar, fiind direct proportionale cu complexitatea evaluarilor executate. La aceste costuri se vor adauga si costurile logistice, asociate cu parcurgerea distantei de catre profesionist pana la compania respectiva.

Aceasta pagina web este despre: evaluator de risc Targu Jiu.