Trebuie sa obtineti o analiza de risc la securitate fizica in Targu Jiu, iar un cost cat mai bun este important pentru dumneavoastra?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine de la platforma Expert24 cea mai buna oferta de la 5 specialisti in evaluari de risc locali. (Veti primi o oferta la scurt timp dupa completarea formularului)

(*daca oferta primita nu va satisface, aveti libertatea de a cere alte oferte de pret de la alti experti din domeniu)

 

Formular cerere de oferta

 

 

Obtineti rapid oferte pentru analiza de risc la securitate fizica in Targu Jiu

 

 

  • Descoperiti un cost aliniat cu bugetul Dvs
  • Obtineti oferta complet gratuit
  • Faceti economie de bani, timp si energie
  • Lucrati doar cu profesionisti verificati
  • Primiti oferta repede
  • Aveti garantii multiple
  • E foarte facil si comod

 

 
Informatii utile

Fiecare firma trebuie sa poata prezenta o analiza de risc la securitatea fizica, conform articolului 66 al Legii nr. 333 din 2003, articol responsabil cu paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si persoanelor. Acesta operatiune poate fi executata doar de catre un individ autorizat legal, numit evaluator de risc la securitatea fizica.

Ce este de fapt analiza de risc la securitate fizica?

In concordanta cu legea, entitatile comerciale ce poseda bunuri si valori a caror protectie trebuie sa o asigure, trebuie sa obtina documentul care prezinta analiza de risc la securitatea fizica. Operatiunea implica ca au fost evaluate potentialele puncte vulnerabile ale companiei, cu obiectivul eliminarii potentialelor pericole.

Firmele sunt constranse sa delege operatiunile specifice de protectie si paza catre companii publice sau private specializate in domeniu, responsabilitatea fiind distribuita ambelor firme in egala masura. Legea prevede obligativitatea asigurarii protectiei persoanelor, bunurilor si drepturilor de proprietate impotriva oricaror pericole.

Instructiunile prezentate de Ministerul Administratiei si Internelor arata faptul ca masurile de securitate ce urmeaza a fi luate vor fi elaborate dupa ce s-a facut analiza de risc de un evaluator de risc la securitate fizica Targu Jiu.

Pentru cine exista obligativitatea

Analiza de risc trebuie realizata obligatoriu pentru urmatoarele categorii de {societati comerciale|firme|companii|entitati comerciale}: institutii din cadrul administratiei publice sau locale, regii autonome, ministere, societati si companii nationale, institute nationale de cercetare si dezvoltare, societatile in comandita simple (SCS), societatile pe actiuni (SA), societatile in nume colectiv(SNC), SCA (societatile in comandita pe actiuni), SRL (societatile cu raspundere limitata), insa si orice alte entitati, indiferent de capital, forma de organizare sau asociere, care poseda valori si bunuri cu orice titlu.

Astfel, au obligatia sa contracteze analize de risc: institutii financiare nebancare, sali de jocuri de noroc, banci, spatii comerciale, comercianti de carburanti, case de amanet, unitati postale, case de schimb valutar, comercianti de arme si munitii.

In conformitate cu ultimele prevederi, firmele intemeiate inainte de data de Iunie 16 2012 sunt obligate sa finalizeze aceasta analiza de risc la securitate fizica inainte de data de 1 Iulie 2018. Data limita initiala, 1 iulie 2017, a fost amanata prin Hotararea de Guvern nr. 437 din 2017. Analiza de risc este obligatoriu de realizat pentru companiile create ulterior acestei date, conditionand punerea in practica oricaror masuri de securitate.

Analiza de risc – Intocmire, documentatie, cost

Analiza de risc la securitatea fizica se efectueaza doar de catre persoane acreditate sau firme specializate (evaluatori de risc la securitate fizica), care sunt capabile sa efectueze analiza factorilor ce pot ameninta securitatea fizica. Efectuarea analizei de risc necesita colectarea unor informatii caracteristice de la firma contractanta, informatii care depind de tipul activitatii derulate de acea societate.

Un evaluator de risc la securitate fizica va cere informatii referitoare la numarul unitatilor fizice ce trebuiesc evaluate, dar si la suprafetele si caracteristicile cladirilor, indiferent ca este vorba despre sedii deja existente sau nou construite, sau daca sunt masuri de securitate deja implementate sau nu.

Prevederile legii nu restrictioneaza costurile aferente evaluarii si analizei de risc, de aceea acestea pot varia in functie de exigentele fiecarui evaluator de risc la securitate fizica.

Asadar, tarifele solicitate unei banci vor fi mai mari decat cele aferente unei unitati postale, fiind direct proportionale cu complexitatea evaluarilor intreprinse. Bineinteles, la costul total vor fi adaugate si costurile cu deplasarea, aferente distantei parcurse de expert pana la compania respectiva.

Aceasta pagina web este despre: evaluator de risc Targu Jiu.